RODINNÁ, PÁROVÁ A INDIVIDUÁLNÍ TERAPIE

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Poradna Pro Rodinu Šumperk
Advertisements

Časová dotace:16 hodin měsíčně. možnost konzultace problémů souvisejících se speciálními vzdělávacími potřebami žáků vytváření podmínek pro integraci.
Šikana a kyberšikana ve školách – HK 2013 Možnosti práce se šikanou na ZŠ v rámci programu všeobecné primární prevence rizikového chování Mgr. Markéta.
PŘÍPRAVNÉ TŘÍDY ZÁKLADNÍCH ŠKOL v Městské části Praha 9 MOST MEZI ŠKOLKOU A ŠKOLOU.
Obecná a vývojová psychologie dne
Vlivy skupinové terapie SUR na rodinná či partnerská témata  Skupinová terapie může být předskokanem pro rodinnou či párovou terapii  Skupinová terapie.
Program PĚT P. Pět P je… Sociálně preventivní volnočasový program Sociálně preventivní volnočasový program Zaměřuje se na: Zaměřuje se na: Přátelství.
Zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc
OBECNÁ PSYCHOLOGIE VYUŽITÍ PSYCHOLOGIE V PRAXI
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Poradenství v kontextu inkluzivního vzdělávání
PŘEDSTAVUJEME Fond ohrožených dětí je občanské sdružení na pomoc týraným, zanedbávaným, zneužívaným opuštěným nebo jinak sociálně ohroženým dětem, s působností.
Kurz rodinného poradenství pro pracovníky pomáhajících profesí
Děti se specifickými potřebami Ochrana ohrožených dětí a jejich rodin Mgr. Marie Lukasová.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Kurz rodinného poradenství pro pracovníky pomáhajících profesí KOORDINACE SLUŽEB V PÉČI O KLIENTA V RT.
Vývojový cyklus rodiny Mgr. Petra Sobková
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Čujkovova 31 Ostrava – Jih tel: tel:
VÝVOJOVÁ PSYCHOLOGIE PhDr. Daniel Heller.
STŘEDISKO VÝCHOVNÉ PÉČE HELP
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: Výuková prezentace Předmět:
PŘÍPRAVNÉ TŘÍDY ZÁKLADNÍCH ŠKOL v Městské části Praha 9
Střední dospělost SZŠ a VOŠZ Zlín Zdravotnický asistent, druhý ročník
Poradna pro rodinu, manželství a mezilidské vztahy
MATEŘSKÁ ŠKOLA OLOMOUC Blanická 16. Charakteristika školy Jedná se o předškolní zařízení, jeho nosným programem a účelem je poskytování výchovy a vzdělání.
(Presenium) Jiří Vítovec
Charitní dům- azylové ubytování pro matky s dětmi a ženy v tísni
Lenka Lacinová Institut výzkumu dětí, mládeže a rodiny
Speciální školství v roce 2006 (a věřme, že i v dalších letech) Jiří Pilař
Riziko: Chybí ochranné prostředí, které nevyhovuje individuálním potřebám dítěte. klíčové: uzpůsobit prostředí patří mezi první úkoly + Náročnější prostředí.
Návrh legislativních změn v oblasti náhradní rodinné péče (výstupy projektu) PhDr. Miloslav Macela Praha, 16. června 2015.
PORADENSKÁ PSYCHOLOGIE JAKO ODBORNÁ A PROFESNÍ ČINNOST:
Seminář pro ředitele dětských domovů Pozlovice,
Sociální služba jako podpora při řešení skrytého záškoláctví Komunitní centrum Amaro Phurd – Pražská, Občanské sdružení Salinger Bc. Marie Janečková Mgr.
Základní charakteristika
Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín ŠKOLA: Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín Mgr. Eva Cigániková AUTOR: Mgr. Eva Cigániková VY_32_INOVACE_OV,7_15_MEZI.
Krize v rodině U3V Mgr. Michaela Vaško.
Šárka Šustová, ČSÚ Kulatý stůl Praha, Příjmy a životní podmínky domácností s dětmi a bez dětí.
Bc. Anna Kasincová (Pacholíková) Mgr. Markéta Křivská.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
Informační a poradenské centrum VIOLA Pilotní projekt Centra sociálních služeb Praha pro muže a ženy, kteří chtějí řešit konfliktní vztahy se svými blízkými.
Funkce a mezipředmětové vztahy předmětu sociální péče.
PORADENSKÁ PSYCHOLOGIE JAKO ODBORNÁ A PROFESNÍ ČINNOST:
 situace, kdy rodina v různé míře neplní základní požadavky a úkoly dané společenskou normou  selhání některého člena nebo členů rodiny, toto selhání.
Středisko křesťanské pomoci v Praze Představení SOS centra Diakonie ČCE – SKP v Praze Mgr. Helena Šašková KONFERENCE STOP NÁSILÍ VE VZTAZÍCH.
Číslo projektu MŠMT: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_20_01_náhradní rodinná péče Název školy: ZŠ, PŠ a MŠ Česká Lípa, Moskevská 679,
Projekt Rozvoj školských poradenských pracovišť v číslech Analýza měsíčních výkazů o činnosti školních psychologů/speciálních pedagogů a pracovníků Poradenské.
Linka bezpečí a důvěry - komunikace se službami odborné pomoci
Domy na půli cesty. pobytové služby zpravidla pro osoby do 26 let věku, které po dosažení zletilosti opouštějí školská zařízení pro výkon ústavní nebo.
OB 21 – OBN NÁHRADNÍ RODINNÁ PÉČE. ÚKOL ● ZKUSTE VLASTNÍMI SLOVY VYSVĚTLIT POJEM NÁHRADNÍ RODINNÁ PÉČE.
Řešení vrstevnických vztahů CZ.1.07/1.2.00/ /15/20161.
ŠKOLNÍ SPECIÁLNÍ PEDAGOG. Náplň práce nabízí možnost učitelům, žákům i jejich rodičům konzultovat některé problémy, které souvisí se speciálními vzdělávacími.
ŠPP - ŠKOLNÍ ROK 2015/2016. ČLENOVÉ ŠPP  Výchovné poradkyně Ing. Milada Chamillová, Mgr. Pavlína Chovancová  Metodičky prevence Ing. Jana Josefíková,
Podpora dětí a mladých dospělých v Dětském domově Radost a jejich příprava na vstup do samostatného života Daniel Walbröl mezinárodní konferencE v rámci.
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676
Slaďování pracovního a rodinného života podle dat VŠPS
Petra Martináková , ČJ+AJ se zaměřením na vzdělávání
Sociální práce s rodinou 4
Rodina jako sociální instituce
ETAPY VÝVOJE LIDSKÉHO ŽIVOTA II
RODINA A JEJÍ POSTAVENÍ VE SPOLEČNOSTI
Pedie Co mají společné?.
Rodinná, párová a individuální terapie a poradenství
Středisko výchovné péče FRÝDLANT
hospodaření domácnosti.
Edukace rodičů dětí s autismem a postdiagnostická péče v ČR
Školská sociální práce
Welfare state Sociální zabezpečení Zabezpečení rodin s dětmi
Velká rodina z pohledu rodinné politiky aneb
Transkript prezentace:

RODINNÁ, PÁROVÁ A INDIVIDUÁLNÍ TERAPIE http://www.mojeporadna.webnode.cz tel: 607 652 470 e-mail: petrakovaddc@seznam.cz 149 00 Praha 11, Chodov Hrdličkova 2207/3 psychoterapeutka Mgr. Eva Petráková RODINNÁ, PÁROVÁ A INDIVIDUÁLNÍ TERAPIE PORADENSTVÍ A Řešení výchovných problémů dětí (šikana ve škole, poruchy chování, problémy ve vztahu s vrstevníky či sourozenci,...) Uspořádání vztahů mezi rodiči a rodiči a dětmi v předrozvodovém a porozvodovém období Vztahové problémy (partnerské, rodinné, v zaměstnání,…) Přizpůsobení v nových životních etapách a rolích (narození dítěte, krize středního věku, odchod do důchodu,...) Řešení problémů s prosazováním a realizováním vlastních zájmů a potřeb Podpora při řešení poruch příjmů potravy http://www.mojeporadna.webnode.cz tel: 607 652 470 e-mail: petrakovaddc@seznam.cz 149 00 Praha 11, Chodov Hrdličkova 2207/3 psychoterapeutka Mgr. Eva Petráková RODINNÁ, PÁROVÁ A INDIVIDUÁLNÍ TERAPIE PORADENSTVÍ A Řešení výchovných problémů dětí (šikana ve škole, poruchy chování, problémy ve vztahu s vrstevníky či sourozenci,...) Uspořádání vztahů mezi rodiči a rodiči a dětmi v předrozvodovém a porozvodovém období Vztahové problémy (partnerské, rodinné, v zaměstnání,…) Přizpůsobení v nových životních etapách a rolích (narození dítěte, krize středního věku, odchod do důchodu,...) Řešení problémů s prosazováním a realizováním vlastních zájmů a potřeb Podpora při řešení poruch příjmů potravy http://www.mojeporadna.webnode.cz tel: 607 652 470 e-mail: petrakovaddc@seznam.cz 149 00 Praha 11, Chodov Hrdličkova 2207/3 psychoterapeutka Mgr. Eva Petráková RODINNÁ, PÁROVÁ A INDIVIDUÁLNÍ TERAPIE PORADENSTVÍ A Řešení výchovných problémů dětí (šikana ve škole, poruchy chování, problémy ve vztahu s vrstevníky či sourozenci,...) Uspořádání vztahů mezi rodiči a rodiči a dětmi v předrozvodovém a porozvodovém období Vztahové problémy (partnerské, rodinné, v zaměstnání,…) Přizpůsobení v nových životních etapách a rolích (narození dítěte, krize středního věku, odchod do důchodu,...) Řešení problémů s prosazováním a realizováním vlastních zájmů a potřeb Podpora při řešení poruch příjmů potravy http://www.mojeporadna.webnode.cz tel: 607 652 470 e-mail: petrakovaddc@seznam.cz 149 00 Praha 11, Chodov Hrdličkova 2207/3 psychoterapeutka Mgr. Eva Petráková RODINNÁ, PÁROVÁ A INDIVIDUÁLNÍ TERAPIE PORADENSTVÍ A Řešení výchovných problémů dětí (šikana ve škole, poruchy chování, problémy ve vztahu s vrstevníky či sourozenci,...) Uspořádání vztahů mezi rodiči a rodiči a dětmi v předrozvodovém a porozvodovém období Vztahové problémy (partnerské, rodinné, v zaměstnání,…) Přizpůsobení v nových životních etapách a rolích (narození dítěte, krize středního věku, odchod do důchodu,...) Řešení problémů s prosazováním a realizováním vlastních zájmů a potřeb Podpora při řešení poruch příjmů potravy