Život je krátký ale krásný, zasmějme se...

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
* V těchto krásných letních dnech, když tak sedíte v klidu u sklenky vína a díváte se na svůj skleník, tak přemýšlíte, co s tou letošní úrodou. Vždyť.
Advertisements

Osoba hluchá je nevzdělavatelná. Aristoteles, 400p.n.l.
SVĚTOVÉ LIDOVÉ POHÁDKY PŘEDSTAVITELÉ Mgr. Michal Oblouk.
Rodina Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Potenciál, napětí, náboj, proud Základy elektrotechniky 1 Potenciál, napětí, náboj, proud Ing. Jaroslav Bernkopf.
Anotace: Materiál je určen pro žáky 6. ročníku, slouží k opakování probraného učiva Datum: Ročník: 6. Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace.
N Základní škola, Hrádek 203 Projekt: CZ.1.07/1.400/ VY_32_INOVACE_03_Věcné učení_10_9. ročník_Chřipka – léčba onemocnění a možnosti prevence Autor:
Pohádka O Červené Karkulce Daniel Krátký. Byla jednou jedna holčička a ta se jmenovala Červená Karkulka. Červená se ji říkalo podle jejího červeného čepečku.
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor Michaela Zemanová Číslo VY_32_INOVACE_12_08 Název Božena Němcová Téma hodiny Božena.
„ Ondra pomáhá ptáčkům“
Něco.
Procvičování slovní zásoby
Bůh je moje jistota..
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_ INOVACE_16-19
AUTOR: Mgr. Kateřina Palečková NÁZEV: VY_32_INOVACE_5C_02
Práce se sloupkovými diagramy
ŠKOLA: Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín
Vy nejste děti, vy jste hajzlové.
Název školy: Speciální základní škola,Louny, Poděbradova 640,příspěvková organizace Autor: Mgr.Jana Zelinková Název.
Věděli jste, ....
Příběh 2 oblázků s obrázky z Číny!
Správné užití přímé řeči
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Ing. Jana Kadlecová Název materiálu:
Autor: Mgr. Vlasta Šujanová
Užitečné závaží.
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ NETVOŘICE, OKRES BENEŠOV
Základní škola a Mateřská škola, Liberec, Barvířská 38/6, příspěvková organizace O PERNÍKOVÉ CHALOUPCE Název : VY_32_inovace_13 - ČJ – O perníkové.
Vtipy bez hranic.
František Hrubín NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
ČESKÝ JAZYK 3. roč. Číslo DUM: VY_32_INOVACE_09
Základní škola a mateřská škola Bohdalov CZ.1.07/1.4.00/ III/2
AUTOR: Mgr. Marcela Lazáková NÁZEV ŠKOLY:
Několik rad, jak si udělat život krásnější …
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ NETVOŘICE, OKRES BENEŠOV
Mluvíme, sjednáváme po telefonu (mobilu…)
AUTOR: Mgr. Kateřina Palečková NÁZEV: VY_32_INOVACE_5C_06
Pro dobrou náladu. Pár vtipů a slečny.
Moudra pana Horníčka !.
Jsou v životěchvíle , kdy nám přítomnost druhého velmi chybí, a stále by jsme jej chtěli mít při sobě.
U lékaře je prý legrace.
U holiče.
a zručnosti vědět, jak ji správně použít.
Levým tlačitkem můžeš přecházet mezi snímky
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Vy nejste děti, vy jste rošťáci.
ZE ŽIVOTA...
Biblické verše....
VY_32_ INOVACE_O7_ ČESKÝ JAZYK 3
20 vtipů Stačí jen kliknout.
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
Valentýnka pro Tebe.
Citáty . Změň, co změnit můžeš, ostatní nech být.
Moudra s květinou.
zapni zvuk a klikni si dál
Kontakt dětí v PP s původní rodinou
Zvesela kamarádi zvesela !.
Dalo by se to označit jako moudra slavných…
ŽENA MEZI K V Í T Í M V.B.
PROČ BŮH STVOŘIL DĚTI (A NÁSLEDNĚ VNOUČATA).
Malé povzbuzení pro chvíle volna
Naučil jsem se....
Ježíšův dar lidstvu (Z pohledu vědy) Ježišová smrť Z pohľadu vedy.
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
Název školy Základní škola a mateřská škola, Jetřichov, okres Náchod
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okr
Autor: Mgr. Vladimíra Dvořáková
Každý den jsme trochu starší…
PERLY MOUDROSTI.
Transkript prezentace:

Život je krátký ale krásný, zasmějme se... Cha-cha-cha

Ten pohled, jak se z ní stanou dvě, to je jednoduše něco strašného. - Novodobé heslo v českých hospodách všechny ženy jsou krásne, jen my málo pijeme… Chlap povídá v hospodě.. Včera jsem šel domoů, koukám venku moje stará. Vykulené oči, smrdí, vříska na mňe... Kouknu se blíže a on to TRAKTOR. - Nerad piju v přítomnosti manželky. Ten pohled, jak se z ní stanou dvě, to je jednoduše něco strašného.

- Sousedko, říkala jste, že váš muž je na protialkoholickém léčení - a on je v base! No a? Vy si myslíte, že mu tam dají pit?? - Proč někteří muži si musí dát po ránu panáka alkoholu? Aby měli přes den alepoň něco v hlavě.

Manželka :obětovala jsem ti najkrásnější roky svého života .. Pro pána krále, snad nechceš říct, že příjdou ještě horší.... - 15. výročí svadby, preobíhá milostný akt, najednou se manžel ptá: "Drahá, co se ti stalo?" "Proč?„ "Pohla si se…"

- Jaký je rozdíl mezi ženou a vínem? Žádný. Čím starší ročník, tím větší opice.

- Potřeboval by sem snížit svoji potenci - Potřeboval by sem snížit svoji potenci. Sexu mám vždy plnou hlavu ale potřeboval bych to dostat trochu níže... - "Žofka, dneska tě umiluju k smrti," říkal manžel, sednul si k televizi a usnul.. ...Tak co, "budí ho žena, bude něco?" ..Víš co, daruju ti život..."

- Ptají se blondýnky, jaké jsou její šťastné čísla. Všechny, které se končí orgazmem. - Blondýnka se učí plavat. Instruktor jí klasickým spůsobem přidržuje rukama zespodu A určitě by sem se utopila, kdyby jste vytáhnul ten prst? - ptá se dívka. Slečno, vy máte ale nádherné prsa. Jsou pravé? - Ne, jedno je levé.

- Víte, která fyzikální jednotka je chlapům nejvíc sympatická? SeKunda. - Proč se muži chtěj oženit jen s pannou? Proto že nemaj rádi kritiku. - Pozor! Od nového roku se bude ve slově "milovať" psát velké "M" a tvrdé "y". Teda "Mylovať". Odůvodnění: S malím a měkkým se to jen velmi ťežko dá...

- Byla noc. Její oči zářili do tmy. Tehdy sem si povídal, že to udělám - Byla noc. Její oči zářili do tmy. Tehdy sem si povídal, že to udělám. Roztáhnul jsem jí nohy a pevně stiskl... Bylo to poprvé co jsem podojil krávu. - Jsem odpudzující, tlustá, škaredá. Rychle potřebuji nějaký kompliment. Drahý, řekni mi něco pěkného.- Máš výborný zrak, drahá.

- Dva na pustém ostrově: "Chtělo by to ženskou!" "A pořádně rozpálenou." "A s pěkně chřupavou kůrčičkou." - Strašně by sem se tetˇ chtěla milovat. Muž se podívá na hodinky a povídá: - A koho ti já tetˇ ve dvě zrovna seženu? - Miluje se operní spěvačka a dirigent. Spevačka to komentuje: - Myslela jsem si, že budeš mít větší paličku. - Nevěděl jsem, že budu dirigovat v tak velkým sále. - odvětil dirigent.

- Pravé vejce hovoří levému: „Jde pěkná baba. " „Jak to víš - Pravé vejce hovoří levému: „Jde pěkná baba." „Jak to víš?" "Šéf se postavil." - "Áno, áno... ješte..ještě áno, áno... Tetˇ příjde orgazmus... - křičí ona v posteli." -"Ty si ale husa! Pozveš si někoho, když jsme v tom najlepšim!" - hněvá se on. - Mařko, představ si! Postavil se mi!! - oznamuje Fero v posteli.- Ferinko, tak poď ke mně rýchle blíž. - teší se Mařka.- Pssst!! Aby tě nespoznal po hlase!! - upozorňuje Fero.

K O N E C