Moje cvičná prezentace

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PowerPoint Založení nového souboru .pptx Tlačítko Office, Nový
Advertisements

Cvičná prezentace Úkoly k procvičení.
Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz
PowerPoint 2007: Videoklipy a animované obrázky Lekce 11.
MS Malování II. VY_32_INOVACE_58_MS_Malovani_II.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
V PROGRAMU MS POWERPOINT
IT Začátečníci Modul 5 MS POWERPOINT.
PowerPoint. Rozložení stránky 1.Na kartě Domů klikněte na tlačítko Rozložení a vyberte profil „Dva obsahy“ 2.Totéž můžete udělat tak, že kliknete pravým.
VY_32_INOVACE_In 6.,7.17 PowerPoint – snímky
MS Office PowerPoint 2007 Ing. Jaroslav Parma.
Jak vytvořit prezentaci
Prezentace v Powerpointu
Tvorba - PREZENTACE Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/4.
Anotace Žák se seznámí s prostředím aplikace MS Word Autor Petr Samec Jazyk Čeština Očekávaný výstup Orientuje se v prostředí aplikace MS Word Speciální.
Prezentace na infopanel?
PowerPoint 2007.
Microsoft Powerpoint Microsoft Word.
Vkládání kreslených útvarů
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Zpracování a využití informací Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
Počítačová grafika Cvičení.
Počítačová grafika Cvičení.
Power Point– popis prostředí
VY_III/2_INOVACE_38_Malování-nástroje2 Malování – nástroje 2 Miroslav Kaňok.
Počítačová grafika Cvičení.
Vytváření prezentace váš cvičící =). Orientace horní část a dolní část obrazovky podobná Excelu a Wordu vlevo seznam „slajdů“ (dále snímků) a osnova vpravo.
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy Navigace.
Přechody a animace VY_32_INOVACE_7C21. Pravidlo Důležitý je obsah prezentace, přechody a animace mají být příjemným, nikoliv rušivým doplňkem! Nekombinovat.
2. změňte logo na pozadí předlohy snímku ze zelené bubliny na usměvavé sluníčko Procvičování prezentace 1. Klepnutím a přepisem vložte libovolný nadpis.
Adobe Flash CS5.5 – seznámení s programem Název školyGymnázium Zlín - Lesní čtvrť Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuRozvoj.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
Zoner Callisto V této prezentaci najdete různé návody a rady jak pracovat s programem Zoner Calisto.
Vzorová prezentace Nadpis : Tučně Styl pozadí 12
Cvičení 2 - Řešení příkladu
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT36.05 Téma: PowerPoint Číslo.
G RAFIKA VE W ORDU Vkládání obrázků a grafických objektů Tvary WordArt Barvy, čáry, výplň grafických objektů.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika 7 Autor: Bc. Pavel Šiktanc MS WORD 2010 – záhlaví a zápatí Co se všechno naučíme??? Jak vkládat.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika 8 GRAF I – spojnicový graf Autor: Bc. Pavel Šiktanc Co se všechno naučíme??? Vytváření grafu z jednotlivých.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Digitální technologie 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Movie Maker program pro tvorbu filmů Co se všechno naučíme???
VY_32_INOVACE_ MOVIE MAKER Příručka pro tvorbu prezentací z obrázků a fotografií.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika 7 – aplikace informačních technologií Autor: Bc. Pavel Šiktanc Tvorba prezentace na iPadu Co se.
Vektorové tutoriály Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Svitavy Ditta Kukaňová.
Tvorba prezentace Vypracovala : Jana Šimková, ZŠ a MŠ Mladoňovice Materiál vznikl v rámci projektu Šance pro všechny č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Jihlava Šablona 32 VY_32_INOVACE_043.ICT.13 Práce s předlohou snímku.
Snímek 1 PowerPoint2OP381 Manažerská informatika 1 2OP381 Manažerská informatika 1 Microsoft PowerPoint 2016 – 1. část
Rozložení – úvodní snímek Pozadí – šedé. Vložte vlastní pozadí Obrázek můžete stáhnout z internetu.
Název:VY_32_INOVACE_ICT_7B_10B Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Milena Vacková Ročník:7. Tematický okruh,
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR:Mgr. Vladimír.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika 6 Autor: Bc. Pavel Šiktanc MS WORD 2010 – Vizitky Co se všechno naučíme??? Tvorba vizitky pomocí.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika 7 – aplikace informačních technologií Autor: Bc. Pavel Šiktanc Prezentace - videoklipy Co se všechno.
Grafická úprava sestavy Access (15). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR:Mgr. Vladimír.
Tvorba vlastních motivů v programu
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 4– POWERPOINT – PRÁCE S TEXTEM Název školy:
MS Powerpoint prezentace
Movie Maker program pro tvorbu filmů
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost, č.OP CZ.1.07
PowerPoint.
INFORMATIKA – počítačová grafika ve WINDOWS
Výpočetní technika VY_32_INOVACE_11_16_PowerPoint.
Jméno Příjmení, další jména Ústav konstruování
Název události Úvodní informace k události Podnadpis události Datum
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
Představení FrostFood a.s.
Prezentace v Power Pointu
téma vyjádření Obrázek SmartArts obrázky na červeném pozadí
Test Test Kombinace Barev Barva pozadí Barva písma Typ písma Řez písma
Transkript prezentace:

Moje cvičná prezentace Napište do podnadpisu pod nadpisem „Moje cvičná prezentace“ své jméno a přímení. Změňte barvu pozadí tohoto snímku prezentace (třeba na světle zelenou). Za tímto snímkem vytvořte nový snímek s motivem „pouze nadpis“ a do nadpisu „Můj první vytvořený snímek“. Do všech snímku kromě toho prvního vložte pole s číslem snímku. Do zápatí všech snímku kromě toho prvního vložte text „celkový počet snímku prezentace: 9“. Nastavte číslování snímku od nuly (takže na druhém snímku bude v poli čísla snímku 1).

Postupné zobrazování 1. Úvod 2. Zápletka 3. Děj 4. Rozuzlení 5. Závěr Nastavte obsah (úvod až závěr) tak aby se při každém stisku myši či mezerníku objevil jeden bod obsahu (například pomocí úvodní animace „Lupa“).

Postupné automatické zobrazování 1. Úvod 2. Zápletka 3. Děj 4. Rozuzlení 5. Závěr Nastavte obsah (úvod až závěr) tak aby se automaticky (bez kniknutí myši či mezerníku) postupně objevovali body obsahu (například pomocí úvodní animace „Lupa“).

Malování tvarů Vložte do toho snímku obrazec typu ovál. Nastavte výplň oválu třeba na zelenou barvu a obrys oválu třeba na červenou barvu.

Vložení obrázku Vložte do tohoto snímku obrázek „Wallpaper.jpg “. Do obrázku vložte textové pole s textem „můj první vložený obrázek“.

Postupné zobrazování a mizení Vytvořte animaci obrázku tak aby : obrázek byl zobrazen automaticky (bez kniknutí myši či mezerníku) po zobrazení snímku úvodní animací například „Prolnutí“. Dobu trvání této animace nastavte na 1sekundu (01,00). po té obrázek automaticky (bez kniknutí myši či mezerníku) zmizí závěrečnou animací například „Prolnutí“. Dobu trvání této animace nastavte na 1s (01,00).

Posun s postupným zmenšováním Vytvořte animaci obrázku tak aby: obrázek byl po kniknutí myši či mezerníku přesunut z levého horního okraje do pravého dolního okraje animací „dráha pohybu – čára“. Dobu trvání této animace nastavte na 3sekundy (03,00). při tomto přesunu se bude obrázek postupně zmenšovat zvýrazňující animací „Zvětšení a zmenšení“ na 50%. Dobu trvání této animace nastavte na 3sekundy (03,00).

Efekt otáčení Tento text se bude otáčet Vytvořte animaci textu „Tento text se bude otáčet“ tak aby se: text automaticky (bez kniknutí myši či mezerníku) otočil o 180 stupňů zvýrazňující animací „otáčení“. Dobu trvání této animace nastavte na 2sekundy (02,00). po té se text po kniknutí myši či mezerníku otočí o 180 stupňů zvýrazňující animací „otáčení“ do původní polohy. Dobu trvání této animace nastavte na 2sekundy (02,00).

Vložení video sekvence Do tohoto snímku vložte videoklip „Zamávání.wmv“. Nastavte tento videoklip tak aby se automaticky (bez kliknutí myši či mezerníku) začal přehrávat a opakoval se, dokud bude snímek zobrazen (pomocí mediální animace „Přehrát“).