Přípravné kurzy (programy) a další nabídka k přijímacím zkouškám na UK v akademickém roce 2018/2019 Informační, poradenské a sociální centrum UK Mgr.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Příprava učitelů na Přírodovědecké fakultě UP v Olomouci
Advertisements

FILOZOFICKÁ FAKULTA UNIVERZITY PALACKÉHO V OLOMOUCI
Setkání kontaktních osob Praha Marta Rybičková.
Vědecká rada Fakulty bezpečnostního inženýrství 8. prosince 2010
Filozofická fakulta Univerzity Karlovy, FULBRIGHTOVA STIPENDIA.
Ústav pedagogických věd Masarykova univerzita. Personální obsazení Vedoucí pracoviště doc. PhDr. Milan Pol, CSc.
I NOVACE KOMBINOVANÉ FORMY STUDIA BAKALÁŘSKÉHO A MAGISTERSKÉHO STUDIJNÍHO PROGRAMU „T ĚLESNÁ VÝCHOVA A SPORT “ A JEHO UČITELSKÝCH OBORŮ NA F AKULTĚ TĚLESNÉ.
Přírodovědecká fakulta UJEP
Ústav pedagogických věd
Fakulta ekonomická ZČU v Plzni Informace pro uchazeče:
Informace o studiu na KITTV 2011/2012
Mgr. Věra Michalová manažerka kurzů CCV PF UJEP
Účast ve volbách do Akademického senátu Univerzity Karlovy v Praze v letech Vypracoval: Mgr. Daniel Feranc, tajemník AS UK.
Studijní informační systém (SIS)
AKADEMICKÁ INFORMAČNÍ AGENTURA a možnosti studia v zahraničí Vypracovala: Eva Jermanová.
Farmaceutická fakulta VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO FARMACEUTICKÁ FAKULTA.
 Pilotní kurz pro pedagogy MUDr. Iveta Matějovská, CSc.
Účast ve volbách do Akademického senátu Univerzity Karlovy v Praze v letech Vypracoval: Mgr. Daniel Feranc, tajemník AS UK.
Ústav pedagogických věd
Univerzita Karlova v Praze Pedagogická fakulta Ústav profesionálního rozvoje pracovníků ve školství (od října 2001) ředitelka: PhDr. Jana Kohnová Ústav.
Systém podpůrných služeb Kancelář pro studenty se speciálními potřebami IPC UK kontaktní osoby na příslušných fakultách studijní oddělení příslušných fakult.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
dotazníkové šetření na vysokých školách
Celkový záměr Podpora a propagace informačního systému pro mládež (ISM) − vytvořit systém podporující trvale udržitelný rozvoj zájmového a neformálního.
Den otevřených dveří PřF MU
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ 24. ledna Co u nás můžete studovat? Studijní obory na KBO 1.Bakalářské (bc.) 1.1. Učitelské1.2. Neučitelské 2. Magisterské.
Úvod Proč studovat informatiku?
Den otevřených dveří 2014 Filozofická fakulta MU založena l.p
Studijní obory – bakalářské prezenční
Novinky ve specializačním vzdělávání
FULBRIGHTOVA STIPENDIA Filozofická fakulta Univerzity Karlovy Praha 25. dubna 2013.
Gymnázium, Brno-Řečkovice, Terezy Novákové 2
Modernizace výuky praktických dovedností studentů FZV a LF UP v Olomouci doc. PhDr. Jana Marečková, Ph.D. a kol. Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Ústav pedagogických věd Filozofická fakulta Masarykovy univerzity
ZMĚNY VE FINANCOVÁNÍ PODPŮRNÝCH SLUŽEB PRO STUDENTY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM Kancelář pro studenty se speciálními potřebami IPC RUK Univerzita Karlova.
Vítejte na Přírodovědecké fakultě

DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ KATEDRA FRANCOUZSKÉHO JAZYKA A LITERATURY DNE 15. LEDNA 2011.
Tvorba e-learningové aplikace pro výuku obchodního práva na oborech s ekonomickým zaměřením Jindřiška Šedová a kol. Masarykova universita Ekonomicko-správní.
Vilniuská univerzita Vilniaus universitetas 26. května – 15. června 2015 stáž v projektu Okna vědy dokořán Michaela Uchočová Hinc itur ad astra.
Obchodní akademie a Vyšší odborná škola Valašské Meziříčí Akademický rok 2016/2017.
Mgr. Věra Michalová manažerka kurzů CCV PF UJEP 2015
KATEDRA CHEMIE Fakulta pedagogická Západočeské univerzity v Plzni 2016.
IPS Informační a poradenské středisko pro volbu povolání a změnu zaměstnání Ing. Ivana Šatrová.
Centrum celoživotního vzdělávání Pedagogické fakulty Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem Mgr. Věra Michalová manažerka kurzů CCV PF UJEP 2016.
Univerzita Karlova v Praze, Přírodovědecká fakulta.
Vzdělávání sester Ústav teorie a praxe ošetřovatelství 1. LF UK Mgr. Pavla Kordulová.
ORIENTAČNÍ TÝDEN PRO STUDENTY PRVNÍCH ROČNÍKŮ Možnosti studia v zahraničí Mgr. Tomáš Uher Univerzita Karlova Informační, poradenské a sociální centrum.
Projekt „Inovace vzdělávacího programu Inovace vzdělávacího programu VOŠS Ostrava a rozšíření o kombinovanou formu vzdělávání Mgr. Michaela Holaňová.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
Česko-německá studia na IMS FSV UK: Den otevřených dveří Tomáš Nigrin.
I Ty se můžeš stát důstojníkem!
NABÍDKA PROGRAMŮ A KURZŮ CCV PF UJEP
Asociace ředitelů gymnázií ČR
Polytechnické vzdělávání se zaměřením na tvorbu ŠAP/PA 22. března 2017
Ostravská univerzita (1991 → )
Seminář pro výchovné poradce SŠ
Fakulta zdravotnických studií
E-learningový kurz e-learningu
Studijní program Ošetřovatelství
Centrum celoživotního vzdělávání Pedagogické fakulty Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem 2017/2018.
Informační schůzka pro zájemce o doktorské studium
Přírodovědecká fakulta UJEP
Studijní obor Fyzioterapie
Přípravné kurzy (programy) a další nabídka k přijímacím zkouškám na UK v akademickém roce 2017/2018 Informační, poradenské a sociální centrum UK Mgr.
Spolupráce gymnázií s vysokými školami
Při technické univerzitě v Liberci
REKVALIFIKAČNÍ ARCHIVNÍ KURZ
Studijní prezenční obory
Fakulta zdravotnických studií
Transkript prezentace:

Přípravné kurzy (programy) a další nabídka k přijímacím zkouškám na UK v akademickém roce 2018/2019 Informační, poradenské a sociální centrum UK Mgr. Silvie Nedvědová

Kde hledat na webových stránkách Karlovy Univerzity Přípravné programy (kurzy) jsou součástí systému Celoživotního vzdělávání na UK Přípravné programy jsou dle Řádu CŽV zařazeny v kategorii zájmových programů CŽV, na webu UK najdete rozcestník na stránky s informacemi o přípravných kurzech zde:  https://cuni.cz/UK-4562.html Informace o přípravných kurzech a dalších programech (kurzech) CŽV v SIS https://is.cuni.cz/studium/ekczv/ Nejaktuálnější informace najdete na stránkách fakult! IPSC pro Vás připravilo brožurku Studijní nabídka, její součástí je tabulka s přehledem přípravných kurzů V prezentaci uvidíte také odkazy na MODELOVÉ OTÁZKY – TESTOVÁNÍ JAKO JEDNA Z NEJEFEKTIVNĚJŠÍCH TECHNIK UČENÍ

Katolická teologická fakulta KTF-1.html Stránka s informacemi pro uchazeče, kde jsou mj. vzory přijímacích testů https://www.uchazec.ktf.cuni.cz/dokumenty Přípravné kurzy k přijímacím zkouškám nepořádá Pořádá kurzy CŽV v oblastech katolická teologie a dějiny umění https://www.ktf.cuni.cz/KTF-26.htm

