ŠPAGETYS RAJČATOVOU OMÁČKOU A CUKETOU

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projektový den - vaření
Advertisements

Příprava Vánoční večeře
Střední škola Oselce Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk, Projekt: Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Název: Modernizace.
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Bc. Zdeňka Sîrbu Zpracováno:
PONDĚLÍ Polévka Zeleninový vývar s mušličkami 20,- Kč Polévka Selská polévka 25,- Kč.
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y Houbová smaženice Porcí : 4 Doba přípravy : 35 min Použité suroviny: 800 g čerstvých hub | 1 ks cibule | 100.
MINUTKY Z VNITŘNOSTÍ Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník třetí ročník Klíčová slova: minutky, vnitřnosti, játra,
ČACHOCHBILI (KUŘE NA CIBULCE A RAJČATECH) (Ciala) 20/03/15 | Recept | GruzieGruzie
KUTILK (Alan) 02/09/15 | Recept | SýrieSýrie
NÁZEV ŠKOLY: 2. základní škola, Rakovník, Husovo náměstí 3 AUTOR: Mgr. Radka Koubová DATUM VYTVOŘENÍ: říjen 2012 NÁZEV: VY_32_INOVACE_03_Český jazyk 4.ročník.
PÁTEK Polévka Slepičí vývar s masem a nudlemi 20,- Kč Polévka Kapustová s bramborem 25,- Kč.
MINUTKY ZE SKOPOVÉHO MASA Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník třetí ročník Klíčová slova: minutky, skopová kýta,
RAJČATOVO-OKURKOVÝ SALÁT S ČERVENOU CIBULKOU (Ciala) 26/01/15 | Recept | GruzieGruzie
ŠkolaSOU a ZŠ Planá Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá PředmětTechnologie Tematický okruh Polévky a přílohy.
SVÍČKOVÉ ŘEZY TOURNEDOS Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník třetí ročník Klíčová slova: svíčkové řezy, tournedos,
GHANSKÝ VÝVAR OD KOSTI (Mustafa) 24/01/15 | Recept | GhanaGhana
MINUTKY Z MOŘSKÝCH RYB Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník třetí ročník Klíčová slova: minutky, mořské ryby, před.
PONDĚLÍ Polévka Hovězí po italsku 20,- Kč Polévka Houbový krém 25,- Kč.
POPIS PRACOVNÍHO POSTUPU
DUM - Digitální Učební Materiál
Příprava drůbeže pečením
BORŮVKOVÉ PALAČINKY Tipy na servírování:
Technologie přípravy pokrmů 1. ročník – hotelnictví
6.2. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Treska na konžský způsob
Hovězí vývar s játrovou rýží a zeleninou
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Příprava pokrmů z hovězího masa
12.6. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Přílohy z brambor Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Eva Pospíšilová.
Hovězí s masovými knedlíčky BE - Zeleninový krém se smetanou a krutony
PUDINKY Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník Klíčová slova: pudink Autor: Bc. Jana Tvrdíková.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL zpracovaný v rámci projektu
KUCHYŇ Ahoj, jmenuji se Adrianka a zvu vás k nám do kuchyně, která je maminčiným i tatínkovým královstvím. Tady mi uvaří pokaždé nějakou dobrotu. Jsou.
Přesnídávkové polévky
Lité těsto.
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
Zadělávání jde o tepelnou úpravu vařením, kdy vaříme všechny suroviny najednou (maso, zelenina, houby) nakrájené na kostky podle druhu pokrmu zahušťujeme.
Hovězí vývar se zeleninou a těstovinou
Autor: Mgr. Radana Marelová
Gruzínský lilkový salát s barevnými paprikami
Technika obsluhy – příprava míchaných nápojů
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
ČTVRTEK Polévka Písmenková 20,- Kč Polévka Kulajda 25,- Kč.
Léto v přírodě VY_32_INOVACE_18_03
VY_32_INOVACE_53_PRV_ 3 1) Jméno autora výukového materiálu (VM), škola: Miroslava Červená Základní škola a mateřská škola Skalsko, okres Mladá Boleslav.
„Moje škola – moje třída“ VI. A + VI. B
POPIS Shrnutí učiva.
KOKOSOVÉ SMOOTHIE S BANÁNEM A
Rybářská kuchařka 537 receptů.
Kuchařské repetorium 3. ročník – kuchař
Základní tepelné úpravy
Vytvořila:Vendulka Ganiová 6.A
-charakteristika -tepelné úpravy
VY_32_INOVACE_11_GAS_606_Per
RECEPTY na talíři BŮČEK.
Středa BE soup 1 Toskánská 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1
Baba ghanoush (Alan) 09/04/15 | Recept | Sýrie
Cave ktke (Alan) 26/01/15 | Recept | Sýrie
Energetická hodnota dětské výživy
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
Sada 3 Práce v domácnosti MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
Erasmus stáž Itálie 2018 cukrář
21.1. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
1.4. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
OBRAZOVÝ NÁVOD K PŘÍPRAVĚ
NALOŽ SI UTOPENCE.
Transkript prezentace:

ŠPAGETYS RAJČATOVOU OMÁČKOU A CUKETOU Tipy na servírování: Suroviny na 6 porcí 320 g špaget 240 g rajčat 60 g cibule 5 g česneku lžíce oregana sůl pepř lžíce bazalky 180 g cukety 40 g parmezánu Postup Uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente. Rajčata vložíme do horké vody a poté oloupeme slupku. Na olivovém oleji si orestujeme nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme nakrájenou cuketu, rajčata a nasekané bylinky. Vše krátce povaříme a dochutíme solí a pepřem. Těstoviny promícháme s připravenou omáčkou a při servírování posypeme parmezánem. Zatoč špagety do hnízda Udělej ze špaget obličej Nutriční informace: Energy (kJ) 984 kJ Energy (kcal) 235 kcal Protein (g) 12 g Fats, total (g) 3 g Carbohydrate, total (g) 45 g Sugars, total (g) Fats, saturated (g) 1 g Fiber, total dietary (g) Sodium (mg) 370 mg