Workshop pro ředitele sŠ/voš v libereckém kraji

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
a spolupráce Libereckého kraje v projektu IQ Industry
Advertisements

PROJEKT „Okna technickým oborům dokořán“ registrační číslo: CZ.1.07/1.1.36/ Projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu prostřednictvím.
Projekt IQ auto = IQ Industry VIZE: DOSÁHNOUT SHODY MEZI POTŘEBAMI KVALIFIKOVANÉ PRACOVNÍ SÍLY ZE STRANY PRŮMYSLU A NABÍDKOU TRHU PRÁCE VYMEZENOU ODBORNÝMI.
POHLED PODNIKATELSKÉ SFÉRY NA SOUČASNOU SITUACI V OBLASTI ŘEMESEL
Sektorové dohody Ano či Ne? Jednání Svazu dopravy
TÝDNY VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH V LIBERECKÉM KRAJI 2009 GLOBÁLNÍ GRANT PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ 21. srpna 2009.
Rozvoj kvalifikované pracovní síly v ČR. Obsah prezentace Představení Agentury CzechInvest Regionální kanceláře Aktivity pro podporu rozvoje kvalifikované.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
„Sjednocení úřadů práce podpoří spolupráci zaměstnavatelů s kariérovými poradci – realizace Dohody o spolupráci MPSV se Sdružením automobilového průmyslu.
HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY - Pevný bod ve světě podnikání KRAJSKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA LIBEREC Od počátečního vzdělávání k dalšímu vzdělávání
S POLUPRÁCE SE SOCIÁLNÍMI PARTNERY OTROKOVICE,
Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel CZ.1.07/1.1.04/ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským.
PODPORA TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
Ing. Petr Czekaj, Mgr. Zdeněk Karásek Velké Karlovice, Vytváření strategických partnerství na trhu práce v MSK.
Řešení projektu UNIV 2 KRAJE v Libereckém kraji Krajská konference UNIV 2 KRAJE – Liberec.
Spolupráce se zaměstnavateli v oblasti vzdělávání Pardubickém kraji Mgr. Bc. Jana Smetanová Členka Rady Pardubického kraje pro rozvoj lidských zdrojů,
KRAJSKÉ SESTKÁNÍ METODIKŮ STROJÍRENSTVÍ A AUTOMATIZACE ÚNOR 2015 PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI.
TechIN Propojení studia a praxe. Informace o projektu Název operačního programu: OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zahájení projektu: Ukončení.
PREZENTACE PRO ITP Ing. Miloslav ILEČEK, ITP pracoviště Jihlava , Velké Karlovice Institut Trhu Práce.
OSTRAVA 26. – 27. DUBNA 2012 ŘEŠENÍ PROJEKTU UNIV 2 KRAJE V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI 10. KRAJSKÁ KONFERENCE PROJEKTU Jana Bydžovská.
Studium pro školní metodiky prevence
Veletrhy studijních oborů v Moravskoslezském kraji - „Olympiáda technických profesí“ Ing. Roman Kusyn, ITP Velké Karlovice, 28./
Anotace: ČR – Liberecký kraj Vzdělávací oblast: Zeměpis 8. ročník Autor: Mgr. Kosík Lukáš Jazyk: český Očekávaný výstup: Žák vyhledá a zapíše do pracovního.
Odborný seminář KFÚ FSE UJEP v Ústí nad Labem Sociální ekonomika jako producent sociální a veřejné přidané hodnoty.
Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel CZ.1.07/1.1.04/ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Technické a profesní vzdělávání na VŠ – pohled zaměstnavatelů Ing. Miloš Rathouský, SP ČR.
Observatoř trhu práce a konkurenceschopnosti Propagace řemeslných a technických oborů Centrum mezinárodního obchodu (CMO) při RHK Brno Integrace.
Workshop – KAP Pk Návrh Šablon pro SŠ a VOŠ Pardubice, 29. srpna 2016.
ZŠ Přerov, Boženy Němcové 16 Školní poradenské pracoviště Mgr. Ilona Bočinská ředitelka školy
Představujeme Vám projekt TechIN - Propojení studia a praxe, TEMPO TRAINING & CONSULTING s.r.o. Okresní hospodářskou komorou Karviná. který realizuje společnost.
ZŠ DĚČÍN 1 Kariérové poradenství na základní škole.
Paliativní a hospicová péče v Libereckém kraji. Koncepce paliativní péče v Libereckém kraji  Koncept spolu s časovým harmonogramem vzniku jednotlivých.
HLAVNÍ CÍL PROJEKTU Zlepšit podmínky pro výuku strojírenských oborů.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Jihomoravského kraje Workshop s řediteli a zástupci škol 27. května
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 21. října 2011 Ing. Michaela Stříbrná.
Realizace projektu Volba budoucího povolání žáků Libereckého kraje Prášek Václav, manažer projektu.
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Martina Vojtěchová
Soutěže talentované mládeže KURZ - FINANČNÍ ŘÍZENÍ ŠKOLY v rámci projektu ZVYŠOVÁNÍ KOMPETENCÍ VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Olomouckého kraje Analýzy potřeb pro KAP Olomouc, RNDr. Bronislava Vláčilová Věcná manažerka KAP Krajský.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Jihomoravského kraje Základní informace o spolupráci KAP a MAP Martin Majcík 1.
Projekt MAP Turnovsko. Cíl projektu  podpora a rozvoj spolupráce zřizovatelů, škol a ostatních aktérů ve vzdělávání v rámci ORP Turnov  vytváření Místního.
Seznámení s multimediálními ukázkami na podporu vzdělávání v technických oborech Ing. Jiří Vojtěch, hlavní manažér projektu, vedoucí oddělení pro analýzy.
Program podpory mladých lidí na trhu práce v regionu Děčínska a Šluknovského výběžku - CESTA Ing. Dagmar Prošková.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Olomouckého kraje
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
KARIÉROVÉ PORADENSTVÍ V JIHOMORAVSKÉM KRAJI
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
„Okna technickým oborům dokořán“
Krajská inkluzivní koncepce
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Práce s nadanými žáky ZŠ a SŠ ve výuce přírodovědných předmětů
Metodická podpora projektu P-KAP krajskému akčnímu plánování
ZPRÁVA O STAVU RESORTU Alena Losová členka Rady Libereckého kraje
Aktivity projektu Co máme hotovo a co nás čeká
Implementační projekt KAP
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Libereckého kraje
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE CZ /0
IMPLEMENTACE KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNU
Pracovní skupina Vzdělávání
Polytechnická situace na ZŠ, Liberec, U Soudu 369/8, p.o.
Podpora polytechnického vzdělávání v rámci projektu NAKAP LK I
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
Akční plánování v Ústeckém kraji z pohledu projektu P-KAP
Setkání kariérových poradců
Vítejte na třetí místní konferenci
Implementace Krajských akčních plánů rozvoje vzdělávání
Kariérové poradenství a podnikavost
Setkání kariérových poradců Teplice –
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
data aktuální ke dni Bc. Petra Razáková
Transkript prezentace:

