Www.komacommercial.cz.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ALLPACK s.r.o. Volgogradská 17/ Liberec 9
Advertisements

Využití služby O2 Car Control v praxi operativního leasingu
GENSETS CZECH REPUBLIC SE
Logistické náklady Ivan Gros
PREZENTACE SPOLEČNOSTI DIVIZE PŮJČOVNY DIESELAGREGÁTŮ
LAO - průmyslové systémy s.r.o.
Kompletní sortiment injektážních zařízení, příslušenství, výrobků a materiálů pro technologie tlakových injektáží.
Úvodní studie pro Q&X Trading (Technica Solutions)
Lisovna plastů, spol. s r.o.
Program péče o zákazníky a produkty ALCOMA Instalace, helpdesk, dohledové a servisní služby.
S YTÉMOVÁ INTEGRACE Ing. Jiří Šilhán. S YSTÉMOVÁ INTEGRACE Jedná se o přístup, který přispívá k integraci nesourodých výpočetních systémů. Vyplývá ze.
Technická dokumentace
Úvodní studie pro Q&X Trading (Tomáš Klinský, Technica Solutions)
Nabídka personálních služeb
Prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o.
KOMA.
Informační strategie. řešíte otázku kde získat konkurenční výhodu hledáte jistotu při realizaci projektů ICT Nejste si jisti ekonomickou efektivností.
Chytré sítě Smart grids.
Textilní výroba pro automobilový průmysl, zakázková výroba Každá výroba potřebuje profesionály.
© NEA GROUP M004 SERVICE Zajímavý svět servisu Představení.
Nákup ( kap. 12).
Vzdělávání, didaktické systémy v hydraulice
25. srpna EUro Finance Consulting EUFC CZ s.r.o. Analýza celkové energetické spotřeby Libereckého kraje Liberec, 25. srpna 2009.
10 Logistická struktura a plánování v servisních podnicích a útvarech
Agentura BESTa Promotion. Firmy využívají řadu nástrojů na podporu prodeje. Profesionální pomoc a organizace jsou zde nezbytné.Specializované agentury.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Požadavky KOMA-Servis na absolventy pro obor hydrauliky Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ“ Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH.
JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST.
Jan Martof Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů aneb darovat „propisku“ už nestačí.
3 Řízení materiálového hospodářství a fyzické distribuce
Zajištění dostupnosti produktu Informování zákazníka a objednávka
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Zkušenosti KOMA-Servis s absolventy pro obor hydrauliky Seminá ř „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAM Ů STROJNÍCH OBOR Ů “ Seminá ř „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAM.
HLAVNÍ ČINNOST Hlavní činností společnosti je obchod s elektřinou a provoz energetických zdrojů. Vyrábíme teplo. Zajišťujeme komplexní dodávky energií.
VELKOOBCHOD KAPITOLA 6 Obchodní činnosti - Kapitola 6 Pavlíčková.
ZPV Industrial, s.r.o. zajišťuje
Úkol, cíle a základní pojmy logistiky Kapitola 2: Úkol logistiky, Cíle logistiky, Základní pojmy logistiky Vysoká škola technická a ekonomická v Českých.
Model strategie marketingového mixu
Naklady a jejich členění
ČEZ Energetické služby, s.r.o.. 2 Proč s námi spolupracovat?  pomáháme Vám snižovat energetickou náročnost Vašeho provozu  Vy se soustředíte se na Vaši.
Prezentace společnosti PROFI REGAL s.r.o. Pro XXII. Valné shromáždění Sdružení tajemníků městských a obecních úřadů ČR 23. – 25. října 2011.
Obsah Marketingový mix Marketingový mix obchodníka Nákupní marketing.
Organizační schéma společnosti.
PENAX – Petr Sýba s.r.o. Pavel Kopecký
Servisní a opravárenská činnost Opravy a servis převodovek Opravy ostatních strojních zařízení Montáže a demontáže ložisek Obchodní činnost Dodávky převodovek.
Klíčem k úspěchu u konečného uživatele není pouze nízká cena díla, nýbrž mnoho dalších velmi důležitých okolností souvisejících s přípravou a dodávkou.
Ing. Petr Klímaanalýza umístění skladu1 Analýza umístění skladů.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Navrhování a hodnocení technického produktu z hlediska.
Obnova infrastruktury SIS II - 2. etapa (záložní centrum) projekt spolufinancovaný z ročního programu 2012 Fond pro vnější hranice (FVH)
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu LOGISTIKA A OBSLUŽNÉ SYSTÉMY. Inovuje výuku použitím multimediálních.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Návrh marketingového mixu obchodního podniku Autor bakalářské práce:
1 | FINANCOVÁNÍ ČESKÉHO EXPORTU Peru a Ekvádor Michal Nejedlý vedoucí oddělení Trade Finance Září 2016.
1 | Financování exportu do Běloruska Monika Vilhelmová ředitelka oddělení Trade & Export Finance září 2016.
KOMPLEXNÍ ENERGETICKÁ ŘEŠENÍ PRO VŠECHNY
Návrh účinné marketingové komunikace podniku v oblasti služeb
kcnlacjkAaklvnmxdlkvm vlkmcl mk,.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav technicko-technologický Obhajoba diplomové práce Téma: Optimalizace skladového hospodářství.
Marketingový plán podniku