Evangelická teologická fakulta ETF-1.html Studium - Pro uchazeče - Přijímací řízení https://web.etf.cuni.cz/ETFN-618.html Přípravné kurzy k přijímacím zkouškám nepořádá Pořádá kurzy CŽV Studium probíhá ve spolupráci s VOŠ JABOK Vzorový test všeobecných znalostí: https://web.etf.cuni.cz/ETFN-618-version1- vseobecny_test_vzor.pdf

Husitská teologická fakulta http://www.htf.cuni.cz/ Uchazeči - Přijímací řízení https://www.htf.cuni.cz/HTF-92.html Dole na stránce – odkaz na modelový test pro přijímací řízení, doporučenou literaturu, přednášky na YouTube, Slovník náboženských a teologických výrazů a pojmů Informační přednášky pro zájemce o studium navazující na Den otevřených dveří https://www.htf.cuni.cz/HTF-676.html CŽV - mimořádné studium http://www.htf.cuni.cz/HTF- 127.html

Právnická fakulta Uchazeči o studium - Mgr. studium http://www.prf.cuni.cz/cz/ Uchazeči o studium - Mgr. studium informace-pro-uchazece-1404049701.html aktuality k přijímacímu řízení, odpovědi na často kladené dotazy… přípravné kurzy k přijímacím zkouškám nepořádá NÁRODNÍ SROVNÁVACÍ ZKOUŠKY informace pro uchazeče https://www.scio.cz/nsz/ Aktualizováno, OK Kurz celoživotního vzdělávání – přípravný ročník Právo http://www.prf.cuni.cz/kurz- celozivotniho-vzdelavani- 1404049098.html

1. lékařská fakulta http://www.lf1.cuni.cz/ Uchazeči https://www.lf1.cuni.cz/uchazeci Přípravné kurzy pro studium medicíny od října 2018 https://www.lf1.cuni.cz/pripravne-kurzy-1-lf Modelové otázky https://www.lf1.cuni.cz/modelovky Workshopy pro uchazeče https://www.lf1.cuni.cz/programy-pro-stredni- skoly Aktualizováno OK Přípravné studium Teoretické základy medicíny Teoretické základy dentální medicíny https://www.lf1.cuni.cz/dalsi-celozivotni- vzdelavani-zajmove-studium Informace ve Studijním informačním systému (SIS)

2. lékařská fakulta http://www.lf2.cuni.cz/ Studium – uchazeči http://www.lf2.cuni.cz/uchazec?role=uchazec Modelové otázky, přípravný kurz Přípravný kurz k přijímacím zkouškám na UK 2. LF, e-learningový pripravny-kurz-k-prijimacimu-rizeni-z-biologie- chemie-a-fyziky-pro-uchazece-o přihlašování na kurz bude zahájeno v prosinci 2018 proběhne v únoru až květnu 2019

3. lékařská fakulta Uchazeči http://www.lf3.cuni.cz/cs/index.html https://www.lf3.cuni.cz/3LF-62.html Přípravné kurzy pro uchazeče o studium na lékařských fakultách od ledna 2019 do dubna 2019, přihlášky od prosince pro uchazeče o studium oboru Všeobecná sestra 1. a 2. února 2019, přihlášky od prosince Tematické okruhy, doporučená literatura, testy pro uchazeče o studium, vzorové testy Applicants - PREMEDICAL COURSE přípravný kurz pro uchazeče o studium na lékařských fakultách - výuka v AJ 3LFEN-1.html nebo ve Studijním informačním systému

Lékařská fakulta v Plzni http://www.lfp.cuni.cz/ uchazeči http://www.lfp.cuni.cz/sekce/2-home.html Přípravné kurzy pro uchazeče o studium http://www.lfp.cuni.cz/clanek/3806-elektronicky- pripravny-kurz.html E-learningový, prezenční, kombinovaný přípravný kurz pro studium všeobecného a zubního lékařství… Zpráva o přijímacím řízení – testy z minulého přijímacího řízení http://www.lfp.cuni.cz/clanek/3865-zprava-o- prijimacim-rizeni.html Modelové otázky k přijímacím zkouškám http://eshop.lfp.cuni.cz/index.php Odkaz v SIS Přípravný ročník Teoretické základy všeobecného lékařství Teoretické základy zubního lékařství http://www.lfp.cuni.cz/sekce/258- celozivotni-vzdelavani-podle-par-60.html

