ZŠ Rakovského Rakovského 3136/1, Praha 4 - Modřany

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
odloučené pracoviště Perunova 6 „Škola Perunka“ - 1. stupeň ZŠ
Advertisements

Vítáme Vás na dni otevřených dveří. Milé děti, doufáme že se vám u nás bude líbit.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KOPIDLNO
ZŠ T.G.MASARYKA ŠKOLNÍ PARLAMENT 2011/2012.
Kroužek informatiky.
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
HLASOVÁNÍ O SESTAVENÍ ŠKOLNÍHO PARLAMENTU pro školní rok 2010/2011.
Třída RÁKOSNÍČCI ZŠ a MŠ Újezd, p.o.
Služby čtenářům a uživatelům Dětští čtenáři
Mgr. David Mánek Josefův Důl
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA SOCIÁLNÍ U MATKY BOŽÍ JIHLAVA
Školní parlament. ČLENOVÉ ŠP žáci tříd, z každé třídy hlavní parlamenťák a jeho zástupce v letošním školním roce nás je 28 SETKÁVÁME SE 1 x za.
Pořadové číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:VY_32_INOVACE_DUM51_03 Sada:VY_32_INOVACE_DUM51 Autor: Mgr. Jaroslav HASIL Ročník/předmět:6. – 9.ročník,
Čenda hledá supertalent pod záštitou náměstka hejtmana Pardubického kraje Ing. Romana Línka Rodinné pasy a Pardubický kraj představují další ročník talentové.
Zámeček  Zámeček je časopis pro dětské domovy, diagnostické ústavy nebo pro výchovné ústavy  Velkou část redakce tvoří především děcka.  Pravidelně.
Vysoké mýto.
REDAKČNÍ SYSTÉMY REDAKČNÍ SYSTÉMY aplikace určené k publikování informací na internetu redakční systémy používají on-line redakce, státní instituce,
Školní parlament ZŠ Masarova Brno. Historie Historie parlament u nás funguje již 15 let neustále pracujeme na jeho koncepci původně jej vedl jeden pedagog.
ZŠ KUNRATICE ZÁSTUPCE ŘEDITELE PRO ROZVOJ KVALITY PEDAGOGICKÉ PRÁCE MgA. Bc. Olga Králová Foto školy.
Školní Internetový Informační Portál ŠIIP, ZŠ Vrchlického, Liberec © 2006 Ondřej Peřina představení prvního roku projektu projekt SIPVZ č. 0358P
Školní rádio  Školní rádio je jednou z aktivit, ve které se snažíme informovat žáky ZŠ Kravsko o akcích, aktivitách školy, o úspěchu žáků v soutěžích.
Název projektu: Všechno v mém životě souvisí „MINIPODNIKY“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/ Všechno v mém životě souvisí AC Education s.r.o. |
Mgr. Iveta Krejčí, ZŠ Olomouc, Zeyerova 28
Pořadové číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:VY_32_INOVACE_DUM51_16 Sada:VY_32_INOVACE_DUM51 Autor: Mgr. Jaroslav HASIL Ročník/předmět:6. – 9.ročník,
Kdo jsme ? Jsme skupina mladých a aktivních lidí, kterým není lhostejné dění ve škole, a umožňujeme svým členům podílet se na spolupráci se školou.
Škola pracuje podle vzdělávacích programů
Škola pracuje podle vzdělávacích programů Putování po modré planetě (MŠ) Úspěch pro všechny (ZŠ) Být lepší v tom, co nás baví (ŠD)
Novinář. Ten, kdo pracuje v médiích Ten, kdo v médiích „vytváří mediální obsahy“ Vlastnosti: - Bystrost - Rychlé rozhodování - Dobré vyjadřování - Sebejistota.
Strategický plán rozvoje školy pro období 2006 – Základní škola praktická a Základní škola speciální, Liberec, Orlí 140/7, příspěvková organizace.
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.
Jak se vyvíjely naše školní webové stránky V roce 1999.
OVOV Odznak všestrannosti olympijských vítězů
MŠ DUHA Soběslav na cestě ke kvalitě ve vzdělávání Mgr. Krejčová Alena.
WEBOVÝ PORTÁL ŽIVOT ONLINE.CZ. OBSAH Komu je portál určen Spolupráce Obsah portálu Návrh grafické podoby Účel.
Rámci projektu Digitální učební materiál vytvořený v rámci projektu: HUMANIZACÍ ŠKOLSTVÍ K ROVNÝM PŘÍLEŽITOSTEM CZ.1.07/1.4.00/ Dětský domov, základní.
Základní škola a mateřská škola Brno nám.28.října 22 Základní škola a mateřská škola Brno nám.28.října 22.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
web: tel.: ředitelka školy: Mgr. Milada Němcová KONTAKT:
Základní škola T. G. Masaryka a MŠ Horní Bečva
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Školní parlament 2014/15.
Žákovský parlament. Charakteristika Prostředník mezi učiteli a žáky, žáky a vedením školy, školou a obcí Prostředník mezi učiteli a žáky, žáky a vedením.
Školní časopis ZŠ a MŠ Kpt. O. Jaroše Louny. Měli jsme na čem stavět Do roku 2011 pár článků na internetu - název 2012/13 papírová podoba v režii školy.
Naše škola. Kolik nás tu je ? Ve škole se učí celkem 122 žáků Ve školce si hraje celkem 56 dětí Ve škole učí celkem 11 učitelů + paní ředitelka a dvě.
Košatý strom poznání vyrůstá z aktivity, tvořivosti a spolupráce všech.
T VO Ř IT Č ASOPIS NÁS BAVÍ. Jmenuji se Jolana Jančová a chodím do čtvrté třídy Základní školy a mateřské školy v Olešnici. Moje zájmy jsou: jízda na.
Jak to u nás chodí? schůzky každý čtvrtek v 7,00 hodin v učebně fyziky každý člen ŽP má svou funkci ze schůzky vedeme zápis, který tvoří zapisovatelka.
Mateřská škola Vsetín Luh I. Kde nás najdete? Kde nás najdete?
NPDM Národní parlament dětí a mládeže. Co je to NPDM ? Národní parlament dětí a mládeže spadá pod organizaci DUHA participace Byl založen v roce 1997.
Ája hledá supertalent pod záštitou Mgr. et Bc. Petra Krčála, radního Kraje Vysočina Rodinné pasy a Kraj Vysočina představují další ročník talentové soutěže.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Internetové služby – Redakční systém Číslo DUM: III/2/VT/2/2/40 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika.
ZŠ 28. října, turnov Náš Parlament.
ZŠ STARÉ MĚSTO 2.STUPEŇ.
Aktuální informace o stavu
Moje škola Tereza Nehybová.
PODĚKOVÁNÍ Žákovský parlament moc děkuje všem, kteří se zapojili do charitativní akce konané ve prospěch Dětského domova Velké Heraltice.
INFORMATIKA 9. ročník.
ZŠ Staré Město.
Autor: PaedDr. Jana Čechová Název : VY_32_INOVACE_7A01Prv2_Ve škole
Festival her a hraček ABC KLUB PARDUBICE.
Vítáme Vás na ZŠ Šalounova - Halasova
Školní parlament ZŠ Písnická
Šablony I a jejich realizace Hradec Králové/Pardubice/Liberec
Základní škola a Mateřská škola Kozlov, příspěvková organizace
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OKŘÍŠKY
Školní schůzka – zahájení školního roku 2019/2020
Transkript prezentace:

ZŠ Rakovského Rakovského 3136/1, 143 00 Praha 4 - Modřany Časopis ráček ZŠ Rakovského Rakovského 3136/1, 143 00 Praha 4 - Modřany

O čem vlastně píšeme? Školní časopis je plný aktualit, zábavných i naučných věcí a dalších zajímavostí naší školy. Pod vedením šikovných redaktorů z druhého stupně. psali jsme například o: adaptačních kurzech sportovních akcích badatelských odpoledních o různých aktualitách a aktivitách anketách, vtipech, úvahách, básních atd.

Všeobecné informace - vznikl roku 2015 pod vedením paní učitelky Anety Žampové sestavení redakční rady, která slouží jako žákovský parlament měsíční vydání časopisu na webových stránkách návrhy na články probíráme na pravidelných schůzkách a online přes společný chat

Kdo tvoří redakci? Šéfredaktor – žák 9. třídy Redaktoři – žáci 7., 8. a 9. tříd Celkem máme 12 redaktorů + 1 šéfredaktora Vedoucí časopisu – paní učitelka Aneta Žampová Přispět nám může každý žák naší školy bez ohledu na třídu

Naše nejzdařilejší práce - za peníze ze sběru papíru a víček jsme pořídili hračky a logické hry pro nemocnici Motol (Dětské Onkologické oddělení) – formou ankety o tomto gestu rozhodla celá škola redakční rada dárky osobně předala a vyzpovídala pana primáře, který velmi ochotně odpovídal (článek v časopise). anketa Zlatý Ámos (opět formou ankety) – žáci hlasovali pro nejoblíbenějšího učitele sportovní výkony OVOV – umístění v celorepublikovém kole, Teribear vystoupení dramatického kroužku v Domově seniorů a Mateřské škole festival Ze Mě My

Všechna online vydání časopisu najdete v PDF: ZDE

Autor prezentace: Šéfredaktor časopisu Ráček David Doležal, třída IX.A Děkuji za pozornost Autor prezentace: Šéfredaktor časopisu Ráček David Doležal, třída IX.A