Zájezd do Rakouska Hampl Matěj, 4.A.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz
Advertisements

SOU a SOŠ Weilova – Praha 10 Automobilní a informatiky
příprava na dopolední výcvik
Ukázková prezentace HORY 2012.
Pension Aspen Penzion Aspen se nachází na malebném místě v centru turistického střediska Harrachov v Krkonoších. Lokalita poskytuje krásný výhled na Čertovu.
Val di Fiemme Obereggen ( m. n. m.). Lyžování  Přes 100 km sjezdovek  3 propojená střediska  Snowpark  Občerstvení na svazích  Perfektně.
Týden turistiky a sportu
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:00 Příjezd: 14:00 Sraz u školy nejpozději 18:30!
Většinu cesty jsme jeli vlakem Vypadal asi takhle:
1 Netopilová Simona 4.I. 2 INFORMACE Naše cestovní kancelář Vám nabízí bohaté využití pro začínající i zkušené na více než 20 km upravovaných sjezdových.
RAKOUSKO Zimní střediska Autor: Martin Sládek, 4.I.
CENY SOUTĚŽE TOP INVEST 2008 – NEJLEPŠÍ INVESTICE ROKU 2008.
Rakouská republika- alpská země Vlastivěda – 5. ročník
Sportovní výkon – obsah, struktura Typologie sportovních výkonů
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:30 Příjezd: 14:00
Ski areál Špičák zima 2009/10.
Masarykovo gymnázium.
Itálie 2010 Lyžařský výcvikový kurz se Standou a Milanem (ck Atlantika)
1.Cesta do školy (animace) 2.Vyučované obory 3.Historie 4.Prostory školy a vybavení 5.Exkluzivity ( vč. ECDL a CISCO )ECDLCISCO 6.Uplatnění absolventů.
v rámci projektu Mentoring a Magistrát Ing. Zbyněk Nejezchleba
Lyžování v Rakousku S CK TUŠLA
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
GROSSGLOCKNER HOCHALPENSTRASSE PLACENÁ VYSOKOHORSKÁ SILNICE GROSSGLOCKNER HOCHALPENSTRASSE SPOJUJE RAKOUSKÁ MĚSTA LIENZ NA JIHU A ZELL AM SEE NA SEVERU.
RYCHLOSTNÍ DISCIPLÍNY
Klíčová aktivita: 03 Člověk a příroda 3. Přírodovědný pobyt Pec pod Sněžkou - penzion Zákoutí 3. skupina.
Pobyt v zimní přírodě nebo na horách je velmi zdravý
Tip na jarní výlet Zell am see.
Reliéf a morfologické poměry
Lyžařské středisko HINTERTUX
HORSKÝ HOTEL LESNÍ ZÁMEČEK ***
Název školy: Základní škola Podbořany, Husova 276, okres Louny Autor:Mgr. Dana Zischková Název:VY_32_INOVACE_42_ZIMA Téma: Výklad na téma ZIMA Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_91.
Cestovní kancelář RELAX S RELAXEM SI UŽÍVÁTE, NA PLÁŽI SE VYHŘÍVÁTE!
Ubytování na RovníchUbytování na Rovních. Ubytování v soukromí Lyžařské středisko Paseky nad Jizerou Parkování u domu 2 pokoje Společná lednice Microvlnná.
Ubytování na Rovních Čermákovy Rovně.
MG Vsetín vím,kam jít..
Hotel U 7 Jelenů. Náš hotel Vám nabízí saunu, vířivky, relaxační bazén, plavecký bazén, posilovnu, animační program a také Miniclub. To je vše s té volnočasové.
KAPRUN - RAKOUSKO. KAPRUN - RAKOUSKO KAPRUN    Od Kaprunu se jižním směrem k Kesselfall [1060m] a jezeru Mooserboden [2045m] rozkládá údolí Kapruner.
Local parks o.s. Zimní sporty a wellness Boží Dar - Klínovec.
Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu Skiareál Herlíkovice Pořádá: SK Hasiči Praha a GŘ HZS ČR + HZS hl.m. Prahy + Snowhill.
S DRUŽENÍ MÍSTNÍCH SAMOSPRÁV Nevládní a politická organizace s celostátní působností, která sdružuje a hájí zájmy obcí a měst v ČR Vznik na počátku 2008.
Pořádá: SK Hasiči Praha + Snowhill a.s. + ČHSF a HZS hl.m. Prahy, mediální partner Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu.
Tereza Bělochová, 2009 Prezentace Lyžařské školy Informatika-projekt 2009.
L UCIE V AIGERTOVÁ. UNIQA pojišťovna a.s. zahájila svoji činnost v roce Jako držitel univerzální pojišťovací licence si vytvořila široké portfolio.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Pardubice - Spořilov AUTOR: Hana Navátilová NÁZEV: VY_32_INOVACE_TĚLESNÁ VÝCHOVA _1.ZIMNÍ SPORTY TEMA: ZIMNÍ SPORTY ČÍSLO PROJEKTU:
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kokory Číslo projektu: CZ.1.07/14.00/ Datum: Autor: Mgr. Miroslava Pospíšilová Název: VY_32_INOVACE_03_Z_ALPSKÉ.
RODINNÁ DOVOLENÁ- LIPNO ZPRACOVALI :PAVLA LEITGEBOVÁ, LÁĎA MACHÁČ, KUBA POSPÍŠIL.
Putování po jezerech Jižních Čech, Horního Rakouska a Východního Bavorska Jana Kostková CR3.
NÁZEV ŠKOLY: Gymnázium Lovosice, Sady pionýrů 600/6 ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_4C_15_Vědomostní soutěž TÉMA.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Krkonoše. Sněžka Podle nových měření 1603 m n.m - je nejvyšší hora v Krkonoších a v České republice. Nachází se ve východní části Krkonoš na Hraničním.
Lyžařský výcvik 2011 ZŠ Buzulucká
ŠVÝCARSKÁ MOZAIKA 28.5 – ZÁKLADNÍ INFORMACE Termín: – Cena: 9 300,- Kč Pedagogický dozor: R. Chalupová, K. Belzová V ceně.
Výlet Českosaské Švýcarsko
Škola v přírodě Černá hora
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
VY_32_INOVACE_292_Lyžařská centra Jesenicka
VY_52_INOVACE_ČLAJS_08_JF KRNAP
Vážení sportovní přátelé, zejména pak příznivci sjezdového lyžování
Zájezd do Českého Švýcarska
Zimní sportovní areály
Nina Geisselreiterová 4.A
Výlet Českosaské Švýcarsko
Řecko Ondřej Munduch 4.A.
Norsko Cesta na sever Alžběta Pánková 4. A.
Španělsko Turza lubor 4.a.
Odjezd: 19:30 Příjezd: cca13:00
Odjezd: 14:30 Příjezd: cca13:00
Jméno autora výukového materiálu Soňa Maruničová
Transkript prezentace:

