Institucionální program pro veřejné vysoké školy pro rok 2017

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ERASMUS INTENZIVNÍ PROGRAMY V INŽENÝRSKÝCH VĚDÁCH Intenzivní programy jako jeden z nástrojů internacionalizace VŠ Martina Hudečková Mezinárodní oddělení.
Advertisements

INOVACE STUDIJNÍHO PROGRAMU FARMACIE NA FAF UK. Základní údaje o projektu Název projektuInovace studijního programu Farmacie na Farmaceutické fakultě.
Doc. Dr. Ing. Miloš Kvarčák Návrhy na dlouhodobý záměr FBI
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
GUIDE ME! Projekt mezinárodní spolupráce. Anotace projektu  Moderní technologie pro podporu cestovního ruchu  Propagace cestovního ruchu  Výměna zkušeností.
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
FM EHP /Norska Fond pro podporu spolupráce škol. Norsko.
Představení Domu zahraničních služeb/ Národní agentury pro evropské vzdělávací programy Barbora Nájemníková , Bratislava.
MEZINÁRODNÍ VZTAHY Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
Rámec kvalifikací VŠ vzdělávání Tomáš Fliegl, Odbor VŠ, MŠMT
CZ / /0037 Přímá komunikace mezi fakultami a průmyslem – Brána k výzkumu Žadatel: MEDICOMP s.r.o. Partneři: PřF UK Praha, MFF UK Praha,
PRACOVNÍ SKUPINA PRO VZDĚLÁVÁNÍ předseda: prof. Ladislav Lábus Valná hromada ČKA,
AKADEMICKÁ INFORMAČNÍ AGENTURA a možnosti studia v zahraničí Vypracovala: Eva Jermanová.
 Slavomír Horák  IMS, UK FSV  Pracovitost, poctivost a serióznost  Zájem o Vaše problémy  Zahraniční zkušenosti Přijďte k volbám tuto středu, čtvrtek.
VYBER SI, MÁME CO NABÍDNOUT Široká nabídka bakalářských a navazujících magisterských oborů zahrnující i obory s unikátním postavením na ekonomických.
STUDIJNÍ ODBOR Vládní stipendisté Studijní pobyty na základě mezinárodních dohod Krajanský vzdělávací program Letní školy slovanských studií
Strategický rámec změn pro rok 2012 Materiál pro schůzi vedení dne F. Ježek Aktualizace dlouhodobého záměru ZČU na rok 2012 a rozvojové.
současná medicína vyžaduje dokonalé technické zázemí,
Stipendijní politika Přírodovědecké fakulty Opatření děkana č. 2/2012.
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ Z regionálních workshopů… Petr Konečný Praha, Celostátní konference.
Možnosti projektové spolupráce a individuálních stáží Jihočeská univerzita Norské fondy a fondy EHP Spolupráce škol a stipendia (CZ07)
Sněm Rady vysokých škol1 ROZPOČET vysokých škol v roce 2005.
MY A TOPSEC současnost a budoucnost. Obsah prezentace  Splněná očekávání  Přednášky  Další aktivity  Budoucnost  Přednášky  Kontakty  Organizace.
Terciární vzdělávání. Struktura Vysokoškolské (5A, 6) Vyšší odborné (5B) – 1992/93, 1995/96 Třístupňová struktura vysokoškolského vzdělávání: bakalářský.
1 Visegrad, Norské fondy, veřejná výběrová řízení Mgr. Iva Minaříková.
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ Pavel Švejda Praha, INOVACE 2011, Týden výzkumu, vývoje a inovací.
PRACOVNÍ SKUPINA VZDĚLÁVÁNÍ A ZAMĚSTNANOST 11. září 2015.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV ESF výzva pro vysoké školy Ing. Martin Hajnala Praha, duben 2016.
Setkání zaměstnanců FHS 7. září 2012 Vnější vztahy na FHS Lenka Drábková.
INOVACE STUDIJNÍHO PROGRAMU FARMACIE NA FAF UK. Základní údaje o projektu Název projektuInovace studijního programu Farmacie na Farmaceutické fakultě.
Centrum jazykového vzdělávání Language Centre. VZNIK A ČINNOST CJV bylo zřízeno rozhodnutím Akademického senátu Fakulty humanitních studií na návrh děkanky.
Okna vědy dokořán Rostislav Miarka. Souhrnné informace OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa 7.2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj Oblast.
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR, z.s. Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ Pavel Švejda Praha, Úvodní plenární sekce INOVACE 2015.
Koncept CSR na ČZU. Představení členů týmu  Monika Hezinová (ČZU)  Denisa Sládková (ČZU)  Štěpán Pospíšil (ČZU)  Dominika Petrová ( VŠE)  Filip Simon.
Podpora rozvoje veřejných vysokých škol: od projektů k rozvojovým plánům Petr Černikovský
Seminář pro žadatele OP LZZ - Mezinárodní spolupráce: Shrnutí, doporučení, diskuse 29. červenec 2008 Praha.
Projekt „Inovace vzdělávacího programu Inovace vzdělávacího programu VOŠS Ostrava a rozšíření o kombinovanou formu vzdělávání Mgr. Michaela Holaňová.
ČVUT V PRAZE 2005 Co dál? Jak dál? Co mohu nabídnout? Internacionalizace, Kvalita a excelence akademických činností Kvalita a kultura akademického života.
Indikátory naplňování Dlouhodobého záměru MŠMT na období 2011 – 2015 Praha, MŠMT, Brno, JAMU,
Vnější vztahy na FHS Lenka Drábková. Financování VVŠ 2012; Ukazatel K Kvalita a výkon Vědecký výkon fakulty VŠ (započítané body RIV; normovaný počet citací;
Možnosti mezinárodní spolupráce v mateřských školách Národní konference Erasmus+/eTwinning 13. – , Zámek Štiřín.
Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika
ČVUT zítra prof. RNDr. Miroslav VLČEK, DrSc.. ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE 2 Postavení univerzity v měnícím se světě  Boloňské deklarace a společný.
Vize ve vědě a výzkumu TECHNICKÁ UNIVERZITA V LIBERCI Univerzita s kladným nábojem.
Seminář pro výchovné poradce SŠ
Společnost vědeckotechnických parků ČR, z.s.
Architektura a život ČVUT & FAKULTA ARCHITEKTURY
Stipendijní politika na ESF MU - přehled a strategie
Představení Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Masarykova univerzita (koordinátor) Univerzita Palackého v Olomouci
Informační seminář o zahraničních pobytech a stážích
doc. PhDr. Soňa Jandová, Ph.D. /
Institucionální rozvojový plán TUL 2017
Prioritní cíl: Relevance
„Inovace a propojení výuky stavebních materiálů a hmot “
IP Alena Kopáčková (DFP)
Prioritní cíl 3: Internacionalizace
Fakulta umění a architektury Technické univerzity v Liberci
Institucionální program pro veřejné vysoké školy pro rok 2017
Ještěd F Kleci studentská soutěž na fakultě umění a architektury
Institucionální plán TUL pro rok 2017 Cíl 4: Relevance
FOND MOBILIT TUL 2018 Lucie Koutková.
PROFIL FAKULTY Vzdělávací činnost Vědeckovýzkumné aktivity Bc. studium
VELETRH NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ 2015 | ZAČNI S NEZISKOVKOU
Zapojení odborníka z Univerzity v St
Příprava double degree programu Business Administration
Workshop projektu systémová podpora sociální práce v obcích na téma
eTwinning – digitální technologie smysluplně a zábavně
Transkript prezentace:

Institucionální program pro veřejné vysoké školy pro rok 2017 Spolupráce FUA TUL, Politecnico di Milano a Fakulty architektury Politechnika Wroclawska na realizaci mezinárodního studentského workshopu, téma: Turnov/Jizera. Cílem pořádat letní školy architektury a urbanismu je rozvíjení výměny studentů i vyučujících a prohloubit rozvíjející se společnou spolupráci. změna projektu Spolupráce FUA TUL, Politecnico di Milano a Fakulty architektury Politechnika Wroclawska na realizaci mezinárodního studentského workshopu, Turnov/Jizera. Prof.Ing.arch.akad.arch. Jiří Suchomel / Carlo Andrea Biraghi, Roman Rutkowski, Radek Suchánek, Zdeňka Zedníčková Němcová, Petr Janoš,

Soulad s Dlouhodobým záměrem (DZ), resp Soulad s Dlouhodobým záměrem (DZ), resp. Aktualizací dlouhodobého záměru (ADZ) Podpora zahraničních incoming i outgoing mobilit studentů, akademických pracovníků, pracovníků VaV pracovníků. Podpora double-degree a joint-degree programů, podávání žádostí o mezinárodní projekty. Propagace TUL v zahraničí a spolupráce s vybranými agenturami s cílem získání studentů do studijních programů akreditovaných v AJ. Internacionalizace fyzického i virtuálního kampusu TUL a prohloubení připravenosti zaměstnanců na proces internacionalizace.

Indikátory LETNÍ ŠKOLA ARCHITEKTURY Předpokládaný konečný stav – 1 Konečný stav - 1 Počet podpořených studentů Předpokládaný konečný stav – 10 Konečný stav - 14 Počet podpořených pedagogů Předpokládaný konečný stav – 2 Konečný stav - 5 Počet projektů Předpokládaný konečný stav – 4 Konečný stav - 3 Výstava prací v Turnově Předpokládaný konečný stav – 1 Konečný stav - 1 (únor 2018)

…děkuji za pozornost