INFORMAČNÍ TABULE VE TVARU „A“ 550x850mm cca

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Tato prezentace je hrazena z projektu: Spolupráce s partnery – základ kvalitní odborné výuky Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.01/
Advertisements

Zveme Vás na den otevřených dveří v salonu Saphira
 Taggmanager.cz je nový způsob komunikace umožňující jednoduché propojení mobilního telefonu se speciálním webovým obsahem vyvíjený pod záštitou ministerstva.
EconLit with Full Text Ramis Václavík Centrum informačních a knihovnických služeb Odbor informační podpory studia a výzkumu
Koš snů- domácnost Jednotlivé části jsou vyklápěcí – snadná výměna pytlů na odpad. Odpad se vhazuje výklopnými dvířky. Uvnitř jednotlivých částí by měly.
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Kvádr Síť, povrch, objem Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
Matematika Povrchy těles.
PRVNÍ SLUŽBA DLOUHOTRVAJÍCÍ KERATINOVÉ KŮRY PRO HEDVÁBNÉ VLASY AŽ PO DOBU 5 MĚSÍCŮ, KTEROU LZE UPRAVIT PŘÍMO VÁM NA MÍRU SE 100% VÝSLEDKY. KERASILK.
Povrchy a objemy těles.
Hradčanské náměstí Textová pole a obrázky (přesné rozměry i umístění) v prezentaci.
Inoutic / Deceuninck, spol. s r. o
Textový procesor (MS Word)
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO.
* Tělesa Matematika – 6. ročník *.
Formátováním textu se rozumí změna jeho vlastností jako velikost, barva, typ, podtržení atd. Pokud chceme změnit některou z vlastností již napsaného textu,
Toskánsko – Florencie I.
Tabulkové procesory (MS Excel) Ing. Jan Roubíček.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Řípová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání.
Výroba oděvů Konstrukce
Konstrukce střihu dámského saka
Textový procesor (MS Word) Ing. Jan Roubíček. Vlastnosti stránky VY_32_INOVACE_10_2_11_AP.
6. 5. – WELLNESS VÍKEND HOTEL MESIT Luxusní salón s mnohaletou tradicí v Praze, který nabízí služby „Wellness & Beauty“… Manikúra Pedikúra.
STUDIO GLAMOUR. Studio Slu ž by Studia GLAMOUR Kade ř nictví Brazilský keratin Prodlu ž ování vlas ů Indická masá ž hlavy Masá ž e Depilace cukrovou.
Poptávka na dodávku plastových oken včetně vnitřních i venkovních parapetů, provedení demontáže stávajících dřevěných oken a parapetů a montáže nových.
INFORMATIKA 7 Formátování odstavce III2 - I7- 03.
PORTRÉT EN FACE (ánfas)
Popis mostu Účel Statické řešení Materiály Použitá technologie
GASTRONOMIE SLAVNOSTNÍ STOLOVÁNÍ TVARY TABULÍ Ing. PETRA ŠKRÁŠKOVÁ
JEHLAN SÍŤ A KONSTRUKCE V PRAVOÚHLÉM PROMÍTÁNÍ
PROFIL (pohled na hlavu ze strany)
Kvádr Síť, povrch, objem Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
Krychle Síť, povrch, objem
Člověk a příroda Přírodopis Biologie člověka Nepřímá masáž srdce VY_52_INOVACE_29 Sada 1 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213.
Povrch hranolu – příklady – 1
Název školy : Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Autor : Mgr. Irena Nešněrová Datum : říjen 2013 Název :VY_42_INOVACE_4.2.1.
Povrch kvádru Vypracovala: Mgr. Martina Belžíková.
OBNOVA EKOCENTRA „ LEDŇÁČEK “ V CHRUDIMI ZO ČSOP Klub ochránců SPR Habrov.
Sortiment oděvních výrobků. Názvy a rozdělení výrobků k odívání se řídí normou ČSN To je závazné pro výrobu, učební texty a literaturu.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Matematika Autor: Mgr. Jan Podlena Autor: Mgr. Jan Podlena Zkus vyjmenovat další příklady z běžného života kde.
Matematika pro 9. ročník Jehlany – příklady – 1. Jehlan Vypočítejte objem pravidelného čtyřbokého jehlanu na obrázku (vyjádřete pomocí odmocnin).
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LOUNY PODĚBRADOVA 640,PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE AUTOR: MGR.JANA ZELINKOVÁ NÁZEV MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_11_SLUŽBY-
VY_32_INOVACE_ Název výukového materiálu: Odhad rozměrů těles - TEST S TAJENKOU (Látka a těleso) Předmět: Fyzika Autor: Mgr. Ivana Šnáblová Cílová.
Grafická úprava sestavy Access (15). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola.
- Výpočet povrchu tělesa
Tepelný výpočet budovy příklad
Aktivní senior v České Skalici.
FOTOGRAFIE druhá část 2017.
Výpočet spotřeby materiálu Porotherm
Rozměry těles, délka.
Rotační válec Síť, povrch, objem
KUŽEL 3 - Výpočet povrchu NÁZEV ŠKOLY
VY_32_INOVACE_02_GEOMETRIE_13
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
Kuchyň Pokoj 1 Pokoj 2 Pokoj obývací Zeď – nechat (100 mm)
Karta Domů, karta Rozložení stránky
Booleovské operace v prostoru
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
EU_42_sada1_05_M_Tělesa_2_Šeb
SP4 - RD STUDIE v ARCHICADU
Stolárska a nábytkárska činnosť
Hranoly.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
Ateliér Zdenky Braunerové
Rotační válec Síť, povrch, objem
Mapování přístupnosti a pražská Mapa přístupnosti
Rotační válec Síť, povrch, objem
Transkript prezentace:

INFORMAČNÍ TABULE VE TVARU „A“ 550x850mm cca Salon Marssala • Péče o vlasy a tělo• Salon Marssala • Péče o vlasy a tělo• INFORMAČNÍ TABULE VE TVARU „A“ 550x850mm cca SLUŽBY: Dámské kadeřnictví Zeštíhlující studio VacuShape Zkrášlující studio Masáže Pedikúra SLUŽBY: Dámské kadeřnictví Zeštíhlující studio VacuShape Zkrášlující studio Masáže Pedikúra Zde v salonu Zde v salonu

3D LOGO a) interiérové b) exteriérové nad vchod c) exteriérové na boční stranu domu změnit FONT ??? DOPLNIT ROZMĚRY Salon Marssala • Péče o vlasy a tělo•

Č. 2 DVOJDÍLNÉ OKNO polepené celé Salon Marssala • Péče o vlasy a tělo• výška 122 cm, šířka 52 cm výška 122 cm, šířka 52 cm

Č. 3 DVOJDÍLNÉ OKNO polepené pouze v dolní polovině Salon Marssala • Péče o vlasy a tělo• výška 35 cm, šířka 52 cm výška 35 cm, šířka 52 cm

Č. 4 DVOJDÍLNÉ FRANCOUZSKÉ DVEŘE polepené pouze v dolní polovině, text pouze na širší části Salon Marssala • Péče o vlasy a tělo• výška 100 cm, šířka 74,2 cm výška 100 cm, šířka 25 cm

Č. 5 DVOJDÍLNÉ OKNO polepené pouze v dolní polovině Salon Marssala • Péče o vlasy a tělo• výška 35 cm, šířka 52 cm výška 35 cm, šířka 52 cm

Č. 6 JEDNODÍLNÉ OKNO polepené v dolní polovině Salon Marssala • Péče o vlasy a tělo• výška 35 cm, šířka 93,5 cm

Č. 7 JEDNODÍLNÉ OKNO polepené v dolní polovině výška 35 cm, šířka 93,5 cm

Č. 8 DVOJDÍLNÉ OKNO polepené pouze v dolní polovině Salon Marssala • Péče o vlasy a tělo• výška 35 cm, šířka 52 cm výška 35 cm, šířka 52 cm

Č. 9 DVOJDÍLNÉ OKNO polepené pouze v dolní polovině Salon Marssala • Péče o vlasy a tělo• výška 35 cm, šířka 52 cm výška 35 cm, šířka 52 cm

Č. 10 JEDNODÍLNÉ OKNO polepené celé Salon Marssala • Péče o vlasy a tělo• Výška 122cm, šířka 93,5 cm

Č. 11 JEDNODÍLNÉ OKNO polepené celé Výška 122cm, šířka 93,5 cm