„Najdi a nafoť školní hřiště, jaké bys chtěl mít u naší školy“.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vítáme Vás na dni otevřených dveří. Milé děti, doufáme že se vám u nás bude líbit.
Advertisements

ZŠ Kostomlaty pod Milešovkou
Školní projekt pro rok 2005/2006 Od počátku do konce vývoj projektu „Komoda“. Vytvořil: Martin Barták a Samuel Čížkovský.
Prezentace k soutěži „CHCEME ČISTÉ MĚSTO“ vyhlášené městem Karlovy Vary kategorie: základní školy.
 Pod záštitou: Ústeckého kraje.  ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, MÍROVÁ 2734/4, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE PROJEKT ÚSTECKÉHO KRAJE: EKO-ECHO - Kouty krajiny.
Mezinárodní den zdraví V rámci mezinárodního Dne zdraví, který je každým rokem 7. 4., jsme připravili akci „ Soutěž o nejzdravější svačinu“
Grafika Martina Fabianová, Lyra. … rozhodla jsem se zúčastnit se grafické části VZSST z trošku jiné stránky, tak doufám, že mě s tím hned nevykopnete.
Využití znalostí ze zkoušek ECDL v projektovém dni.
Využití znalostí ze zkoušek ECDL v projektovém dnu.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA VÍTKOV, KOMENSKÉHO 754, OKRES OPAVA, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE 
Pro střediska volného času, školní kluby a školní družiny a NNO pracující s dětmi a mládeží NÁRODNÍ INSTITUT DĚTÍ A MLÁDEŽE Ministerstva školství, mládeže.
Třídní schůzky I. čtvrtletí
ZÁPIS DO I. TŘÍDY V ZŠ LEŠNÁ PROBĚHL 11. ÚNORA 2015 ZÁPIS DO I. TŘÍDY PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016. ZÚČASTNILO SE JEJ 20 PŘEDŠKOLÁKŮ. VŠICHNI SE SNAŽILI UKÁZAT,
PRÁCE S GIMPEM. Úvod PRVNÍ HODINU NÁS NÁŠ PAN UČITEL MGR. ALEŠ SEKAL SEZNAMOVAL SE SOUTĚŽÍ. ROZDAL NÁM PAPÍRY A MĚLI JSME NAKRESLIT NÁŠ NÁVRH NA TÉMA.
Základní škola a Mateřská škola, Podolí příspěvková organizace 1.
1. Datum vytvoření: Téma: Datum vytvoření: Téma: Inzerát Cíl prezentace: Zvládnutí základů inzerátuCíl prezentace: Zvládnutí základů inzerátu.
H R Á T K Y S P Ř Í R O D O U. Gymnázium Rýmařov připravilo zábavnou soutěž s ekologickou tematikou plnou zajímavých úkolů pro třídy všech škol v našem.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
KrIsTýNa VoLáNkOvÁ Mé StUdIuM nA 4.ZŠ v ChEbU.
Zpracovala: Hana Májková 1. stupeň ZŠ 5. ročník
Zdravá škola.
Výstavba sportovního areálu 20.základní škola Plzeň, Brojova 13, příspěvková organizace Brojova 13, Plzeň Kontaktní osoba pro projekt: Mgr. Pavel.
PUBLICISTICKÝ STYL = NOVINÁŘSKÝ.
AUTOEVALUACE ZŠ Olomouc, Mozartova 48
Přijímací řízení 2014 Gymnázium Ostrov
Fotonoviny oddílu Pusík a Knoflíci z PS Nepomuk 4.6. Pionýrský dětský den s méďou.
Jaké bylo naše 1.pololetí ? ZŠ Hudcova, t ř ída 6.B.
ICT technologie a jejich využití v práci učitele 2. stupně a v dalším rozvoji jeho profesních kompetencí ZÁVĚREČNÁ PRÁCE leden 2013 Bc. Marcela Hladká.
SČÍTÁNÍ DO 100 S PŘECHODEM DESÍTKY
Normalizace v objektových databázích Vojtěch Merunka
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Přijímací řízení 2013 Gymnázium Ostrov
Naučná stezka okolím naší školy Obr. 1 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jana Míková. Dostupné z Metodického portálu
Petr Cileček Denisa Junáková
Byly jsme jako škola zařazeni do IPRM Děčína. V rámci projektu Modernizace sportovišť ZŠ Kamenická, ZŠ Vrchlického a ZŠ Komenského náměstí, Modernizace.
Barbora Smetanová Kateřina Šauerová.  uměle připravený  směřující k získání dovedností a vědomostí  vázáný  krátkodobý  školní  společný  vícepředmětový.
Soutěž pro žáky z celé ČR „Nakresli mi svou planetu“ Cílem soutěže je zvýšit povědomí dětí o potřebě chránit naši planetu a upozornit je na nebezpečí,
Naučná stezka Petrovské studánky realizováno v rámci 2. výzvy MAS Šumperský venkov Fiche č.2: Vítá Vás vstupní brána Jeseníků II realizátor projektu: o.s.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2013/2014 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
M Ý M A O Č I M A TEREZA NAVRÁTILOVÁ. ANGLIE-2002/STUDIJNÍ POBYT Do Anglie jsem byla poslána (letecky) svým milovaným otcem, prostřednictvím Student Agency.
