Plavecký klub Děčín.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jan Větrovský Jsem juniorský reprezentant České republiky ve vodním slalomu. Tento sport dělám již 9 let. Trénuji 6 dní v týdnu v Pražské Troji. Trénuji.
Advertisements

SPEED DOWN Mladá Boleslav

CZECHMAN Kid‘s Team, SK OMT Pardubice
Atletický klub A. C. Sparta Praha
Atletický klub A.C. Sparta Praha
Management sportovního klubu © Nymburk 2012
Vypracovala: Lenka Danihelková 5.B
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Sezóna 2006 Aerobic team Martina Duška
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2009.
30. září – ZÁJEZD zástupců neziskových organizací do Prahy na pořad Vzpomínky nám zůstanou (Hron, Cibulka, Simonová, Fousek) 1. října – VÝSTAVA Šťastné.
Rámcové představení projektu TRIATLON DĚTI 9. listopadu 2013 Voroněž, Brno.
ČLENSKÁ SCHŮZE Zpráva o plnění plánu činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty za rok 2013.
Prezentace školy. (Lucie Antošová). Historie školy Na dnešním Václavském náměstí (dříve nazývaném Otakarovo) byl postaven na poč. 15. st. gotický kostel.
NÁBOR od 14 hodin v naší loděnici.
Prague beach team o.s.. Vznik PBT Nápad založit vlastní beachvolejbalový klub se zrodil ve Zruči nad Sázavou v červenci 2006, kde probíhalo volejbalové.
ČLENSKÁ SCHŮZE ZOO Adopce – Historie a další postup.
Tak to jsme my. Družstvo dětí, které se nechtějí doma nudit a mají zájem se dobře bavit. Voltiž je atraktivní gymnastické cvičení na neosedlaném koni.
Benjamínci TJ SOKOL Dub nad Moravou
TJ sparta Kutná Hora Tereza vyvialová VIII.A
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2015.
Akademie sportovního aerobiku Radky Hanákové
Rozdíly v trénování dorostu a žactva. Školení trenérů 3.třídy Hradec Králové
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
Třídní schůzky Organizační záležitosti Připomínáme, že v závěru školního roku budou dny ředitelského volna. Děti dostanou vysvědčení již 20.
Tenisová škola na ZŠ Květnového vítězství
Fotbalová přípravka SOKOL JESTŘABÍ LHOTA. Úvod Fotbalová přípravka má již v klubu Sokol Jestřabí Lhota dlouholetou tradici a je neméně důležitou kategorií.
Fly týmy Cyklo Patria Direct Jizerská 50. Základní informace Cílem projektu bylo zvyšování povědomí o letním cyklistickém závodě Jizerská 50:  motivace.
Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů
Svatební šaty Iva. Jak a kdy naše firma vznikla? Firma Svatební šaty Iva vznikla přibližně v červnu minulého roku. Celá organizace této firmy trvala půl.
Řízení sportovního tréninku
Informace... a mluvte nám do toho. Úvod Dana Hančová, předsedkyně komise sportu a cestovního ruchu Plán udržitelné městské mobility a dánská výstava „Města.
Plán rozvoje Kamarádi Stochov Vize Krátkodobý plán na příští rok 2006 Střednědobý plán do r.2010 Dloouhodobý plán do r.2025.
Plavecká výuka v návaznosti na výkonnostní plavání Mgr. Daniel Jurák 2015.
Sady 5. května Plzeň
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
Zlatá koruna Královéhradeckého kraje 2016 Ocenění.
Měsíce náborů Organizace tiskové konference na úrovni kraje: od hodin v Presscentru stadionu FK Teplice, Na Stínadlech 2796.
FC Slovan Rosice, o.s.. Činnost klubu v roce 2015 Informace v číslech: ● Počet týmů – 11 ● Členská základna – 247 členů ● Roční rozpočet – ,-
Dívčí složka volejbalu v Příbrami TJ BANÍK PŘÍBRAM VOLEJBALOVÝ KLUB POD SVATOU HOROU.
Příprava a organizace atletických soutěží Přípravná etapa cca 12 – 1 měsíc před konáním Realizace soutěže Závěrečná etapa cca do 1 měsíce po ukončení soutěže.
Sportovní klub Jihlava HOKEJBAL. Vznik, historie oddílu a hokejbalu Založen v roce 1980 Jeden z nejúspěšnějších kolektivních sportů v celé České Republice.
Ekonomika a management atletických klubů. Ekonomika ČAS Česká atletika s.r.o. Česká atletika, s. r. o., je marketingovou agenturou Českého atletického.
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
KONFERENCE MĚSTO PRO DĚTI
Meath Local Sports Partnership - Committed to the development of sport in Meath Místní sportovní partnerství Meath.
Plavecký klub Pardubice Vize, cíle  Nabídnout aktivní náplň volného času dětem a mládeži všech věkových kategorií  Zájemcům nabídnout kvalitní.
NPDM Národní parlament dětí a mládeže. Co je to NPDM ? Národní parlament dětí a mládeže spadá pod organizaci DUHA participace Byl založen v roce 1997.
Vítejte v klubu HC Bobři Valašské Meziříčí
FC Slovan Rosice, z.s..
NEPROFESIONÁLNÍCH KLUBŮ
Otakar Mestek, Michal Blažej
HOKEJBALPROTI DROGÁM SK KELTI 2008 Roman Novák
Oddíl juda pořádá nábor
Tel:
Lyžaři TJ Žďár nad Sázavou
Město Choceň Podpora integrace a inkluze ve školách a školských zařízeních Města Choceň CZ.1.07/1.2.00/ ČERVENC 2014.
Ringoturnaj let.
PLAVECKÉ SOUSTŘEDĚNÍ HOŘICE
SK Benátky nad Jizerou z.s.
ODM Olympiáda dětí a mládeže.
S MĚSTEM JIHLAVA PLAVE CELÁ RODINA
Aplikace managementu ve sportovním klubu (min
SVAZEK OBCÍ VÝCHODNÍ KRKONOŠE
Školní parlament ZŠ Písnická
Projekt manažer SK Florbal Benešov: Individuální plán rozvoje dle zralostního modelu pro období Petr Tůma.
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
Transkript prezentace:

Plavecký klub Děčín

Plavecký klub Děčín Historie: Klub založen 1.9. 2015 Zakladatelé: Petr Rouček a Jan Mareš

Plavecký klub Děčín První sezóna 36 členů Druhá sezóna 56 členů (na náboru 110 dětí) Nyní 86 členů – rozděleno do 8 úrovní Ve věku 5 – 14 let Hlavní trenéři: Petr Rouček, Jan Mareš, Pavel Rouček st. Dále trénují: Iva Dočekalová, Eliška Roučková, Andrea Petrová, Jana Šolínová, Lucie Kvízová Máme19 tréninkových hodin týdně

Plavecký klub Děčín Aktivity: Pořádáme dvě velké plavecké akce v Děčíně 9.12. 2017 závody na 25m bazéně pro cca 160 závodníků Červen 2018 závody na 50m bazéně pro cca 200 závodníků Během roku se účastníme okolo 12 závodů Dvě soustředění ročně Pořádání školní plavecké olympiády Adopce v děčínské zoo

Plavecký klub Děčín Plány: Nadále konkurovat silným plaveckým oddílům Našim cílem v sezóně 2017/2018 je se probojovat a uspět na mistroství republiky v žákovských kategorií Vybudování silné základny plavců pro další generace

Plavecký klub Děčín Partneři: Audo Viktoria Elektro 3B Město Děčín MUDr. Iva Macháčková Cyklobus Možnosti: reklama na dresech, plavkách, závodech, webových stránkách, sociálních sítí, propagačních materiálech…

Plavecký klub Děčín Proč potřebujeme sponzora? Doprava na závody Startovné Plavecké pomůcky Pořádání kvalitních závodů Soustředění

Plavecký klub Děčín Video oddílu ZDE! nebo www.plavanidecin.cz Děkujeme!