Pořadové číslo návrhu: 6 Název: Inteligentní lavička Lokalita: Heroldovy sady Navrhovatel: Žákovský parlament ZŠ Karla Čapka Předpokládané náklady:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Spolu si pomáháme, společně se vzděláváme aneb místně zakotvené učení v praxi Závěrečné setkání škol -ŠUŽ - Praha dne Projekt - Úprava okolí.
Advertisements

2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o. Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 12Číslo.
STŘEDNÍ ŠKOLA ODBORNÉ UČILIŠTĚ HORNÍ SLAVKOV KOUNICE 613 tel.:
Název DUM: VY_32_INOVACE_XVI_1_20_Péče a ochrana ŽP Šablona číslo : XVISada číslo: 1Pořadové číslo DUM: 20 Autor: Mgr.Lenka Dědečková.
Víceúčelové sportovní centrum Na Chobotě Aktualizace studie proveditelnosti
2. setkání pracovních skupin „Sociální věci a zdravotnictví“
PRŮZKUM TRHU základy. 1. Odběratelé (zákazníci) Dotazníky nejdůkladnější způsob zjišťování potřeb, názorů a zvyklostí zákazníků.
© IHAS 2011 Tento projekt je financovaný z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu ČR.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Digitální fotografování Číslo DUM: III/2/VT/2/3/43 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV: VY_32_INOVACE_10_11_F9_Hanak AUTOR: Ing. Roman Hanák TÉMA: Elektromagnetické zařízení Základní škola Libina,
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o. Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 11Číslo.
Velké Meziříčí, 22. – 25. srpna 016. Omluva Informace k programu Oznámení o semináři Předseminární brožura Exkurze, společenský večer Prodej knihy Fyzika.
ČÍSLO PROJEKTU : CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV : VY_32_INOVACE_10_09_F9_Hanak AUTOR : Ing. Roman Hanák TÉMA : Vedení elektrického proudu v polovodičích.
Základní škola a Mateřská škola generála Pattona Dýšina, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Jitka Křížková, MBA NÁZEV: VY_32_INOVACE_1B_15 TÉMA: VYNÁLEZY.
EU peníze školám Čtenářská gramotnost - záměr  Zlepšování čtenářských dovedností a zvyšování čtenářské gramotnosti ve všech ročnících  Obnovit knižní.
Vztahy a pravidla soužití - škola. ZPRACOVAL Mgr. Alena Jakubcová ŠKOLA ZŠ Bor, Školní 440, , příspěvková organizace TÉMA Umění, kultura, sport,
Tvorba WWW stránek. Obsah Princip fungování WWW Současné trendy Zásady tvorby WWW stránek Netiketa.
Prostor pro změnu. Historie a poslání  Ponton působí v Plzni od roku 1996 a v Příbrami od roku  Posláním Pontonu je aktivně rozvíjet děti a mladé.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová Název: VY_62_IVOVACE_2301_STAV FINANCÍ Téma: Pojem F. G._ ZJIŠTĚNÍ STAVU FINANCÍ.
E-aukce, workshop, , Praha E – aukce Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Odbor veřejného investování Ing. Jan Novotný.
OneNote. Co to je?  OneNote patří k produktům Microsoftu, nyní je ke stažení zdarma  jde o aplikaci pro rychlou, snadnou a přehlednou správu různých.
STS/S 09 Taktické a bezpečnostní zásady pro umísťování MPT na místě zásahu Zpracováno: Zpracoval: por.Bc. Martin Hrabina Hasičský záchranný.
Č.projektu : CZ.1.07/1.1.06/ Portál eVIM Wattmetr.
Č ÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV: VY_32_INOVACE_03_04_M8_Hanak AUTOR: Ing. Roman Hanák TÉMA: Výrazy Základní škola Libina, p ř ísp ě vková.
