ORIGINÁLNY DARČEK TALIANSKE VIANOČNÉ KOLÁČIKY PEČENÉ S LÁSKOU V KOGO

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Název školy Střední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Jana Vašinová Název šablonyVY_32_INOVACE CUT Název.
Advertisements

KAKAO A ČOKOLÁDA Předmět: Potraviny a výživa pro obor Kuchař – číšník druhý ročník Klíčová slova: kakao, čokoláda, výroba, výrobky, dělení čokolády Autor:
Prémiové dorty. Výroba pouze z přírodních a čerstvých surovin Sortiment se vyznačuje vysokou úrovní komfortu a inovativních konceptů výrobků Nabízíme.
Zlepšování podmínek pro výuku technických oborů a řemesel Švehlovy střední školy polytechnické Prostějov registrační číslo CZ.1.07/1.1.26/
Revoluční 7, Bruntál Telefon:
Energeticky bohatá poživatina,
Zeleninový vývar s těstovinou Dřšťková z vepřových žaludků
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Náležitosti nápojových lístků
Ještě před 60-ti lety.
Aktuální problémy potravinářského sektoru – obchodní přirážky a dovozy
Sójové a kokosové cukrovinky 1
Gumoví medvídci Haribo
PUDINKY Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník Klíčová slova: pudink Autor: Bc. Jana Tvrdíková.
VY_32_INOVACE_Salamonova_ Cukrové Polevy
Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.400/
Zpracovala: Mgr. Monika Dvořáková
Rodinné vinařství Mikulenkovi a malá ekofarma Velké Žernoseky u Litoměřic Představení a nabídka.
Daň z přidané hodnoty 13. prosince 2017 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D.
Donuty.
CREATON pálená krytina
ODBYT registračné pokladnice: kontrola stavu hotovosti
(z fyzikálneho hľadiska)
JESENNÉ KRÍKY.
Lichobežník „domčeková metóda“.
TVAR ZEME.
Daňová sústava Slovenska
LESNÉ BEZSTAVOVCE Lenka Zemanová.
Zelenina, ovocie, orechy z našich sadov
Spracovala: Mgr.Tatiana Halmešová
Finančný trh PODNADPIS
3. Ako si môžeme vyčistiť kovovú lyžičku od hrdze
Základná škola Kamenec pod Vtáčnikom Školské roky
Základná škola Seňa /2014.
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
Výroba a výrobné činitele
Dary našej záhrady.
Kyselina Pozorne si pozrite obrázky a určte pojem, ktorý ich spája.
Miroslava Kyselová Ester Marešová 7. trieda
Danica Slašťanová, ZŠ Lechkého 1, Košice
Elektrolýza Kód ITMS projektu:
Kostru tvoria kosti, ich úlohou je dodať telu pevnosť a byť jeho oporou.
Dvojhlásky -ia, -ie, -iu 1. ročník
PaedDr. Jozef Beňuška
Výsledky EHES –European Health Examination Survey
Kto bude milionárom? Ja, ty, on, alebo ona?.
Rýchlosť chemických reakcií
OVOCNÉ RASTLINY I. trieda.
Učebnica: Slovenský jazyk pre 4. ročník, Autor: Z. Hirschnerová, M
Vanesa Panáková.
Na hospodárskom dvore Mgr. Viera Ševčíková.
Cotoneaster dammeri “Coral Beauty“
Pojem, modely zavádzania zlomkov, porovnávanie, operácie so zlomkami.
Zvieratá okolo nás Prvouka 2. ročník.
PaedDr. Jozef Beňuška
cicavce Biológia 6. ročník Chovateľsky významné Veronika Jakubeková
ČERTOVINY ČERTICE.
STN EN Bezpečnosť elektrických spotrebičov pre domácnosť a na podobné účely. Časť 1: Všeobecné požiadavky EVPÚ a. s., SKTC 101 Nová Dubnica Ján.
PaedDr. Jozef Beňuška
Delenie desatinného čísla desatinným číslom
Znaky jesene.
Katarína Galajdová I.D jelša lepkavá vŕba biela topoľ čierny.
Obsah obdĺžnika a štvorca
Border Colia Simona Minárová – 7. ročník.
Jak číst nápisy na potravinách
velikonočních perníčků
Opakujeme dějepis na II. stupni
15 věcí, které byly kdysi lepší...
14.1. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Aromatické koření Lucie Machovská 3.C.
Transkript prezentace:

ORIGINÁLNY DARČEK TALIANSKE VIANOČNÉ KOLÁČIKY PEČENÉ S LÁSKOU V KOGO Logo KOGO ORIGINÁLNY DARČEK TALIANSKE VIANOČNÉ KOLÁČIKY PEČENÉ S LÁSKOU V KOGO Hviezdoslavovo nám. 21, Bratislava, tel.: 0911 75 75 45, e-mail: rezervacie@kogo.sk

9 druhov koláčikov   Talianske vianočné trvanlivé pečivo Copulettas - mesiačiky plnené mletými mandľami a pomarančovým džemom s farebnou posýpkou Kolieska z gaštanovej múky s píniovými orieškami a sultánkami Amaretti - mandľové pusinky Krúžky z mascarpone s džemovým očkom Polentové cookies s pomarančovou kôrou Čokoládové kolieska s lieskovcami a kúskami čokolády Čokoládové božteky plnené krémom Gianduia (domáca Nutela) Lieskovcové koliečka s celým lieskovým orieškom Anízové hviezdičky posypané farebnou posýpkou Hviezdoslavovo nám. 21, Bratislava, tel.: 0911 75 75 45, e-mail: rezervacie@kogo.sk

Suroviny Vianočné koláčiky pečieme v reštaurácii KOGO z kvalitných talianskych ingrediencií ako mascarpone, gaštanová múka, lieskovcové a píniové orechy, sicílske mandle, ríbezľový a pomarančový džem s vysokým podielom ovocia, 83% čokoláda Valrhona, talianske maslo, aníz, lúsky Madagaskarskej vanilky, atď. 28/1000g bez DPH Hviezdoslavovo nám. 21, Bratislava, tel.: 0911 75 75 45, e-mail: rezervacie@kogo.sk

Vianočné balenie Hviezdička 15/350 gr. bez DPH zahŕňa aj čiernu dózu so zlatými a striebornými hviezdičkami v tvare hviezdy, rozmer: 192(š) x 185(h) x 45(v) mm Pri odbere vianočných koláčikov (rôzne balenia) nad 30 ks zľava 15% Hviezdoslavovo nám. 21, Bratislava, tel.: 0911 75 75 45, e-mail: rezervacie@kogo.sk

Vianočné balenie Vian. stromček Červené ozdoby 14/300 gr. bez DPH vrátane ceny za dózu R: 185(š) x 125(h) x 40(v) mm Červené ozdoby 26/700 gr. bez DPH vrátane ceny za dózu R: 259(š) x 193(h) x 60(v) mm Hviezdoslavovo nám. 21, Bratislava, tel.: 0911 75 75 45, e-mail: rezervacie@kogo.sk

Forma balenia sa môže zmeniť podľa potrieb klienta. Rôznorodosť balenia Vianočné balenia Forma balenia sa môže zmeniť podľa potrieb klienta. K dispozícii rôzne druhy dóz s vianočným motívom (do vypredania zásob). Hviezdoslavovo nám. 21, Bratislava, tel.: 0911 75 75 45, e-mail: rezervacie@kogo.sk

Panettone Panettone Panettone originálny taliansky vianočný dezert s čerstvým kandizovaným pomarančom, hrozienkami, s príchuťou talianskych vín Marsala a Zibbibo, dekorovaný mandľovou polevou a lupienkami mandlí 12/500g bez DPH 20/100g bez DPH Hviezdoslavovo nám. 21, Bratislava, tel.: 0911 75 75 45, e-mail: rezervacie@kogo.sk

Panettone Kaviár Kaviár v atraktívnej dóze Kaviár z jesetera 23/15g bez DPH Kaviár z jesetera Baeri 20/15g bez DPH Hviezdoslavovo nám. 21, Bratislava, tel.: 0911 75 75 45, e-mail: rezervacie@kogo.sk

Darčekové balenie „Duo de Perles“ Vianočné darčeky Panettone Darčekové balenie „Duo de Perles“ 2 balenia kaviáru z jesetera Oscietre (15g) 2 fľaše šampanského Duval-Leroy Brut (200ml) 70/balenie bez DPH Hviezdoslavovo nám. 21, Bratislava, tel.: 0911 75 75 45, e-mail: rezervacie@kogo.sk