26. května 2017, ZŠ a ZUŠ Líbeznice

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Městská knihovna Čelákovice
Advertisements

Hodnocení ředitelů škol zřizovaných Pardubickým krajem
SETKÁNÍ SOUSEDŮ NAD PRAHOU
Oddělení mládeže a sportu
We speak English in the Bohemia Region
CENTRUM PRIMÁRNÍ PREVENCE SEMIRAMIS O.S.. VYHLAŠUJE VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA POZICI LEKTOR/LEKTORKA PROGRAMŮ DLOUHODOBÉ PRIMÁRNÍ PREVENCE RIZIKOVÉHO CHOVÁNÍ.
Projekt „Další vzdělávání pedagogických pracovníků v environmentálním vzdělávání, výchovy a osvětě (EVVO )“ CZ.1.07/1.3.45/
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Neratovice 19. února 2014 Cestou přírodovědných a technických oborů napříč Středočeským krajem SETKÁNÍ.
1 NNO a strukturální fondy EU Liberec, 16. dubna 2009.
PORADA ŘEDITELŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO KRAJE 17. prosince 2008.
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Konference „k projektu Moderní metody profesního vzdělávání“ Martina Volná Krajský úřad Moravskoslezského kraje.
Výzva 08 – Rozvoj eGovernmentu ve Středočeském kraji Připojení samosprávných subjektů k CMS Setkání ze zástupci ORP Praha.
PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V LIBERECKÉM KRAJI globální grant OP VK Ing. Monika Čermáková Bc. Michal Hnízdo Porada ředitelů škol a školských zařízení.
Kulturně-vzdělávací aktivity NPMK Ing. Eva Rezková, NPMK.
Město Okres Litoměřice
Přijímací řízení pro školní rok 2009/2010 Přijímací řízení pro školní rok 2009/2010 Krajský úřad Libereckého kraje odbor školství, mládeže, tělovýchovy.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2009/2010 Krajský úřad Libereckého kraje odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Ing. Eva Kotková & Ing. Věra Exnerová.
PRIORITY ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ LIBERECKÉHO KRAJE v návaznosti na globální granty RNDr. Robert Gamba vedoucí odboru školství, mládeže, tělovýchovy a sportu.
Kulatý stůl k přijímacímu řízení ke vzdělávání ve středních školách „Víme, koho přijímáme ?“ Krajský úřad Libereckého kraje odbor školství, mládeže, tělovýchovy.
REGIONÁLNÍ ŠKOLSTVÍ V PLZEŇSKÉM KRAJI. Počet škol a školských zařízení v Plzeňském kraji zřizovaných obcemi 385 zřizovaných krajem 98 soukromých 17 církevních.
EVVO EVVO V LIBERECKÉM KRAJI. EVVO NA LIBERECKÉM KRAJI SAMOSPRÁVA ODDĚLENA OD STÁTNÍ SPRÁVY oddělení samosprávy na odboru ŽP a zemědělství – vedle EVVO.
Vzdělávací institut Středočeského kraje Zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků V Kolonii 1804, Nymburk visk.cz.
VÝROČNÍ KONFERENCE GLOBÁLNÍ GRANTY LIBERECKÉHO KRAJE OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST 27. listopadu 2008 Liberecký kraj.
Ústecký kraj, člen evropské sítě chemických regionů Ing. Petr Fiala, Zastupitel Ústeckého kraje, předseda finančního výboru Mezinárodní rok chemie 2011.
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných krajem Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných.
MAP rozvoje vzdělávání v SO ORP Neratovice 2. Setkání Řídícího výboru MAP Neratovice 20. června 2016, MěÚ Neratovice.
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Martina Vojtěchová
Setkání s hejtmanem. Setkání s vedením Středočeského kraje a zástupci Krajského úřadu Dne ve 13,00 hodin v budově KOKOSU proběhne setkání starostů.
S třednědobé plánování sociálních služeb v Ústeckém kraji v praxi Setkání s poskytovateli sociálních služeb, Ústí nad Labem, září 2016.
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou 2. Setkání Řídícího výboru 21. června 2016, MÚ Kralupy nad Vltavou.
Herzlich Willkommen bei uns oder was wir für Sie tun können? Setkání „Proč se učit (nejen) na Vysočině německy? Cílem setkání je prezentovat činnosti různých.
VY_52_INOVACE_12_02_Středočeský kraj. 3. snímek – vlajka, znak a mapa 4. snímek – hrady a zámky Středočeského kraje 5. snímek – cvičení (použij mapu a.
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Jana Stará
Brandýs nad Labem Stará Boleslav 12 zaměstnanců na 9,4 prac. úvazku čtenářů výpůjček 123 akcí.
Veverkovy dny Konané ve dnech – Masarykova nemocnice Ústí nad Labem.
Základní informace o KAP a MAP 10. března Přehled důležitých zkratek Evropské strukturální a investiční fondy (ESI fondy = ESIF) Krajské akční plány.
KLUB DĚTSKÝCH KNIHOVEN Střední Čechy Regionální valná hromada SKIP února 2016, Městská knihovna Kladno.
Vítejte na setkání partnerů digitálních technických map krajů Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky.
Kraslice, – Úvod – několik slov o projektu … – Naladíme se … – Nadané děti – Ing. Petr Čavojský / Mgr.
Školy a školská zařízení v Pardubickém kraji
Porada ředitelů škol a školských zařízení
3. jednání řídícího výboru
Porada škol a školských zařízení Středočeského kraje
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
Prahy a Středočeského kraje
Profesionalizace práce koordinátorů EV ve školách Olomouckého kraje
Místní akční plán vzdělávání MAP rozvoje vzdělávání na území Prahy 8
Regionální integrovaná doprava
SIPZ Rovnocenné vzdělání v - ekonomické oblasti - zdravotnické oblasti - technické oblasti Reakreditace: letos ve 2. ročníku (tj. celé studium) - 1. semestr:
TÉMA: Středočeský kraj
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ ŠKOLNÍ BRANDÝS N/L – STARÁ BOLESLAV
kulatý stůl 19. července 2011, C081, od hod
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a příroda, Zeměpis, Středočeský kraj - města Autor: Kamil Bujárek,
PRÁVNÍ ZÁLEŽITOSTI Porada s řediteli škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem Liberec 13. prosince 2012.
Konference rozvoje vzdělávání v MŠ a ZŠ
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚJEZD U BRNA
MAP rozvoje vzdělávání v SO ORP Neratovice
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
AUTOEVALUACE CESTA KE KVALITĚ
Zš tgm IVANčice Daniel Binko.
Porada ředitelů škol a školských zařízení
Specializační studium pro dobrou praxi EVVO na školách
MAP rozvoje vzdělávání v SO ORP Neratovice
J a k REALIZUJEME MAP II NA ŘÍČANSKU ? Linda Kůstková.
7. setkání Řídícího výboru MAP rozvoje vzdělávání území SO ORP Stod
SKIP – 2019 aneb Od valné k valné
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Brandýs n. L. – Stará Boleslav, Školní 291
BUDOUCNOST středního vzdělávání V LIBERECKÉM KRAJI
Setkání starostů obcí správního obvodu ORP Brandýs nad Labem-Stará Boleslav PROGRAM dne 31. ledna 2018.
Odbor obecní živnostenský úřad
Transkript prezentace:

