Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Školní projekt pro rok 2005/2006 Od počátku do konce vývoj projektu „Komoda“. Vytvořil: Martin Barták a Samuel Čížkovský.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Školní projekt pro rok 2005/2006 Od počátku do konce vývoj projektu „Komoda“. Vytvořil: Martin Barták a Samuel Čížkovský."— Transkript prezentace:

1 Školní projekt pro rok 2005/2006 Od počátku do konce vývoj projektu „Komoda“. Vytvořil: Martin Barták a Samuel Čížkovský

2 Žákovský projekt Název: Komoda Autoři: Martin Barták a Samuel Čížkovský Třída: 4.B Ročník: 2005/2006 Obor: Výpočetní technika Garant projektu: Ing. Marta Kočková Školní rok: 2005/2006

3 Zadání Vytvořte vizualizaci zpracované scény v programu 3D Studio MAX, její tištěnou a elektronickou prezentaci. Konzultujte svoji tvorbu v konferenci na internetu.

4 Požadavky 1)Drátový model a následná vizualizace scény 2)Internet a služby FTP, e-mail, konference nebo diskusní kluby 3) Prezentace práce – kvalitní barevný tisk, PowerPoint, webovské stránky 4) Prezentace ve formě videa 5) Příloha – tištěné příspěvky a reakce získané na internetu

5 Zadání projektu našimi slovy I ve školním roce 2005/2006 se dodrželo pravidlo, že se bude tvořit žákovský projekt. Naše dvojice, tj. Martin Barták a Samuel Čížkovský, si vybrala tvorbu projektu s názvem „Komoda“. Celý projekt byl vytvořen v programu 3D Max Studio.

6 Důvody volby Tento projekt jsme si vybrali, protože si myslíme, že je pro nás vhodný kvůli tvůrčí povaze (projektu) a nemusíme se držet konzervativního postupu.

7 Vzor před vytvářením Tak toto je jeden ze vzorů pro naší budoucí komodu. Je jeden z mála, jelikož jsme opravdu netušili, jaký bude konečný výsledek.

8 Naše první krůčky Jeden z našich prvních výtvorů v pokročilém stádiu. Nakonec jsme pokračovali a zdokonalovali tuto komodu.

9 Pokroky – komoda se zrcadlem

10 Pokroky

11 Pokroky – drátový model

12 Pokroky – komoda s texturami

13 Pokroky – detail šuplíky

14 Pokroky – otevřené přihrádky

15 Je pololetí a komoda má domov Je pololetí školního roku a my jsme už umístili komodu do pěkného pokojíčku, teď stačí jen dodělat pár detailů a komoda je na světě v celé své kráse.

16 Více o naší komodě najdete na internetových stránkách http://wwww.webpark.czhttp://wwww.webpark.cz nebo http://quetto.webzdarma.czhttp://quetto.webzdarma.cz Mail na Martina Bartáka je martin_bartak@centrum.cz martin_bartak@centrum.cz a na Samuela Čížkovského je samuel.cizkovsky@atlas.cz. samuel.cizkovsky@atlas.cz Kontakt


Stáhnout ppt "Školní projekt pro rok 2005/2006 Od počátku do konce vývoj projektu „Komoda“. Vytvořil: Martin Barták a Samuel Čížkovský."

Podobné prezentace


Reklamy Google