Návrh logistiky skladového hospodářství ve vybraném podniku

PUMA x FACR jedna z největších sportovních firem světa

VY_32_INOVACE_Sikorová_ VO členění podle forem činnosti
IAS 2 ZÁSOBY.
IAS 2 ZÁSOBY.
Sytémová integrace Ing. Jiří Šilhán.

Autorizovaný servis pro:
Transkript prezentace:

www.komacommercial.cz

KOMA Commercial, s.r.o. – člen skupiny IPH BRAMMER IPH BRAMMER / vznikl fúzí IPH a BRAMMER / je evropský lídr v oblasti distribuce průmyslových spotřebních materiálů (distribuce náhradních dílů pro oblast údržby, servisu a oprav strojů a zařízení, jakož i produktů pro prvovýrobu) s ročním obratem cca 2,2 mld. Eur Ve více než 20-ti evropských zemích provozujeme více než 350 prodejních a servisních center, která zaručují místní dostupnost služeb a rychlé dodání požadovaných náhradních dílů Jsme největším evropským dodavatelem komplexních řešení předních světových výrobců a pro uspokojení potřeb našich zákazníků nabízíme více než 3,5 milionů různých produktových řad Společnost KOMA Commercial, s.r.o., se na základě akvizice stala v roce 2014 součástí skupiny BRAMMER

Oblast působnosti skupiny BRAMMER:

KOMA Commercial, s.r.o. - kdo jsme Společnost KOMA Commercial, s.r.o., teritoriálně působí v rámci České republiky, především však v její moravské části Jsme spolehlivý partner pro všechny komplexní potřeby spojené s údržbou, servisem a opravami strojů a zařízení Společnost KOMA Commercial, s.r.o., zabezpečuje dodávky zboží světových výrobců především v oblasti ložisek a lineárních systémů, těsnění a pryží, výrobků pro přenos výkonu, ocelových polotovarů a výrobků, obalových a vázacích materiálů, osobních ochranných pracovních pomůcek, nářadí a nástrojů, hydraulických a pneumatických prvků, olejů a maziv. Naší prioritou je poskytovat kvalitní a komplexní služby s vysokou přidanou hodnotou pro zákazníky Naším cílem není pouhé zabezpečení potřeb zákazníků v oblasti dodání náhradních dílů, ale dosažení prokazatelných úspor na straně zákazníka

Oblast působení KOMA Commercial, s.r.o. v rámci ČR Ostrava - centrála společnosti Otrokovice - pobočka

