Tento projekt je spolufinancován EU: CZ /0.0/0.0/17_047/

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1. setkání Řídícího výboru MAP rozvoje vzdělávání území SO ORP Nýřany Nýřany
Advertisements

Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Pardubického kraje CZ /0.0/0.0/15_002/ Regionální stálá konference 27. dubna 2016.
Obecně prospěšná společnost pro Český ráj působí v Českém ráji od roku 2003, a to na území zahrnující centrální část Českého ráje a od roku 2006 působí.
Projekt: Místní akční plán rozvoje vzdělávání na území ORP Bystřice pod Hostýnem Informace o projektu.. Projekt „Místní akční plán rozvoje vzdělávání na.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
CENTRUM SPOLEČNÝCH SLUŽEB - ŘÍČANY. CENTRUM SPOLEČNÝCH SLUŽEB  Navázání na meziobecní spolupráci  Školství  Sociální služby  Odpadové hospodářství.
Dotační fond LK Soutěže MŠMT Program a podprogramy - školství  Program č. 4 resortu školství, mládeže a zaměstnanosti  4.1 Podpora volnočasových.
7. setkání zástupců krajů Mgr. Marcela Stratilová pracovník pro EV, oddělení mládeže a sportu, KÚOK.
MAP rozvoje vzdělávání v SO ORP Neratovice 2. Setkání Řídícího výboru MAP Neratovice 20. června 2016, MěÚ Neratovice.
Strategická východiska rozvoje dopravních sítí Ing. Tomáš Čoček, Ph.D. 1. náměstek - státní tajemník Ministerstvo dopravy ČR.
Porada ředitelů SŠ Čerpání finančních prostředků ve školství z OP na období srpna 2015.
Ustavující zasedání Řídícího výboru MAP Tanvaldsko Tvorba Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání na území ORP Tanvald.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování Krajské projekty Konference k oblasti primární prevence Praha
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ PLZEŇSKÉHO KRAJE Aktuální informace.
3. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán pro ORP Jablunkov reg. č. CZ /0.0./0.0/15_005/ září 2016 od 14:00.
Proč je dobré požádat o prostředky ze šablon. Je to jednoduché Není to souboj o peníze – vyjdou na každou školu Žádost o podporu i zprávy o realizaci.
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ PLZEŇSKÉHO KRAJE Aktuální informace.
PROJEKT Podpora krajského akčního plánování P-KAP 1) Časový rámec projektu 2) Vymezení působnosti projektu 3) Finanční náklady projektu 4) Lidské zdroje.
Novela školského zákona v návaznosti na předškolní vzdělávání a školní stravování Bc. Eva Martinková, odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Krajský.
1. veřejný workshop Místní akční plán ORP Sokolov
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Mgr. Radek Jiránek ředitel Agentury pro sociální začleňování
Místní Akční Plány rozvoje vzdělávání
Ing. Kateřina Lichtenberková
MÍSTNÍ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ ORP Náměšť nad Oslavou
Seminář pro žadatele IROP výzev Prostějov venkov o.p.s.
Seminář pro žadatele k Výzvě IROP (2017) – Podpora školství v regionu MAS Moravská cesta 21. Března 2017, Příkazy.
Mgr. Jaroslav Kepka Oddělení politiky a strategií ŽP 100 mil. Kč na vozidla s alternativním pohonem pro obce a kraje + Memorandum o spolupráci Mgr.
Jednání pracovních skupin k tvorbě Ročního akčního plánu (RAP)
Členská schůze MAS Nepomuk,
SEMINÁŘ AKTIVNĚ S BESIPEM
Šablony pro SŠ a VOŠ 21. září 2017 Doksy Mgr. Lucie Ptáková
VII. krajská konference prevence kriminality a rizikového chování
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Olomouckém kraji pro roky 2018 – Mgr. Hana Bodnarová.
Hlavní město praha a integrace cizinců
STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA ČESKÁ LÍPA
Podpora krajského akčního plánování
Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání
Výzvy v oblasti regionálního školství
Společenská odpovědnost organizací Město Třebíč 21. září 2017
DOTAČNÍ FOND LIBERECKÉHO KRAJE
Operační program Zaměstnanost
Jak na strategické plánování v MŠ a ZŠ Přehled o dotací
Výzva pro samosprávné celky OPZ odbor regionální politiky duben 2017
Výzvy v oblasti regionálního školství
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Místní akční plán rozvoje vzdělávání na území MČ Praha 10, CZ
Informace k uzavřeným a plánovaným výzvám MAS Zubří země
MAP II. MAP Praha 12 pokračuje
Místní akční plán rozvoje vzdělávání pro Prahu 12
Vzdělávání Lokální partnerství Liberec Magistrát města Liberec, 1. březen 2017 Prezentace / akce se koná v rámci projektu "Inkluzivní a kvalitní vzdělávání.
MAP rozvoje vzdělávání v SO ORP Neratovice
Sebehodnocení školy z pohledu zřizovatele (obce)
VII. krajská konference prevence kriminality a rizikového chování
Ustavující setkání Řídícího výboru MAP,
kam vlastně směřujeme ??? 
PRACOVNÍ SKUPINY MAP pro Bruntálsko II
6. setkání Řídícího výboru MAP rozvoje vzdělávání území SO ORP Stod
Aktuální informace o stavu
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Místní Akční Plán rozvoje vzdělávání
MAP rozvoje vzdělávání v SO ORP Neratovice
Vyhodnocení naplňování Strategií komunitně vedeného místního rozvoje Místních akčních skupin působících na území Ústeckého kraje a Integrované strategie.
1. Jednání Řídícího Výboru Místní akční plán II rozvoje vzdělávání pro Prahu 13 CZ /0.0/0.0/17_047/ Praha,
„Místní akční plán II“ (map ii) rozvoje vzdělávání v území ORP Ostrov č. projektu CZ /0.0/0.0/17_047/ Lidická 1407 Ostrov.
Řídící výbor – , hod. Městský úřad Český Krumlov projekt „MAPII – ORP Český Krumlov“ reg. č. CZ /0.0/0.0/17_047/
Ustavující jednání Řídícího výboru MAP II, Praha 1
(Zasedací místnost MAS Království – Jestřebí hory, o.p.s., Úpice)
5. setkání Řídícího výboru MAP rozvoje vzdělávání území SO ORP Stod
Transkript prezentace:

Tento projekt je spolufinancován EU: CZ.02.3.68/0.0/0.0/17_047/0009114 Pracovní skupina financování k projektu MAP II rozvoje vzdělávání v území ORP Ostrov 13. 3. 2019, 14:00 hod. ZŠ Masarykova, Ostrov Tento projekt je spolufinancován EU: CZ.02.3.68/0.0/0.0/17_047/0009114

PS FINANCOVÁNÍ je rovnoměrně složena ze zástupců obcí v území (zřizovatelů), ředitelů škol (nebo jejich zástupců) a odborníků. Schází se minimálně 4x ročně. ÚKOLEM PS FINANCOVÁNÍ identifikace finančních zdrojů pro realizaci aktivit ve strategickém rámci MAP  PS se bude aktivně podílet na celém procesu společného plánování v území a aktualizaci dokumentace MAP, bude připravovat podklady pro rozhodování Řídicího výboru a aktivně se podílet na celém procesu společného plánování v území a aktualizaci dokumentace MAP. 

STRATEGICKÝ RÁMEC MAP OBSAHUJE celou řadu aktivit k naplňování definovaných cílů a priorit ve vzdělávání v území ORP Ostrov (více viz dokument MAP) Aktivity škol (neinvestiční) Aktivity spolupráce (neinvestiční) škol, organizací zájmového a neformálního vzdělávání. Seznam investičních záměrů všech aktérů ve vzdělávání

ZDROJE FINANCOVÁNÍ Aktivity škol (subjektů vzdělávání) (neinvestiční) Financování z výzvy č. 02_16_022 MŠMT (Šablony I – výzva ukončena většina projektů ukončena) – v rámci Šablon I bylo alokováno do území ORP Ostrov na aktivity škol Financování z výzvy č. 02_18_063 MŠMT (Šablony II – žádosti do 28. 6. 2019) viz prezentace stavu podaných žádostí o dotace do této výzvy) Financování z výzvy OPZ přes MAS (výzva v 9/2019) 1.1 Zařízení péče o děti zajišťující péči o děti v době mimo školní vyučování (ranní či odpolední pobyt) 1.2 Doprovody na kroužky a zájmové aktivity 1.3 Příměstské tábory 1.4 Společná doprava dětí do/ze školy, dětské skupiny a/nebo příměstského tábora 1.5 Dětské skupiny 1.6 Vzdělávání pečujících osob Rozpočet školy, zřizovatele

ZDROJE FINANCOVÁNÍ Rozpočet KK PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU KARLOVARSKÉHO KRAJE NA PODPORU KREATIVITY, SPOLUPRÁCE A ZDRAVÉHO ŽIVOTNÍHO STYLU DĚTÍ A MLÁDEŽE V KARLOVARSKÉM KRAJI PODPORA AKTIVIT V OBLASTI PREVENCE RIZIKOVÉHO CHOVÁNÍ DĚTÍ A MLÁDEŽE PODPORA PŘÍPRAVY ÚČASTNÍKŮ OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE PODPORA ŠKOLNÍCH SOUTĚŽÍ PODPORA VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT DĚTÍ A MLÁDEŽE PODPORA VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT DĚTÍ A MLÁDEŽE – AKCE PODPORA ZÍSKÁNÍ ODBORNÉ KVALIFIKACE UČITELŮ ZÁKLADNÍCH A STŘEDNÍCH ŠKOL ZŘIZOVANÝCH KARLOVARSKÝM KRAJEM, OBCÍ NEBO DOBROVOLNÝM SVAZKEM OBCÍ PROGRAM NA PODPORU SPORTOVNÍCH AKCÍ PROGRAM NA PODPORU SPORTOVNÍCH AKTIVIT DĚTÍ A MLÁDEŽE NADACE ČEZ – grantové řízení podpora regionů na veřejné projekty i pro vzdělávání Jiné zdroje……?

ZDROJE FINANCOVÁNÍ Aktivity spolupráce škol (neinvestiční) Financování z tohoto projektu CZ.02.3.68/0.0/0.0/17_047/0009114 - MAP II Rozpočet školy, zřizovatele Rozpočet kraje Jiné zdroje....?

ZDROJE FINANCOVÁNÍ Investiční záměry Výzvy IROP prostřednictvím individuálních žádostí (není vyhlášena další výzva) Výzvy IROP prostřednictvím MAS (výzva bude vyhlášena cca 8/2019) Výzva čl. 20 PRV prostřednictvím MAS ( výzva bude vyhlášena cca 11/2019) Rozpočet školy, zřizovatele Rozpočet kraje ?? Rozpočet ČR ?? Jiné zdroje…..?

Simona Aiznerová, manažer MAP II Otázka? Existují jiné další zdroje, ze kterých můžeme financovat aktivity v Místním akčním plánu????? Co pro to můžeme udělat? Diskuze Děkuji za pozornost Simona Aiznerová, manažer MAP II MAS Krušné hory, o.p.s. V Ostrově dne 13. 3. 2019