26. května 2017, ZŠ a ZUŠ Líbeznice Setkání ředitelů škol z ORP Neratovice, ORP Kralupy nad Vltavou a ORP Brandýs nad Labem – Stará Boleslav 26. května 2017, ZŠ a ZUŠ Líbeznice

Program setkání 10:00 Přivítání 10:05 Jak jsme MAPovali v ORP Neratovice, Kralupy nad Vltavou a ORP Brandýs nad Labem - Stará Boleslav (Ing. et Bc. Miriam Kupková, RNDr. Petra Matysová, Ph.D.) 10:20 Investiční záměry v oblasti školství v našem regionu  (Mgr. Martin Kupka) 10:35 Projekt Specializační studium pro dobrou praxi EVVO na školách (PhDr. Roman Andres)

Program setkání 10:50 Soutěž školních webů (Mgr. Pavlína Komeštíková) 11:00 Novinky v oblasti školství ze Středočeského kraje  (radní Středočeského kraje Ing. et Ing. Jan Skopeček a vedoucí odboru školství, mládeže a sportu Středočeského kraje Mgr. Radek Coufal) 11:30 Syndrom vyhoření (přednáška MUDr. Taťány Mahdíkové) 13:00 Vyhodnocení Her bez hranic  (dopolední soutěže žáků ZŠ - víceboj a florbal) a výtvarné a literární soutěže v rámci MAP.

Děkujeme za Vaši účast i pozornost! Ing. et Bc. Miriam Kupková tel.: 604 251 990, e-mail: mmkupka@seznam.cz