Uchazeči o studium Lékařská fakulta UK v Hradci Králové https://www.lfhk.cuni.cz/ Uchazeči o studium https://www.lfhk.cuni.cz/Uchazeci-o-studium/ Bakalářské studium https://www.lfhk.cuni.cz/Uchazeci-o- studium/Bakalarske-studium/Priprava-na- prijimaci-zkousku/ Ukázkový test, doporučená literatura Magisterské studium https://www.lfhk.cuni.cz/Uchazeci-o- studium/Magisterske-studium/Priprava-na-prijimaci- zkousku/ Přípravný kurz, ukázkový test, doporučená literatura

Uchazeči Farmaceutická fakulta UK v Hradci Králové http://www.faf.cuni.cz/ Uchazeči http://www.faf.cuni.cz/Prihlaseni/ Přípravný kurz, začátek 24. 11. 2018 do 16. 03. 2019 https://www.faf.cuni.cz/Prihlaseni/Bakalarske-a- magisterske-studium/Pripravny-kurz/?lang=cs-cz Vzorové otázky https://www.faf.cuni.cz/Prihlaseni/Bakalarske-a- magisterske-studium/Vzorove-otazky/

Filozofická fakulta Stránka s informacemi o přijímacím řízení http://www.ff.cuni.cz/ Stránka s informacemi o přijímacím řízení https://www.ff.cuni.cz/prijimaci-rizeni/ Přípravné kurzy FF > Studium > Další vzdělávání > Celoživotní vzdělávání > Nabídka vzdělávacích programů > Přípravné kurzy Informace najdete na webu fakulty postupně, jak budou zveřejňovány nebo přímo na stránkách jednotlivých kateder a ústavů Přípravné kurzy nejsou pořádány celofakultně, jsou pořádány některými katedrami a ústavy Vzorové testy a další informace Většinou v letním semestru https://www.ff.cuni.cz/prijimaci-rizeni/jak-se- pripravit-na-prijimaci-rizeni/ Test obecných studijních předpokladů

Přírodovědecká fakulta https://www.natur.cuni.cz/fakulta UCHAZEČI Sloupeček Informační servis Modelové otázky k přijímacím zkouškám https://www.natur.cuni.cz/fakulta/uchazeci/bakalar ske-studium/prijimaci-rizeni/modelove-otazky/ Rozcestník na přípravné kurzy https://www.natur.cuni.cz/fakulta/studium/czv/pro gramy/zajmove/ostatni/pripravne-kurzy Přípravný kurz pro uchazeče o studium geografických oborů, demografie, chemie Přijímačky z biologie nanečisto Přednáškový cyklus pokroky v biologii - informace o novinkách, i pro SŠ pedagogy, není systematická příprava k přijímací zkoušce Ok aktualizováno

Matematicko-fyzikální fakulta http://www.mff.cuni.cz/ Pro uchazeče (kliknout) Přípravný kurz k maturitě a přijímacím zkouškám na VŠ Okruhy k přijímacím zkouškám na magisterské studium UK /MFF /Studium /Celoživotní vzdělávání UK /MFF /Informace pro veřejnost Zájmové kurzy a další aktivity pro středoškoláky Aktualizováno OK

Pedagogická fakulta Uchazeči http://www.pedf.cuni.cz/ https://www.pedf.cuni.cz/PEDF-1478.html Informace o modelových testech i o přípravných kurzech Modelové testy PEDF-135.html Přípravné kurzy nejsou pořádány celofakultně, jsou pořádány některými katedrami a ústavy, informace na webu fakulty nebo přímo na stránkách jednotlivých kateder a ústavů Aktualizováno, OK

