Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

VY_32_INOVACE_Př-b 6.,7. 18 Anotace: Prezentace seznamuje s nejznámějšími čeleďmi, odpovídá na otázky, řeší úkoly. Vzdělávací oblast: Vybrané čeledi dvouděložných.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "VY_32_INOVACE_Př-b 6.,7. 18 Anotace: Prezentace seznamuje s nejznámějšími čeleďmi, odpovídá na otázky, řeší úkoly. Vzdělávací oblast: Vybrané čeledi dvouděložných."— Transkript prezentace:

1 VY_32_INOVACE_Př-b 6.,7. 18 Anotace: Prezentace seznamuje s nejznámějšími čeleďmi, odpovídá na otázky, řeší úkoly. Vzdělávací oblast: Vybrané čeledi dvouděložných rostlin Autor: Ing. Jiří Jungmann Jazyk: Přírodopis - botanika Očekávaný výstup: Seznámení s nejdůležitějšími čeleď mi Druh učebního materiálu: DUM Cílová skupina: žák Stupeň a typ vzdělávání: druhý stupeň, základní škola Datum (období), ve kterém byl vzdělávací materiál vytvořen: školní rok 2011-2012 Ročník, pro který je vzdělávací materiál určen : sedmý ročník základní školy

2 Lipnicovité Jsou to:  Trávy /divoce rostoucí/  Obilniny /vyšlechtěné/

3 Lipnice ro Č NÍ MEDYN Ě K VLNaTÝ

4 ObILNINY PŠENICE Ž ITO OVES

5 LU Č NÍ KV Ě TINY DRuhy: 1. Hluchavkovité

6 2. Hv Ě ZDNICOVITÉ Kopretina obecnÁ Č EKANKA OBecnÁ HE Ř MÁNEK PRAVÝ

7 ÚKOL Spole č n ě se svými spolu ž áky vytvo ř te z nalezených rostlin


Stáhnout ppt "VY_32_INOVACE_Př-b 6.,7. 18 Anotace: Prezentace seznamuje s nejznámějšími čeleďmi, odpovídá na otázky, řeší úkoly. Vzdělávací oblast: Vybrané čeledi dvouděložných."

Podobné prezentace


Reklamy Google