INTERNÍ AUDIT PROCESU INVESTIC

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
POSPOLU Podpora spolupráce škol a firem se zaměřením na odborné vzdělávání v praxi T. Vencovská.
Advertisements

Markéta Kadlecová: Evropské sítě NNO Evropské sítě NNO Zapojení českých sítí do nich Markéta Kadlecová Síťování nejen genderových NNO 24. ledna 2008.
ZAČLENĚNÍ PODNIKATELŮ DO TVORBY REGIONÁLNÍ INOVAČNÍ STRATEGIE KONKRÉTNÍ AKTIVITY SPOLUPRÁCE S VÁMI PRO OBDOBÍ OD DO – JAK SE MŮŽETE.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Individuální projekt „Plánování sociálních.
Rezervy v projektu Zpracovaly: Hanka Drabinová Iva Pachtová.
PERSONALISTIKA PRAKTICKY
Základní škola, Brno, Štolcova 16
13. Koordinace projektů Realizace změn Koordinace projektů
Projekt: „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
12. září 2014 Slide N° září 2014 Slide č. 1 Sekretariát Urbact URBACT II Evropský program územní spolupráce při integrovaném a udržitelném.
Benchmarking nepřetržitý a systematický proces porovnávání a měření produktů, procesů a metod vlastní organizace s těmi, kdo byli uznáni jako vhodní pro.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
IMI systém - informační systém vnitřního trhu model realizace v ČR © 2006 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
1 NASKL v roce 2007 Ing. Alena Fischerová Národní autorizační středisko pro klinické laboratoře při České lékařské společnosti Jana Evangelisty Purkyně.
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
PRACOVNÍ SKUPINA pro přírodu a krajinu Valná hromada ČKA,
Kvalifikovaných pracovních sil pro strojírenství Mynářová Lenka květen 2008 TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM FONDEM PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ A MINISTERSTVEM.
1 Strategie NASKL Ing. Alena Fischerová Národní autorizační středisko pro klinické laboratoře při České lékařské společnosti Jana Evangelisty Purkyně.
Cena za podporu místní demokracie S o u t ě ž O LIDECH S LIDMI.
Mentoring a Magistrát HR Know - How & Fórum personalistů Ing. Libor Peprný
Mgr. Lucie Holacká, Národní institut pro další vzdělávání
0.0 Projekt Odborné vzdělávání pracovníků zemědělství v oblasti financí a procesů (opatření I.3.1) Podkladové materiály ke školení FINANCE.
Účel a cíle zřízení TPS z pohledu MZe Praha Ing. Pavel Sekáč, Ministerstvo zemědělství Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje.
Co jsme zač? skupina fajn lidí skupina lidí, kteří rádi mluví anglicky rádi objevujeme rozdíly mezi národy a mezi formami zemědělství rádi cestujeme rádi.
Jak připravit town- twinningový projekt v rámci programu Evropa pro občany Gabriela Hermannová.
Brno–město pro rodiny Projekt ANIMA PLUS CZ Inovativní opatření na podporu slučitelnosti rodiny a zaměstnání Mgr. Lenka Zemanová.
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
Ing. Petr Horský, Předseda Rady České parkovací asociace z.s.p.o.
Andrea Brožová Doubková
Zkušenosti získané při realizaci projektu Brandýský Matýsek o.s.
Základní škola, Brno, Štolcova 16 Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Reg. číslo CZ.1.07/1.3.00/
Interní audit a Compliance v České pojišťovně | Praha| Peter Štefánik| 1.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Jihomoravského kraje Workshop s řediteli a zástupci škol 27. května
Analýza potřeb v území Pardubického kraje Pracovní tým k platformě Kariéra a celoživotní vzdělávání Podpora kompetencí k podnikavosti, iniciativě a kreativitě.
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Martina Vojtěchová
Fórum pro žadatele Diskusní fórum určené žadatelům o dotace z ROP MS o dobré praxi a obtížích při přípravě projektů.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Jihomoravského kraje Základní informace o spolupráci KAP a MAP Martin Majcík 1.
CZ /0.0/0.0/15_001/ MAP jako příležitost...aneb náměty a inspirace Markéta Pošíková, předsedkyně PS Vzdělávání NS MAS a ředitelka MAS Podlipansko.
Možnosti mezinárodní spolupráce v mateřských školách Národní konference Erasmus+/eTwinning 13. – , Zámek Štiřín.
Projekt Jihlava Zdravé město.  město Jihlava je členem Národní sítě Zdravých měst ČR od června 2007  politikem zodpovědným za PZM a MA21 je náměstkyně.
PROGRAM Uvítání Představení konceptu Sítě včetně východisek – Rámec projektu PERUN – Zkušenosti ze zahraničí – Představení návrhu Sítě – Konkrétní možnosti:
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Zpracování žádosti na podporu sociálního podnikání do OPZ - příklad dobré praxe Vznik sociálního podniku Hustířanka služby s.r.o. Hradec Králové, 7.
Metodická podpora projektu P-KAP krajskému akčnímu plánování
Role KOUS Vysočina v projektu
Místní Akční Plán rozvoje vzdělávání
Individuální projekt OP VVV
Metodická podpora projektu P-KAP krajskému akčnímu plánování
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Olomouckého kraje v rámci OP VVV
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
Aktivity projektu Co máme hotovo a co nás čeká
Společné setkání „minitýmů“
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Libereckého kraje
Plánování prvních kroků
Krajské akční plánování
4. zasedání PS Vzdělávání pro území Plzeňského kraje
Akční plánování v Ústeckém kraji z pohledu projektu P-KAP
Statutární město Ostrava
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Centrum kolegiální podpory CKP
Prezentace KAP Jihomoravského kraje
Vzorový projekt pro ZŠ.
„Program RE:START a Platforma Uhelné regiony“
Andrea Brožová Doubková
Vzorový projekt pro gymnázia
7. setkání Řídícího výboru MAP rozvoje vzdělávání území SO ORP Stod
Řídicí výbor DDM Monet v Praze 12
Vzorový projekt pro ZŠ.
eTwinning – digitální technologie smysluplně a zábavně
Transkript prezentace:

INTERNÍ AUDIT PROCESU INVESTIC Koncept workshopů; zapojení se do skupiny „INVESTICE“ 27. května 2014, Praha

JAK DÁL? - workshopy Plán - realizace dalších workshopů 4 workshopy dle identifikovaných fází procesu auditování investic (plánování, příprava, realizace, vypořádání) Chceme pozvat hosty, odborníky na konkrétní problematiku v rámci jednotlivých fází 1 workshop = ½ den Podzim 2014 Jednotlivé workshopy budou zpoplatněny (výhodu budou mít členové ČIIA a také nákup „balíčku“)

JAK DÁL? – skupina „INVESTICE“ Příprava realizace dalších workshopů Přivítáme nové kolegy (proč se zapojit do skupiny?): Budete u zdroje přípravy workshopů Možnost výměny kontaktů, informace, zkušeností Diskuse v úzkém kruhu nad odbornými tématy Můžeme si vzájemně pomoci a vyřešit problém Benchmarking, best practice Účast na workshopech zdarma

DĚKUJI ZA POZORNOST V PŘÍPADĚ ZÁJMU KONTAKT: hausler@interniaudit DĚKUJI ZA POZORNOST V PŘÍPADĚ ZÁJMU KONTAKT: hausler@interniaudit.cz 602 131 864