Centralizované rozvojové projekty 2017

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zpráva o činnosti Státního úřadu inspekce práce za rok 2012 Mgr. Ing. Rudolf Hahn generální inspektor.
Advertisements

Rozvojové programy pro VVŠ 8. února Rozvojové programy VVŠ Rozvojové programy 2012 Požadavky vysokých škol v centralizovaných projektech → finanční.
Založení firmy postup. Postup založení firmy 1) Výběr oboru podnikání a vymezení předmětu živnosti 2) Volba právní formy podnikání 3) Určení názvu a umístění.
EGovernment v České republice Současnost a priority do roku 2020 Ministerstvo vnitra odbor eGovernmentu.
Spisová služba ICZ Lite, verze (eGON) Spisová služba pro obce a zřizované organizace města Milevska Marek HRADIL, město Milevsko CZ.1.04/4.1.00/
Centrální registr zbraní – změna právní úpravy. Harmonogram novely červenec 2012 rozeslání novely do meziresortního připomínkového řízení předložení.
Setkání partnerů projektu Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje Reg.č. CZ.1.07/1.1.00/ Dne 23.září 2013 Ústí nad Labem.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
Pomozme lidem učit se a uplatnit se PLUUS RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. Vysoká škola podnikání, a.s. Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a.
© IHAS 2011 Tento projekt je financovaný z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu ČR.
Jak lze využít infrastrukturu CzechPOINT v rámci úřadu Mgr. Jarmila Šmardová
Procesy ve veřejné správě Ivo Vašíček Proces veřejné správy Získávání zdrojů dané, poplatky, pokuty Vnitřní a vnější bezpečnost Správa zdrojů Údržba.
Kontinuita akreditačního procesu: přechod od stávajícího k novému systému JIŘÍ SMRČKA TAJEMNÍK AKREDITAČNÍ KOMISE.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
1 Novela zákona o vysokých školách Zákon č. 137/2016 S., kterým se mění zákon č. 111/1998 Sb., o vysokých školách a některé další zákony Ministerstvo školství,
Elektronické tržiště Gemin. Elektronické tržiště Gemin - nový systém e-tržišť jako součást soustavy NIPEZ pro zadávání VZ - regulaci upravuje.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
Projekty Institucionálního plánu MENDELU v roce 2016 seminář pro řešitele projektů IP Brno,
Integrovaná střední škola, Hodonín, Lipová alej 21, Hodonín Registrační čísloCZ.1.07/1.5.00/ Označení DUMVY_32_INOVACE_E30.03 Ročník3. ročník.
Název kapitoly Název podkapitoly Text Schvalovací proces + hodnoticí kritéria Jakub Krátký Praha, 5. května 2016.
Zákon č. 300/2008 Sb., o elektronických úkonech a autorizované konverzi dokumentů, a datové schránky Brno KrÚ JMK.
Principy Základních registrů Ing. Ondřej Felix, CSc.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
Ministerstvo vnitra ČR, leden 2012 Centrální nákup v resortu MV.
BEZPEČNOST NA KONTAKTNÍCH MÍSTECH Czech POINT. 2 Administrativní bezpečnost Režimová bezpečnost Ochrana spisové agendy Automatizované prostředky spisové.
Ekonomika provozu a podnikání Ekonomika podnikání.
Problematika ukládání a ochrany dokumentů Tematický blok č. 7.
DUM - Digitální Učební Materiál Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Vyhláška č. 326/2006 Sb., o atestačním řízení pro elektronické nástroje Mgr. Martin Plíšek.
PROJEKT ISTI INFORMAČNÍ SYSTÉM TECHNICKÉ INFRASTRUKTURY VEŘEJNÉ SPRÁVY
Dokument KAP MSK - obsah
HEIS VÚV Zajištění publicity a publikování výstupů a výsledků projektů řešených VÚV TGM,v.v.i. Petr Vyskoč, Jiří Picek, Jiří Dlabal Seminář
V. Schvalovací proces + hodnoticí kritéria
Mgr. Karla Hrbáčková, Ph.D.
Problematika ukládání a ochrany dokumentů
Plánování ve školní tělesné výchově
Globální grant Operační program Rozvoj lidských zdrojů
Opatření 1.2 HASIČI PŘÍPRAVA PROJEKTU
RASC Standardy řízení služeb
STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA ČESKÁ LÍPA
Aplikace Monitorovací systém
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Olomouckém kraji pro roky
Schvalovací proces a hodnoticí kritéria
Aplikace Monitorovací systém
Schvalovací proces + hodnoticí kritéria
Schvalovací proces + hodnoticí kritéria
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
MODERNIZACE ODBORNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
Legislativní změny na úseku EO, OP, CD (k datu )
Institucionální program na rok 2017
METODICKÁ PODPORA ŘÍZENÍ KVALITY V ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELCÍCH
Technická Evidence Zdravotnických Prostředků 1
MAP II. MAP Praha 12 pokračuje
Podnikové dětské skupiny Kristina Zapletalová
PPP!!! VŠ - PARTNERSTVÍ PROJEKTOVÉHO PROSTŘEDÍ VYSOKÝCH ŠKOL
GDPR v sociálních službách - metodika implementace
SPISOVÁ SLUŽBA
Podpora supervizorů a lektorů zajišťující odbornou praxi studentů FZS TUL ve zdravotnických zařízeních Institucionální plán TUL pro rok 2017 Cíl 2: Diverzifikace.
eUKN MŠMT – Institucionální program pro veřejné vysoké školy
Národní rozvojový program mobility pro všechny (NRPM)
Propagace FZS TUL a jejich stávajících i nově akreditovaných oborů
Centralizované rozvojové projekty 2017
Hodnocení předložených žádostí – případ UK
Konference ke čtenářské gramotnosti Spolupracující partneři
Atestační středisko pro ISVS
SPRÁVNÍ ODBOR MĚSTSKÉHO ÚŘADU NOVÝ BOR
Rozpočtové hospodaření obcí v roce 2018
Klíčové aktivity projektu
IPs APIV_B Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Informační systém základních registrů
Transkript prezentace:

