MAMAKLUB Tvůrčí dílna pro ženy

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přírodovědný projekt 2. tříd
Advertisements

Dramacentrum jako služba komunitě a veřejnosti Pavel Němeček Konference Olomouc
Vážení turisté, cestovatelé a výletníci. Členové KČT Nepomuk se rozhodli vytvořit fotogalerii z Vašich obrázků z cest. Fotografie budou zveřejňovány v.
prof. PhDr. Dušan Pavlů, CSc.
Ve školním roce 2010/2011 byly otevřeny dvě přípravné třídy. Přípravné třídy naší školy byly zapojeny do projektu "Společně to dokážeme". Je to program.
MARLIN ® B&V, s.r.o. p ř edstavuje projekt. Co nabízíme ?  VZDĚLÁVACÍ PROGRAM S VÝUKOU PC  INFORMAČNÍ PORADENSKÝ PROGRAM  NÁSLEDNOU REKVALIFIKACI.
Tisková konference Vzdělávací projekt „Zdravá nemocnice“
Rozmarýn.
MULTIKULTURNÍ VZDĚLÁVÁNÍ ŠANCE PRO EVROPU. PROJEKT V OBLASTI PODPORY PRIORITNÍ OSY 1.2 – ROVNÉ PŘÍLEŽITOSTI VE VZDĚLÁVÁNÍ VE ZLÍNSKÉM KRAJI PODÁNO 29.
Pro střediska volného času, školní kluby a školní družiny a NNO pracující s dětmi a mládeží NÁRODNÍ INSTITUT DĚTÍ A MLÁDEŽE Ministerstva školství, mládeže.
BOWLINGOVÉ SOUSTŘEDĚNÍ – Liberec. Ubytování: v penzionu Jitka v Šimonovicích na předměstí Liberce (už ho máme vyzkoušený)
Etická výchova ve školách – projekt 2010 Začínáme u mladé generace.
Spojuje tři generace a pomáhá. Program 3G Vznik Praha 2011 Je určen především pro občany ve věku 50+, kteří nemají vlastní vnoučata anebo s nimi nejsou.
Klíčové kompetence - u nás Jak jsme se s KK poprali –(1) (2) (3) Jaké problémy se objevily –(1) (2) Jak budeme s KK pracovat dál.
Centrum pro katechezi, Olomouc 2014 JEŽÍŠOVA VELEKNĚŽSKÁ MODLITBA II.
Program na červen Šperky z FIMO hmoty II výroba naušnic, korálků, náhrdelníků. Veškerý materál k dispozici. Příspěvek podle spotřebované hmoty.
Víkend rodin dětí se syndromem Prader-Willi HOTEL PAVLA NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ
Centrum pro maminky s dětmi Sídlo: Kučerov 178 bývalá ZŠ Provoz: čtvrtek – hod. 1. sobota v měsíci – výtvarná dílnička 3. sobota v měsíci –
Všechno v mém životě souvisí
Představení projektu Trojlístek Konference Rodina spojuje generace Mgr. Gabriela Vybíralová Brno.
Setkání k mezinárodnímu projektu „S uživateli sociálních služeb a nizozemskou expertízou k systémovým změnám“, , Chodská Bc. Jana Nožičková,
Centrum sociálních služeb Ostrava, o. p. s
ZEMĚ NAŠE PLANETA Dílna 4 SKUPINOVÁ PRÁCE V CENTRECH AKTIVIT PŘI ZÍSKÁVÁNÍ POZNATKŮ PRACUJEME SPOLEČNĚ A UČÍME SE: -ROZDĚLIT SI MEZI SEBOU ÚKOLY -ZAPOJIT.
Závěrečná konference k projektu
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: Vladislav Michl Název: VY_32_INOVACE_564_PÍSEMNÉ_NÁSOBENÍ_JEDN OCIFERNÝM_ČINITELEM.
Vzdělávaní žáků mimořádně nadaných Vzdělávání žáků mimořádně nadaných je deklarací podmínek, postupů a zkušeností školy s těmito žáky.  Východiskem pro.
ČÍNSKÉ PŘÍSLOVÍ.
Pastorace rodiny, dětí a mládeže
Wellnes víkend 6. – , Horní Bečva – Mesit***
Prezentace projektu. Problematika rovných příležitostí patří mezi prioritní oblasti v politice EU. Týká se všech oblastí a v našem případě konkrétně jde.
Oblastní charita Most Název služby: „Rodinné centrum Petrklíč“ Petra Jilemnického č.p. 2457, Most Adresa:
Jiří Simmer Pedagogická Fakulta, ZČU
