Starter Kit for Electrochemistry

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Název Heslo/motto Datum
Advertisements

 Význam inovací pro rozvoj společnosti  Postavení ČSVTS v inovacích  Dosavadní zkušenosti v této oblasti.
Nadpis Lexikon úspěšného podnikání aneb Jak rozjet svou firmu Jana Merunková.
J. Tuzar1 PROFIL FIRMY J. Tuzar2 Historie - Tradice r zavedení výroby v POLDI Kladno a.s. –materiálová základna –znalost.
Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející.
Inovativní produkty a technologie SCSISpokojenost zákazníka zákazníka Profesinální klientský servis v oblasti kontaktních center Samsung Value System.
S á d r a Autor: Alena Švejková.
KRAJSKÉ SESTKÁNÍ METODIKŮ STROJÍRENSTVÍ A AUTOMATIZACE ÚNOR 2015 PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI.
Talent marketingových komunikací. O firmě / instituci Armovna a ohýbárna betonářské oceli Zlínský, Jihomoravský, Olomoucký kraj, Pováží v SK MANAG, Pozemní.
Picoliter Ondřej Hlaváč. 2 Seznámení s projektem Společnost Picoliter vyvinula novou mikrofluidní technologii bezkontaktního přenosu pikolitrových.
Příručka jakosti Ing. Zdeněk Aleš, Ph.D.
3. VÝZVA MAS LUHAČOVSKÉ ZÁLESÍ. Fiche 2: Rozvoj drobného a malého podnikání Hlavní opatření III.1.2. – Podpora a zakládání podniků a jejich rozvoje Cíl.
Základní služby Internetu
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
3 senzory - 1 jízda – 3 mapy MSP3 technologie mapování půdních vlastností pro 21. století.
Marketing Návrh výrobku Vývoj, konstrukce Příprava výroby Zásobování Výroba Montáž, kompletace Prodej Poprodejní služby měření, zkoušky, testy konkurenčních.
Aleš Chudý IW BG Lead Microsoft Corporation. Lidé jsou klíčové aktivum firem Nové trendy práce Software jako platforma Strategická iniciativa (horizont.
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
Představení společnosti ATACO spol. s r.o. (c)2008 ATACO spol.s r.o. Lešetínská- 676, Ostrava-Kunčice, www.ataco.czwww.ataco.cz.
Konference „Inovace a technologie v rozvoji regionů“ Inovace a marketingový výzkum Duben 2004 / Příspěvek v diskusi / RNDr. Tomáš Raiter / obchodní ředitel,
Konkrétní změny v české verzi CAF 2013 oproti CAF CZ 2009 Pavel Kajml Unie zaměstnavatelských svazů ČR.
 P1 - Strategické plánování  P2 - Systém managementu jakosti a legislativy  P3 - Řízení informací  P4 – Audity.
Člen skupiny Česká gumárenská společnost a.s.. Strojírna – výroba forem Zkušebnictví pneu Homologace pneu.
Zdeněk Pospíšil. Mezinárodní obchodní značka, pod kterou japonská firma Panasonic Corporation prodává své výrobky z oblasti domácí elektroniky. Vznikla.
Probuble s.r.o. Bublinka do vodováhy Otvírací doma: Po-Pá - 10:00 – 18:00 So - 12:00 – 16:00 Zorejpole 157 Liberec Tel
Strategie prodeje textilního zboží
Ing. Daniel Kardoš Systém ManagementDesk – nástroj řízení kvality a bezpečnosti podle ISO 9 001, ISO , ISO , ISO a ISO Ing.
Analýza konkurence Harry Löwit 2009/2010
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovační potenciál ČR Technologický profil ČR Cena Inovace roku 2011 Pavel Švejda Seminář Inovace a technologie v rozvoji.
... umění optické komunikace PROFiber Networking s.r.o. se jako bývalá divize Vláknové optiky MIKROKOM s.r.o. opírá o tradici 15tiletého působení v oboru.
CZ / /0020 Podpora týmu NET Genium při rozvoji progresivních informačních technologií Žadatel: NetGenium s.r.o. Partner: ČVUT Kontaktní osoba:
Poučení ze začátku podnikání - rady a tipy start-upu Music Solution Jaromír Uhřík
Česká asociace sester Pracovní skupina pro kvalitu
BC Research Inc. Technologies. Čím se BC Research zabývá S použitím technologie podnikatelského modelu Integrator, nachází nejlepší řešení pro rozvoj.
Pozice provozovatele LDS a obchodníka s energií při uplatnění na tuzemském a na evropském trhu Ing. Bohuslav Bernátek Praha
Projekt 8.B. Co je to ESAB? Společnost ESAB je přední světový výrobce svařovacích a řezacích zařízení a přídavných svařovacích materiálů. Jejich inovační.
Projekt Pospolu Prezentace Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Vladimír Ptáček.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů FLASH DISK USB flash disk, je paměťové zařízení, používané převážně jako náhrada diskety. Většinou.
Tato prezentace byla vytvořena
Projekt Pospolu Prezentace Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Vladimír Ptáček.
PRAKTICKÉ PŘÍKLADY ÚSPĚŠNÝCH INOVAČNÍCH PROJEKTŮ
MARKETING. Marketing Metoda řízení, při níž se zaměřujeme na potřeby zákazníků 1. výběr vhodné cílové skupiny 2. výběr marketingových nástrojů.
Logistický proces ve firmě Petr Hobža – Strážnické brambůrky SAP Business One Pavel Rumplík Obchodní ředitel.
Systém pro automatizované měření chemických veličin v bioreaktoru Václav SteigerBrno 2014.
Sdružení EPS ČR PREVENCE VZNIKU PLASTOVÝCH ODPADŮ S DŮRAZEM NA PĚNOVÝ POLYSTYREN Ing. František Vörös - konzultant.
Škola podporující zdraví Komunitní program WHO pro MŠ, ZŠ a SŠ v ČR od r Národní koordinační centrála v SZÚ Poslanecká sněmovna, Konírna
Projekty CCRJM v oblasti internetových aplikací Brno Ing. Lukáš Bačík.
Systém dílčích kvalifikací - cesta k výučnímu listu Střední odborná škola a Střední odborné učiliště technické, Třemošnice, Sportovní 322.
Asociace dodavatelů montovaných domů Dokument národní kvality pro dřevostavby Zasedání odborné sekce Rady kvality ČR "Kvalita v průmyslu a stavebnictví",
OKO pro výzkum nových technologií Pracovní setkání inovačních firem Konsorcium: BIC Brno, spol. s r.o. Grantika CS, a.s. Regionální poradenská agentura,
Centrum energeticky efektivních budov.  CLB vzniklo jako sdílená infrastruktura, tedy seskupení firem a akademických pracovišť na vývoj systémů technologií,
TEZE KOREFERÁTU NA ZÁVĚREČNÉ KONFERENCI PROJEKTU V.I.P. INOVACE – ZÁKLAD VAŠÍ EXISTENCE Realizátor projektu: BIC Brno,s.r.o. Vedoucí týmu vědecko- pedagogických.
EU peníze školám Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu Inovace školství Šablona - název Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Vysoká škola technická a ekonomická
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav technicko-technologický Obhajoba diplomové práce Téma: Optimalizace skladového hospodářství.
Daň z přidané hodnoty 14. prosince 2016 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D.
Sportisimo ½ Marathon Praha
Autor bakalářské práce: Dominika Ješová
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích ANALÝZA MARKETINGOVÉHO MIXU VYBRANÉHO SUBJEKTU (Obhajoba bakalářské práce) Autor práce: Libuša.
Silnoproudá elektrotechnika
Marketingový systém řízení
Poradenství pro řízení marketingu a odbytu
Svět nanovláken.
Úvod do matematické analýzy - pokračování 3
Marketingové strategie
Vibrační stůl s nastavitelnou frekvencí a odstředivou silou
Silnoproudá elektrotechnika
fonty, čitelnost barevných textů, zarovnání atd. bude upraveno
Daň z přidané hodnoty 12. prosince 2018 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D.
Transkript prezentace:

Starter Kit for Electrochemistry Iveta Poláková 4. prosince 2015

Starter Kit for Electrochemistry Na úvod BVT Technologies se zabývá výrobou elektrochemických senzorů, biosenzorů a souvisejícího laboratorního příslušenství Startovací Kit pro elektrochemii vznikl jako komerční projekt ve spolupráci s holandskou společností PalmSens Ltd

Starter Kit for Electrochemistry Představení produktu Zařízení umožňuje provádět běžná elektrochemická měření v laboratoři a v terénu Uvedení na trh 31. 8. 2015 Neexistuje konkurenční výrobek Obsah produktu PalmSens: přenosný potenciostat BVT Technologies: Elektrochemické senzory Reakční nádobka Klasické elektrody Přesné míchadlo řízené z PalmSens potenciostatu

Starter Kit for Electrochemistry Startovací sada pro elektrochemii je modulární a nastavitelná dle různých potřeb zákazníků.

Starter Kit for Electrochemistry Inovativnost produktu x Rotující kužel Klasická elektroda Reakční nádobka Nastavitelná mezera mezi povrchem a rotujícím kuželem

Děkuji Vám za pozornost Bc. Iveta Poláková Projektová administrátorka Email: consultancy@bvt.cz Tel: +420 734 618 713 Web: www.bvt.cz Děkuji Vám za pozornost