Centralizované rozvojové projekty 2017 Rozvoj dlouhodobého ukládání digitálních dokumentů, vznik digitálních archivů a jejich vazba na novelu zákona o vysokých školách se zřetelem k eIDAS Základní informace o projektu: hlavní řešitel TUL: prof. Ing. Ondřej Novák, CSc. koordinující VŠ: Masarykova univerzita počet zapojených VŠ: 23 rozpočet projektu TUL: 307 000 Kč interní číslo projektu: 12097 období řešení navazujících projektů: 2015 - 2017

Centralizované rozvojové projekty 2017 Cíl projektu 1: Evidence doručování písemností studentům nebo uchazečům o studium a jejich dlouhodobé ukládání s následnou archivací, možnosti nahlížení do spisů uchazečům nebo studentům, komunikace se studenty prostřednictvím informačního systému vysoké školy, řízení dokumentace spojené s poplatky za studium, vč. rozhodnutí a doručení. technická příprava a částečná implementace procesů k zajištění doručování dle novely ZVŠ v IS STAG položka pro zadání ID datové schránky a funkcionalita doručení prostřednictvím informačního systému analýza propojení IS STAG a sw602 pro posouzení možností nahlížení do spisu, dlouhodobého ukládání

Centralizované rozvojové projekty 2017 Cíl projektu 2: Sběr, evidence, oběh a dlouhodobé ukládání s následnou archivací digitálních dokumentů zajišťujících kvalitu vzdělávací, tvůrčí a s nimi souvisejících činností VŠ (sebehodnotící zprávy, průběžné záznamy a zprávy o vnitřním hodnocení, dokumenty Rady pro vnitřní hodnocení), včetně workflow dokumentů akreditačního procesu, přípravy institucionální akreditace, předávání údajů do příslušných registrů MŠMT a archivace dokumentů. identifikace postupů a klíčových dokumentů, které vznikají v jednotlivých fázích zajišťování a hodnocení kvality analýza variant samostatných webových úložišť pro evidenci, ukládání a následnou dlouhodobou archivaci v sw602 aktualizace nastavení sw řešení pro dlouhodobé ukládání digitálních dokumentů, nové webové služby

Centralizované rozvojové projekty 2017 Cíl projektu 3: Digitální archiv a postup pro získání oprávnění k ukládání archiválií v digitální podobě pro specializovaný archiv VŠ - aplikovatelnost příkladů nasazení pro vlastní infrastrukturu. v rámci projektových setkání zapojených VŠ diskuze postupů a náležitostí vlastních digitálních archivů sdílení řešení v oblasti legislativních požadavků na umístění dlouhodobých úložišť binárních dokumentů sdílení řešení v popisech uložení archiválií, koncepcích dlouhodobého uchovávání a ochrany dokumentů a formátů posouzení finančního, prostorového, materiálního, personálního aspektu zřízení archivu listinných dokumentů

Centralizované rozvojové projekty 2017 Cíl projektu 4: Podmínky a procesní náležitosti skartačního řízení digitálních dokumentů. v rámci zapojených VŠ diskuze podmínek a technického zajištění dlouhodobého uložení a skartace digitálních dokumentů posouzení připravenosti sw602 na skartační řízení s ohledem na formáty, sdílení dat/metadat mezi sw TUL, personální zajištění aktualizace Spisového řádu TUL, rozpracování oblasti pořízení, evidence, oběhu a vyřazení digitálních dokumentů aktualizace Metodické příručky systému spisové služby TUL a úprava Spisového a skartačního plánu TUL

Centralizované rozvojové projekty 2017 Cíl projektu 5: Nařízení o elektronické identifikaci a důvěryhodných službách pro elektronické transakce na vnitřním trhu - eIDAS. v rámci zapojených VŠ sdílení postupů pro implementaci požadavků eIDAS v prostředí VŠ posouzení souladu nastavení a postupů TUL s legislativou, varianty elektronických podání posouzení možností přijetí elektronických dokumentů a proces ověření jejich platnosti analýza a příprava centrální ověřovací služby a posouzení procesů na studijních oddělení