škol a školských zařízení zřizovaných

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PORADA ŘEDITELŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO KRAJE místo konání:KULK Liberec datum konání:
Advertisements

Práce s ekonomickými informacemi v oblasti mezd část 1. – mzdové výpisy Ing. Jitka Hlaváčková, Doc.Ing. Daniel Macek, Ph.D.
Novela ZÁKONA č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů PhDr.
VLASTNÍ HODNOCENÍ ŠKOL A HODNOCENÍ ČŠI
Statistika RF, výroční zpráva, kontrola plnění RF Vít RICHTER Národní knihovna ČR 23. dubna 2002 Brno.
Hodnocení škol a ředitelů zřizovatelem – Zlínským krajem
REGIONÁLNÍ ŠKOLSTVÍ V PLZEŇSKÉM KRAJI. Počet škol a školských zařízení v Plzeňském kraji zřizovaných obcemi 385 zřizovaných krajem 98 soukromých 17 církevních.
1 PORADA ŘEDITELŮ DĚTSKÝCH DOMOVŮ ZŘIZOVANÝCH MORAVSKOSLEZSKÝM KRAJEM A CÍRKEVNÍMI SUBJEKTY ODDĚLENÍ SPRÁVY ŠKOL 4. června 2009.
Porada ředitelů dětských domovů zřizovaných Moravskoslezským krajem odbor školství, mládeže a sportu KÚ MSK oddělení přímých nákladů.
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných krajem Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných.
Václav Novák Mikroregiony kraje Vysočina Václav Novák.
Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných obcemi únor 2010 Odbor školství, mládeže a sportu KÚ MSK oddělení přímých nákladů.
Financování regionálního školství
Zákon č. 472/2011 Sb. , kterým se mění zákon č. 561/2004 Sb
Porada ředitelů 8. – , Luhačovice
1 Národní rozvojový program mobility pro všechny 7. dubna 2016 Oddělení investic MŠMT Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7,
AKTUÁLNÍ INFORMACE MINISTERSTVA ZDRAVOTNICTVÍ („MZ“) – „Bílý dům“ Mgr. Aleš Kapucián Oddělení vědy a výzkumu (odbor VLP/1)
Ekonomické a organizační problémy ve školství Pk v 1. Q 2009 Ing. Ladislav Forman vedoucí odboru školství, kultury, památkové péče a tělovýchovy
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 12. prosince 2013 Ing. Michaela Stříbrná.
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje Zpráva o postupu příprav Rámce pro investice do infrastruktury Červen 2016 PaedDr. Pavel Schneider, vedoucí.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 9. prosince 2014 Ing. Michaela Stříbrná.
Soutěže talentované mládeže KURZ - FINANČNÍ ŘÍZENÍ ŠKOLY v rámci projektu ZVYŠOVÁNÍ KOMPETENCÍ VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Vypracovala: Mgr. Yveta Opravilová, zástupkyně ředitele.
Žádosti o změny v rejstříku škol. Změny v rejstříku Podání žádosti o změnu zápisu v rejstříku škol a školských zařízení s účinností od letos.
Metodické okénko přijímací řízení, odvolací řízení, testování žáků… Metodické okénko přijímací řízení, odvolací řízení, testování žáků… Porada ředitelů.
Dokumentace školy Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem Liberec 12. prosince 2013 Mgr. Karel Bárta.
Rozpočet přímých NIV na rok 2010 Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 26. srpna 2010 KÚ Liberec.
Kritéria pro zvyšování nenárokových složek platu pedagogů v roce 2009 Nenárokové složky platu - osobní příplatek (§ 131 ZP) - osobní příplatek (§ 131 ZP)
Rozpočet přímých NIV Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 13. prosince 2012 Liberec.
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Porada škol a školských zařízení Středočeského kraje
Rozpočet přímých NIV Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 9. prosince 2014 Liberec.
Přijímací řízení na SŠ ve školním roce 2016/2017
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/2018
Rozpočet přímých NIV na rok 2014
s řediteli škol a školských zařízení zřizovaných obcemi
Pracovní smlouva Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Alena Hůrková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Právní okénko Porada s řediteli škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem Doksy 21. – 22. září 2017.
Individuální projekt OP VVV
Ústav pro informace ve vzdělávání bude sloučen s Českou školní inspekcí Porada ředitelů škol a školských zařízení Libereckého kraje, 21. říjen.
Přijímací řízení ve školním roce 2016/2017
PORADA OBCÍ S ROZŠÍŘENOU PŮSOBNOSTÍ
místo konání: Krajský úřad Libereckého kraje
Porada s řediteli škol a školských zařízení
Rozpočet přímých NIV na rok 2015
PORADA ŘEDITELŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ
Střední vzdělávání Maturitní zkoušky 2016
Liberecký inspektorát ČŠI
Rozpočet přímých NIV Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 14. prosince 2016 Liberec.
Rozpočet přímých NIV na rok 2015
IMPLEMENTACE KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNU
Normativní financování vztahy a souvislosti
Rozpočet přímých NIV na rok 2013
Rozpočet přímých NIV Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 21. října 2011 Liberec.
PORADA ŘEDITELŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ
PRÁVNÍ ZÁLEŽITOSTI Porada s řediteli škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem Liberec 13. prosince 2012.
Rozpočet přímých NIV na rok 2016
Informace k povinnému předškolnímu vzdělávání Mgr. et Mgr
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
škol a školských zařízení zřizovaných
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Novinky v předškolním vzdělávání
Metodické změny statistických výkazů TRX
Právní okénko Porada s řediteli škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem Hejnice 20. – 21. září 2018.
ROZPOČET PŘÍMÝCH NEINVESTIČNÍCH VÝDAJŮ NA ROK 2018
Rozpis rozpočtu a normativy
Řídicí výbor DDM Monet v Praze 12
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Pardubického kraje
Odbor školství oddělení školské ekonomiky
Transkript prezentace:

