Setkání kariérových poradců Louny –

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Střední průmyslová škola, Trutnov, Školní 101
Advertisements

příspěvková organizace Středoškolská 3, Ostrava-Zábřeh
VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecně Řídícím orgánem je MŠMT Řídícím orgánem je MŠMT Založen na principu partnerství Založen na principu partnerství.
Začlenění a úloha UNIV 2 ve struktuře regionální odborné školy technického zaměření Ing. Vladimír KEBERT, CSc Ředitel SOŠ a SOU Hořovice.
Studijní program Stavební inženýrství
Fakulta stavební Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava 17. listopadu 15, Ostrava – Poruba.
Aktivity Ústeckého kraje v rámci implementace RIS ÚK.
Studijní program Stavební inženýrství
Ročníkový projekt z pozemního stavitelství
Bakalářský studijní obor Stavba strojů a zařízení Obor je zaměřen zejména na dopravní a manipulační techniku a výrobní stroje. Vysoké učení technické v.
Prezentace společnosti Metrostav a.s.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: ZŠ a MŠ Pustiměř Číslo a název operačního programu: CZ.1.07 OP.
Odborné školství a další vzdělávání v Libereckém kraji KRAJSKÁ KONFERENCE UNIV 2 KRAJE – LIBERECKÝ KRAJ 10. listopadu 2011.
HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY - Pevný bod ve světě podnikání KRAJSKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA LIBEREC Od počátečního vzdělávání k dalšímu vzdělávání
Kvalifikovaných pracovních sil pro strojírenství Mynářová Lenka květen 2008 TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM FONDEM PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ A MINISTERSTVEM.
„Vybudování centra vzdělávání pro nové i stávající technické obory“ MIEZB.
O fakultě... Fakulta vznikla 1. ledna 1991 rozdělením Fakulty strojní a elektrotechnické na dvě samostatné fakulty. Fakulta elektrotechniky a informatiky.
Střední průmyslová škola Zlín Tř. Tomáše Bati 4187.
Průzkum organizovaný pro členské firmy SPS - květen 2012 Podle činnosti firmy Inženýrské stavby Pozemní stavitelství Ostatní.
PŮSOBENÍ FAKULTY STAVEBNÍ VŠB-TU OSTRAVA V KLASTRECH
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích VŠTE BEZ BARIÉR Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/ Číslo a název oblasti podpory: Oblast.
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary, Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: ING. JANA KOVAŘÍKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_20_PROJEKTOVA.
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Junior Achievement je mezinárodní vzdělávací nezisková organizace. Česká kancelář Junior Achievement byla založena panem Tomášem Baťou v roce Jejím.
Výsledky přijímacího řízení ve školním roce 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Praha, 10. prosince Sdružení automobilového průmyslu Podpora technického vzdělávání Portál „Auta nás baví“ Portál „Auta nás baví“ (stručná informace)
Pedagogika Setkání kateder 10.
Navazující magisterský obor STAVEBNÍ MANAGEMENT. Potřeba manažerských dovedností Řídí cca polovina absolventů % (podle doby ukončení studia) Vedoucí.
ČVUT V PRAZE Fakulta stavební ČVUT V PRAZE Fakulta stavební Magisterský studijní program „Budovy a prostředí“ prof.Ing.Karel Kabele,CSc. Katedra TZB.
ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE
Obchodní akademie a Vyšší odborná škola Valašské Meziříčí Akademický rok 2016/2017.
Přednáška Akce: Přednášející: Eva Wernerová | Odborná asistentka | VŠB – TU Ostrava, Fakulta stavební | TFM Vzdělávání.
Stručná prezentace Vysoké školy sociálně-správní v Havířově.
„Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“ CZ.1.07/1.1.00/ Projekt: „Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“
Přenos zkušeností v oborech Právní administrativa, Veřejná správa a Ekonomika podnikání. Berufsbildende Schulen Rotenburg – Europaschule Střední odborná.
2. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Základní škola Zbýšov,
ŠANCE PRO VÁS. STŘEDNÍ ŠKOLA ŽELEZNIČNÍ, TECHNICKÁ A SLUŽEB, ŠUMPERK STŘEDNÍ ŠKOLA ŽELEZNIČNÍ, TECHNICKÁ A SLUŽEB, ŠUMPERK Gen. Krátkého 30 Bulharská.
Povolání, které je uplatnitelné v každé době … Program: Hospodářská politika a správa Obor: Účetnictví a daně.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Moravskoslezském kraji CZ.1.07/1.1.00/ Ing.
1 PODPORA DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ v Ústeckém kraji Most Role a zapojení sociálních partnerů do tvorby programů DV.
Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko-technologický Building Information Modeling a jeho využití v ČR Autor diplomové práce:Bc. Michal Janota.
Průmyslová střední škola Letohrad Od došlo ke spojení SOU Letohrad a SPŠ Letohrad V roce 2011 jsme oslavili 60. výročí školy.
VOLITELNÉ VYUČOVACÍ PŘEDMĚTY ve 4. ročníku šk. roku 2017/18
Katedra elektrotechniky
STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA STAVEBNÍ STAVÍME NA DOBRÝCH ZÁKLADECH...
Vlastní myšlenkou Vlastní cestou.
PLÁN ČINNOSTI plán činnosti ČKA na období 05/2017–04/2018
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Konference „Krajský akční plán vzdělávání v Ústeckém kraji 1“
IMPLEMENTACE KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNU
Výroční zpráva o stavu podnikání v Ústeckém kraji za rok 2017
TRADICE UPLATNĚNÍ DOPRAVNÍ DOSTUPNOST ŠIROKÁ NABÍDKA TECHNICKÝCH OBORŮ
Setkání kariérových poradců
Krajský akční plán vzdělávání 1 ÚK
Informační modelování budov (BIM)
Setkání kariérových poradců
Setkání kariérových poradců Chomutov –
Setkání kariérových poradců
VOLITELNÉ VYUČOVACÍ PŘEDMĚTY ve 4. ročníku šk. roku 2019/20
Vítejte na třetí místní konferenci
Implementace Krajských akčních plánů rozvoje vzdělávání
Kariérové poradenství a podnikavost
Setkání kariérových poradců Teplice –
Střední průmyslová škola Zlín
Systémové řešení – Motivace a vzdělávání pedagogů aktivita Společně na trhu práce CZ /0.0/0.0/16_034/
Transkript prezentace:

Setkání kariérových poradců Louny – 10.10.2018 „Implementace Krajského akčního plánu 1 Ústeckého kraje A“ Reg. č.: CZ.02.3.68/0.0/0.0/16_034/0008368

STAVĚT SE BUDE POŘÁD

Střední průmyslová škola stavební a Obchodní akademie, Kadaň, Komenského 562, příspěvková organizace

Historie Škola byly založena v roce 1951 Před dvěma lety jsme oslavili 65. výročí Jediná střední průmyslová škola stavební v západní části Ústeckého kraje. Kapacita školy je 480 žáků

Obory vzdělání Všechny studijní obory jsou 4 leté, ukončené maturitní zkouškou z českého jazyka, cizího jazyka nebo matematiky a odborných předmětů. 36-47-M/01  Stavebnictví 63-41-M/01  Ekonomika a podnikání 36-45-M/01  Technická zařízení budov 63-41-M/02  Obchodní akademie

Stavebnictví - zaměření Pozemní stavitelství Projektování staveb Navrhování konstrukcí Příprava staveb Vlastní stavba

Ekonomika a podnikání - zaměření Management ve stavebnictví Příprava staveb Rozpočty Veřejné zakázky Nabídkové ceny

Technická zařízení budov stavební obor zaměřený na vnitřní vybavení budov Vytápění Kanalizace Vodovody Plynovody Vzduchotechnika Klimatizace

UPLATNĚNÍ Možnost pokračovat ve studiu na vysoké škole Práce v projekčních kancelářích Práce ve stavebních firmách na pozicích mistr, stavbyvedoucí Práce při přípravě staveb – rozpočty, nabídky pro výběrová řízení Činnosti při výrobě a distribuci stavebních materiálů a strojů

Spolupráce s vysokými školami a profesními organizacemi Jsme partnerská škola Českého vysokého učení technického (ČVUT) v Praze

Spolupracujeme s Českou komorou autorizovaných inženýrů a techniků (ČKAIT) S Českým svazem stavebních inženýrů(ČSSI) S Inženýrskou komorou Durynsko (SRN)

S stavebními firmami s celostátní i regionální působností

BIM – informační model budovy Building Information Modeling  Building Information Management BUDOUCNOST STAVEBNICTVÍ

SOUTĚŽ PRO ZŠ MOSTY ZE ŠPEJLÍ