VLADIMÍR JEŘÁBEK, ČLEN PŘEDSTAVENSTVA, KOMERČNÍ BANKA, A.S.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vize strategického směřování ČEB
Advertisements

Informace jsou základním předpokladem úspěšného podnikání.
Představení společnosti
Českomoravská záruční a rozvojová banka a evropské peníze.
MSP v české ekonomice a dotační podpora z EU a státních prostředků.
Česká spořitelna EU Program Region. Česká spořitelna – banka první volby Základní informace  zázemí silné mezinárodní skupiny Die Erste  více jak 5.
Classification: Public; Distribution: Public; Access: Public; Retention mark and period: V/ 2017 EU Investice Naplní vaše plány říjen 2012 Filip Vykouk.
Nové prvky v úvěrovém pojištění Ing. Pavol Parízek.
© Oldřich Staněk. 35 let OVB Společnost OVB vznikla roku 1970 a poskytuje klientům obsažné, individuální a objektivní majetkové a finanční poradenství.
Česká spořitelna – banka pro franchising!
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
JJ Mois Année IX. Celostátní finanční konference “Finance pro města a obce z evropských fondů v letech “ IX. Celostátní finanční konference.
Výsledky průzkumu a náměty pro inovaci předmětu FINANCE Doc. Ing. Mária Režňáková, CSc.
Bankovní služby pro malé a střední podniky Autor:Ladislav Mach Vedoucí práce:Ing. Olga Šeflová Oponent práce: Eva Faměrová.
Úvěrové a záruční nástroje v rámci OPPI. 2 Obsah prezentace Výsledky OPPP ČMZRB v OPPI Záruční a úvěrové programy Nástroje podpory Změny v postupech implementace.
Pojišťování exportu do rizikových teritorií Hana Hikelová
Vodičkova 34, P.O. BOX 870, Praha 1, tel.: , Cesta k novým trhům Klíčový partner.
BANKOVNICTVÍ Depozitní obchody.
Katedra práva Tento studijní materiál byl vytvořen jako výstup z projektu č. CZ.1.07/2.2.00/ Regulace a dohled finančních trhů Důvody.
Partner českých malých a středních exportérů. Struktura financování a programy pro SME, připravované novinky pro podnikatele Seminář „Jak zpomalení růstu.
Zpráva o finanční stabilitě 2005
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Finanční trh a banky Vypracoval : Ing. Ingrid Ilčíková Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Strana 1 RM-SYSTÉM tradice, jistota a spolehlivost Investiční příležitosti pro drobné investory Jan Sochor Předseda představenstva RM-SYSTÉM,
OPATŘENÍ EGAP NA PODPORU EXPORTU 3 OBSAH POSLÁNÍ, HLAVNÍ ÚKOLY A SMĚRY ČINNOSTI OPATŘENÍ KE ZLEPŠENÍ PODMÍNEK POJIŠTĚNÍ NOVÉ POJISTNÉ PRODUKTY.
Ing. Martin Kocourek ministr průmyslu a obchodu ZPĚT NA VRCHOL – INSTITUCE, INOVACE A INFRASTRUKTURA Program Inostart.
374 – Poradenské centrum pro Rating MSP Hospodářská komora hlavního města Prahy Svoboda Jiří, , ESF – JPD.
Co jsme udělali pro zlepšení spolupráce s exportéry Ing. Karel Pleva, MBA.
KB – tradiční partner českých potravinářů a zemědělců
Podpora podnikání ze SF EU OP Podnikání inovace Globální cíl: zvýšit do konce programovacího období konkurenceschopnost české ekonomiky a.
EGAP – ZÁKLADNÍ PILÍŘ STÁTNÍ PODPORY EXPORTU XIV. Exportní fórum Jan Procházka.
Česká exportní banka Spolehlivý finanční partner exportu Klíčový partner českých exportérů a jejich zahraničních zákazníků.
Česká exportní banka Spolehlivý finanční partner exportu
JHK a její podpora začínajícím podnikatelům JIHOČESKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA.
Dobrovolnictví na Praze 14. Lucius Annaeus Seneca, římský filozof „Člověk je zrozen k vzájemné pomoci “ Setkání s NNO 2016.
Komerční banka - partner pro příjemce dotací Jitka Haubová zástupce výkonné ředitelky korporátního bankovnictví KB 190. Žofínské fórum, Čerpání.
Teritoriální setkání Arménie Česká exportní banka - aktuality ve financování exportu.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Podnikání a zemědělství.
1 Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace (EaSI) – osa Mikrofinancování/sociální podnikání Jitka Zukalová, MPSV, oddělení Evropské unie.
Dopady CMU na reálnou ekonomiku a související změny ve fungování finančního trhu Rozvoj a inovace finančních produktů /2/2016.
Prezentace produktů KB pro české exportéry do Ruské federace Business den Ruské federace Iveta Ocásková
KB – tradiční partner českých potravinářů a zemědělců KONFERENCE FABBIOGAS Jan Bednár, Komerční banka, a.s
Komerční banka – partner pro Vaše podnikání. | Na aktuální rostoucí chuť inovovat a rozvíjet podnikání reaguje banka nabídkou produktů a služeb, které.
Základní fakta o ČEB (1/2) Česká exportní banka, a.s. (ČEB, a.s.) je specializovanou bankovní institucí, která tvoří nedílnou součást státní proexportní.
Česká exportní banka Ing. Karel Bureš předseda představenstva a generální ředitel Business Den Ruské federace 30. září 2014 Aktuální možnosti financování.
J&T LIFE 2025 / 2030 / 2035 Fondy životního cyklu 1.
EKONOMICKÉ HODNOCENÍ ŽADATELŮ V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU PODNIKÁNÍ A INOVACE (OPPI)
Teritoriální setkání Brazílie Česká exportní banka - aktuality ve financování exportu.
1 Ministerstvo zahraničních věcí České republiky JUDr. Martin Pros, Ph.D. náměstek Ministerstva zahraničních věcí ČR bývalý náměstek Ministerstva financí.
JJ Mois Année Ukrajina ošetření exportních rizik a role bank Milada Kubernátová, Trade Finance.
Distribuce. Vstup na zahraniční trhy Zda expandovat Na které trhy vstoupit Způsob vstupu na trh Marketingový program Organizace marketingu.
Podpory pro malé a střední podnikatele v roce zvýhodněné záruky, úvěry a finanční příspěvky.
JJ Mois Année Možnosti financování aliančních projektů Konference: Aliance a strategická partnerství Praha – 21. dubna 2006.
Teritoriální setkání Singapur Česká exportní banka - aktuality ve financování exportu.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
Další vzdělávání v Moravskoslezském kraji Finanční gramotnost v praxi Ing. Ludmila Tkáčová CZ.1.07/3.1.00/
Dny Latinské Ameriky: BRAZÍLIE Česká exportní banka Klíčový partner českých exportérů a jejich zahraničních zákazníků
Druhy bank. Obchodní banky (komerční) Hypoteční banky Úvěrová a spořitelní družstva (kampeličky) Banky se speciálními funkcemi.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
Praha Praha VÝROČNÍ KONFERENCE K PODPOŘE SNIŽOVÁNÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BYTOVÝCH DOMŮ V ČR PLÁNOVANÉ POUŽITÍ FINANČNÍHO NÁSTROJE.
Financování EPC projektů z pohledu banky
ČMZRB čtvrtstoletí podpory podnikání v ČR
Podpora podnikání v ČR Konference „Evropská unie a český export“
RAIFFEISENBANK RUDOLF RABIŇÁK
Exportní konference Praha, 15. listopadu 2012
Podpora podnikání z pohledu bankovního sektoru
Pomáháme vaší firmě inovovat a růst
Vládní program na podporu exportu
ČMZRB a podpora podnikání v ČR
Souhrnné informace Kontaktní údaje: Jindřišská 889/17, Praha 1
Velvyslanectví Bulharské republiky
Transkript prezentace:

VLADIMÍR JEŘÁBEK, ČLEN PŘEDSTAVENSTVA, KOMERČNÍ BANKA, A.S. PODPORA PODNIKÁNÍ Z POHLEDU BANKOVNÍHO SEKTORU MSP JSOU NAŠI TRADIČNÍ A PREFEROVANÍ KLIENTI VLADIMÍR JEŘÁBEK, ČLEN PŘEDSTAVENSTVA, KOMERČNÍ BANKA, A.S.

MSP JSOU NAŠI TRADIČNÍ A PREFEROVANÍ KLIENTI Individuální přístup Identifikace potřeb Výběr vhodného financování Dlouhodobý vztah PODPORA PODNIKÁNÍ Z POHLEDU BANKOVNÍHO SEKTORU 6.6.2017

PODPORU ČMZRB KOMBINUJEME SE ZÁRUČNÍMI PROGRAMY EIF PODPORA PODNIKÁNÍ Z POHLEDU BANKOVNÍHO SEKTORU 6.6.2017

PODPORA PODNIKÁNÍ Z POHLEDU BANKOVNÍHO SEKTORU HLAVNÍ VLIVY POSTUPNÉHO POKLESU VYUŽÍVÁNÍ ZÁRUK ČMZRB A RŮSTU VYUŽÍVÁNÍ ZÁRUK EIF PODPORA PODNIKÁNÍ Z POHLEDU BANKOVNÍHO SEKTORU 6.6.2017

OCEŇUJEME PODPORU ČMZRB PŘI FINANCOVÁNÍ RIZIKOVĚJŠÍCH PROJEKTŮ ČMZRB je tradičním partnerem komerčních bank pro zajištění úvěrů pro MSP ČMZRB – nabídka produktů a kvalitní spolupráce přímo v regionech Banky – propagace, poradenství, distribuce a přístup ke klientům občasné úskalí při přerušení záručních programů, nebo nastavení omezujících podmínek Roste využívání alternativních záručních programů EIF konstantní podmínky a nižší administrativní náročnost zařazení do programu (InnovFin, Microfinance, COSME), evidenci i reporting zajišťuje financující banka Banky ani trh nepotřebují další likviditu a nabídku úvěrů pro standardní MSP Prostor je v podpoře projektů, které jsou na hraně akceptovatelného rizika PODPORA PODNIKÁNÍ Z POHLEDU BANKOVNÍHO SEKTORU 6.6.2017