Workshop pro ředitele sŠ/voš v libereckém kraji Malevil s.r.o. 16/1/19 www.spcr.cz

Kdo jsme a co umíme 16/1/19 www.spcr.cz

Spolupráce sp čr se školami 16/1/19 www.spcr.cz

Základní školy Exkurze do výrobních podniků Workshopy pro výchovné a kariérní poradce Živé knihovny povolání Spolupráce na projektu města liberec na podporu kariérového poradenství 16/1/19

Vysoké školy Jsme partnerem soutěže Preciosa crystall chalenge Připravujeme s TUL, ekonomickou fakultou soutěž na podporu podnikání pro žáky Sš Spolupracujeme na pracovním veletrhu pro absolventy 16/1/19

Střední školy Exkurze do výrobních podniků Workshopy pro výchovné a kariérní poradce Navrhli a prosadili jsme zástupce firem do školských rad převážně technických škol v libereckém kraji Přenášíme informace od firem v rámci pracovních skupin Krajského akčního plánu 16/1/19

Workshopy na podporu kariérového poradenství Hlavním cílem workshopu je navázat na kariérové poradenství škol, poukázat na nedostatek kvalifikované pracovní síly, podpořit studium technických oborů a dozvědět se od zástupců významných místních zaměstnavatelů, které profese jsou z jejich pohledu z dlouhodobého hlediska na trhu práce nejvíce žádány. Součástí workshopu je prohlídka provozu hostitelské společnosti a 15 minutová prezentace 4- 5 významných zaměstnavatelů z různých oborů daného okresu. 16/1/19

Workshopy na podporu kariérového poradenství Organizuje je ve spolupráci s agenturou czechinvest již druhým rokem Snahou je uspořádat workshop v každém okresním městě 1x ročně Čas 12 – 15 hodin 16/1/19

Workshopy na podporu kariérového poradenství Rok 2017 – workshopy na podporu technického vzdělávání Liberec - Magna Česká Lípa – Festool Rok 2018 – workshopy na podporu kariérového poradenství Jablonec nad Nisou – ABB + Preciosa, Atrea, TRW, Araymond Česká lípa – Bombardier + Preciosa Lustry Kamenický šenov, lasvit, festool Liberec – vúts + lasvit, krajská nemocnice liberec, benteler, webasto V přípravě na podzim Turnov semily 16/1/19

Děkuji za pozornost Ing. NaĎa vojtíšková Tel: 225 279 881 GSM: 733 643 520 nvojtiskova@spcr.cz | www.spcr.cz twitter | LinkedIn | facebook | Instagram 16/1/19 www.spcr.cz