Školní parlament ZŠ Březová Jiří Bešťák Iva Kubelková Martina Zitková Koordinátor : Mgr. Jana Adéeová.
Jak to u nás chodí? schůzky každý čtvrtek v 7,00 hodin v učebně fyziky každý člen ŽP má svou funkci ze schůzky vedeme zápis, který tvoří zapisovatelka.
Předškolní vzdělávání.  Rámcový vzdělávací program vymezuje hlavní požadavky, podmínky a pravidla.  Školní vzdělávací program vytváří každá mateřská.
Reforma školství, kurikula a systém kurikulárních dokumentů Lukáš Wodecki
ZŠ Třebíč ŠKOLA OTEVŘENÝCH DVEŘÍ CHCEME ŽÍT S VÁMI ŠKOLA OTEVŘENÝCH
Stručný průvodce přijímacím řízením
Vážení a milí žáci, vítáme Vás ve Střední odborné škole stavební kArlOVY Vary, příspěvkové organizaci. Jsme rádi, že se s Vámi setkáváme v novém školním.
Seminář pro žadatele k Výzvě IROP (2017) – Bezpečnost dopravy a cyklostezky v regionu MAS Moravská cesta 21. Března 2017, Příkazy.
Šablony OP VVV a podpora nadání
LOGOPEDICKÁ ODBORNÁ PÉČE
Potravinová pomoc dětem v Královéhradeckém kraji – obědy do škol
Základní škola a mateřská škola Pavlíkov, okres Rakovník Pavlíkov 77, tel.:  756, 731 225 743, IČO :
Czech club in Birmingham
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Pardubického kraje
Návrh diplomu Fair play
ZŠ Hladké Životice okres Nový Jičín, příspěvková organizace
Drhovská Drakiáda 2015 Dračí Akademie – alias stavění draků
AUTOR: Mgr. Kateřina Palečková NÁZEV: VY_32_INOVACE_5C_13
Vítáme Vás na GyBu DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
Mnichovice Tour 2018 benefiční cyklistický závod v rámci projektu
Motivační dopis Většinou se přikládá k životopisu
Den otevřených dveří Název školy Datum.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Číslo DUM: VY_32_INOVACE_CJ8_02
ZŠ Zdeny Kaprálové a MŠ Vrbátky , příspěvková organizace
Centrum kolegiální podpory CKP
Julie Kadlecová ZŠ a MŠ Ludgeřovice
SPORTOVNÍ LIGA ZÁKLADNÍCH ŠKOL
SOUTĚŽNÍ PROJEKT Lepší místo ve škole
Transkript prezentace:

„Najdi a nafoť školní hřiště, jaké bys chtěl mít u naší školy“. ZÁKLADNÍ ŠKOLA VELKÉ POPOVICE, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Komenského 5, 251 69 Velké Popovice Tel./fax: 323 665 200, e-mail: skola@zsvelkepopovice.cz IČO: 75031540 Velké Popovice, dne 20. 6. 2018 Vyhlášení soutěže pro žáky školy Naše škola ve spolupráci se zřizovatelem školy připravuje projekt výstavby školního hřiště. Aby se výsledný konečný návrh podoby hřiště co nejvíce přiblížil potřebám a představám žáků naší školy, byl bych rád, aby se zejména žáci II. stupně během nadcházejících prázdnin zamysleli nad tím, jak by takové hřiště mělo podle nich vypadat a co by na něm určitě nemělo chybět. Před vámi jsou letní prázdniny, kdy si budete užívat zaslouženého odpočinku a volna a my bychom byli rádi, abyste během svých výletů a cest s rodiči měli oči otevřené a všímali si, jaké školní hřiště mají jinde a co vás na něm zaujalo. Aby vaše poznatky a podněty byly přístupné všem, vyhlašuji pro žáky 5. – 8. tříd naší školy prázdninovou soutěž na téma: „Najdi a nafoť školní hřiště, jaké bys chtěl mít u naší školy“. Když při svých prázdninových cestách uvidíte pěkné školní hřiště, které se vám bude líbit, a které vás nějakým způsobem zaujalo, pořiďte jeho fotografie. Nejzajímavější fotografie budou zveřejněny na školních webových stránkách. (www.zsvelkepopovice.cz) Fotografie budou následně použity v hodinách ICT k tvorbě prezentace (PowerPoint). Tvůrci tří nejpovedenějších prezentací získají věcné ceny. Prezentace budou také přílohou k žádosti o dotaci na vybudování školního hřiště. Celá tato soutěž bude příspěvkem žáků naší školy k žádosti o dotaci na vybudování školního hřiště ZŠ Velké Popovice. Fotografii s popisem, kde jste ji pořídili, zasílejte na: reditel@zsvelkepopovice.cz Mgr. Milan Čásenský ředitel školy