Rybářský klub České republiky, z.s.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabídka aktivit pro mateřské školy Mezinárodní environmentální vzdělávací, poradenské a informační středisko ochrany vod Vodňany Nabídka služeb:
Advertisements

Výroční konference OP Rybářství
Slavnostní výlov rybníka Vrkoče 2010
Úspěšné projekty podpořené Operačním programem Rybářství na podniku Pstruhařství Mlýny Josef Bláhovec EVROPSKÝ RYBÁŘSKÝ FOND INVESTOVÁNÍ DO UDRŽITELNÉHO.
Úspěšné projekty podpořené Operačním programem Rybářství ŠTIČÍ LÍHEŇ – ESOX, spol. s r.o.
Představení Fichí I. Výzvy (2008/VYZ – 1) MAS sv. Jana z Nepomuku Místní akční skupina sv. Jana z Nepomuku.
1 HK ČR, workshop a 2. exkurze Integrovaná střední škola Cheb Projekt AKONA (Výstavba kooperační sítě v oblasti automatizace za.
BioFish s.r.o. Horní Paseka
Řemeslo má zlaté dno a čisté ruce Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Projekty EVVO na Blatensku Partneři:  mikroregion tj. Svazek obcí Blatenska  Město Blatná  Základní školy (7x) a mateřské školy (7x) v území mikroregionu.
ST LUCIA ČESKO – NĚMECKÉ CENTRUM PROVOZNÍ ŘÁD. Zřizovatelem KC je společnost B O H E M I A S, s.r.o. Tento provozní řád vydává vedení společnosti za účelem.
projekt VaV RP MŽP SPII2D1/36/07
Český červený kříž Oblastní spolek Chrudim
Intenzivní odchov plůdku ryb
Cíle o.s. ISIS  pomoc náhradním rodičům  zdárný vývoj dětí  přísun informací – vzdělávání  sdílení zkušeností mezi rodiči navzájem  prevence problémů.
Co je třeba udělat pro vznik o.p.s. Hradecký venkov se sídlem v Nechanicích :
Cvičení složek IZS „KV Aréna“
Střední škola rybářská a vodohospodářská
Chůvička Brno Agentura na hlídání dětí v Brně a okolí
Ekonomika jako ústřední topení
STŘEDISKO VÝCHOVNÉ PÉČE HELP
Monitoring rybích populací: co říkají data a modely? David Boukal Biologické centrum AV ČR, České Budějovice Photo: ČRS.
STŘEDNÍ ZEMĚDĚLSKÁ ŠKOLA DALOVICE PŘEDSTAVUJE NOVÝ VZDĚLÁVACÍ PROJEKT V OBLASTI ROZVOJE A ÚDRŽBY ZELENĚ v KARLOVARSKÉM KRAJI TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN.
Informační systém BOZP v ČR (IS BOZP)
VÝROČNÍ KONFERENCE,,Operační program Rybářství příležitost pro produkční rybáře“
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
1 PORADA ŘEDITELŮ DĚTSKÝCH DOMOVŮ ZŘIZOVANÝCH MORAVSKOSLEZSKÝM KRAJEM A CÍRKEVNÍMI SUBJEKTY ODDĚLENÍ SPRÁVY ŠKOL 4. června 2009.
Výroční konference OP Rybářství Víceletý národní strategický plán pro akvakulturu na léta 2014 – 2024 Praha, 12. prosince 2012.
Stručná historie rybníka Vrkoče
PROJEKTY SPOLUPRÁCE Programový výbor MAS Hradecký venkov Nechanice, 10. června 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
1www.eav.cz Energetická agentura Vysočiny, z.s.p.o. Ing. Michaela Bačáková EAV, z.s.p.o. Jiráskova 65 Jihlava
ROK 2010 HOSPODÁ Ř SKÉ VÝSLEDKY MO Č RS JIND Ř ICH Ů V HRADEC.
SLUŽBA PREVENCE KRIMINALITY A DOPRAVNÍ VÝCHOVY
III.1.1. Diverzifikace činností nezemědělské povahy opatření je zaměřeno na realizaci jednotlivých aktivit ve venkovských oblastech v rámci diverzifikace.
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
ElectroConsult, s.r.o. Obsah  Profil firmy  Oblasti působnosti  Novinky  Kontakt.
Organizační zabezpečení práva životního prostředí JUDr. Jana Dudová, Ph.D.
Řízení výchovných a vzdělávacích institucí PaedDr. J. Šťáva, CSc. katedra pedagogiky tel učitelství odborného výcviku a praxe.
 Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem  Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka  projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ.
Ochrana půdy a lesa.
PROJEKTY SPOLUPRÁCE Velichovky, 22. června 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Strategie spolupráce obcí Společnost pro rozvoj Humpolecka, z. s. 2. Kulatý stůl v Humpolci
Sladkovodní rybářství a akvakultura  Sladkovodní rybářství  Situace a produkce  Spotřeba a prodej.
Zpracoval: Jan Hloušek Členové 2015 Plnění zarybnění 2015 Zarybnění 2015 Rybářská stráž Změny
Krajská hospodářská komora Střední Čechy. Základní informace o Krajské hospodářské komoře Střední Čechy  Regionální hospodářská komora  Princip dobrovolného.
MĚSTO POČÁTKY si vás dovoluje pozvat na 9. ročník tradiční velkolepé akce pod záštitou ministra životního prostředí a hejtmana kraje Vysočina.
Rybolov od udice na talíř Kadidlová Zdeňka. OBSAH Co je rybolov? Rybaření Základní rybářská výbava Rybářské návnady Povolení k rybaření ? Co to vlastně.
Jednání řídícího výboru MAP Český Krumlov
Dotační politika Bělá Ing. Ladislav Bittner. Ing
Ostružno - Prachovské skály
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Rybolov Aneb od udice na talíř Jirout Jakub.
Odbor životního prostředí
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Aktuální informace o stavu
Odbor životního prostředí MHMP
Analýza současného stavu institucionálního zajištění péče o ohrožené děti. [online] [cit ]. Dostupné z www: .
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Sepekov Autor:
Jitka Altmanová vedoucí Centra podpory náhradní rodinné péče.
Z p r á v a j e d n a t e l e Aktuální stav členské základny
MAS Lípa pro venkov z.s. Monitoring a evaluace
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Ing. Stanislava Správková
Štikovský rybník, k.ú. Štikov
AUTOR: Mgr. Danuše Lebdušková NÁZEV: VY_32_INOVACE_118_Ryby
VY_52_INOVACE_16_ROZMANITOST PŘÍRODY ZŠ Zbytiny, okres Prachatice
KOMUNITNÍ PLÁN PÉČE Benešov nad Ploučnicí
CENTRUM NA PODPORU INTEGRACE CIZINCŮ
Transkript prezentace:

Rybářský klub České republiky, z.s.

Rybníkářství jsme registrovaný produkční podnik akvakultury CZ27008254 u Státní veterinární správy ČR hospodaříme na 20 ha vodních ploch (Mladá Boleslav, Jičín, Nová Paka, Hořice, Nový Bydžov, Chlumec nad Cidlinou, Přelouč, Žďár nad Sázavou) disponuje profesionální rybníkářskou mechanizací a proškoleným personálem zabýváme se chovem násadových a tržních ryb (kapr, štika, candát, lín, sumec) zajišťujeme výlovy rybníků a poskytujeme převoz ryb vlastní autodopravou

Sportovní rybolov nabízíme rekreační rybolov na rybníku Pařez, Struhy, Seník k odlovu ryb není nutný státní rybářský lístek, rybolov pro všechny rybníky jsou vhodné pro firemní akce, společenské události, setkání přátel, rodinné oslavy obsádku ryb tvoří zejména kapři přes 20 kg, vyza 45 kg, jeseteři kolem 20 kg, líni nad 2 kg

Vzdělávací aktivity přednášková činnost o chovu ryb a výkonu rybářského práva vedení rybářských kroužků pro děti, organizace školy v přírodě školení pro dospělé osoby v oboru sportovního rybolovu průvodcovská činnost a praktické ukázky tradičního české řemesla natáčení vlastních rybářských DVD filmů, zajištění on-line přenosů, články

Společenské akce tradiční rybářské závody „Senický kapr“ od roku 2012 tradiční rybářské závody „Pařezská vydra“ od roku 2013 tradiční dětské rybářské závody „Zlatý kapřík“ od roku 2012 pořádání závodů v lovu kapra na jezeru Kluk v Poděbradech (2010 – 2011) pořádání evropského šampionátu v lovu kaprů TSCC na jezeru Štít (2008 – 2012) praktické ukázky rybářského řemesla, zajištění ochutnávky rybích specialit

Správa vodních ploch připravujeme návrhy zarybňovacích plánů provádíme technické zhodnocení vodních děl včetně jejich ocenění zajišťujeme legalizaci rybničního hospodářství s komplexním zpracováním dokumentace zastupujeme v řízení před orgány státní správy a samosprávy poskytujeme odborné a právní služby, dotační poradenství v OR Rybářství nabízíme služby rybářské stráže (ostraha vod) a rybářského hospodáře

Veřejné projekty Evropský projekt na ochranu trofejních kaprů „K-70“ Evropský projekt na ochranu línů „Lín 2011“ Celorepublikový projekt na podporu obnovy malých vodních nádrží Celorepublikový projekt pro tělesně postižené rybáře „Rybaření bez bariér“

Kontakt Kontaktní adresa: Rybářský klub České republiky, z.s. Humburky 59, 504 01 Nový Bydžov IČ: 270 092 54, DIČ: CZ 270 092 54 e-mail: carp@seznam.cz web: www.rybarskyklubcr.cz   Schválený produkční podnik akvakultury: veterinární schvalovací číslo (IČ): 27009254 Předseda spolku Mgr. Ing. Radek Sekera, LL.M. M +420 731 004 114 e-mail: radek.sekera@seznam.cz