Nový Kompenzační plán - akce (region Evropa) od do

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
KOMPENZAČNÍ PLÁN PRODEJE PREZENTACE
Advertisements

Očekávané změny v oblasti investičních pobídek
DPH Vypočítej sazbu DPH.
Sassí cosmetics ®. Každý začíná v pozici Sassí Beauty Partnerka. Další pozice jsou: 1.Sassí Koordinátorka 2.Sassí Ředitelka Nyní si ukážeme, jak můžete.
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Prémiová automatická objednávka
€ 500 B.C Dostaneš 100% základního výdělku každé Tebou osobně sponzorované osoby. € B.C € B.C € 0 Vy € 150 B.C  Mega-Match ® (velká dvojice)
OEMFPPOpen Open Value (s omezeným rozsahem) Open Value (pro celou společnost)OVSSelect PlusEAEAS Zákaznický profil Organizace kupující nový počítač nebo.
Vítáme Vás u revoluce v síťovém marketingu! S Falkitem se každý stane marketingovým expertem a bude tím pádem úspěšný!
1.Klesne-li výše vlastního kapitálu na účtu pod nároky stanovenými IB (m.req.), má obchodník právo a bude uzavírat (likvidovat) pozice, dokud účet nebude.
Jdeme do hloubky: týdenní report
Databázové systémy 1 Cvičení č. 6 Fakulta elektrotechniky a informatiky Univerzita Pardubice.
Země hojnosti a blahobytu…… Finanční nezávislost a svoboda…… Volný čas pro sebe a rodinu…… Mějte stále na paměti, že za svůj vlastní úspěch jste si sami.
Změny Marketingového plánu Firmy „Dr. Nona” Od
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
S R - klopný obvod.
WINALITE Jeden svět Jeden tým Jeden sen Zveme Vás ke spolupráci
výběr jazyka, ve kterém budeme registrovat.
Klubový materiál. Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše.
SKENEROVÉ BONUSY.
10. Martin Smíšek 2. A  Jelikož se DHM při jeho užívání opotřebovává a jeho hodnota postupně přechází do hodnoty nových výrobků nebo jiných výkonů.
VÍTEJTE HERZLICH WILLKOMMEN WELCOME. AVEQA je váš vstup do světa onlinové zábavy. Nabízíme mnoho možností her, jako je akční, sportovní, logické hry,
Nová pravidla veřejné podpory
Žáci si interaktivně, ústně i písemně opakují dané učivo.
FINANČNÍ OHODNOCENÍ – ZPŮSOB ODMĚŇOVÁNÍ Platné od 1.května 2012.
Zdravotní pojištění. Účast na pojištění:  osoby s trvalým pobytem na území ČR  osoby jejichž zaměstnavatel má sídlo na území ČR  zaměstnanec volí ZP.
Jan Škorpík a Martin Štěpánek 3. prosince 2008 Zavedení II. pilíře povinného důchodového systému v ČR, hlavní principy a návrh řešení.
Bc. Lucie Kratochvílová
MARKETINGOVÝ PLÁN Školící verze.
JARO OŽÍVÁ Celoevropské sledování příletu stěhovavých ptáků
Věrnostní klub - ČEDOK.
3. Vzdělávání knihovníků, semináře, porady Pardubice Zuzana Hájková Zlata Houšková.
Úspěšní zákazníci, kteří se zaregistrovali ve společnosti TianDe od 01. února Podmínky účasti: nakupte každé dva měsíce produkci TianDe v celkové.
WINALITE prodej MALOOBCHOD Kč ZISK Kč I II III IV 1 set = Kč distributor STŘÍBRNÝ 5 setů = Kč (jednorázový.
Ochrona praw autorskich © sierpień PLÁN MARKETINGU A SPOLUPRÁCE - základy.
Název školy Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod Název OP OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
KOMPENZAČNÍ PLÁN PRODEJE PREZENTACE
Teorie portfolia Kvantifikace množiny efektivních portfolií.
Network Marketing NINJA by Daniel Sikora V předchozích prezentacích jsme si řekli, jak zdarma vytvářet síť prostřednictvím Open-Pre-Launch a jak vytvářet.
Mezinárodní Obchodní příležitost. Zdraví a krása Dlouhověkost Snížení váhy Zvýšení výkonu Rychlá a účinná regenerace.
Odměňování pedagogických pracovníků
Příjemce podpory – škola: Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola Teplice, Benešovo náměstí 1, p.o. Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/
Mezinárodní Obchodní příležitost. 14 zemí světa Evropa Česká Republika, Slovensko, Polsko, Maďarsko Asie a Pacifik Austrálie, Indonésie, Nový Zéland,
Open Lincense Hlavní nabídky na květen - červen Jakub Kvaček Small Business Marketing, 1. dubna, 2010.
Markéta Tomanová. Obsah Povinnosti Výhody (kurz)
Na Valentince 1003/1, Praha IMA s.r.o. NFC identifikační systém.
V případě neshod a rozdílů v důsledku překladu, platí anglická verze. Tiens si vyhrazuje všechna práva na změnu, interpretaci a úpravu kompenzačního plánu,
SPOLEČNÁ AKCE STMOU - RENTEL. SPOLEČNÁ AKCE STMOU - RENTEL Představení projektu: - projekt je na období 1 roku - všichni členové mohou využívat bezplatně.
Sisel International je společnost, která světu přináší: Zdraví, Krásu, Dlouhověkost a kvalitu Sisel Kaffe. Nyní jsme již na 40 trzích světa a skvěle využíváme.
S K ARTA. Jedná se o platební kartu od České spořitelny sKartu postupně obdrží všichni klienti, kteří pobírají sociální dávky a podporu v nezaměstnanosti.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) 10. dubna 2013 Ing. Michaela Stříbrná vedoucí odd.finan.nepř.nákladů
Peněžnictví v ČSR Místa organizací „Sdružení“ do roku 1939.
Změny v tarifu Změny v tarifu od platné pro tarifní zónu 001 Plzeň v rámci IDP 1. Nákup zlevněného předplatného pro děti ve věku.
Nabídka DVD/CD - CENÍK. Komplet 1 / 2.000,-Kč Komplet 2 / 600,-Kč.
American Diamond Traders inc.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
■■ ■■ Zlínský kraj Program RP18-17 na úpravu lyžařských běžeckých tras ve Zlínském kraji Katarína KOŇAŘÍKOVÁ Odbor strategického rozvoje kraje.
Skutečně zdravá jídelna Bohuslav Sedláček
Akce a motivace na KVĚTEN 2017.
Náhradní díly celkem přijato objednávek přímé dodávky
Ing. Martin Pecina, MBA Předseda Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže
Kalkulace ceny zájezdu
Cena pro nového distributora Profit za nového distributora
EVROPSKÁ REGULACE B2B.
Bc. Jiří Švec Doučování Bc. Jiří Švec
Další akce: na podporu prodeje úvěrů od Buřinky – tentokrát :
akce platí od do Jaké jsou podmínky pro získání odhadu zdarma?
Garantovaná úroková sazba 1,99 % p.a. na 5 i 8 let!
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět: Inovace výuky prostřednictvím.
Transkript prezentace:

Nový Kompenzační plán - akce (region Evropa) od 27.7.2016 do 26.9.2016 1. Určeno pro Všechny současné distributory TIENS Evropa, kteří se zaregistrovali před 27.7.2016 a dosáhli úroveň 3* a vyšší 2. Detaily Všichni distributoři na úrovni 3* a vyšší automaticky postoupí na úroveň Bronzového DS (platí 1 rok). Akce pro Platinovou úroveň: Postup na úroveň Platinového distributora - osobní nákup všech balíčků v hodnotě 600 BV. Postup na úroveň Platinového distributora - osobní nákup vstupních balíčků v hodnotě 400 BV a sponzorování jednoho (1) nového distributora, který si zakoupil Platinový vstupní balíček. Postup na úroveň Platinového distributora - osobní nákup vstupních balíčků v hodnotě 200 BV a sponzorování dvou (2) nových distributorů, kde si oba zakoupí Platinový vstupní balíček. 3. Akce na sponzorování Vztahuje se JEN na Zlaté a Platinové distributory: Peněžní odměna 80 USD za sponzorování 1 nového DS, který si zakoupil Platinový vstupní balíček; Peněžní odměna 40 USD za sponzorování 1 nového DS, který si zakoupil Zlatý vstupní balíček. Peněžní odměna 160 USD za sponzorování 2 nových DS, kteří si zakoupili Platinový vstupní balíček; Peněžní odměna 80 USD za sponzorování 2 nových DS, kteří si zakoupili Zlatý vstupní balíček. Maximální peněžní odměna = 160 USD na 1 distributorské ID 4. Akce pro nově zaregistrované DS Nový distributor obdrží při nákupu Zlatého nebo Platinového vstupního balíčku Registrační sadu ZDARMA. Poznámka: Platnost Bronzového distributorství je 1 rok, před jeho ukončením musí distributor buď splnit JEDNU z následujících podmínek: 1. Postoupit na úroveň Stříbrného distributora (balíčku) nebo vyšší; 2. Aktivní nákupy (minimálně 50 PPV) 4 týdny po automatickém postupu na vyšší úroveň; nebo distributoři, kteří nespĺňují žádný z výše uvedených kvalifikačních podmínek, ztrácí možnost bezplatného postupu na vyšší úroveň a budou si muset zakoupit 200 BV, 400 BV nebo 800 BV na postup na Stříbrnou, Zlatou nebo Platinovou úroveň distributorství.