užitečné stránky, databáze, online slovníky

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Senioři a Strategie pro Brno Mgr. Eva Gregorová Kancelář strategie města Magistrát města Brna 31. Březen 2011, Jihlava, Rodinná politika v centru pozornosti.
Advertisements

TRINS Transportní informační a nehodový systém UNIPETROL RPA, s.r.o. Litvínov SCHP ČR Praha 23. března 2016.
ICT ve výuce jazyků Mgr. Jana Sochorová Základní škola a Mateřská škola Česká Bělá.
Využití ICT ve výuce anglického jazyka Autor:  Mgr. Markéta Šimková  PaedDr. Iva Jinková Brno Využití ICT ve výuce AJ1.
PORADENSKÉ CENTRUM PRO VENKOV PRACOVIŠTĚ DUBÁ. NOSITEL PROJEKTU: Společnost pro Jizerské hory o.p.s. PARTNEŘI PROJEKTU: - Liberecký kraj - Správa ochrany.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem České republiky Výuka cizích jazyků s akcentem na kombinované studium a.
Co je Open Access (OA) Bc. Miroslava Pourová. Open Access = Otevřený přístup mezinárodní iniciativa k zajištění: – trvalého – okamžité – bezplatného přístupu.
MĚSTO ČESKÉ BUDĚJOVICE PRO RODINU INSPIROMAT 12. DUBNA 2012.
Discovery služby a souborný katalog Petra Šťastná Národní knihovna ČR.
Tematická oblast Iniciála, iluminace Datum vytvoření Ročník 2. ročník osmiletého gymnázia nebo 7. ročník ZŠ Stručný obsah Student se seznámí.
CLIL shower Tento projekt je spolufinancov á n z Evropsk é ho soci á ln í ho fondu a st á tn í ho rozpočtu Česk é republiky.
Jihočeská univerzita V Českých Budějovicích Zdravotně sociální fakulta Katedra právních oborů, řízení a ekonomiky Kolegium děkana 2. června 2009.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy Gymnázium Česká a Olympijských nadějí, České Budějovice, Česká 64 Název materiálu VY_32_INOVACE_ZV_3_KRE_19_SPRAVNI_PRAVO.
FULBRIGHTOVA STIPENDIA
Diplomový seminář úvodní přednáška
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Eva Ježková Název materiálu: VY_32_INOVACE_7_ZEMEPIS_09.
INFOMINE Virtuální knihovna odborných internetovských zdrojů pro studenty a pedagogy vysokých škol a výzkumníky. Buduje ji the University of California.
První informativní setkání
Archivní síť v ČR.
Sousední státy české republiky
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR, z.s.
Venkovská tržnice III - mezinárodní projekt spolupráce: MAS Region Pošembeří, Krajina Srdce, Lužnice, Nepomucko, Sokolovsko, Nad Orlicí a MAS.
AKTION Česká republika - Rakousko
Demoverze QI Informace pro partnery DCC
Vypracovala: Mgr. Martina Belžíková
Portál knihoven
Bojíte se francouzštiny?
Vzdělávací oblast: Člověk a společnost
Náměty pro činnost Národního fóra
Regionální geologie ČR G5021 cvičení
ÚAPk Aktualizace 2013.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Filozofie renesance II – Přírodní filozofie
Huslenky V obci se nachází evangelický kotel, který byl nedávno rekonstruován a je postavem i ve skanzenu v Rožnově. Historie obce začíná v roce 1949.
Informační a komunikační technologie Informatika Operační systémy
ENVIRONMENTÁLNÍ MANAGEMENT
Další datové a informační zdroje AOPK ČR
I. Starověké středomoří
  Autor: Mgr. Pavla Jeníková Reg.číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Kolín V., Mnichovická 62
CHARAKTERISTIKA VÝZNAMNÍ AUTOŘI
UK01-KA
Příprava koncepce národní analytické bibliografie
Představení Svazu Maďarů-Brno
IV/ Přímka a její části Tento digitální učební materiál (DUM) vznikl na základě řešení projektu OPVK, registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/
Regionální informace jako přidaná hodnota katalogu krajské knihovny
Práce historika Zdroje historického poznání
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Eva Ježková Název materiálu: VY_32_INOVACE_7_ZEMEPIS_18.
Máte zájem o více informací?
Příprava Libereckého kraje na období 2014 – 2020 Setkání členů Rady Libereckého kraje s primátory a starosty měst a obcí  15. prosince 2014 Krajský úřad.
Kódování studijních programů
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Dobrovolnictví v komunitě jako cesta k sociální soudržnosti
Plán – harmonogram realizace cílů
EVROPSKÁ UNIE.
VY_32_INOVACE_1/20A-ICT/PE/ON
Porada KÚPK s ÚÚP a pořizovateli ÚPD
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
Uděluje léno, poskytuje ochranu Přísahá věrnost, vojensky podporuje
ARTOTÉKA - rosteme s uměním
Tato prezentace ve stručnosti představuje základní etapy lidského vývoje od početí do stáří. Je doplněním nebo shrnutím výkladu učitele. V krátkých aktivitách.
Česká společnost pro jakost
Podpora práce učitelů Podpora budování kapacit pro rozvoj základních pre/gramotností v předškolním a základním vzdělávání.
Název školy: Speciální základní škola, Louny, Poděbradova 640, příspěvková organizace autor: Mgr. Věra Elbelová Název materiálu: VY_32_INOVACE_06_STREDOCESKY_KRAJ.
Podpora práce učitelů Podpora budování kapacit pro rozvoj základních pre/gramotností v předškolním a základním vzdělávání.
Daniel Swarovski    byl brusič skla českého původu a zakladatel podniku swarovski, was a glass cutter of Czech origin and a founder of swarovski.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Jakub Hlávko Název materiálu:
Renesance.
45.1 Jihomoravský kraj – poznáš jeho dominanty?
Vzdělávání a příprava na digitální budoucnost z pohledu Statutárního města Liberec Mgr. Šárka Prachařová.
Transkript prezentace:

užitečné stránky, databáze, online slovníky www.greek-language.gr http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides/index.html online výkladový slovník Λεξικό της Κοινής Νεοελληνικής http://www.wordreference.com/engr/ online anglicko-řecko-anglický slovník http://hnc.ilsp.gr/ Εθνικός Θησαυρός της Ελληνικής Γλώσσας (Řecký národní korpus) http://anemi.lib.uoc.gr/ digitální knihovna novořeckých studií – Krétská univerzita http://www.iliteratura.cz/ www.reckykoutek.cz učebnice, slovníček

organizace http://www.eens.org/ Evropská společnost novořeckých studií http://www.phil.muni.cz/csns/ Česká společnost novořeckých studií (ČSNS) http://www.arovcr.cz/ Asociace řeckých obcí v ČR http://www.robrno.cz/ Řecká obec Brno http://lyceumrekyn.cz Lyceum Řekyň http://www.spnk.wz.cz/ Společnost přátel Nikose Kazantzakise http://www.dialogos-kpr.cz/ Klub přátel Řecka