Prezentácia spoločnosti

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ing.Jiří Gavor, CSc ENA – Energetické analýzy s.r.o.
Advertisements

Energetické řízení. Energetické řízení metoda Monitoringu & Targetingu Ing. Josef Pikálek 10. listopadu 2011 Kurz Manažer udržitelné spotřeby a výroby.
Energeticky úsporný projekt
Energetický management budov Jiří Karásek Fakulta stavební, ČVUT v Praze K126.
Energetický management budov Jiří Karásek Fakulta stavební, ČVUT v Praze K126.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Energeticky nezávislý kraj náměstek hejtmana.
Tisková konference TEPLOFIKACE LEDVIC 12. září 2013 Ing. Vladimír Gult předseda představenstva a generální ředitel.
Energetická bezpečnost regionu Workshop v rámci projektu Energetický Inovační Portál CZ-PL.
ČVUT v Praze Fakulta stavební Katedra technických zařízení budov ČVUT v Praze Fakulta stavební Katedra technických zařízení budov Energetický audit VYHLÁŠKA.
Seminář: DOTACE NA ZATEPLENÍ, ZDROJE TEPLA A PASIVNÍ DOMY Výstaviště Č
D I G I T Á L N Í V Ý Z V Y ING. JAN ŠTĚPNIČKA PRAHA - 6. PROSINCE 2013 TRENDY VÝSTAVBY BEZDRÁTOVÝCH TELEKOMUNIKAČNÍCH SÍTÍ ARBOR, spol. s r.o.
Energetický management jako nízkonákladové opatření k dosažení úspor
Energetické úspory metodou EPC v Moravskoslezském kraji Milan Novotný Praha,
NABÍDKA PROJEKTU ENERGETICKÝCH ÚSPOR 1. Projekty energetických úspor – metoda Energy Performance Contracting (dále EPC) EPC – „energetické služby se zárukou,“
Klastr je geograficky blízké seskupení vzájemně provázaných firem, specializovaných dodavatelů, poskytovatelů služeb a souvisejících institucí v konkrétním.
Společnost Skanska je tu pro vás
PSYCHIATRICKÁ NEMOCNICE KOSMONOSY Zkušenosti s projekty EPC
Energetický audit, jeho úloha přípravě projektu pro program Eko-Energie – Ostrava Energetický audit, jeho úloha přípravě projektu pro program.
Pohled zadavatele na energetický audit ve velkém průmyslovém podniku Ing. Petr Matuszek Brno
Využití metody EPC Jaroslav Maroušek SEVEn, Středisko pro efektivní využívání energie, o.p.s. Praha.
Energetický audit ve velkém průmyslovém podniku z pohledu zadavatele Ing. Petr Matuszek Seminář AEM Brno
Akční plán města Hlinska Ing. Michal Rohlena 5. konference K126 – Udržitelnost ve výstavbě
25. srpna EUro Finance Consulting EUFC CZ s.r.o. Analýza celkové energetické spotřeby Libereckého kraje Liberec, 25. srpna 2009.
Možnosti úspor v Domovech pro Seniory. Nabízíme našim zákazníkům více než pouze výrobky!
Taures, a.s. Základní informace o společnosti. Obsah Základní informace o společnosti Typické projekty Vybrané reference Pracovní příležitost Co nabízíme.
Aktivity v oblasti regionálního rozvoje Česko-Polská konference Partnerství LEADER , Bouzov.
Úspory energie a regenerace
Stav otevření trhu a energetické legislativy v ČR z pohledu spotřebitelů a nezávislých výrobců Ing. Bohuslav Bernátek - ENERGETIKA TŘINEC, a. s. Brno -
Pardubický kraj – EPC projekty Ing. Milan Vich, energetický manažer Pk