Jaké výhody nabízíme Snižování pořizovacích nákladů na nákup ND Konsolidace dodavatelů – snížení počtu dodavatelů, optimalizace dodavatelsko-odběratelských vztahů Konsolidace značek - sjednocení výrobních značek v rámci jednotlivých produktových skupin Konverze OEM dílů - náhrada drahých ND za kvalitativně srovnatelné levnější ND Konsolidace fakturace – snížení počtu faktur, možnost elektronické fakturace, selfbilling Sjednocení platebních a dodavatelských podmínek – optimalizace a zvýhodnění podmínek zákazníka Konsolidace skladování – snížení počtu ND, snížení skladových kapacit, využití skladů dodavatele E- business – E-faktury, E-objednávky, E-ceníky, E-katalogy Zvýšení efektivity výroby Široká nabídka služeb - včetně havarijního výdeje zboží v systému 24/7/365 Technická podpora – komoditní specialisté Konsignační sklady - zásoby přímo u zákazníka, odbourání prostojů, fakturace až po odběru ND Sestavování ND do sad – úspora skladovacích prostor, snížení prostojů, zjednodušení objednávání ND Služba Insite - zaměstnanec naší společnosti působící přímo v závodě zákazníka, intenzivní spolupráce na potřebách dodávek, řešení technických problémů, konsolidace sortimentu dodávek, apod. Úspory /Cost Savings / Projekty s garancí úspor nákladů zákazníka – dlouhodobě aplikovaný systém práce v v oblasti úspor nákladů

Komoditní rozsah dodávek

KOMA Commercial, s.r.o. – komoditní členění

Výrobky pro přenos výkonu Řetězy a příslušenství Řetězová kola Spojky Řemeny Řemenice Dopravníkové pásy Převodovky Motory

Služby Výroba a montáž hydraulických hadic – na základě požadavku zákazníka vyrobíme hydraulické hadice s koncovkami dle zadání, vč. mechanické i tepelné ochrany hadic Montáž a demontáž ložisek – odborná pomoc při montáži a demontáži specifických ložisek podpořená technickým vybavením, dlouhodobými zkušenostmi a praxí Sadování (kompletace) náhradních dílů - dodávka kompletních sad náhradních dílů a dalších potřebných komponentů k definovaným technologickým uzlům Odborná školení a technické poradenství – odborná školení „na míru“ provádíme vlastními kapacitami nebo ve spolupráci se zástupci výrobců. Disponujeme nadstandardně vybavenými školícími prostory, možno školit i přímo u zákazníka Podniková prodejna + ParkerStore – okamžitý prodej potřebných komponentů celého sortimentního rozsahu KOMA Commercial, s možností konzultace vhodnosti použití požadovaných dílů s vyškolenými prodejními techniky Havarijní výdej – nonstop výdej zboží i v době pracovního klidu

Opravy a renovace převodovek: Služby Opravy a renovace převodovek: v součinnosti se smluvním partnerem zajišťujeme opravy a revize převodovek. Oprava může být v závislosti na stavu opotřebení a složitost manipulace provedena buď přímo u zákazníka, ve většině případů je však oprava prováděna v prostorách našeho smluvního partnera (především při větším rozsahu prováděných oprav). Maximální hmotnost převodovek je omezena především manipulačními možnostmi u zákazníka při demontáži pohonu. Maximální doporučená hmotnost pro provedení oprav převodovek je 5 tun, ale v závislosti na aktuálních manipulačních možnostech je možné opravit i těžší převodovky Pro možnou realizaci opravy pohonu je bezpodmínečně nutné, aby zařízení mělo dělící rovinu Postup v případě požadavku na opravu je následující: Výjezd technika, případně následný odvoz pohonu pro posouzení stavu Posouzení technického stavu (identifikace poruchy) Návrh rozsahu opravy, včetně cenové a termínové nabídky Realizace opravy každého zařízení proběhne vždy až po odsouhlasení rozsahu opravy a cenové a termínové nabídky zákazníkem

KOMA Commercial, s.r.o. – kontaktní údaje Centrála Ostrava – Vítkovice, Ruská 514/41, Vítkovice, 703 00 Ostrava Oddělení ložisek, tel. 59 595 2583 Oddělení olejů a maziv, tel. 59 595 3962 Oddělení tribodiagnostiky, tel. 59 595 3335 Oddělení těsnění, 59 595 4755 Oddělení oceli, obalových a vázacích materiálů a nářadí, tel. 59 595 2572 Oddělení hydrauliky, tel. 59 595 3512 Oddělení business development, tel. 606 044 916 Prodejna Ostrava, Ruská 514/41, Vítkovice, 703 00 Ostrava, tel. 59 595 2671 Pobočka Otrokovice, tř. Tomáše Bati 332, 765 02 Otrokovice, tel. 724 397 413 Havarijní výdej ložiska a mechanické díly: +420 602 545 344 veškeré aktuální firemní kontakty k nalezení na: www.komacommercial.cz