Konference CITY CHANGERS, 2017

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vyhodnocení dotazníku pro žáka. S kým obvykle jezdíš do školy?
Advertisements

Ponoř se do modra ….
Jeden rok můžete být nejlepšími přáteli,
Boží láska je jako slunce
Orchidea.
Tomíkovy dary Neduhy a staré kosti, Já vím je to všechno k zlosti. Proto těch pár věcí a už zas Tě život těší.
Víš, co je štěstí ? Je to dům, auto a chata ? V í š, c o j e š t ě s t í ? J e t o d ů m, a u t o a c h a t a ?
Polidšti ovoce a zeleninu … Určitě už jste si někdy všimli, že některé ovoce či zelenina připomínají lidské orgány. Zkusme tedy najít několik takových.
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
Já vím, takových věcí chodí hodně, ale tohle je vážně miloučký.
Co je štěstí ….
Přesvědčujeme sami sebe, že život bude lepší, jakmile se oženíme nebo vdáme, až budeme mít první dítě, potom další. Pak jsme otrávení, protože naše děti.
10 DŮVODŮ PROČ TĚ MILUJI!!!.
Hudba: Songbird – Barbara Streisand Pozorování-poznání a život.
MOUDRA.
Pozorně čti a vteřinu či dvě o tom popřemýšlej !
Skuteční přátelé jsou vše co v životě máš!
Jeden rok můžete být nejlepšími přáteli,
Jednej tak, abys byl šťastný. Ne aby ses šťastným jen zdál.
Co je štěští…..
1. Tmavým ránem kráčí žena k hrobu pod křížem, cítí se tak opuštěna mrtvým Ježíšem. Ale ještě dřív, stal se tenhle div: Boží sláva z hrobu vstává, Pán.
Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji....
Využití multimediálních nástrojů pro rozvoj klíčových kompetencí žáků ZŠ Brodek u Konice reg. č.: CZ.1.07/1.1.04/ Předmět: Český jazyk Ročník: 5.
Pro Lucku kterou z celého srdce miluji!
Karlův most Jakub Kořínek VI.S. Logo cestovky Co je to Karlův most??? Karlův most je nejstarší stojící most přes řeku Vltavu v Praze a druhý nejstarší.
Čas minulý Český jazyk 5. ročník ZŠ Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního.
Rodina byla nepohostinná a odmítla anděly nechat v místnosti pro hosty
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
Když víru máš. Noc je v modlitbách, strach, že nás nebe neslyší. V srdcích píseň nadějí, tak plynul život náš. Už necítíme strach i když je nouze nejvyšší,
Jen tak, pro radost, Ti posílám jednu malou vločku
P E R N Š T E J N návrat do časů minulých Jako každý rok v tomto čase jdeme z křižanovského náměstí v sobotu 14. června 2001 v 5 45 ráno. Čas odchodu.
Je zajímavé sledovat, jestli to pošleš zpět
BÝT PŘÍTELEM JE....
ČESKÁ REPUBLIKA Hlavní město Praha. ČESKÁ REPUBLIKA Hlavní město Praha.
Orchestra : Floyd Floyd Cramer When A Man Loves A Women.
TEST - JAK BEZPEČNĚ NA INTERNETU. : Pokud mě někdo požádá na chatu o sdělení adresy a telefonu A pošlu mu je teprve, až on mi pošle svoje B pošlu mu je,
1. Jak dobré je žít, Pane, z tvého slova, | jež mezi námi tvoří pouta nová | a ve všech vztazích je nám pomocí | i ve zdraví i v každé nemoci. | Dej, Otče.
Declension Practice II In the following sentences, translate the word in parentheses into Czech. Use the appropriate case. Vzor: Mnoho lidí nerozumí modernímu.
1. Ježíši Vykupiteli, | můj duch se v tobě veselí, | v životě, smrti jist jsem tím, | že tvým se vlastním zváti smím. | V tvé ruce vkládám život, | čest.
POZOR všichni, kdo se chystáte do Hong Kongu. Přistát na tamním starém letišti (dnes se jmenuje Kaitak Airport) je něco, jako vejít se na malé parkovací.
Společně Tě na tomto místě, náš Pane, chválíme. Stojíme zde jako jeden a vroucně prosíme: Společně Tě na tomto místě, náš Pane, chválíme. Stojíme zde jako.
je neděle, 19. dubna 2015neděle, 19. dubna 2015neděle, 19. dubna 2015neděle, 19. dubna 2015neděle, 19. dubna 2015neděle, 19. dubna 2015neděle, 19. dubna.
Ponoř se do modra …
N EBEZPEČNÉ SITUACE Zpracovala: Mgr. Kateřina Holá Speciální základní škola, Česká Kamenice, Jakubské nám. 113, příspěvková organizace.
Zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc při Dětském centru s komplexní péčí a podpůrnou rodinnou terapií „U nás v domečku“ Seznámení se zařízením,
Mgr. Iveta Niederlová VY_32_INOVACE_17_ 17_cyklista.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Páteřní doprava ve městě Verze na web Město na zelné louce.
Prázdniny 2012 Společná tisková konference Policie ČR, BESIP – Ministerstva dopravy a Českého svazu pivovarů a sladoven dne
„A teď mi děti řekněte, čím jsou vaši tatínkové a kde pracují. Tak třeba ty Pepíčku.“ „Prosím, můj tatínek je úředník a pracuje jako prostitut.“ „Prosím.
Věta se skládá ze slov Název školyZákladní škola a mateřská škola, Jetřichov, okres Náchod AutorMgr. Marie Hanzlíková Datum NázevVY_32_INOVACE_18_Slovní.
VÝLET DO PRAHY PROSINEC 2013.
Věta se skládá ze slov Název školy
DOPRAVNÍ VÝCHOVA CHODEC JAK SE CHOVAT NA CHODNÍKU
Jestli chceš uskutečnit svůj sen, probuď se!
Příručka TRPĚLIVOSTI Hudba: Songbird – Barbara Streisand.
Věta se skládá ze slov Název školy
NÁZEV: VY_52_INOVACE_04_02_20_CHOVÁNÍ CHODCE TÉMA: CHOVÁNÍ CHODCE
Skuteční přátelé jsou vše co v životě máš!
NOC JE V MODLITBÁCH, STRACH, ŽE NÁS NEBE NESLYŠÍ
Boží láska je jako slunce
VE MĚSTĚ Popiš, co vidíš na následujícím obrázku.
Co je štěští…..
Fenomenální ženě! Zjistila jsem, že cokoliv se stane, jakkoliv zlé se to zdá - život jde dál a zítra to bude lepší.
Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou,
Orchestra: Floyd Cramer When A Man Loves A Women.
Transkript prezentace:

