PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1. První přihlášení, aktivace účtu
Advertisements

 AutorIng. Martin Allmer ŠkolaEuroškola Strakonice Datum6. Června 2013 Ročník3. Tematický okruhPráce s počítačem Číslo VM Anotace Obnovení systému Windows.
Rezervační systém AK Kladno
Seminář k výběrovému řízení 2014
Veřejné zakázky elektronicky Statutární město Děčín.
Návod ke správě týmu pro novou verzi webu
Internetová učebna pro nelékařské zdravotnické pracovníky,
Zadáme adresu: posta.echotebor.cz mail.echotebor.cz (zadáváme bez www!!!)
Tutoriál Stahování eBooks ~ Podrobný průvodce prvním stahováním
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Modernizace studijních opor Představení LMS Moodle
UŽIVATELSKÝ ÚČET NA PORTÁLU INFORMAČNÍCH ZDROJŮ PRO UTB XERXES.
Registrace v LMS MOODLE Mgr. Milan Šimek
Webové rozhraní u Prezentace formou sejmutých obrazovek ukazuje, jak je možné přihlásit se ke schránce elektronické pošty z jakéhokoliv počítače.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2012.
Postup při podání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2012.
SmartPhone start - Apple iPhone
PRŮVODCE e-žk zpracovala: Mgr. Silvie Szymurdová.
Pro registraci do informačního systému EKOLAMP klikněte na úvodní straně na odkaz „Zaregistrovat se“ v tabulce Přihlášení do systému.
Microsoft ® Lync ™ 2010 Školení k delegování. Cíle V tomto kurzu se dozvíte, jak provádět následující akce: Nastavení přístupu delegáta v aplikaci Outlook.
Instalace programu STATISTICA 12 CZ
PREZENČNÍ STUDIUM Volba praxe – prezen. studium I. ročníky –praxi jsou povinni studenti absolvovat na recepci KÚ Jihočeského kraje, na inform. centru.
Tutoriál eKnihy ~ Stahování
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
Vkládání záznamů do databáze OBD
EBSCOhost Collection Manager ~ Vytváření profilů Tutoriál support.ebsco.com.
Postup pro podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011.
Internetová učebna Jak postupovat: Pěkně od začátku …
1. Je potřeba nastavit bootování primárně z vaší DVD mechaniky, jinak by se vám nespustil instalační průvodce z DVD. Jakmile proběhne bootování, stiskněte.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2015.
Vstup Vstup do internetového bankovnictví je zabezpečen Klientským číslem a kódem PIN. Tyto údaje obdržíte v aktivačním balíčku k internetovému bankovnictví.
Práce s ICQ aneb začínáme komunikovat Instalace a základy práce s ICQ.
Provedení autorizované Ověření provedení autorizovanékonverze Úvodní kurz k problematice datových schránek eGON centrum HOLEŠOV provedení autorizované.
Tutoriál Nastavení alertů pro časopisy
2 Petr Žitný znalosti.vema.cz 3 Báze znalostí Nová služba zákazníkům ▸Báze naplněná informacemi, ke které mají uživatelé přímý přístup Základní cíl ▸Poskytovat.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2015.
Přístup do školní sítě z domu Josef Doležal 7.B
PRÁCE S DOTAZY Eva Karmazínová, 4. Y. Postup při vytváření dotazů: 1) Vytvoříte vlastní aplikaci 2) Vytvoříte tabulku v aplikaci 3) Vytvoříte strukturu.
Sociální sítě Štěpán Hýža.
 1 krok jsou podrobnosti o účtu zvolte si heslo zvolte si přezdívku napište křestní jméno napište příjmení vyplňte datum narození a pohlaví.
Registrace uživatele na pro užívání webhostingu.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011.
Začínáme s e-knihami Mgr. Jaroslav Čech Městská knihovna Břeclav.
KM svaz stolního tenisu
ZÁPIS STUDENTŮ VŠTE ČERVENEC 2015 TÁBOR.
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
GORDIC ® spol. s r. o. Prvotní spuštění aplikace Gordic DSO - ISDSlite Nástroje pro snadnou správu Datových zpráv z Informačního systému Datových schránek.
CEFIF PORTÁL nová internetová aplikace pro správu fiktivních firem Centrum fiktivních firem 2016/2017.
Aplikace Přijímačky školní rok 2014/2015
Postup pro podání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011 Oblast školství.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR:Mgr. Vladimír.
Anotace Materiál je určen pro 1. ročník studijního oboru M/01 PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu Informační a komunikační technologie, inovuje.
Postup pro podání žádosti o poskytnutí peněžních prostředků z rozpočtu SMO na rok 2017.
Büroprofi s.r.o. – České Budějovice
Jak na aktuality.
eGon centrum ORP Nový Bydžov
ORCID - Open Research and Contributor ID
Návod k aplikaci pro vedoucí DoFE Instalace aplikace a kontrola aktivity systém Android Verze aktuální k
Odkaz na webové stránky města : ostrava
PAŘÍŽ A ROUEN s jazykovým kurzem
Založení účtu v Citace PRO pomocí jednotného přihlašovacího rozhraní
Aplikace OctopusPro - správa uživatelů
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
Účtování akcí Postup při zadávání akcí, na kterou se vybírají fin. Prostředky (srážejí se ze zálohového účtu) je následující:
Elektronická Spisová Služba
pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Webinars Manuál pro účastníky on-line školení – registrace nových i stávajících účastníků Prague
Prezentace OBD Orientace běžného uživatele v prostředí osobní bibliografické databáze.
Transkript prezentace:

PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF MANUÁL PRO RODIČE

1. Informace o zájezdu, přihlášení Každý školní zájezd má svůj jedinečný odkaz, který Vám poskytne organizující pedagog Na této stránce se seznámíte s plánovaným školním zájezdem Zde si můžete stáhnout důležité dokumenty (program zájezdu, smluvní a pojistné podmínky atd.) Pro přihlášení svého dítěte k zájezdu klikněte na modré tlačítko „Přidat účastníka zájezdu“

2. Přihlášení k zájezdu Vyplňte informace o sobě (zákonném zástupci), a to včetně e-mailu, který bude sloužit k přihlašování do systému a bude přes něj probíhat veškerá komunikace týkající se zájezdu. Vyplňte informace o účastníkovi zájezdu (jméno, datum narození, telefon, alergie a zdravotní omezení, číslo cestovního dokladu apod.). Tyto informace bude možné později v systému opravit či doplnit Odsouhlaste smluvní podmínky CK KRISTOF a zpracování osobních údajů, bez tohoto kroku není možné se k zájezdu závazně přihlásit

Zde najdete své platební údaje a Smlouvu o zájezdu ke stažení 3. Shrnutí zájezdu A JE HOTOVO! Zde najdete své platební údaje a Smlouvu o zájezdu ke stažení

4. Potvrzení přihlášení Potvrzení o úspěšném přihlášení Vám přijde na uvedený e-mail. Než mail dorazí, může to trvat několik minut. Klepnutím na odkaz v e-mailu je NUTNÉ nastavit heslo k Vašemu účtu v přihlašovacím systému. Bez tohoto kroku nebude možné se do systému opětovně přihlásit.

5. Nastavení hesla – krok 1 Do příslušného okna napište svou e-mailovou adresu, klikněte na „Obnovit heslo“ a vyčkejte na další e-mail, který Vás zavede k nastavení hesla.

Klikněte na odkaz v e-mailu 6. Nastavení hesla – krok 2 Klikněte na odkaz v e-mailu

Zde nastavíte své heslo k účtu v přihlašovacím systému 7. Nastavení hesla – krok 3 Zde nastavíte své heslo k účtu v přihlašovacím systému

Přihlášení je možné pomocí Vašeho e-mailu a nastaveného hesla 8. Opětovné přihlášení Nyní se můžete do systému kdykoliv znovu přihlásit, a to na adrese: prihlaseni.kristof-jazyky.cz Přihlášení je možné pomocí Vašeho e-mailu a nastaveného hesla

Zde najdete platební údaje a Smlouvu o zájezdu ke stažení 9. Detail zájezdu, doplnění údajů Po přihlášení se můžete vrátit na tuto hlavní stranu zájezdu, kde máte přístup ke všem informacím a dokumentům. Stačí kliknout na ZÁJEZDY -> ÚČASTNÍCI ZÁJEZDU -> JMÉNO ÚČASTNÍKA Zde najdete platební údaje a Smlouvu o zájezdu ke stažení Zde můžete opravit / doplnit zadané informace o účastníkovi v přihlášce (např. nové číslo pasu)

10. Přihlášení dalšího dítěte Pokud budete chtít nyní nebo v budoucnu přihlásit k zájezdu CK KRISTOF své další dítě, celý postup bude již mnohem jednodušší: přihlaste se nejdříve do systému pod svými přihlašovacími údaji poté rozklikněte odkaz zájezdu, na který chcete své další dítě přihlásit (poskytnut pedagogem) a vyplňte přihlášku výhodou je, že znovu nemusíte zadávat údaje o zákonném zástupci, ty už má systém bezpečně uloženy. Nemusíte již nastavovat ani heslo k účtu – vše máte již v pořádku nastaveno od přihlášení prvního dítěte jestliže jedou Vaše děti ve stejný rok na dva odlišné zájezdy CK KRISTOF, neznamená to žádný problém – po přihlášení do svého účtu v systému uvidíte, pod záložkou ZÁJEZDY -> ÚČASTNÍCI ZÁJEZDU, obě své děti a informace o obou zájezdech, ke kterým jsou přihlášeny

V případě dotazů jsme Vám plně k dispozici! zelená linka: +420 800 138 241 e-mail: zajezdy@kristof-jazyky.cz