PŮDOOCHRANNÉ PAKETY K SAZEČŮM BRAMBOR

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
BI, e-commerce Ing. Jiří Šilhán. Úroveň informatiky.
Advertisements

Střední odborná škola veterinární, mechanizační a zahradnická a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Publikace vznikla v rámci projektu OPVK.
Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova European Agricultural Fund for Rural Development (EAFRD) OSA I Ing. Zuzana Dvořáková odbor Řídící orgán OP.
Projekt Zvýšení kvality vzdělávání na Středním odborném učilišti obchodním Prostějov prohloubením spolupráce s regionálními zaměstnavateli a rozvojem kariérového.
Předmět: Odborný výcvik Ročník: 2. Téma: Pěstování Rostlin zahrada
Most, 20.září 2013Další vzdělávání pedagogických pracovníků 1 Ekonomická charakteristika využití biomasy Ing. Helena Součková, CSc. Tel.: E.
ENS264 – Šetrné metody hospodaření v krajině
23. září 2009, Ústí nad Labem, Odborný seminář 1 Vysoké učení technické v Brně Fakulta stavební Ústav vodního hospodářství krajiny Doc. Ing. Miroslav DUMBROVSKÝ,
PŘEDÁNÍ OCENĚNÍ ČLENŮM AKC ČR Kříž Svatého Vavřince Berzsiová Pavlína
Představení společnosti ATACO spol. s r.o. (c)2008 ATACO spol.s r.o. Lešetínská- 676, Ostrava-Kunčice, www.ataco.czwww.ataco.cz.
Španělsko, Málaga 2008 Helena Kubrová.  Agentura zajišťující hostesky  Marketingové poradenství  Průzkum trhu  Grafické návrhy, tvorba www. stránek...
Náležitosti výkresu sestavy
Předmět: Odborný výcvik Ročník: 2. Téma: Pěstování Rostlin zahrada
Metody hodnocení vodní eroze pomocí GIS
Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod, s.r.o. (P5)
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Odborný výcvik Ročník:
Sdružení automobilového průmyslu BRANO GROUP, a.s. FÓRUM HOSPODÁŘSKÝCH NOVIN, Brno AKTUÁLNÍ PROBLEMATIKA FIREM ČR – EURO Ing. Pavel Juříček,
Účel a cíle zřízení TPS z pohledu MZe Praha Ing. Pavel Sekáč, Ministerstvo zemědělství Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje.
VOŠL a SLŠ Bedřicha Schwarzenberga Písek, Lesnická 55 Aktivity (zkušenosti) v oblasti EVVO.
Operační program Rozvoj venkova a multifunkční zemědělství
Výpočet erozní ohroženosti půdy s využitím gridu
ManagerWeb.cz » 1 Právní rádce - leader na trhu právních informací Právní rádce je měsíčník informující o nových právních úpravách, poskytuje výklady a.
GIS pro malá města a obce
Operační program vzdělání pro konkurenceschopnost 1.1. Globální grant: Zvyšování kvality ve vzdělávání ve Zlínském kraji Projekt CZ.1.07/1.1.08/
IREL, spol. s r.o.. Historie firmy IREL: Firma IREL byla založena v r.1994 Od začátku je její činnost směřována jako PŘEDZPRACOVÁNÍ SUROVIN pro Farmaceutický.
I NOVACE VÝUKY INFORMATICKÝCH PŘEDMĚTŮ VE STUDIJNÍCH PROGRAMECH O STRAVSKÉ UNIVERZITY Z DOKONALOVÁNÍ GRAMOTNOSTI AKADEMICKÝCH A OSTATNÍCH PRACOVNÍKŮ OU.
ALGO – Algoritmizace 7. cvičení – ročník, ZS Ing. Zdena DOBEŠOVÁ, Ph.D.
Příprava šablon obchodní korespondence
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity
Provádění betonových konstrukcí. Bodové hodnocení seminářů 6. ročníku v akreditovaných projektech celoživotního vzdělávání ČKAIT - 1 bod a ČKA - 2 body.
VY_32_INOVACE_Př-b 6.,7. 18 Anotace: Prezentace seznamuje s nejznámějšími čeleďmi, odpovídá na otázky, řeší úkoly. Vzdělávací oblast: Vybrané čeledi dvouděložných.
Návrh a realizace informačního a rezervačního systému pro společnost DecStore Diplomová práce Autor: Bc. Martin Procházka Vedoucí práce: Ing. Pavel Haluza,
Provádění betonových konstrukcí. Bodové hodnocení seminářů 6. ročníku v akreditovaných projektech celoživotního vzdělávání ČKAIT - 1 bod a ČKA - 2 body.