Zájezd do Rakouska Hampl Matěj, 4.A

3 ZÁKLADNÍ OTÁZKY: Kde? Kdy? Na jak dlouho? V oblíbené rakouské oblasti Zell am See / Kaprun Kdy? 22. 1. 2019 Den po uzavření známek Na jak dlouho? Na jeden celý den

Proč právě Kaprun? Nízké ceny, vysoká kvalita Tratě všech náročností (modré – červené – černé) Kvalitní sjezdovky, upravené i neupravené Moderní lanovky Výběr aktivit Nárůst popularity

Areál Zell am See Zde budeme parkovat

Moderní lanovky Sedačkové lanovky Kabinové lanovky

Výběr aktivit Lyžování Snowboarding Procházka po horách Lyže Sjezdovky Skokánky Běžecká trať Snowboard Program pro nelyžaře Přednášky Turistika Lyžování Snowboarding Procházka po horách Poznání rakouské přírody Přednášky

Nárůst popularity Hodnocení areálu: 5⭐ 2628x 4⭐ 1244x 3⭐ 957x 2⭐ 344x 1⭐ 253x „Řidič i delegátka byli velmi milí. Luxusní sjezdovky, upravené i neupravené, žádné čekání na lanovku. Restaurace s širokým výběrem jídel a krásné počasí – sníh i sluníčko.“  „Vše bez problémů, včetně informačního servisu, příjemná průvodkyně a krásné počasí na lyžovačku a drobné občerstvení jako bonus po cestě.“

Děkuji za pozornost. Pokud máte nějaké otázky, rád na ně odpovím.

Zdroje : Obrázky : Snow.cz Zellamsee-kaprun.com Skiresort.info Regiojet.cz Global.flixbus.com Tripadvisor.cz Slevomat.cz Wikipedia.org Idnes.cz Google.com Obrázky : Zellamsee-kaprun.com Google obrázky maps.google.com Icondrop extension