JAK SI UŽÍVÁME CHVILKY V 10. ODDĚLENÍ

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
… léto, na které se nezapomíná
Advertisements

1. Mateřská škola Karlovy Vary, Komenského 7, příspěvková organizace
Noc pát‘áků Michaela Stryjová.
Stavební pravidla  Město stavíme společně! Společně znamená: rozdílné budovy, vzájemný ohled, případné vzdání se „svých“ stavebních dílků pro mimořádné.
Výchova ke zdraví Vztahy ve dvojici.
Ve školním roce 2010/2011 byly otevřeny dvě přípravné třídy. Přípravné třídy naší školy byly zapojeny do projektu "Společně to dokážeme". Je to program.
Víš, co je štěstí ? Je to dům, auto a chata ? V í š, c o j e š t ě s t í ? J e t o d ů m, a u t o a c h a t a ?
Medvídek Pú.
Má láska význam? Nic nedělej, jen vyčkej…
Co je štěstí ….
Všem lidem na celém světě přeji…
Anotace: Diskutovat se žáky o využívání volného času Ročník: I. Vzdělávací oblast: Společenskovědní vzdělávání Vzdělávací obor: Občanská nauka Tematický.
Nejlepší zubní kartáčky na trhu.. Zapomíná vaše dítě na čištění zubů?
Můžeš mít radost 1.Můžeš mít radost ve svém srdci
Co je štěští…..
Jan Opatřil….
Pustit zvuk Každý si přeje dlouhý život, ale nikdo nechce být starý.
Jsme rozdílní II. Petr Machala. Nikdo z nás si nemohl vybrat, kdy, kde a komu se narodí. DISKRIMINACE.
překlad: Jiřina Markovová
Kluci, kamarádi, přeji vám co nejpříjemnější poslední chvilku roku a co nejšťastnější vstup do roku Ať Ti ten rok přinese jen a jen to nejlepší!!
JEŽÍŠKU—MÁM PŘÁNÍ.
6. TŘÍDA .
Místo, kde žijeme – škola
1. Bože, který hvězdy krásně vodíš | po obloze jasné, | který v lásce neskonalé | chráníš i ptáčky malé, | který všechny děti vidíš, | každý jejich krůček.
Anotace: přímá řeč – rozšiřující učivo, oslovení Autor: Mgr. Michaela Vacková Jazyk: český Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Očekávaný výstup:
1. Zde u tvých jeslí stát chci dnes, | můj Ježíši, mé žití
Aš. My, žáci Praktické školy v Aši, jsme se domluvili, že uděláme projekt s názvem „ Ošklivá zákoutí Aše“. Aneb, jak vidíme Aš my.
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:
Ať s každou spadlou vločkou se rozhostí v srdci mír, ať s každým rampouchem se rozezvoní štěstí, ať vůně vánoc a jehličí Vám přinese do duše klid.
V životě zažijeme tolik kamarádů.
Ať stromeček krásně voní, ať tisíce zvonečků na Štědrý den zvoní, ať pocit štěstí a lásky hřeje, dárků plné závěje, ať Vám láska navěje.
v oddíle je nás 16 dětí a 7 vedoucích scházíme se první a poslední pátek v měsíci v 16:00 – 18:00 občas máme i nějakou tu výpravu máme 3 družiny naše.
Co je to štěstí…..
Vánoční přání pro radost
Veselé velikonoční svátky
Vítám Vás na soukromé televizní stanici,která právě začíná.
1. Bože, dík ti vzdávám, | že jsi Otcem mým, | zlá když přijde zpráva, | se vším k tobě smím, | v každičkou že chvíli | přístup k tobě mám, | a že sám.
Na dortu zas přibyla Ti, další svíčka hořící
Prázdniny a co dál … Nejdříve se mi nebude chtít odejít od mojí třídy (ze školy) bude se mi po nich stýskat nevím s kým zažiju ještě takovou srandu nikdo.
Od Boha radost 1. Od Boha radost, radost, radost, radost, v srdíčku mám, v srdíčku mám, v srdíčku mám. Od Boha radost, radost, radost, radost, v srdíčku.
Zdravím Tě! Mám Tě rád, protože jsi tu i pro mě ...
Moji kamarádi mi píší, jak prožívají jaro. František s manželkou, pradědeček a prababička jen ve třech u svého domečku. To je úděl nás starších. Stáří.
A Nový rok se pousmál, maličkou ručkou mu zamával a děl : „Jak rád bych všechna lidská přání vyslyšel, na to jsem ale příliš malý pán a nezvládnu to všechno.
Ponorky z Nasavrk. Tak se pěkně zasmějte, připomínek nemějte.
P RÁZDNINY A CO DÁL … Autor: Robert Lustig Třída: IX.
1. Svou lásku, pramen vody čisté | Kristus mne právě zjevuje | a jeho odpuštění jisté | teď z kříže ke mně směřuje. | Já na Krista tak pamatuji, | když.
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Škola bez hranic Pavel Vrtěl Sivice Denysa Križanová Trenčianske Teplice Marzena Kaszyńska Brodnica
HRAJME SI S DĚTMI! Martin BACH. ASOCIACE HERNÍHO PRŮMYSLU.
N AŠE PRVNÍ VYSVĚDČENÍ 31.Ledna A je tady další den „D“. Přijdeme do školy a tam na tabuli básnička. Všichni ve sváteční náladě i oblečení a celí.
Chci jít Chci jít jen k Tobě, Pane můj, chci žít a chválu vzdát Ti svou. Chci jít jen k Tobě, Pane můj, chci žít a chválu vzdát Ti svou.
ŠKOLNÍ OLYMPIÁDA Základní škola Pardubičky
SAZKA OLYMPIJSKÝ VÍCEBOJ 2015/16 ZŠ VELKÉ BŘEZNO.
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Prevence sociálně patologických jevů
Žákovský parlament – I. stupeň
Vánoční přání pro radost
Naši „Mladí technici“.
Druhá třída hraje vánoční hru pro své rodiče
VŠUDE DOBŘE, DOMA NEJLÍP!
Čím chci být až vyrostu? Dominik Werdich.
Můžeš mít radost 1.Můžeš mít radost ve svém srdci
Veselé velikonoční svátky
Veselé velikonoční svátky
1. Mateřská škola Karlovy Vary, Komenského 7, příspěvková organizace
Hádej, kdo to dneska slaví, komu přejeme hodně zdraví
Co je štěští…..
PANDAMENT.
Transkript prezentace:

JAK SI UŽÍVÁME CHVILKY V 10. ODDĚLENÍ 2016/2017

Četba , relaxace

Tvořeníčko, tvoření

Tvořeníčko tvoření

I nůžky už nás poslouchají

Odpočíváme s mandalou

Volná zábava

Velké lego, to nás baví!!!

Všichni se bavíme

Návod na báječné chvíle v 10. oddělení? V družině máme dětí, jako hromadu smetí. Značíme se číslem 10, pravidel máme také 10. Neruš, nekřič, nelítej, bude ti u nás hej. Buď hodný, skromný, poctivý, budeme k tobě tuliví. Projev lásku, radost, srandu, všichni společně uděláme velkou bandu. Máme se tu všichni rádi, budeme velcí kamarádi.