škol a školských zařízení zřizovaných Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Středočeským krajem 4. 5. 2018

Obsah Konkurzy Různé

 Konkurzy Rada Středočeského kraje Usnesením č. 060-13/2018/RK ze dne 16. 4. 2018 v souladu s § 166 odst. 3) školského zákona, schválila vyhlášení konkurzu na obsazení vedoucích pracovních míst ředitelů vybraných škol a školských zařízení; Uplynutí 6 let výkonu práce ke dni 31. 7., 31. 8., 30. 9., – 100 ředitelů Dalších 6 let – 82 ředitelů Vyhlášeno - 18 konkurzů

Termín pro zasílání přihlášek do konkurzu do 31. 5. 2018; Návrhy členů do konkurzní komise za pedagogické pracovníky a školskou radu – termín dle sdělení; Vzdání se funkce ředitele školy/školského zařízení: Mgr. J. Mendlíková – ZŠ, Mnichovo Hradiště, ke dni 31. 8. 2018 Mgr. M. Kaisrlíková – DDM „Ostrov“, Slaný, ke dni 30. 6. 2018

Různé Školské rady Rada kraje jmenovala nové členy školských rad na období 2018 – 2021; Realizovat volby do školských rad; Aktualizace údajů na Portálu PO Změny zřizovacích listin;

Výkazy P 1-04 a ISP Dodržení termínu odevzdávání čtvrtletního nápočtového výkazu P 1-04 o zaměstnancích a mzdových prostředcích v regionálním školství za období 1. – 6. 2018 do 16. 7. 2018 z důvodu čerpání dovolené zpracovatelů, pouze ve výjimečných případech po domluvě na tel. 257 280 798 - Hatinová, nebo na hatinova@kr-s.cz lze domluvit individuální termín odevzdání, ale musí to být oznámeno před 16. 7. 2018 z důvodu čerpání dovolené; Výkaz by měl být dle informací MŠMT zpřístupněn ke konci měsíce června. Naplňuje se samozřejmě až po zpracování mzdové uzávěrky;

Nutné zaslat neprodleně podklad, když účetní při zpracování odstraní z výkazu druh zařízení, které je tam přednastavené podle školského rejstříku. Některé školy a školská zařízení ještě toto sdělení za 1. Q 2018 neodeslaly; V některých případech dochází k odstranění druhu činnosti, i pokud na tato zařízení jsou požadovány výkony, což je nelogické; Z předchozích čtvrtletí jsou špatné zkušenosti s odevzdávání těchto výkazů, účetní jsou nedostupné a tím dochází k zbytečným nedorozuměním při odevzdání protokolu MŠMT; Podklady k zpracování výkazu - během 1. čtvrtletí u cca čtvrtiny podklady nepředány zpracovatelům výkazu (i externím)  účetní - mylné informace  výkaz předělávat; Odevzdání pololetního výkazu ISP – informační systém o platech, který se odevzdává po zpracování mzdové uzávěrky v období od 1. 7. do 31. 7. 2018 - tento termín nelze posouvat.

9 Děkuji za pozornost Mgr. Ingrid Vavřínková