Kurz: Na stopě tanci Vedoucí: Irča Havlíčková Termín: pondělí 15:00 – 16:00 Kurz je určen dětem ve 3. – 5. ročníku (ostatní po dohodě)  Máš rád/a pohyb,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Hudební a taneční fakulta múzických umění Praha Katedra tance
Advertisements

Základní umělecká škola V. Petrželky, Edisonova 90, Ostrava – Hrabůvka
NIPOS TANEČNÍ A POHYBOVÁ VÝCHOVA z pohledu Národního informačního a poradenského střediska pro kulturu 1) výzkum 2) vzdělávání 3) příklady.
NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽK Ů pro školní rok 2012/2013.
V lidském těle je více než 600 svalů.

TANEC Co to vlastně tanec je?
BALETNÍ STUDIO při Moravském divadle Olomouc, o.s.
ORGANIZAČNÍ FORMY V TĚLESNÉ VÝCHOVĚ
Lidská motorika Čtyři konstrukty vytvářejí lidskou motoriku
Číslo a název šablony klíčové aktivity
MAŽORETKY BRNO LASSIES MUNI
V letech 2010 – 2012 na škole probíhá projekt Comenius The European START: Solutions through Tales and ART.
TVL prohlídky K. Barták Ústav tělovýchovného lékařství LF a FN, Hradec Králové.
20. základní škola Plzeň, Brojova základní škola Umožňujeme sportovní vyžití na několika hřištích.
Hudba a tanec (music and dance)
Korekce odchylek správného držení těla
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
SVALOVÁ SOUSTAVA.
Tance Tanec - záměrné, rytmické a kulturně zakotvené sekvence neverbálních tělesných pohybů Historické aspekty – starší doba kamenná (kresby tančících.
Prezentace pro ESPG Daniela Černá
Brake dance House dance R‘n‘B Poppin Electric boogie Dance hall.
HUDEBNĚ – DRAMATICKÉ ŽÁNRY Mgr. Michal Oblouk
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
WORshop 2008 Týdenní seminář Klára Otavová. Cíle projektu: Chcete, aby se vaše děti bavily? Chcete aby měly cíle? Chcete, aby se zapojily?
TERMINOLOGIE NOVÉ TRENDY.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Aktuální formy gymnastiky a tance
SVALOVÁ SOUSTAVA 5. ROČNÍK.
Člověk a příroda Fyzika Člověk a příroda Otáčivé účinky síly VY_52_INOVACE_23 Sada 2 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213 Vypracovala:
Člověk Člověk je společně s živými organizmy součástí živé přírody.
ROZVOJ POHYBOVÝCH SCHOPNOSTÍ
Úvod Firma Gravity s. r. o. poskytuje sportovní kurzy nejen na zlepšení fyzické zdatnosti, ale i jen tak pro radost.Firma Gravity s. r. o. poskytuje sportovní.
Hudba Rakousko-Uherska Autor: Květa Stejskalová. Rakousko-Uhersko byl státní útvar, který existoval v letech 1867 – Rakousko-Uhersko byl státní.
BENEFIČNÍ TANEČNÍ VEČER PRO RADIOPALÁC RADIOPALÁC OPĚT TANČÍ HELLER DANCE &FASHION T ANEČNÍ ŠKOLA H ELLER.
BENEFIČNÍ TANEČNÍ VEČER PRO RADIOPALÁC RADIOPALÁC OPĚT TANČÍ
Mgr. Vendula Babou č ková. ORGANIZA Č NÍ FORMA „ vn ě jší uspo ř ádání organiza č ních a didaktických podmínek vyu č ování, v nich ž se realizuje výchovn.
Znaky pohybu Typické znaky lidské motoriky
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV:VY_32_INOVACE_539_Rytmika-nádobí AUTOR: Mgr. Jarmila Šochová ROČNÍK, DATUM:
I NOVACE VÝUKY INFORMATICKÝCH PŘEDMĚTŮ VE STUDIJNÍCH PROGRAMECH O STRAVSKÉ UNIVERZITY Z DOKONALOVÁNÍ GRAMOTNOSTI AKADEMICKÝCH A OSTATNÍCH PRACOVNÍKŮ OU.