Stav otevření trhu a energetické legislativy v ČR z pohledu spotřebitelů a nezávislých výrobců Ing. Bohuslav Bernátek - ENERGETIKA TŘINEC, a. s. Ostrava.
Tomáš Křížek Setkání primátorů a starostů měst a obcí České republiky.
VAZBY MEZI ÚZEMNÍMI ENERGETICKÝMI KONCEPCEMI A UŽIVATELI ENERGIE.
Problematika zákona o kogeneraci z pohledu provozovatelů závodních energetik Ing. Petr Matuszek Praha
Magistrát města Zlína. INFORMACE O MĚSTĚ Počet obyvatel Poloha210 – 300 m. n m. Rozloha119 km 2.
HLAVNÍ ČINNOST Hlavní činností společnosti je obchod s elektřinou a provoz energetických zdrojů. Vyrábíme teplo. Zajišťujeme komplexní dodávky energií.
Pozice provozovatele LDS a obchodníka s energií při uplatnění na tuzemském a na evropském trhu Ing. Bohuslav Bernátek Praha
Možnost kombinace dotací s EPC v rámci OPŽP
Pohled nezávislého výrobce na trh s elektřinou v ČR a EU Ing. Petr Matuszek Poděbrady
Aplikace IT pro energetiku Divize řídících systémů OSC, a. s. Staňkova 18a Brno.
ČEZ Energetické služby, s.r.o.. 2 Proč s námi spolupracovat?  pomáháme Vám snižovat energetickou náročnost Vašeho provozu  Vy se soustředíte se na Vaši.
PRODUKTY BIOSUNTEC – DOTACE NZÚ SAMOSTATNÝ OHŘEV VODY FOTOVOLTAIKOU I. (VEŠKERÉ CENY U VŠECH PŘÍKLADŮ JSOU VČETNĚ DPH) INSTALOVANÝ VÝKON:1,5 kW.
Možnosti financování správy majetku a provozu budov z Evropských strukturálních fondů Aktuální výzvy, potenciál IROP a vícezdrojové financování Michal.
Obchodník s elektřinou a plynem Partner pro bydlení a podnikatelské prostory Dr. Tomáš Křížek Ekonomický ředitel.
ENERGETICKÝ AUDIT, ENERGETICKÝ POSUDEK DLE 480/2012 SB. VE VZTAHU K DOTACÍM OPŽP A OPPIK.
Litoměřice 20. října 2016 Energeticky soběstačné obce.
Tatrabanka najlepší idú za nami.
KOMPLEXNÍ ENERGETICKÁ ŘEŠENÍ PRO VŠECHNY
Poskytování energetických služeb se zárukou nejen ve veřejném sektoru
Finanční záležitosti Pardubického kraje
Dotační programy zaměřené na podporu EPC
s přípravou a realizací projektů úspor energie
Státní energetická koncepce, energetická bezpečnost ČR a Energetický systém EU Ing. Jiří Gavor, CSc. ředitel ENA a ANDE Žofín
Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko-technologický
Operační program životní prostředí
Odbor strategického rozvoje kraje oddělení regionálního rozvoje
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Presentation Title 1st September 2002
ŠTÚDIA ZUŽITKOVATEĽNOSTI GEOTERMÁLNYCH ZDROJOV V MESTE MICHALOVCE
Hlavná 130 Hodejov Rekonštrukcia plynovej kotolne Júl – September 2016
EFEKTÍVNA ENERGIA PODPORA ŠTÁTU PRE OBNOVITEĽNÉ ZDROJE ENERGIE
Business Partner Program
INTEGROVANÝ SYSTÉM MANAŽMENTU
Gymnázium Antona Bernoláka Námestovo
Hotel Fórum Bratislava generálny sekretár SJF
Zvolenská teplárenská, akciová spoločnosť projekt ekologizácie zdroja
Rekonštrukcia K4 na spaľovanie biomasy
Energetické úspory pro veřejné budovy s podporou OPŽP
STRATEGIE VYUŽÍVÁNÍ DOMÁCÍCH ZDROJŮ BIOMASY
Ing. Vladimír Sochor ředitel odboru energetické účinnosti a úspor
Vize, mise, cíle Vize Mise Cíle
Transkript prezentace:

Prezentácia spoločnosti

O spoločnosti Amper Savings, s.r.o. Kto sme? člen českej energetickej skupiny Amper Holding, ktorej širšia majetkoprávna štruktúra vykazuje celkový obrat 111 mil. EUR a EBITDA 8 mil. EUR, mladá spoločnosť s 15 ročnými skúsenosťami svojich pracovníkov v oblasti energeticky úsporných projektov s celkovým objemom zrealizovaných úsporných opatrení vo výške 13 mil. EUR, kmeňovými zamestnancami spoločnosti sú energetickí špecialisti (audítori), projektoví a realizační manažéri pre výstavbu a prevádzku en. projektov, spoločnosť disponuje sofistikovaným dispečerským systémom s moderným technologickým vybavením, pôsobnosť v ČR a SR (kancelárie Praha, Brno a Bratislava), člen Asociácií poskytovateľov energetických služieb (APES) ČR a SR, Čo ponúkame? EPC (Energy Performance Contracting), energetický management, energetické poradenstvo, energetické projekty EC (Energy Contracting), lokálne distribučné sústavy, kogenerácia.

Vybrané referencie spoločnosti Mesto Chrudim typ projektu: 10 ročný EPC, popis projektu: návrh a realizácia energeticky úsporných opatrení pre vybrané budovy v majetku klienta (plavecký bazén, zimný štadión, základné školy, budova MÚ, kino a ďalšie), zaistenie financovania projektu, energetický management s dôrazom na monitoring prevádzky a spotrieb energie inštalovaných zariadení, vyhodnotenie úspor a optimalizácia prevádzkových parametrov vr. služieb centrálneho dispečingu, referenčné náklady: 600 tis. EUR, výška investície: 356 tis. EUR, garantované ročné úspory: 53 tis. EUR. Mesto Moravská Třebová popis projektu: návrh a realizácia úsporných opatrení na tepelnej energii (nový systém MaR, IRC regulácia), elektrickej energii (osvetlenie), vode a ďalšie zníženie prevádzkových nákladov v 5 budovách v majetku klienta (DSS, ZŠ, zámok), zaistenie financovania projektu, energetický management s dôrazom na monitoring prevádzky a spotrieb energie inštalovaných zariadení, vyhodnotenie úspor a optimalizácia prevádzkových parametrov vr. služieb centrálneho dispečingu, referenčné náklady: 429 tis. EUR, výška investície: 362 tis. EUR, garantované ročné úspory: 82 tis. EUR.

Vybrané referencie spoločnosti GUMOTEX Břeclav, a.s. typ projektu: 8 ročný EPC, popis projektu: návrh a realizácia úsporných opatrení pri výrobe technologickej pary (nové zdroje, optimalizácia a doplnenie MaR) vr. zaistenia financovania projektu, prevádzka vykurovacieho systému areálu vr. TUV, komplexná správa energetického hospodárstva areálu klienta, dodávky elektrickej energie, zemného plynu, vody a stlačeného vzduchu, poskytovanie služieb podnikového energetika (aktívny energetický management), referenčné náklady: 1,9 mil. EUR, výška investície: 1,1 mil. EUR, garantované ročné úspory: 338 tis. EUR. První brněnská strojírna Velká Bíteš a.s. typ projektu: energetický management, popis projektu: aktívny energetický management, poskytovanie služieb podnikového energetika (komplexný energetický reporting a legislatíva), technický dozor investora pri výstavbe nového zdroja (prechod z uhlia na zemný plyn, inštalácia rozvodov a predávacích miest, rekonštrukcia MaR) – investícia 1,9 mil. EUR, následná optimalizácia energetických prevádzkových nákladov areálu a vyhľadávanie ďalších úsporných opatrení v oblasti úspor elektriny, tepla, vody a stlačeného vzduchu.

Kontakty Amper Savings, s.r.o. Púchovská 8 831 06 Bratislava Antala Staška 1076/33a 140 00 Praha 4 Vídeňská 134/102 619 00 Brno M: +420 734 150 313 e-mail: aldorf@ampersavings.sk www.ampersavings.sk