Rodinné vinařství Mikulenkovi a malá ekofarma Velké Žernoseky u Litoměřic Představení a nabídka.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ekosystém – pole Polní plodiny název: VY_32_INOVACE_02_Ekosystem_poleI škola: ZŠ a MŠ Komenského 103, Jilemnice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li.
Advertisements

PORADENSKÉ CENTRUM PRO VENKOV PRACOVIŠTĚ DUBÁ. NOSITEL PROJEKTU: Společnost pro Jizerské hory o.p.s. PARTNEŘI PROJEKTU: - Liberecký kraj - Správa ochrany.
Název školy: Základní škola speciální Litvínov, Šafaříkova 991 Autor: Mgr. Jaroslava Stejskalová Název materiálu: VY_32_INOVACE_46_Člověk a společnost.
Pot Luck Podnik vedený dětmi. Po zvolení vedení přišel čas na vymýšlení toho co budeme prodávat, jméno firmy a loga.
PÁTEK Polévka Kuřecí vývar s nudlemi 20,- Kč Polévka Fazolová 25,- Kč.
Trh, ekonomika. ekonomická činnost výroba spotřeba obchod, směna.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_SETKANI_BANKET_PREZENTACE_11 Název školyStřední škola služeb, obchodu.
Aktivity a projekty Lísky na podporu spolupráce v regionu Pomáháme lidem porozumět přírodě a být dobrými hospodáři přírodního i kulturního dědictví.
TĚSTO PIŠKOTOVÉ Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník Klíčová slova: těsto, piškotové, příprava, omelety, noky Autor:
ŠkolaSOU a ZŠ Planá Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá PředmětTechnologie Tematický okruh Polévky a přílohy.
P RAKTICKÉ ČINNOSTI Kultura stolování. Vypracoval: Lukáš Karlík.
Hospodaření a tvorba ceny Výchova k občanství 7. ročník.
Náležitosti a druhy menu
PONDĚLÍ Polévka Hovězí po italsku 20,- Kč Polévka Houbový krém 25,- Kč.
OBEC PODHRADNÍ LHOTA.
2 Marketingové koncepce
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Ovocnářství na SLOVÁCKU
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Přírodověda, Rozmanitost přírody, K čemu jsou nám dobré?
MINIPODNIK SMAJLÍK.
Technologie přípravy pokrmů 1. ročník – hotelnictví
SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Předmět Technologie
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
6.2. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Analýza konkurenčního prostředí
V sobotu 25.března 2017 se konalo v hospodě
SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Předmět Technologie
11. – 15. dubna PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Mgr
Pro více informací nebo rezervaci volejte na
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Slepičí vývar s nudlemi
12.6. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Dršťková z vepřových žaludků
Rozsvícení Vánočního stromu
Čínská hovězí se zeleninou
ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
Název projektu: Moderní škola
Dobrá praxe Krajského úřadu Jihomoravského kraje
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Zeleninový vývar s krupicovými noky
Prezentace je určena pro výuku hudební výchovy v 1. ročníku
Kvalita služeb ve venkovské turistice a agroturistice
VY_52_INOVACE_07_ Hospodářská zvířata
Středa BE soup 1 Toskánská 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1
Infokanál obce Vigantice
Agropuzzle 3 MSŠZe a VOŠ opava PORTUGALSKO 2018.
AUTENTISTA MORAVIA MAGNA
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Mgr
Dětenice ZV OOP DJŠ pořádá zájezd do středověkého šenku
Změna jídelníčku vyhrazena Denní pitný režim na každé třídě
Podnik s unikátním sociálním konceptem..
Aktuální informace o stavu
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Kolín V., Mnichovická 62
TŘÍDNÍ SCHŮZKY PROBĚHLÉ AKCE AKCE PŘED NÁMI EXKURZE VÍDEŇ
JARNÍ TRHY 2019.
– PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Změna jídelníčku vyhrazena Denní pitný režim na každé třídě
14.1. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
21.1. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
oboru prodavač a výrobce lahůdek.
15.4. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Destinační management TO Těšínské Slezsko
Třídní schůzky 4.A
1.4. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
SLUŽBY RENOMIA BENEFIT PRO ČLENY OS KOVO
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
Zákony trhu. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Caterings & Street food
Transkript prezentace:

Rodinné vinařství Mikulenkovi a malá ekofarma Velké Žernoseky u Litoměřic Představení a nabídka

Slovo vinaře Bylo by lží říkat hostům, že máme ta nejlepší vína. Bylo by lží si namlouvat, že všem hostům musí naše víno chutnat. Zodpovědně však mohu říci, že všechno co pro hosty děláme, děláme srdcem. Věříme, že si každý host v našem vinařství najde něco, s čím odejde spokojen.

Našim hostům nabízíme firemní i soukromé degustace vína s hudbou i tancem 

Našim hostům nabízíme teambuilding, prohlídku vinohradu, zelené práce…

Našim hostům nabízíme prostory pro seminář, školení, s naší domácí gastronomií

Pořádáme také (nejen) víkendové obědy pro skupiny Ukázka obědového menu s degustací vín pro skupinu 40 turistů z Dánska (15.10.2017) Předkrm - cena bez vína 35,-Kč/os. - škvarková pomazánka s domácím chlebem (obojí vyrábíme) suchý Ryzlink rýnský, r. 2016 je skvělým partnerem Oběd - polévka - silný hovězí vývar s domácími nudlemi - druhý chod: pečené červené brambory ve slupce (rozpůlené, zapečené) a hovězí toč na víně - brambory jsou naše, prosté jakéhokoliv chemického ošetření suchý Dornfelder (červené víno), ročník 2016, zrání ve francouzském dubovém sudu Digestiv - králičí paštika s likérovým vínem - paštiku připravujeme z našich králíků, s přídavkem našeho likérového vína Tergus (portského typu) a doušek samotného likérového vína Tergus, ročník 2014.....19% alkoholu, sladké Dezert - kokosové potěšení vinařovy ženy, káva

Našim hostům nabízíme venkovní posezení pro letní akce

Našim hostům nabízíme ubytování v penzionu Aurelius, domácí snídani

Našim hostům nabízíme dárkové viněty – firemní, osobní

Farma rodinného vinařství Chováme králíky, slepice, husy, kachny Od prosince 2017 také kravku s telátkem Pěstujeme vlastní brambory bez chemických postřiků, bylinky, zeleninu Vaříme především z vlastních surovin, pečeme vlastní chleba, škvarkové placky… Plánujeme výrobu sýrů a prodej bedýnek s domácími produkty a vínem

Děkujeme a těšíme se na vás, Petra a Dalibor Mikulenkovi, Kristina Křížová Kontakty: Velké Žernoseky čp.17 412 01 Litoměřice Tel: 777 153 743 774 001 890 www.mikulenkovi.cz Facebook - Rodinné vinařství Mikulenkovi