Štěstí tomu, kdo ho nemá. Lásku tomu, kdo je sám

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace

Advertisements

Mohl jsem vymyslet pro některý, z vás speciální vánoční přáníčko, ale já jsem řekl NE! Když přáni, tak pro všechny: tak vesele vánoce a šťastný novy rok.
1. Požehnání s vámi zůstává. Požehnání s vámi zůstává
VESELÉ VÁNOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK. VESELÉ VÁNOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK.
Jen jednou za rok přijdou Vánoce, jen jednou za rok se malý sněhem zachumelený stromeček promění v zářící světélko tichého lidského štěstí. Jen jednou.
CELINE DION SO THIS IS CHRISTMAS TAK JSOU TADY VÁNOCE,,A CO JSI UDĚLAL,,DALŠÍ ROK JE PRYČ,,A NOVÝ PRÁVĚ ZAČÍNÁ,,TAK JSOU TADY VÁNOCE,,DOUFÁM ŽE SE BAVÍŠ,,MŮJ.

Život je jako pohádka. Může být krátký i dlouhý, vyžitý do poslední kapičky, ale také nedokončený. Smutný i veselý, záleží jen na tom, jak si to sám hlavní.

Sníh tancuje nad chalupou, pod botama louže křupou
Když se stýská….
Všem lidem na celém světě přeji…
Veselé Vánoce Ahoj 5.c, přeji vám všem hodně štěstí, zdraví, pohody do nového roku Hlavně hodně dárků…… Vám přeje Kristýna
Láska a její kouzlo.
Rok se nám nachýlil ke svému konci a je čas opět po roce vinšovat šťastné a veselé Vánoce a v novém roce, ale to už vám ukážou následující obrázky.
Udělej si čas na snění…. Udělej si čas na krásné večerní procházky….
Autor: Jorge Luis Borges Listy mého stromu….
1. Jaká radost žít, | mohu-li jen mít | v světě tom přítelem Ježíše! | I když opuštěn slzy roním jen, | nahradí blízkostí svou mi vše. Jaká radost žít.
V sobotu na mne zase po roce zazvonili moji staří kamarádi a přátelé. Moc mi potěší, když si na mne kamarádi udělají čas a přijdou na návštěvu. Tentokrát.
Express. Já slyším zvony znít, je ráno nedělení, mnoho duší Kristových se schází k chválení. Bůh se sklání k nám, za to mu sláva náleží, kéž všechen lid.
Všude zní ozvěna vánočního ticha. Odněkud ze tmy mráz do oken dýchá. Hvězdy v našich očích září, přišel čas obrátit list ve starém kalendáři.
NAD BETLÉMEM JASNÁ HVĚZDA,TO PŘEKRÁSNÉ ZNAMENÍ,PŘÍCHOD SVĚTLA,LÁSKY,ŠTĚSTÍ,NOSITELE NADĚJÍ.
Každý den jsme trochu starší…
Kluci, kamarádi, přeji vám co nejpříjemnější poslední chvilku roku a co nejšťastnější vstup do roku Ať Ti ten rok přinese jen a jen to nejlepší!!
JEŽÍŠKU—MÁM PŘÁNÍ.
Starý příběh 1. Řek Mojžíš jednou lidu svému: Přišel čas, dnes v noci tiše vytratí se každý z nás. Já říkám rovnou, každý ať s tím počítá, že naše cesta.
Posuňte kliknutím podle délky poslechu hudby { Vánoce nám opravdu klepou na dve ř e, všichni si p ř ejí to nejlepší a na stránkách „Vyso č anští,“
Hvězdný pozdrav sněžných vloček , mnoho dárků pod stromeček, hodně štěstí, kupu lásky   a příští rok žádné vrásky.
Vánoce přicházejí Posuňte kliknutím podle délky poslechu hudby
Listy mého stromu V našem životě existují lidé, kteří nás činí šťastnými prostě jen proto, že nám zkřížili cestu. Někteří jdou cestou po našem boku dlouho,
Jak moc těžké milovat jen může být, jak moc těžké s láskou býti,
Pohádkové Vánoce přejeme vám Vánoce jako z pohádek,
Rolnička mi zacinkala, že je tu čas Vánoc, co kouzelnou má moc
