Západočeská univerzita v Plzni

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VÝSLEDKY DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ v Plzeňském kraji Plánování lidských zdrojů Svaz průmyslu a dopravy ČR, Západočeská univerzita v Plzni, Česko-německá obchodní.
Advertisements

Západočeská univerzita v Plzni Partner pro SOČ v Plzeňském kraji? Zdeňka Kielbusová, Karel Jedlička Seminář pro autory SOČ, , Plzeň.
Jak psát práci SOČ Tomáš Doseděl,
Aktivity Ústeckého kraje v rámci implementace RIS ÚK.
Nové vzdělávací moduly pro řízení inovací a VaV v průmyslových firmách reg. č. projektu CZ.1.07/3.2.11/ Praha Realizátor projektu: AC.
Σ Vznik sociologie. zakladatelem je Auguste Comte ( ) francouzský pozitivista řídí se třemi zásadami: POZNAT, PŘEDVÍDAT a JEDNAT Sociologie se.
Mapa České republiky Univerzita Karlova / Charles University (Praha, Plzeň, Hradec Králové) Jazykové kurzy – 1 rok – placené (po nich vstup.
Sektorové rady RNDr. Zdeněk Somr viceprezident Hospodářské komory České republiky.
MINIMATURITY
Západočeská univerzita v Plzni Partner pro SOČ v Plzeňském kraji? Zdeňka Kielbusová, Karel JanečkaSeminář pro autory SOČ, , Plzeň.
Tomáš Doseděl, Jak psát práci SOČ Tomáš Doseděl,
Mechatronika v okresu Plzeň-sever (a nejen tam) Ing. Jiří Prantner, Klastr Mechatronika o.s., prezident Tel: Mail:
Mechanismy evaluace kulturních služeb
VÝROČNÍ KONFERENCE VÝROČNÍ KONFERENCE k projektu prohlubování vzdělávání lékařů a nelékařů ÚVN.
Nové moduly pro řízení inovací reg. č.: CZ.1.07/3.2.02/ října 2014, Plzeň Představení projektu Mgr. Karel Psohlavec.
Jak psát práci SOČ Tomáš Doseděl,
1 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Dobré zkušenosti s partnery z aplikační sféry INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Dobré zkušenosti s partnery z aplikační.
Západočeská univerzita v Plzni Partner pro SOČ v Plzeňském kraji? Irena Vlachynská, Karel Jedlička Seminář pro autory SOČ, , Plzeň.
Hodnocení UJEP AK ČR Závěry a doporučení. Personální zajištění posilovat kvalifikační strukturu pracovišť - vytvořit realistické a kontrolovatelné plány.
Logo společnosti Název společnosti Jméno a příjmení přednášejícího společnosti.
Popularizace výsledků dopravního výzkumu CZ.1.07/2.3.00/
SEMINÁŘ Možnosti podpory podnikatelského sektoru a jeho dalšího rozvoje v Libereckém kraji Příprava projektu vědecko technického parku v Liberci Mgr. Tomáš.
Maturita 2008? Společná část Profilová část.
BUDDY SYSTÉM Západočeské univerzity. Co je to Buddy systém Dobrovolná studentská aktivita Pomoc zahraničním studentům Možnost pro studenty ZČU zdokonalit.
VY_32_INOVACE_ 01 - Ekologie. Ekologie se užívá v několika významech. V původním významu je ekologie biologická věda, která se zabývá vztahem organismů.
Informační systém o území v Plzeňském kraji a v Bavorsku Studie – analytická a návrhová část Informationssystem über das Gebiet in der Region Pilsen und.
Lednice,  vzdělávání dospělých je velmi důležité (je mu však věnována menší pozornost než v zahraničí)  nabídka je dostatečná, kvalita je.
Středoškolská odborná činnost - SOČ
současná medicína vyžaduje dokonalé technické zázemí,
Město Plzeň leží v Plzeňském kraji v Západních Čechách.
ÚVOD DO MEDITERÁNNÍCH STUDIÍ
Univerzita Karlova, Praha Pedagogická fakulta Středisko vzdělávací politiky Myslíkova 7, Praha 1 Tel.:
ECVET pro TRAWI Hana Slámová ECVET expert. Výsledky analýzy p ř ihlášených materiál ů KA1 Ze 147 úspěšných přihlášek 63 deklarovalo ECVET 42,8 procent.
Možnosti seberealizace v odborných soutěžích Patrik Čermák.
Postavení pedagogiky mezi vědami
Popularizace výsledků dopravního výzkumu CZ.1.07/2.3.00/
Vztahy geografie k ostatním vědám
„Váš kraj, Váš rozpočet“. Projekt „Váš kraj, Váš rozpočet“  Běžná praxe: občané mají možnost vyjádřit se k návrhu rozpočtu až ve fázi, kdy je návrh rozpočtu.
KATEDRA CHEMIE Fakulta pedagogická Západočeské univerzity v Plzni 2016.
IPS Informační a poradenské středisko pro volbu povolání a změnu zaměstnání Ing. Ivana Šatrová.
Projekt Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Libereckém kraji PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ V LIBERECKÉM KRAJI Leoš Křeček.
ČESKO - AMERICKÁ SPOLUPRÁCE V RÁMCI MEZIVLÁDNÍ DOHODY O VTS MEZI ČR A USA.
© NSZM ČR Národní síť Zdravých měst ČR Setkání Zdravých měst a realizátorů MA21 v Kraji Vysočina Jihlava, 12. ledna 2015.
FULBRIGHT Ů V PROGRAM A Č ESKÉ UNIVERZITY. Přehled stipendijních programů Stipendia pro české účastníky: Pro vědce a přednášející Pobyty na 3-10 měsíců.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
Název SŠ: SŠ-COPT Uherský Brod Autoři: Ing. Hana Ježková Název prezentace (DUMu): 1. Charakteristika a historie ekologie Název sady: Základy ekologie pro.
Internet Internet je celosvětový systém navzájem propojených počítačových sítí („síť sítí“), ve kterých mezi sebou počítače komunikují pomocí rodiny.
Metodická pomoc obcím Porada se starosty obcí Pardubického kraje
Slezská univerzita v Opavě, Fakulta veřejných politik v Opavě, Ústav středoevropských studií Partner projektu: Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Raciborzu.
Informační zdroje pro STM
Západočeská univerzita v Plzni
TVIP 2017 Institut environmentálního inženýrství
Ostravská univerzita (1991 → )
seminář Systém podpory nadání a SIPON
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Sociologie jako věda Mgr. Vladimír Velešík.
INFORMAČNÍ A PORADENSKÉ STŘEDISKO PRO VOLBU POVOLÁNÍ
Práca s elektronickou prihláškou SOČ
Stredoškolská odborná činnosť
Přírodovědecká fakulta UJEP
Krajský akční plán vzdělávání 1 ÚK
Škola PRO firmu firma PRO školu Zlín, 4. října 2018
Středoškolské vzdělávání ve Zlínském kraji s vazbou na pracovní trh
Motivace Technika Obavy Spolupráce 3D Stroje
Příprava dotačního programu „Program na podporu stáží žáků a studentů ve firmách“
Informace o projektu IKAP
Badatelská činnost žáků MŠ, ZŠ, SŠ, VŠ
Pracovní setkání středních škol
data aktuální ke dni Bc. Petra Razáková
Školní vzdělávací program CONSTANTIA – SAPIENTIA – PIETAS – VIRTUS VYTRVALOST – MOUDROST – SPRAVEDLNOST – UŠLECHTIOST.
Transkript prezentace:

Západočeská univerzita v Plzni Partner pro SOČ v Plzeňském kraji? Zdeňka Kielbusová Seminář pro autory SOČ, 4. 11. 2015, Plzeň

Představení ZČU Představení ZČU jako univerzity s mnoha fakultami, které pokrývají většinu oborů lidského zkoumání.

SOČ Uzel SOČ a ZČU 10. Elektrotechnika, elektronika a telekomunikace 11. Stavebnictví, architektura a design interiérů 12. Tvorba učebních pomůcek, didaktická technologie 13. Ekonomika a řízení 14. Pedagogika, psychologie, sociologie a problematika volného času 15. Teorie kultury, umění a umělecké tvorby 16. Historie 17. Filozofie, politologie a ostatní humanitní a společenskovědní obory 18. Informatika 1. Matematika a statistika 2. Fyzika 3. Chemie 4. Biologie 5. Geologie a geografie 6. Zdravotnictví 7. Zemědělství, potravinářství, lesní a vodní hospodářství 8. Ochrana a tvorba životního prostředí 9. Strojírenství, hutnictví, doprava a průmyslový design SOČ Uzel „SOČ uzel“ je pracovní název pro komunikační bod, který zájemci o libovolné téma umožní zprostředkovat konzultaci s odborníkem ze ZČU. „Projekt“ si neklade za cíl nahradit existující spolupráce mezi středními školami a konkrétními konzultanty ze ZČU. Naopak v této fázi mapuje existující spolupráce, aby na tyto spontánní aktivity navázal. Jeho prvořadým cílem je ovšem podchytit zájem studentů středních škol i v oborech, pro které ještě neexistují vazby SŠ-ZČU, a v těchto oborech pak podporovat vznik takových vazeb.

SOČ Uzel SOČ Uzel PhDr. Zdeňka Kielbusová Email: kielbus@kmt.zcu.cz Do předmětu zprávy napište: SOC – <nazev_oboru> Do těla zprávy popište svoje záměry a předběžně téma, které Vás zaujalo. Na základě Vámi popsaných informací se budeme snažit Vám doporučit nejlepšího konzultanta. Po zprostředkování kontaktu již komunikujete přímo s konzultantem. Telefon: +420 377 636 312 Za vším jsou lidé, za „SOČ Uzlem“ je v současné době kolegyně Irena Vlachynská. Projekt je v začátku a tak prozatím existuje pouze spojení pře email. Předpokládáme do budoucna www stránku pod doménou ZČU a provázanost s webem SOČ. Poznámka: do budoucna bude třeba „SOČ Uzel“ odosobnit, dát mailovou adresu např: soc_uzel@zcu.cz, aby se komunikací mohlo případně zabývat více lidí, či pro případ personálních změn.

http://bavsevedou.zcu.cz/

Facebook

Kontakt: PhDr. Zdeňka Kielbusová kielbus@kmt.zcu.cz