Tělesa –Válec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM:
O malé i velké dětičky, se postarají naše. Jsme Tetičky a už 8 let pomáháme vytvořit úsměv na dětských tvářích. Baví nás pořádat dětské oslavy, programy.
Sdružení Práh Vzniklo v roce 1999 prostřednictvím projektu Matra II – holandského ministerstva zahraničí V roce 2000 členem sdružení se stává Psychiatrická.
C O JSME PRO V ÁS PŘIPRAVILI ? H ISTORIE OBCE V ŠENORY V DOKUMENTECH A FOTOGRAFIÍCH Výstava je umístěna v budově Státního okresního archivu Praha-západ.
MC POHÁDKA JESENICE U PRAHY z.s nezisková organizace spolek rodičů na mateřské dovolené.
Rodinná politika na úrovni měst a obcí na příkladu města Třebíče Ing. Marie Černá1.
KONFERENCE MĚSTO PRO DĚTI
Erasmus + v Exeteru Kateřina Červenková. EXETER je město v jihozápadní Anglii, v hrabství Devon. Rozkládá se u ústí řeky Exe, má asi obyvatel.
 Nádvoří  Letecké motory  Realizace expozice textilní výroby  Realizace expozice řemesel s vazbou na region  Drobné výstavní.
STŘED O.S. CENTRUM PREVENCE A POMOCI Projekt podpořený z OP VK – IP oblast podpory 1.2.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“
Školy a školská zařízení v Pardubickém kraji
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji
Poměr Co je poměr. Změna v daném poměru..
Role KOUS Vysočina v projektu
Katalánsko – severovýchodní Španělsko
Výtvarný tábor na koních
CENTRUM PRO TRÁVENÍ VOLNÉHO ČASU VE FRYMBURKU
Kontakt: Daniela Hurtová tel.: ,
CENTRUM PRO TRÁVENÍ VOLNÉHO ČASU VE FRYMBURKU
KLUB ZDRAVÍ KDY: každé pondělí od 10 – 11 hodin
Vedení našich speciálních pedagogů pořádá pro naše klienty aktivity prostřednictvím výtvarné a pracovní výchovy Tématika se zaměřením na podzim a zimu.
ŠIKULKY II Kreativní dílna pro dospělé s Pavlou Petrnouškovou
PORADNA Centrum Mateřídouška, o. s. poskytuje
s Mgr. Stanislavou Emmerlingovou
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření listopad 2011
ŠKOLA PRO DEMOKRACII.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“
Ahoj, v sobotu zveme tebe i celou tvoji rodinu
ČLENSKÁ SCHŮZE Spolku FČAS
Rodinná politika Libereckého kraje
Poznáte, které místo je schováno v puzzle?
Poměr Co je poměr. Změna v daném poměru..
OBLASTNÍ CHARITA MOST Sociálně aktivizační služby pro
SEMINÁŘ ZDRAVOTNICKÉ ZÁCHRANNÉ SLUŽBY LIBERECKÉHO KRAJE
Dobrovolnické programy
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
Naše zkuše nosti: #2 Pokoj především KDE A JAK NALÉZT POKOJ? POKOJE
Transkript prezentace:

MAMAKLUB Tvůrčí dílna pro ženy TÉMA : SCRAPBOOK, NEBOLI HRÁTKY S FOTKAMI KDY: každou středu od 9 hodin – 11.30 hodin KDE: Centrum Mateřídouška, o.s. v Hejnicích Vstupné: člen CM o.s. 30 Kč ostatní 40 Kč + materiál Ukázky prací z MC Jablíčko (viz.foto) . Možnost využití volné herny pro děti, po dohodě zajištění hlídání dětí. Informace : Pavla Petrnoušková e-mail: pavla.petrnouskova@email.cz nebo tel. 776 665 336 Scrapbook je vlastně album fotografií. Ovšemže ne album ledajaké. Smyslem této aktivity je vytvořit nikoli pouze dokument z života našich dětí, naší rodiny, nýbrž malé umělecké dílo, k němuž se s láskou budeme vracet a do nějž budou s láskou nahlížet i generace těch, kdo přijdou po nás.