V životě zažijeme tolik kamarádů.
V Y Z N Á N Í L Á S K Y V E R Š Í K Y.
Ať stromeček krásně voní, ať tisíce zvonečků na Štědrý den zvoní, ať pocit štěstí a lásky hřeje, dárků plné závěje, ať Vám láska navěje.
Jako přispívající občan do našich obecních internetových stránek, bych rád všem, kteří si rádi moje příspěvky četli poděkovat a také všem občanům naší.
Vánoční přání pro radost
Veselé velikonoční svátky
1. Nechť nám srdce plní radost, | upřímného vděku ctít! | Otec v nebi zve nás dětmi, | tak můžeme šťastni být. | Vždy veselo vždy veselo, každodenně slunka.
Má láska jen 1. Má láska jen, Pane můj, ať každý den chudé hledá, nuzné zvedá, ať je Tvá. Mou lásku vem, s pokorou, než skončí den, všem ať svítí, všechny.
   Kdo jen zlobil, tomu nic    a nám hodným o to víc,    zdraví, lásku, peněz dost,    štěstí ať je stálý host.    Radostné Vánoce a šťastný Nový rok přejeme!!
Na dortu zas přibyla Ti, další svíčka hořící
1. Jméno Ježíš nevybledne, | nezmaří je času shon, | jménu jeho, věků Krále, | ať zní věčné chvály tón. | Poselstvím je mladým, starým, | novým raší životem,
Řízek, salát, stromeček, a už je tu zvoneček
1. Vezmi, Pane, život můj, | k své jej službě zasvěcuj
Merry Christmas WHITE CHRISTMAS.
10 RŮŽÍ JEN PRO TEBE !.
A Nový rok se pousmál, maličkou ručkou mu zamával a děl : „Jak rád bych všechna lidská přání vyslyšel, na to jsem ale příliš malý pán a nezvládnu to všechno.
Milá Jarmilko, posílám pozdrav, zasloužíž si mnohem více. Já vím, známe se jen krátce. Přátelství je jako láska a mnohdy pohladí otevřené srdce...
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
1.
To k tobě promlová Bůh … prostřednictvím Ducha Svatého.
Vánoční přání pro radost
Krásné vánoční svátky.
Kamarád František mi včera napsal: „Buď hlavně zdráv a dělej pro to všechno. Vycházky do lesíka jsou důležité!“ Moje mládí, kam jsi prchlo ??? do dáli???
Veselé velikonoční svátky
Vírou máš blíž ke štěstí
PF 2017.
Veselé velikonoční svátky
Hádej, kdo to dneska slaví, komu přejeme hodně zdraví
Vánoce Cliccare per avanzare.
Začíná adventní čas roku 2008
Každý den jsme trochu starší…
JEDNOU ZA ROK PŘIJDOU VÁNOCE   .
Krásné a Veselé velikonoce.
Veselé vánoční svátky.
LOUČÍME SE SE STARÝM ROKEM. LOUČÍME SE SE STARÝM ROKEM.
Autor: Jorge Luis Borges Listy mého stromu….
Transkript prezentace:

Štěstí tomu, kdo ho nemá. Lásku tomu, kdo je sám Štěstí tomu, kdo ho nemá. Lásku tomu, kdo je sám. Zdraví všem, kdo nemocni jsou. Něhu těm, co za krásou jdou. Slepým sílu slunečních paprsků. Opuštěným srdce, která pro ně budou bít. A všem na Vánoce a v novém roce pocit, že je krásné žít. I když je to někdy moc těžké. PF 2017

Ať se všechna starost zruší, ať zavládne pokoj v duši, co bolelo ať se zhojí, co těšilo ať se zdvojí, veselé vánoce, krásný celý nový rok, plný lásky, pohody.

KRÁSNÝ NOVÝ ROK KRÁSNÝ NOVÝ ROK

Starý rok končí a nový začíná Letos jsem se kamarádi vrátil o pět roků zpět. To jsme byli ještě „HAUři.“ Starý rok končí a nový začíná

je jméno velkého zvonu hodin, Big Ben je jméno velkého zvonu hodin, vážícího 13,8 tun

Dnešní ráno na mé zahradě a na cestách

Tak kluci běžíme také. T.