Katedra informačních systémů PhDr. Pavel Pavlík, Ph.D. Kolegium děkana - 5. května 2009 Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích Zdravotně sociální.
Nástroje dotační politiky MZe k ochraně půdy a jejich aplikace v zemědělské praxi Seminář „Ochrana půdy, pozemkové úpravy, finanční nástroje“ 5/4/2016.
Konference 31.června 2012 „Veřejná správa jako významný faktor rozvoje regionu“ pod záštitou Ing. Jakuba Novotného PhD., rektora VŠP Jihlava, RNDr. Miloše.
Celostátní síť pro venkov.  Zřizovatelem je Ministerstvo zemědělství r  Sdílení zkušeností a poznatků a jejich předávání směrem k aktérům venkovského.
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Martina Vojtěchová
Zapojení veřejnosti a NNO do NRP a NSRR Oponentura a doporučení k návrhům NRP a NSRR realizované neziskovým sektorem a informační kampaň.
Informace o projektu CEPIN. Cíl projektu Trvání projektu – Celková dotace Kč, z toho na FaF UK: Kč Realizován.
Katedra sociální práce a sociální politiky Katedra sociální práce a sociální politiky.
Návrhy změn požadavků podmíněnosti a greeningu Lubomír Smrček Podklady pro prezentaci pocházejí z materiálů odboru přímých.
Vysoká škola technická a ekonomická
Hydraulické posouzení vodovodní sítě obce Ing. Rostislav Kasal Ph.D.
MERIIS Business Consulting
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Technologické platformy podpora ve výzkumných programech MZe
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
KOSTAX spol. s r.o. Vítězslava Nezvala 22 České Budějovice – Suché Vrbné s vámi již od roku 1994…
PAKT ZAMĚSTNANOSTI LIBERECKÉHO KRAJE
Městské lesy Valašské Klobouky s. r. o.
SIPZ Rovnocenné vzdělání v - ekonomické oblasti - zdravotnické oblasti - technické oblasti Reakreditace: letos ve 2. ročníku (tj. celé studium) - 1. semestr:
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tématický celek
Seminář pro žadatele Výzva č. 1 PRV
RNDr. Ladislav Pospíšil, CSc. POLYMER INSTITUTE BRNO spol. s r.o.
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborná škola Net Office, spol. s r. o
MATEMATIKA Aritmetická posloupnost Příklady 2.
Katedra ochrany rostlin České zemědělské univerzity v Praze   pořádá odborný seminář   NOVÉ TRENDY V OCHRANĚ ROSTLIN   8,30 – 9,00 Prezence   Úvod –
Redesign eroze.
ÚČTOVÁNÍ VÝROBKŮ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marcela Vlachová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
MBA Executive – úvodní informace
ZKVALITNĚNÍ SOFTWARE ODBORNÉ UČEBNY KOD 12179
Úzkořádková technologie pěstování kukuřice Smutný V., Šedek A.
PROGRAM: Změny klimatu za posledních 10 let v ČR.
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborná škola Net Office, spol. s r. o
DZES 5 od hodnocení porušení
Pozemky Ponětovská historie kroků města v letech
KATEDRA ARCHITEKTURY ATELIÉROVÁ TVORBA I.
Program – TRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ Zahájení doc. Ing. Pavel Ryant, Ph.D. (proděkan AF MENDELU) Doktorské studium na Agronomické.
NÁZEV ŠKOLY: S0Š Net Office, spol. s r.o., Orlová-Lutyně
Transkript prezentace:

PŮDOOCHRANNÉ PAKETY K SAZEČŮM BRAMBOR S PROTIEROZNÍ ÚPRAVOU HRŮBKŮ A BRÁZD Řeší problémy s erozí při pěstování brambor na mírně svažitých pozemcích Výroba a prodej: P & L, spol. s r.o. Kontakt: P & L, spol. s r.o., Biskupice 206, 763 41 Biskupice u Luhačovic, www.pal.cz Radek Uhlíř, mobil 724 100 266, ruhlir@pal.cz Odborné poradenství: Ing. Pavel Růžek, CSc. ; mobil 605 233 484; ruzek@vurv.cz Ing. Helena Kusá, Ph.D.; mobil 702 087 695; kusa@vurv.cz Ing. Pavel Kasal, Ph.D.; mobil 736 625 273; kasal@vubhb.cz Exponát je výstupem projektů TAČR a MZeČR