Konference CITY CHANGERS, 2017

Konference CITY CHANGERS, 2017 HEJ TY Hej, ty, tam venku v té zimě Čím dál osamělejší, čím dál starší Cítíš mě? Hej, ty, stojící uprostřed katedrál Se studenýma nohama a vadnoucím úsměvem Cítíš mě? Hej, ty, nepomáhej jim pohřbívat světlo! Nevzdávej se bez boje Hej ty, co musíš se starat sám o sebe; Co sedíš nahý u telefonu; Můžeš se mě dotknout? Hej, ty, s uchem přimáčknutým na zeď Co čekáš, až někdo zavolá; Můžeš se mě dotknout? Hej, ty, pomůžeš mi s tím kamenem? Otevři své srdce, vracím se domů. Ale to byl vše jen sen Zeď byla příliš vysoká Vidíš sám Lhostejno, jak se snažil Nemohl se dostat ven A červi se prožrali do jeho mozku Hej, ty, tam venku na silnici Co vždycky děláš jen to, co rozkážou ti Pomůžeš mi? Hej, ty, tam za tou zdí Co prázdné lahve v halách rozbíjíš; Pomůžeš mi? Hej, ty, neříkej, že už není žádná naděje; Společně vytrváme, rozděleni padneme. - Pink Floyd (Hey You) Konference CITY CHANGERS, 2017

TERMINÁL Č. BROD: DOPRAVA PRO VŠECHNY Konference CITY CHANGERS, 2017

JARO V POŠEMBEŘÍ: Č. BROD – KOUNICE Konference CITY CHANGERS, 2017

CYKLOSTEZKA KLUČOV – ČESKÝ BROD Konference CITY CHANGERS, 2017

CYKLOSTEZKA KLUČOV – ČESKÝ BROD Konference CITY CHANGERS, 2017

NA TRASE ČESKÝ BROD – SADSKÁ Konference CITY CHANGERS, 2017

BEZPEČNĚJŠÍ PŘECHOD OD NÁDRAŽÍ Konference CITY CHANGERS, 2017

PĚŠÍ ZÓNA OD NÁDRAŽÍ NA NÁMĚSTÍ Konference CITY CHANGERS, 2017

CYKLOTRASY ČESKÝ BROD - ZAHRADY Konference CITY CHANGERS, 2017

BEZPEČNĚ PŘES KOLÍNSKOU Konference CITY CHANGERS, 2017

že už není žádná naděje; Společně vytrváme, Hej, ty, tam za tou zdí Co prázdné lahve v halách rozbíjíš; Pomůžeš mi? Hej, ty, neříkej, že už není žádná naděje; Společně vytrváme, rozděleni padneme. - Pink Floyd (Hey You) Konference CITY CHANGERS, 2017