PREKYSLENIE ORGANIZMU pôvodca takmer všetkých chorôb

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zpracovala Jitka Ciprová
Advertisements

Ganoderma Lucidum zvaná REISHI A Cordyceps
KOFEIN.
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji matematické gramotnosti žáků základní.
Název školy:  ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor:
Sídlo ve Vancouveru v Kanad ě Evropská centrála v Holandsku.
DXN Představení výrobků.
Ganoderma: Královna léčivých rostlin DXN. GANODERMA (LINGZHI) – Úžasná léčivá rostlina V Číně ji už po tisíciletí považují za zázračnou léčivou rostlinu.
Autor výukového materiálu: Petra Majerčáková Datum vytvoření výukového materiálu: květen 2013 Ročník, pro který je výukový materiál určen: VIII Vzdělávací.
Voňavé čerstvé květiny, a něžná péče olejů v šampónech TianDe.
Nebo, jakou hodnotu má plus deset, nebo třicet let šťastného života?
Koncept Stop Cafe.
Acidobazické indikátory
©Jiří Kos g hladké mouky 130 g moučkového cukru g tuku 2 celá vejce 1/2 čajové lžičky sody 1 lžička perníkového koření 3 lžíce medu.
Celostátní Valná hromada AKC ČR 2015
Strava při zánětu jater
Acidobazické indikátory
Autorem materiálu a všech jeho č ástí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Ji ř ina Králová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje.
Třída Agaricomycetes Houby stopkovýtrusné.
Mnohobuněčné organismy
Bypass. Faktory přizpívající k ucpávání koronárních artérií: ► Kouření ► Vysoký krevní tlak ► Vysoká hladina cholesterolu ► Diabetes.
Jméno autora:Václav Kulhánek Datum vytvoření: Předmět:TOS Tematická oblast:Baristika Téma:Druhy kávy Obor vzdělání:65-42-M/01 Hotelnictví Popis.
Elektronické učební materiály – II. stupeň Chemie 8 Autor: Mgr. Radek Martinák Určení pH látek Co je to pH??? Hydroxid = zásadité Kyselina = kyselé Látka.
Acai Černá třešeň Červená řepa Zelené jablko Hruška Rakytník Malina Brusinky Granátové jablko Borůvky Maqui.
Potraviny poživatiny s výživovou (nutriční) a energetickou hodnotou.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR:Mgr. Lumír.
ZŠ Benešov, Jiráskova 888 CHEMIE Měření kyselosti a zásaditosti roztoků Mgr. Jitka Říhová.
Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu:VY_32_INOVACE_568_ Výroba sýrů a jogurtů 2 Název školy: Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší.
Kofein 1,3,7-trimethylxanthin coffea arabica (kávovník arabský) bílý hebký prášek, hořké chuti alkaloid, derivát xanthinu (theobromin-kakao) guarana, maté,
Technika obsluhy – Kavárenský nápojový lístek Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Ivana Hašová Název šablonyIII/2.
MÍZNÍ SOUSTAVA.
neděle ve 14:00 v tělocvičně ZŠ Štoky
BAKTERIE = jednobuněčné organizmy - typy bakterií: - kulovité – koky
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
Ďalšie Alkaloidy.
Prínos prebiehajúcich partnerstiev 2011, 2012 pre realizátorov projektov Výsledky prieskumu.
operačný program kvalita životného prostredia Výročná konferencia 15
Čierne ovce Európskej únie
lipidová starostlivosť
Výživa a športový výkon
Naša firma má 5 oddelení: Sekretariát Martina Hronecová, Ľudmila Bančanská Personálne oddelenie Daniel Ekl, Tomáš Šesták, Števka Andruchová, Oliver.
Č A J Marek Balušik Martin Grelneth Milan Halán Vlado Maľa
Cukrovka Romana Longauerová 3.D 2012
Varianty konceptu rehabilitácie štrkovne Podunajské Biskupice na základe skúseností firmy Holcim Daniela Beles – regionálny koordinátor pre životné prostredie.
Rakovina - nádory Barbora Grigerová 3.e.
Srdce a cievny systém.
Odpadová legislatíva – Waste package Akčný plán Circular economy
Metabolizmus I Kód ITMS projektu:
Uvoľňovanie liečivých látok z topických prípravkov
Klasifikácia diabetu za 25 rokov už 4.klasifikácia - zmätok v praxi
Kyselinotvornosť a zásodotvornosť
PATOLÓGIA BIELEJ KRVNEJ ZLOŽKY
Petra Krajčová Dominika Tomanová
Živočíchy Zuzana Fusiková.
Počtové operácie s celými číslami: sčítanie a odčítanie
HUBY JEDLÉ a NEJEDLÉ.
Hybnosť telesa a impulz sily
Informatika, údaj, informácia, jednotka informácie, digitalizácia
Rooibos alebo červený ker
Obehové sústavy sexta.
VITAMÍNY.
Život pravekého človeka
Fytogel «Slaviton» vylepšená receptúra:
Význam kovov pre organizmus
Mgr. Petra Bejšovcová 4. roč
Doplňky stravy – na hubnutí
SISEL KAFFÉ 1 S I S E L K A F F É.
Vyhodnocení ankety spokojenosti s narozeninovými balíčky pro seniory
pH Kyselost nebo zásaditost roztoků
VY_32_INOVACE_26_Opakování - houby
Transkript prezentace:

PREKYSLENIE ORGANIZMU pôvodca takmer všetkých chorôb

Ganoderma Lucidum ( Reishi, Lingzhi, Lesklokorka lesklá)

Huba dlhovekosti a večnej mladosti

Zásadité pH 7,3

7 výhod huby REISHI 1. Zníženie cholesterolu a zlepšenie metabolizmu 2. Čistenie krvi – detoxikácia 3. Zvýšenie funkcií pečene a odstránenie voľných radikáloch 4. Rozpúšťanie krvnej zrazeniny – predchádzanie mŕtvici/infarktu 5. Normalizovanie imunity /polysacharidy, triterpenoidy/ 6. Zvýšenie pružnosti ciev 7. Buduje imunitu – vytváranie protilátok

ČIERNA KÁVA A KÁVA LATTE

CAFÉ MOCHA a ČOKOLÁDA

ZELENÝ a ČERVENÝ ČAJ

ČIERNY ĽADOVÝ ČAJ s guaranou a medom

TRILOGY ESPRESSO Absolútna novinka! Kapsule s REISHI

GANODERMA TOBOLKY zber po 8. mesiacoch 20x väčší účinok

MYCELIUM TOBOLKY zber 18- dňové podhubie 20x väčší účinok

SPORE POWDER TOBOLKY prachová substancia 75x väčší účinok

Zmeň svoju kávu, zmeníš život!