Fakulta sociálních věd http://www.fsv.cuni.cz/ Uchazeči – přijímací řízení Přípravné kurzy k přijímacím zkouškám nepořádá Ukázky přijímacích testů https://www.fsv.cuni.cz/uchazeci/prijimaci- rizeni/ukazky-prijimacich-testu Studijní pobyty https://www.fsv.cuni.cz/uchazeci /celozivotni-vzdelavani/studijni- pobyty

Fakulta tělesné výchovy a sportu http://www.ftvs.cuni.cz/ Uchazeči FTVS-13.html Uchazeči - Podmínky příjímacího řízení https://www.ftvs.cuni.cz/FTVS-35.html Přípravný kurz k talentovým zkouškám z TV – intenzivní Také ve Studijním informačním systému, SIS Čtyři různé kurzy, doplnit mám na stránce s přípravnými ročníky Kurzy přípravného studia realizované v rámci celoživotního vzdělávání Úvod do studia Tělesné výchovy a sportu Úvod do studia Managementu tělesné výchovy a sportu Úvod do studia Fyzioterapie Přípravné studium FYZIOTERAPIE https://www.ftvs.cuni.cz/FTVS-265.html

Fakulta humanitních studií http://fhs.cuni.cz/FHS-1.html Uchazeči FHS-10.html Konzultace k přijímacímu řízení Ukázky zadání přijímaček - pro bakalářský i pro navazující magisterské obory Přípravný kurz Otevřená studia Studenti - Celoživotní vzdělávání - Kurzy CŽV https://fhs.cuni.cz/FHS-1815.html CŽV 1 - Základy humanitní vzdělanosti ("Nultý ročník") (Program CŽV - zájmový) https://fhs.cuni.cz/FHS- 708.html

Ústav jazykové a odborné přípravy - ÚJOP UK ujop.cuni.cz Pomaturitní studium (kurzy) http://ujop.cuni.cz/kurzy/pomaturitni-kurzy

„Nulté ročníky“ HTF PF 1. LF 3. LF LFP FSV FTVS FHS ÚJOP UK Celoživotní vzdělávání podle §60 zákona o VŠ Studijní pobyt Mimořádné studium Zájmový kurz Pomaturitní kurz „Nulté ročníky“ HTF http://www.htf.cuni.cz/HTF-127.html PF https://www.prf.cuni.cz/podminky-pro-rok-2018-2019-1404049098.html 1. LF https://www.lf1.cuni.cz/dalsi-celozivotni-vzdelavani-zajmove-studium 3. LF https://www.lf3.cuni.cz/3LFEN-1.html LFP http://www.lfp.cuni.cz/clanek/2197-teoreticke-zaklady-vseobecneho-lekarstvi-teoreticke-zaklady-zubniho-lekarstvi.html FSV https://www.fsv.cuni.cz/uchazeci/celozivotni-vzdelavani/studijni-pobyty FTVS https://is.cuni.cz/studium/ekczv/ FHS https://fhs.cuni.cz/FHS-1669.html ÚJOP UK http://ujop.cuni.cz/kurzy/pomaturitni-kurzy Úvod do studia Tělesné výchovy a sportu Úvod do studia Managementu tělesné výchovy a sportu Úvod do studia Fyzioterapie Přípravné studium FYZIOTERAPIE

Další vzdělávání pedagogických pracovníků HTF http://www.htf.cuni.cz/HTF-411.html FF https://www.ff.cuni.cz/studium/dalsi-vzdelavani/celozivotni-vzdelavani/kurzy-dalsiho-vzdelavani/odbornym-pracovnikum/ PřF https://www.natur.cuni.cz/fakulta/studium/czv/pedagogicka-zpusobilost MFF http://www.mff.cuni.cz/studium/czv/pedag.htm PedF http://www.pedf.cuni.cz/PEDF-66.html Programy zaměřené na výkon povolání na webu UK http://www.cuni.cz/UK-49.html Programy CŽV v SIS https://is.cuni.cz/studium/index.php

Juniorská Univerzita Karlova https://www.juniorskauniverzita.cuni.cz/

www.ipsc.cuni.cz hezký Informační den KONTAKT ipsc@ruk.cuni.cz info@cuni.cz hezký Informační den Aktualizovat odkazy