Rozhraní a porty Jsou to prvky, které vytvářejí rozhraní mezi počítačem a periférním zařízením.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
AUTOR: Mgr. Marcel Bednařík NÁZEV: VY_32_INOVACE_09_INF_12
Komplexní systém hodnocení
Komplexní systém hodnocení
Termika – Fotovoltaika
Přednášející: Ing. Ivana Jágriková
Co je program CEF? Nástroj pro propojení Evropy (Connecting Europe Facility – CEF) je zaměřen na poskytování finanční pomoci Unie na transevropské sítě.
Jak ulehčit mladým rodičům – denní péče o děti z pohledu zaměstnavatelů a rodičovských iniciativ Rosa Hochschwarzer Zemské sdružení.
Tišnovská lukostřelnice pod Klucaninou Spolek Odyssea Tišnov
NÁZEV: VY_32_INOVACE_02_04_M7_Hanak TÉMA: Zlomky
Podpora implementace služby péče o děti od šesti měsíců do čtyř let v tzv. mikrojeslích a pilotní ověření služby Reg.č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Základní zásady pro vedení evidence
Základní formy prodeje
pravodaj Z Obce Troubky - Zdislavice Vážení spoluobčané,
Vlastnosti zvuku - test z teorie
INTERNET Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy
Analýza řízení privátní značky v maloobchodní jednotce
Podpora implementace služby péče o děti od šesti měsíců do čtyř let v tzv. mikrojeslích a pilotní ověření služby Reg.č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/
Cíle Pardubického kraje v oblasti cestovního ruchu
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Zdeněk Šmíd Název materiálu: VY_32_INOVACE_2_FYZIKA_19.
NÁZEV: VY_32_INOVACE_10_05_F9_Hanak TÉMA: Střídavý proud
PSYCHICKÉ STAVY OSOBNOSTI POZORNOST - VĚDOMÍ.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
Komanditní společnost
První matematická lekce
AUTOR: Mgr. Alena Bartoňková
Fyzika pro lékařské a přírodovědné obory
NÁZEV: VY_32_INOVACE_10_06_F9_Hanak TÉMA: Střídavý proud
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
NÁZEV: VY_32_INOVACE_10_03_F9_Hanak TÉMA: Elektromagnetické jevy
První matematická lekce
Primární prevence v praxi
NÁZEV: VY_32_INOVACE_05_01_M6_Hanak TÉMA: Dělitelnost
Přídavná zařízení.
Název materiálu: VY_32_INOVACE_12_JEDNODUCHÉ LEŠENÍ 2_Z2
Název prezentace (DUMu): Elektrický výkon
Přídavné karty.
Střední škola obchodně technická s. r. o.
Technická specifika využití solární energie
Vzdělávací oblast: Člověk a společnost (Výchova k občanství)
Digitální učební materiál
NABÍDKA ŠKOLENÍ CE 2017 / 18 Q2.
Transkript prezentace:

Pořadové číslo návrhu: 6 Název: Inteligentní lavička Lokalita: Heroldovy sady Navrhovatel: Žákovský parlament ZŠ Karla Čapka Předpokládané náklady: 350 000,- Kč

Kam chceme navrhovaný projekt umístit?

SOUČASNÝ STAV VIZUALIZACE PROJEKTU

Inteligentní solární lavičky nabízí dostatek relaxačního prostoru v rámci trávení volného času žáků mimo budovu školy a možnost smysluplnějšího trávení volného času v blízkosti školy.

CO LAVIČKY UMÍ? jsou zajímavým designovým prvkem nabízejí možnost připojení k Wifi, dobíjení mobilních telefonů nebo údaje o času, teplotě a kvalitě ovzduší v dané lokalitě díky lavičkám mohou žáci např. spolupracovat ve venkovních prostorách na školních projektech a lavičky jsou rovněž řešením pro ty, kteří nemají doma internet fungují na principu využití čistě solární energie - jedná se tedy o zcela nezávislý ekologický provoz.