Speciální základní škola a mateřská škola Litomyšl, 9. května 1181, Litomyšl Vzdělávací oblast: Umění a kultura Název: Hudební slovník 5. část Autor:
Tělesná výchova patří do vzdělávací oblasti Člověk a zdraví (stejně jako Výchova ke zdraví) učivo je členěno do samostatných a na sebe navazujících etap.
Středisko volného času
GYMNASTIKA I. Univerzita Karlova v Praze Fakulta tělesné výchovy a sportu Katedra gymnastiky Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem,
MALÁ MATURITA MODERNÍ TANEC Marcela Jandová ZŠ a MŠ Regionu Karlovarský venkov Školní rok 2006/2007.
Dětský aerobik Pod pojmem dětský aerobik rozumíme rozmanitá cvičení za hudebního doprovodu, která vycházejí především z aerobiku pro dospělé, ale také.
Univerzita Karlova v Praze Fakulta tělesné výchovy a sportu Katedra gymnastiky Gymnastika II. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem,
Elektronické učební materiály - … stupeň Předmět Autor: Mgr. Iveta Votápková Elektronické učební materiály – II. stupeň Tělesná výchova Pilates.
Předškolní vzdělávání a školní stravování 2010 Eva Martinková, odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Krajský úřad Libereckého kraje.
Elektronické učební materiály - … stupeň Předmět Autor: Mgr. Roman Havlíček Elektronické učební materiály – II. stupeň Tělesná výchova 1.1 Posilování s.
Co dělá balet Vypracoval: Natálie Nedvědová Obor: Technické lyceum Třída: 1.L Předmět: Biologie Školní rok: 2015/16 Vyučující: Mgr. Ludvík Kašpar Datum.
Elektronické učební materiály - … stupeň Předmět Autor: Mgr. Iveta Votápková Elektronické učební materiály – II. stupeň Tělesná výchova Cvičení s obručí.
Elektronické učební materiály - … stupeň Předmět Autor: Mgr. Iveta Votápková Elektronické učební materiály – II. stupeň Tělesná výchova Zumba.
Regenerace ve sportu Seminární práce Lucie Viznerová.
MAP – jak dál – akční plánování
Základní škola T.G. Masaryka v Praze 12
Aerobic (mužský).
Školení cvičitelů III. třídy VG 1. konzultace
Zapiš si nyní TV do KOSu!!! a vyber si z naší nabídky.
Tanec Vypracovala: Natálie Odehnalová 9. C ZŠ Masarova Garant: p. uč
Baletíme s Naty Baletní přípravka IV Balet pro pokročilé do 12 let
Zvládnutí jednoduchých cviků s krátkou tyčí pro správné držení těla.
Zvládnutí jednoduchých cviků s krátkou tyčí pro správné držení těla.
Základní škola a Střední škola CREDO, o. p. s Číslo projektu: CZ. 1
ZŠ T. G. Masaryka Blatná, okres Strakonice
Vesmírné putování lodí Magic Space
MOTORIKA II JEMNÁ MOTORIKA
Dům dětí a mládeže Praha 5 č. účtu : /2010
JAZZ ICT Financováno z prostředků ESF a státního rozpočtu ČR.
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
Transkript prezentace:

Kurz: Na stopě tanci Vedoucí: Irča Havlíčková Termín: pondělí 15:00 – 16:00 Kurz je určen dětem ve 3. – 5. ročníku (ostatní po dohodě)  Máš rád/a pohyb, rytmickou hudbu, legraci a nejlépe všechno dohromady? Přijď mezi nás! V tomto kurzu se zaměříme na koordinaci pohybů, držení těla, rozvoj svalové síly a flexibility. Že to zní nudně a složitě? Neboj se, všechno hravě zvládneme a naučíme se ještě několik choreografií. Seznámíme se se zumbou a dance aerobikem. V případě zájmu můžeme nakouknout pod pokličku jazz dance, modern dance či baletu.