ŽĎAS PRO STUDENTY.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
BANKOVNÍ AKADEMIE Vlkova 12, Praha 3 – Žižkov
Advertisements

TALENTI V DHL SUPPLY CHAIN
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Zefektivňování, zvyšování výkonnosti a kvality Kaizen.
Profil HR poradce a školitele
Příležitost pro absolventy perspektiva mezinárodní kariéry studentské stáže studenti v rolích manažerů
Příležitost pro absolventy perspektiva mezinárodní kariéry studentské stáže studenti v rolích manažerů
Masná 18, Praha 1 Prezentace oboru Provoz a ekonomika dopravy zaměření Zasilatelství a logistika z pohledu studentů.
zaměření „Zasilatelství a logistika“
Strategie personálně-poradenské společnosti La Brava
Vedlejší specializace MARKETING (3MK)
© Oldřich Staněk. 35 let OVB Společnost OVB vznikla roku 1970 a poskytuje klientům obsažné, individuální a objektivní majetkové a finanční poradenství.
SPOLEČNĚ PRO REGION Podpora odborného školství v Letohradě.
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáž jako nástroj dalšího vzdělávání STÁŽ jako nástroj dalšího vzdělávání Místo.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Spolupracujeme se školami
KULATÝ STŮL PRO STUDENTY FBI VŠB-TUO “Safety AGENT“ Posilování partnerství v oblasti bezpečnosti průmyslu r.č. CZ.1.07/2.4.00/ , Podnikatelský.
Člen skupiny HVB Group E- HVB Bank Petra Slabá, HVB Bank Czech Republic a.s. Lucie Melicharová, learn2grow s.r.o.
STRATEGIE AGE MANAGEMENTU V ČESKÉ REPUBLICE CZ.1.04/5.1.01/ Mgr. Ilona Štorová AIVD ČR, o. s.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ VÍTEJTE U NÁS Praha, 27. května 2009.
Projekt Asistentky v předškolní péči Marcela Machačková Osobní výpověď o absolvování kurzu a praxi v obecních MŠ.
Stipendijní informační portál - Business Strategie.
Prezentace společnosti Metrostav a.s.
Proškolení studentů k projektu Inovace a podpora praxí VŠPJ
Montérský dorost XI. Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí Vyškov, Gabriela Vostřelová E.ON Česká republika, s.r.o.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Blansko, Bezručova 33 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.02/ Název projektu:Inovace a modernizace.
Motivační program.
VÍTEJTE na prezentaci AIESEC … o mé činnosti v AIESEC.
1 NÁSTROJE V OBLASTI ŘÍZENÍ ANEB ÚSPĚŠNOST BEZ NÁSTROJŮ ? ÚSPĚŠNOST S NÁSTROJI ? Ing. Pavel Sladký M: Semináře, konzultace, motivační a certifikační.
Spolupráce se zaměstnavateli v oblasti vzdělávání Pardubickém kraji Mgr. Bc. Jana Smetanová Členka Rady Pardubického kraje pro rozvoj lidských zdrojů,
Systém hodnocení zaměstnanců Trenkwalder KAPPA people a.s.
Možnosti uplatnění žáků SŠ v praxi v průběhu studia.
CZ / /0318 „Etika podnikání a podniková kultura“ Předkladatel - Svaz průmyslu a dopravy České republiky Partner 1 - Společnost pro etiku.
Fakulta zdravotnických studií
TechIN Propojení studia a praxe. Informace o projektu Název operačního programu: OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zahájení projektu: Ukončení.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
CZ / /0012 Zavedení nových technologií a postupů do praxe Milan Havel ČVUT, SZZPLS Milan Havel, tel
Kariérní programy koncernu Agrofert. DyStar – Aliachem meeting 2 Jaké jsou obory našeho podnikání? CHEMIE ZEMĚDĚLSTVÍ DOPRAVNÍ TECHNIKA POTRAVINÁŘSTVÍ.
Modulární systém výuky na VŠP, a.s. CÍL = kvalitní, evropské a moderní studijní programy a obory Renáta Nešporková.
Katedra Řízení Podniku Řízení Lidských Zdrojů
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání 2
Copyright © 2005 Accenture All Rights Reserved. Accenture, its logo, and High Performance Delivered are trademarks of Accenture. Představení společnosti.
Univerzitní centrum VŠCHT Praha – Unipetrol: Úspěšná spolupráce vysoké školy s průmyslem Zdeněk Bělohlav, prorektor TECHNODAYS květen 2015.
1 Inovace vzdělávacího procesu založeného na získávání kompetencí prostřednictvím výstupů z učení ve studijních oborech PODNIKÁNÍ
L O společnosti - Rodinná společnost Matějovský byla založena v první polovině 90. let - Více než 20 let je úspěšným výrobcem ložního povlečení a jedničkou.
SOCIÁLNÍ FIRMA. Od roku 1990 usiluje o integraci osob s postižením do běžného života Podporuje: –bezbariérovou individuální dopravu, –služby osobní asistence,
Personální strategie mezinárodní firmy
Jméno Příjmení Konference IDS – Žďár nad Sázavou NABÍDKA VZDĚLÁVÁNÍ A STÁŽÍ V OBORU DOPRAVNÍ TELEMATIKY Ing. Martin Langr, Ph.D.
Podporujeme zájem o odborné vzdělávání Helena Úlovcová Národní ústav odborného vzdělávání Konference Budoucnost odborného školství, Praha,
duben 2016 Aktuální příležitosti pro mladé a studenty... (výběr)
Praha, 5. prosince 2014 Nestlé podporuje mladé. Nestlé: jednička celosvětově i lokálně Tržby ČR&SR 2013Zaměstnanci ,3 mld CZK ,6 Světové.
Listopad 2015 Jak spočítat přínos investice do HR? Pavel Jirůtka
Informační průmysl 2013/14 Petr Šmejkal
Pracovní příležitosti na SŽDC, trendy železniční profese
Cesta k uplatnění na trhu práce
Stipendijní program.
Cesta k uplatnění na trhu práce Fond dalšího vzdělávání, 2017
Sociální podnikání v Praze
„Okna technickým oborům dokořán“
Profil společnosti Nový Dvůr
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
Název: Fiktivní firma Autor: Ing. Václav Tomášek
TRADICE UPLATNĚNÍ DOPRAVNÍ DOSTUPNOST ŠIROKÁ NABÍDKA TECHNICKÝCH OBORŮ
STRATEGIE AGE MANAGEMENTU V ČESKÉ REPUBLICE CZ.1.04/5.1.01/
Setkání kariérových poradců Teplice –
Transkript prezentace:

ŽĎAS PRO STUDENTY

Kdo jsme a kdo nejsme „Kvalitní výrobky, vysoká užitá hodnota, spolehlivé služby, bezpečnost, ekologie“ JSME: Žďár nad Sázavou = Žďas Tradice, síla, budoucnost Akciová společnost Součástí investiční společnosti CEFC 2 100 zaměstnanců Výrobce složitých a jedinečných produktů NEJSME: Rychle vzniklá montovna plně závislá na vlně automotiv

Pověst x skutečnost Intenzivní změnový proces Plnou parou k budoucnosti – proto jsme tu Posilování značky a firemní kultury Rozvoj firmy i jejích členů Nová generace, nové podmínky

Studenti – naše budoucnost Uplatnění pro všechny studenty technického zaměření Spojení našeho tradičního zázemí s moderním a inovativním myšlením Příležitost pro šikovné mladé lidi Nastartování kariéry Rozšiřování znalostí a dovedností Talent management

Praxe - 1. level SPOJTE PŘÍJEMNÉ S UŽITEČNÝM! Praktické a cenné zkušenosti Dobrý start pro pracovní uplatnění Bezplatné stravování v rámci praxe Odměna podle hodnocení odvedené práce 60 – 100 Kč/hod

Stipendijní program – 2. level ZAJISTI SI SVOJI BUDOUCNOST! Navázání dlouhodobé spolupráce Podpora již během studia Jistota zaměstnání po absolvování školy Zajímavé procesy a činnosti Možnost realizace projektu či závěrečné práce Měsíční stipendium Celková vyplacená částka až 60 000 Kč

Brigáda – 3. level VYDĚLEJ SI PENÍZE BRIGÁDOU V OBORU! Získání cenných praktických dovedností Dlouhodobá spolupráce Prázdniny Sobotní brigáda Možnost zajímavého výdělku podle rozsahu brigády a vykonané práce

Kontakty Oddělení vzdělávání a náboru ŽĎAS, a.s. Jitka Škorpíková – specialista náboru a vzdělávání jitka.skorpikova@zdas.cz mob. 601 131 533 Radmila Rolinková – specialista náboru radmila.rolinkova@zdas.cz mob. 607 030 781

Těšíme se na Vás!