Příprava na flambování ovoce

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pravidla a technika obsluhy
Advertisements

Multimediální svět Projekt SIPVZ 2006
Inovační technologie v odborných předmětech a odborném výcviku
VY_32_INOVACE_11_ODV_654_Str
Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Hlavní zásady obsluhy.
VY_32_INOVACE_11_ODV_647_Str
SLOŽITÁ OBSLUHA – VYŠŠÍ FORMA Flambování masa
Mgr. Miroslava Malušková Gastronomie
SLOŽITÁ OBSLUHA – VYŠŠÍ FORMA Ochucování a míchání
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZP_3.07 SOU Obořiště
Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo OP VK 1
Složitá obsluha – vyšší forma
Základní vybavení kuchyně
VY_32_INOVACE_11_ODV_645_Str
Název školy Střední odborná škola Luhačovice
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Název školyStřední odborná škola Luhačovice Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Martina Šuráňová Název šablonyIII/2 – Inovace.
SKLENĚNÝ INVENTÁŘ ROZDĚLUJEME NA   1. K PODÁVÁNÍ POKRMŮ
Gastronomická pravidla 2. část
VY_32_INOVACE_11_ODV_651_Str
PODÁVÁNÍ HLAVNÍCH JÍDEL
VY_32_INOVACE_11_ODV_653_Str
Předmět: Stolničení Ročník: 2.
Předmět: Stolničení Ročník: 2.
GASTRONOMIE SLAVNOSTNÍ STOLOVÁNÍ RAUT_PŘÍPRAVNÉ PRÁCE, STUDENÝ STŮL
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Ivana Francová, SOU LIběchov Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:
VY_32_INOVACE_11_ODV_647_Str
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název DUM: Jednoduché moučníky Číslo DUM: VY_52_INOVACE_127_128 Vzdělávací předmět: Příprava pokrmů Tematická.
VY_32_INOVACE_11_ODV_650_Str
Inovační technologie v odborných předmětech a odborném výcviku
Obor: H/01 Kuchař-číšník
charakteristika kovového inventáře
Zdroj obrazového materiálu
Inventář – příprava Střední odborná škola Otrokovice
Předmět: Stolničení Ročník: 1.
Inovační technologie v odborných předmětech a odborném výcviku
Český jazyk Vzor píseň Mgr. Renáta Slámová ZŠ Jenišovice
PORCELÁNOVÝ INVENTÁŘ ROZDĚLUJEME
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:Stolničení Ročník:3. Téma:
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Inventář na úseku obsluhy, charakteristika
SLOŽITÁ OBSLUHA – VYŠŠÍ FORMA Flambovaní ovoce
Tvarohové knedlíky Vlastní kalkulace. 2 Tvarohové knedlíky Vlastní kalkulace Hmotnost v g Použité suroviny:10 porcí3 porce tvaroh měkký strouhanka20060.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_396 Ročník: 1.
Raut.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_388 Ročník: 1.
Název školy Střední odborná škola Luhačovice
Kvíz Kvíz
P RAKTICKÉ ČINNOSTI Ovoce Vypracoval: Lukáš Karlík.
Elektronické učební materiály – 1. stupeň Člověk a příroda Autor: Mgr. Lenka Radošová.
* Dohotovování pokrmu u stolu hosta pomocí hořícího alkoholu.
Technika obsluhy – Příprava a obsluha rautu Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Ivana Hašová Název šablonyIII/2 –
Složitá obsluha míchání předkrmového salátu Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Andrea Mišurcová Název šablonyIII/2 – inovace.
Základy stolování. Vypracoval: Lukáš Karlík
S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL.
I NVENTÁŘ NA ÚSEKU OBSLUHY Inventář = předměty používané při obsluze.
Příprava místnosti a slavnostní tabule
AUTOR: Mgr. Václava Horniková NÁZEV: VY_32_INOVACE_106_Ovoce
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
RAUT II. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Zakládání inventáře na slavnostní tabuli
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Název projektu: Moderní škola
Ananas, Kiwi, Banán, Kvajáva, Rambutan, Mauricijská papeda
Obrázkové čtení se spojkou I.
PEXESO – OVOCE anglicky
PEXESO – OVOCE ruský jazyk
Transkript prezentace:

Příprava na flambování ovoce flambovací vozík brandy hořáky odkládací talířek na bajláky pánev džbánek s citrusovou šťávou cukr máslo odměrka na lihovinu ovoce

Příprava na flambované ovoce Šuplík č. 1 Plátěná kapsa Překládací příbory = bajláky

Příprava na flambování ovoce šuplík č. 2 sirky sklenička s vodou na uhašení sirky

Příprava na flambování ovoce 1 podložka na pánev 6. toping a šlehačka 2. nahřáté talíře přikryté příručníkem 7. plátěná kapsa s 5 ks bajláků 3. mistička s ovocem - kiwi 8. odkládací dezertní talířek 4. mistička s ovocem - ananas 9. příručník 5. mistička s ovocem - broskev