XXII. ročník – Praha, 29. září 2016

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kurzy k získání odborné způsobilosti pro JSDH
Advertisements

ZÁCHRANÁŘŮ DEN STŘEDOČESKÝCH Nymburk 30. srpna 2008
Společná akce pro děti „Dopravní bezpečnost a výchova“
Jednotky požární ochrany
Kompetence při řízení zásahu JPO a složek IZS
Vyhodnocení činnosti psychologického pracoviště HZS Jihočeského kraje za rok 2008 Hasičský záchranný sbor Jihočeského kraje, Pražská 52b, České.
OS ZJ KŠ PZTSKL ZDTD ZJPZTSKLPZTSKLZJPZTSKL ZD ZJPZTSKL TDZD ZJPZTSKL KŠ ZJ ZD TD PZT VZS KYN POM SKL - Krizový štáb - Záchranná jednotka - Zdravotnické.
SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ BOLATICE
Integrovaná střední škola,Slaný
Zklidňování komunikací v městské části Praha 18 - Letňany
SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ Bolatice
STROJNÍK základy Jakub Vaculík.
Honza a Světlana Ahoj děti, jmenuji se dráček HASÍK.
Cvičení složek IZS „KV Aréna“
Být velitelem neznamená být diktátorem. Velitelem se nestává ten, kdo umí nejlépe křičet, ale ten kdo umí nejlépe poradit, pomoci, pochopit Velitel družstva.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
1)Získání odborné způsobilosti v kurzech V-40. 2)Možnost získání odborné způsobilosti v kurzu V-40 formou e-learningu. 16 hod. výuky pomocí prezentací.
Spolupráce Hasičského záchranného sboru Jihočeského kraje s dobrovolníky nestátních neziskových organizací Hasičský záchranný sbor Jihočeského kraje mjr.
Úvod do první pomoci. Právní odpovědnost 40/2009 Sb. - trestní zákoník § 150 Neposkytnutí pomoci (1)Kdo osobě, která je v nebezpečí smrti nebo jeví známky.
Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj vzdělanosti Číslo šablony:
Termíny akcí pro rok 2015  Vážení příznivci… Jako každý rok, tak i ten letošní, pro vás připravujeme celou řadu soutěží se zaměřením na hasiče a záchranáře.
12.1 Mimořádné události, IZS
PRVNÍ ZÁSAH NA MÍSTĚ ČINU
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P9_3.1 Tematická oblast: První pomoc, péče o zdraví člověka Obecné zásady první pomoci Typ: DUM - výkladový Předmět:
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P9_3.2 Tematická oblast: První pomoc, péče o zdraví člověka První pomoc při poruchách dýchání DUM – výkladový Předmět:
Obec - jednotka PO zřizovaná obcí plk. Ing. Hynek Marák ředitel odboru IZS a služeb HZS Zlínského kraje říjen 2007.
Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj vzdělanosti Číslo šablony:
Organizace zdravotnické služby v armádě
Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj vzdělanosti Číslo šablony:
Umíte se chovat na silnici?
Traumatologický plán ÚSZS
I. Rok 2008 Celkem dopravních nehod Zjištěný alkohol DN s hmotnou škodou DN se zraněním alkohol a DN hmotná škoda4 918 alkohol.
SDH MILOVICE.
1 Pohybové úlohy Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpo č tu Č R. Provozováno Výzkumným ústavem.
OB21-VVP-HUM-OBN-MIK-M Náročné životní situace Mgr. Marie Mikulcová.
Nová dotace pro jednotky sborů dobrovolných hasičů obcí v roce MINISTERSTVO VNITRA ČESKÉ REPUBLIKY Brig. gen. Ing. Drahoslav Ryba Generální ředitel.
INTEGROVANÝ ZÁCHRANNÝ SYSTÉM. Co to je IZS? Integrovaný záchranný systém je systém pro koordinaci záchranných a likvidačních prací při vzniku mimořádných.
1 Komunikace VZ s operačním střediskem. 2 Při komunikaci mezi VZ a OPIS je nutné vycházet ze zásad, které jsou uvedeny ve vyhlášce č.247/2001 a č.328/2001.
Investiční záměr HZS Středočeského Kraje – územní odbor Příbram- stanice HZS Dobříš pro roky Rychlý zásahový automobil (RZA) dislokovaný v regionu.
Praha Odborné filmy jako prostředek jazykového výuky.
Vybrané sportovní soutěže organizované v rámci Hasičského záchranného sboru České republiky 2011.
DUM II. / 17. tísňová volání Bc. Zdeněk Klíma. Tísňová volání Telefonní čísla, kterými zavoláme pomoc.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Studená, okres Jindřichův Hradec Autor: PaedDr. Jana Čechová Název : VY_32_INOVACE_7A03Prv2_Tísňová volání.
Kancelář ombudsmana Policie ČR a Hasičského záchranného sboru ČR Třešť Mgr. Blanka Besserová.
Následky nehod osobních automobilů ve vazbě na jejich věk a roční proběh km (počty nehod a usmrcených osob při nehodách osobních automobilů) (vývoj za.
PRVNÍ POMOC VY_32_INOVACE_2C_09 Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Sada 3 Práce v domácnosti Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Trhové.
1 FINANCOVÁNÍ JSDHO Ing. Marta Spálenková vedoucí oddělení krizového řízení.
OCHRANA ČLOVĚKA ZA MIMOŘÁDNÝCH UDÁLOSTÍ I MIMOŘÁDNÁ UDÁLOST DRUHY MIMOŘÁDNÝCH UDÁLOSTÍ VŠEOBECNÉ ZÁSADY CHOVÁNÍ LINKY TÍSŇOVÉHO VOLÁNÍ.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Bělá Autor: Mgr. Vilkusová Anna Název: VY_32_INOVACE_17_Integrovaný záchranný systém Číslo a název klíčové.
Integrovaný záchranný systém České republiky – Ústeckého kraje
Živá kronika projekt spolupráce mas krajina srdce
POZVÁNKA NA DĚTSKÉ ODPOLEDNE KDY: od 14:00 hod
VY_32_INOVACE_1/20A-ICT/PE/ON
Dotace Jihomoravského kraje Vodní záchranné službě Českého červeného kříže 10. srpna 2011.
SDH JÁMA a Obec Mičovice Vás zvou na.
Rozmístění středisek obsluhy v dopravní síti Předmět: Teorie dopravy - cvičení Ing. František Lachnit, Ph.D.
SDRUŽENÍ DOBROVOLNÝCH HASIČŮ KŘIŠŤANOVICE
FINANCOVÁNÍ JSDHO Ing. Marta Spálenková
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření únor 2012 Ročník
Název školy: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou, Kollárova 1045
Řád výkonu služby v jednotkách HZS podniků, SDH obcí a SDH podniků
Dětské dopravní hřiště Městské policie
Metodicko – organizační normy
OCHRANA ČLOVĚKA ZA MIMOŘÁDNÝCH UDÁLOSTÍ X
Digitální učební materiál
Služby poskytované HZS kraje pro jednotky PO zřizované obcemi
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_76_PRV1
Hasičský záchranný sbor hlavního města Prahy
Dětské dopravní hřiště Městské policie
Transkript prezentace:

XXII. ročník – Praha, 29. září 2016 Memoriál JUDr. Františka Kohouta ve vyprošťování zraněných osob z havarovaných vozidel MEMORIÁL JUDr. FRANTIŠKA KOHOUTA 2016 XXII. ročník – Praha, 29. září 2016

Memoriál JUDr. Františka Kohouta ve vyprošťování zraněných osob z havarovaných vozidel XXII. ročník Parkoviště OC Letňany Praha 9, Veselská 663 Zahájení soutěže: 9:00 Ukončení soutěže: 16:00

Memoriál JUDr. Františka Kohouta ve vyprošťování zraněných osob z havarovaných vozidel První ročník byl uspořádán v roce 1994 jako vzpomínka na ředitele Hasičského záchranného sboru hl. m. Prahy, JUDr. Františka Kohouta, který tragicky zahynul při dopravní nehodě na služební cestě.

Memoriál JUDr. Františka Kohouta ve vyprošťování zraněných osob z havarovaných vozidel Hasičské družstvo ve složení velitel a tři hasiči má za úkol v časovém limitu 15 minut vyprostit figuranta v roli zraněné osoby a předat jej lékaři zdravotnické záchranné služby, kterého představuje jeden z rozhodčích.

Smyslem je simulace reálného zásahu Memoriál JUDr. Františka Kohouta ve vyprošťování zraněných osob z havarovaných vozidel Smyslem je simulace reálného zásahu hasičského družstva u dopravní nehody jednoho či více osobních vozidel. Při tvorbě scénářů se vychází ze skutečných situací v praxi.