Jobshadowing – Prag travanj, Jelena Crnek, prof.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Program CZ06- Kulturní dědictví a současné umění Role zprostředkovatele programu Praha, 6. února 2014.
Advertisements

Střední škola Oselce Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk, Projekt: Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Název: Modernizace.
Národní parky západu USA
VYUŽITÍ 3D SENZORŮ V ERGOTERAPII
Senioři a společnost Mezigenerační solidarita v praxi Jiří Hrabě, Elpida, o.p.s.
Ústecký region Jan Sixta, Rukovodilac Odbora za Triangle industrijsku zonu, Regionalna kancelarija regiona Ústecky.
Autor: Jana Paulusová Fišerová Datum: Ročník: 6.
Knihovna města Olomouce se jako jediná knihovna v České republice, zapojila do knihovnického projektu, dotovaného z fondů EU, s názvem : „Library. I love.
Obyvatelstvo – věková struktura obyvatelstva
Judo Judo je styl japonského bojového umění a velmi rozšířený úponový sport. Judo, celý název Kodokan Judo, vzniklo z několika škol džiu-džitsu které vyučovaly.
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ II. přednáška Doc. Ing. Růžena KRNINSKÁ, CSc. Zemědělská fakulta Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích.
Název Kubismus; architektura a užité umění Předmět, ročník
ROZBOR VYHLÁŠKY Č. 72/2005 SB. Prezentuje Petra Procházková a Jakub Pivarč UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM Pedagogická fakulta.
ROMANTISMUS V ČECHÁCH Umění 19. století.
Petra Skryjová, Zuzana Kubičíková, Beata Kupová,.
KONFERENCE „VĚDA, MANAGEMENT A LIDSKÉ ZDROJE“ SENÁT PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY 1. PROSINCE 2011 HLAVNÍ SMĚRY PROJEKTU NAKI „ EFEKTIVNÍ METODIKY PODPORY.
Autor: Jana Paulusová Fišerová Datum: Ročník: 3. Vzdělávací oblast: Umění a kultura Vzdělávací obor / předmět: Hudební výchova Tematický okruh:
Opava Modulární systém studijních programů na vysokých školách v Moravskoslezském kraji a jeho realizace OP RLZ Opatření 3.2 Registrační číslo.
ČESKÝ INFORMEL Jana Bobčíková.
SOCIOLOGIE Tereza Vrbová Vznik a předmět sociologie Vznik sociálních věd Vznik a vývoj sociologie – proč? Okolnosti vzniku S Podmínky vědeckosti.
Buďte vítáni na Fakultě podnikohospodářské Vysoké školy ekonomické v Praze.
Nástin hospodářských problémů Čínské lidové republiky a rozvojových zemí od druhé světové války do roku 1990.
Výtvarné směry 2. poloviny 20. století
Registr uměleckých výsledků SEGMENT DESIGN Vysoká škola uměleckoprůmyslová v Praze garant segmentu: prof. ak. arch. Jiří Pelcl.
Attavena, o.p.s. Jana Kloudová Eva Kalmíková. Vzdělávání a rozvoj neziskových organizací v České republice a střední a východní Evropě; podpora a vzdělávání.
Filozofická fakulta Univerzity v Lublani, Slovinsko  Originální název: Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani,  Ústav: Oddelek za.
ERASMUS 2012 – PORTUGALSKO Roman Talaš, FAI UTB PKS.
Akční plán podpory zdraví Nemocnice Pelhřimov, p.o. Pavlína Fridrichovská, DiS. Podzimní škola WHO – HPH, 12. – , MZČR Praha.
Zahradnická fakulta v Lednici S4U – Seminář o Univerzitním informačním systému 23. – 25. dubna 2008 S 4 U – Seminář o Univerzitním informačním systému.
ČVUT V PRAZE 2005 Co dál? Jak dál? Co mohu nabídnout? Internacionalizace, Kvalita a excelence akademických činností Kvalita a kultura akademického života.
VELKÁ MĚSTA ČR Školní projekt 2015/2016. BRNO · 2. Největší město v ČR · obyvatel · Soutok Svratky a Svitavy · Centrum soudní moci · Kulturní.
PROJEKT MÁLOTŘÍDKY SPOLEČNĚ PaedDr. Malenovská Lenka 24.listopadu 2009.
Léta prosperity a léta krize v ČSR Období prosperity.
Možnosti mezinárodní spolupráce v mateřských školách Národní konference Erasmus+/eTwinning 13. – , Zámek Štiřín.
Manuscriptorium Evropská digitální knihovna historických fondů.
Západočeská univerzita v Plzni
UMĚNÍ, VÍRA A NÁBOŽENSTVÍ
NOTA PŮLOVÁ.
Erasmus Maribor Jan Dančák.
Západočeská univerzita v Plzni
3. Fáze Národního obrození
Významné osobnosti prof. MgA. Jan Burian Dalibor Gondík ZŠ a MŠ NUČICE
Prezentace je určena pro výuku hudební výchovy v 1. ročníku
Blíže se seznámí s hudebním skladatelem Antonínem Dvořákem.
SŠ oděvní, služeb a ekonomiky Červený Kostelec
15. Znanost, međunarodna i međusveučilišna suradnja
ČEŠKA POVRŠINA:  km².
Práca s elektronickou prihláškou SOČ
KVIZ opskrba i obrana našeg organizma
UZORAK SUHE KAPI KRVI NA FILTAR PAPIRU U DIJAGNOSTICI LIZOSOMSKIH BOLESTI NAKUPLJANJA: PREDANALITIKA IZVAN LABORATORIJA Ljiljana Špiljar, Aleksandra Delak.
“Svijet je knjiga. Onaj tko ne putuje, pročita samo jednu stranicu” (sv. Augustin)
Planiranje projekta Stana Obrenić 1120/2012.
Hrvatska kultura i civilizacija
Pregled čeških OP (bez ruralnog razvoja i ribarstva)
Obsah vyučovania Základné pojmy Výber učiva Usporiadanie učiva
ZAKON O GRAĐEVNIM PROIZVODIMA
Prezentace semestrálního projektu
Občan.sk – verejný informačný portál
Ateliérový výtvarný projekt PaedDr. Katka VOLČKOVÁ SLÁVIKOVÁ
Školský systém v Slovenskej republike
Zaklada je osnovana 27. lipnja godine
Ústav světových dějin Historie – obecné dějiny
NOTA OSMINOVÁ.
NEBO NA ZEMLJI Svetište
JA VJERUJEM (U USKRSNUĆE).
JA VJERUJEM (U USKRSNUĆE).
JADRANSKO MORE.
Vjera i nevjera na putu u slobodu Izl 32,1–14
Vjera i nevjera na putu u slobodu Izl 32,1–14
Proročica i predvoditeljica Izl 5,20s Br 12 Mih 6,4
Transkript prezentace:

Jobshadowing – Prag 6.-17. travanj, 2018. Jelena Crnek, prof. TIDE Jobshadowing – Prag 6.-17. travanj, 2018. Jelena Crnek, prof.

Střední škola designu a umění, knižní kultury a ekonomiky Náhorní U Měšťanských škol 525/1 182 00 Praha 8 ssnahorni@ssnahorni.cz

O školi: 425 učenika usmjerenja iz umjetničkih područja grafičkog dizajna, promotivne grafike, grafike i ilustracije knjiga, 3D dizajna i izložbe, kao i iz područja književnih i izdavačkih djelatnosti, informacijskih usluga, ekonomije i poslovanja Nastavno osoblje broji 50 profesora Nastava se odvija u studijima, radionicama, računalnim laboratorijima i ugovornom praksom

O školi: Škola aktivno surađuje sa srednjim i višim strukovnih škola specijaliziranima za dekorativnu umjetnost Sudjeluje u projektima usmjerenim na dizajn i uređenje grafike Održava brojne samostalne izložbe svojih učenika Uključuje se u kulturni život Praga. Organizira projekte usmjerene na grafičku umjetnost, uređenje i kulturne programe grada Škola zapošljava iskusne umjetnike koji na godišnjoj razini provode i vlastite projekte u suradnji s učenicima

O školi: U vrtu škole učenici izlažu svoje radove

Struktura programa Jobshadowing programom predviđeno je promatranje nastavnih jedinica usmjernih na inkluziju, interkulturalnost i kreativnost

mentorica: Pavlína Vočková Jsakl

Specifičnosti unutar nastavnoga programa: Nastava književnosti kroz program kreativnog pisanja - jedina strukovna škola s takvim programom Dan Dřímal, prof

Nastava se odvija u muzejima Obrazovni posjet Nacionalnoj galeriji

Terenski rad Obilazak memorijalnog centra Kobyliská střelnice, Mjesto masovnih stradanja za vrijeme 2. svjetskog rata

Jsakl

Noć kulture u kazalištu Karmen 8. travnja Nahorni dramska družina organizirala je Noć kulture u kazalištu Kamen u Pragu. Dramsku izvedbu pod nazivom Projekt Billy izradila je i izvodila dramska družina. Tekstovi za ovaj performance nastali su tijekom školske godine na satovima kreativnog pisanja

Project Billy

Kazalište Karmen

Dan s europskim Erasmus+ nastavnicima Jan Pytel, prof.

Dan s europskim Erasmus+ nastavnicima Rasprava o Inkluziji Problemima adolescenata Učenicima s posebnim potrebama Sustav podrške!

Češki obrazovni sustav 19. od 20 najboljih obrazovnih sustava (2017.) Obrazovanje je besplatno i obavezno do 15. godine. Obrazovanje se dijeli na predškolsko, osnovno, srednjoškolsko, više škole i fakultete. Osnovna škola: I. faza od 6 do 10 godina II. faza od 10 do 14 godina Srednja škola od 14 do 18 godina BDP po glavi je 28.086 dolara. Jana Stohrová, prof.

Češki obrazovni sustav Republika Češka provela je korjenitu reforme obrazovanja s naglaskom na decentralizaciju obrazovnog sustava, produženo trajanje obrazovanja, uvođenje općih znanja i poboljšanje povezanosti strukovnog obrazovanja s potrebama tržišta rada.

Nasmiješite se!

Hvala na pažnji! Jelena Crnek, prof. TIDE Hvala na pažnji! Jelena Crnek, prof.