Cíle projektu Zkvalitnění spolupráce Jihočeské univerzity se středními školami při výuce přírodovědných a technických oborů. Zkvalitnění komunikace a spolupráce.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Střední zdravotnická škola v Karviné. oslavila v roce let své existence vybudovala si tradici kvalitní odborné školy její brány již opustilo přes.
Advertisements

H. Hanžlová AKTION Česká republika – Rakousko spolupráce ve vědě a vzdělávání Katarína Matusová.
KATEDRA CHEMIE Fakulta pedagogická Západočeské univerzity v Plzni 2016.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Realizace projektu: –
Projekt Národního technického muzea V technice je budoucnost Projekt „V technice je budoucnost“ (reg. číslo CZ.1.07/1.1.32/ ) je finančně podpořen.
PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Dříve realizované projekty PALMIF – 3 projekty (Fond aktivních opatření trhu práce) PALMIF – 3 projekty (Fond.
Nabízíme všem účastníkům projektu Posílení oborové zaměstnanosti absolventů Vytvoření poradenského servisu a aktivit pro stávající studenty, zájemce o.
Projekt: Cesta rozvoje středních škol v JmK CZ.1.07/1.3.10/ název operačního programu: OP VK číslo prioritní osy: 7.1 název prioritní osy: Počáteční.
Dětské umění překonává hranice. Principy přeshraniční spolupráce projektu Možnost poskytnutí širší nabídky oborů i v případech, kdy by pro školu (samostatně)
UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM „To je věda, seznamte se“ – podpora systematické práce s žáky a studenty v oblasti vědy, výzkumu a.
Chcete se něco dozvědět o naší škole? Potom …VstupteVstupte.
PRIORITNÍ PROJEKTY LIBERECKÉHO KRAJE V OBLASTI VZDĚLÁVÁNÍ PRO OBDOBÍ 2014+
Studentské aktivity ZSF JU 2010/2011 Anna Staníková místopředsedkyně AS ZSF JU místopředsedkyně SR JU studentka 3 RPBP.
Výzva č. 29 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.2 Vysokoškolské vzdělávání Mgr. Zuzana Plecitá PhDr. Eva Chvalinová,
Projekt střední školy stavební Jihlava Partneři: Vysočina Education Romsdal Videregående skole Godalen Videregående skole.
Tandem Koordinační centrum česko-německých výměn mládeže Koordinierungszentrum Deutsch-Tschechischer Jugendaustausch Soňa Vrátná Jednodenní školení jazykové.
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta, Jírovcova 24/1347, České Budějovice 1 Vzdělávání poskytovatelů sociálních.
Evropské jazykové portfolio v praxi TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.
Motivační seminář projektu Motivační seminář projektu „Motivace žáků ke studiu technických předmětů“
EU peníze školám Čtenářská gramotnost - záměr  Zlepšování čtenářských dovedností a zvyšování čtenářské gramotnosti ve všech ročnících  Obnovit knižní.
Jihočeská univerzita V Českých Budějovicích Zdravotně sociální fakulta Katedra právních oborů, řízení a ekonomiky Kolegium děkana 2. června 2009.
KVALITA VZDĚLÁVACÍCH SLUŽEB KVALITA VZDĚLÁVACÍCH SLUŽEB JIHLAVA Mgr. Naděžda Vrbatová, PhD.
Tematické setkání KAP Ústeckého kraje Metodická podpora KAP pro intervenci Rozvoj škol jako center CŽU (dalšího profesního vzdělávání) Jana Bydžovská,
Jsou venkovské školy horší než městské?
Informační a poradenské centrum ZČU
Střední rybářská škola a Vyšší odborná škola vodního hospodářství
Setkání zástupců 1. ročníků
Dokument KAP MSK - obsah
PRACOVNÍ SKUPINA KARDIOTECH
Komplexní systém hodnocení
Komplexní systém hodnocení
VÝZVA 2.2 – VYSOKOŠKOLSKÉ VZDĚLÁVÁNÍ
Členská schůze MAS Nepomuk,
Mezinárodní vzdělávací projekt TESEUS
SEMINÁŘ AKTIVNĚ S BESIPEM
Analýza potřeb škol Hlavní zjištění
PhDr. Dušan Bartůněk UK FTVS
Implementace Krajského akčního plánu Jihočeského kraje I
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
PODPORA TECHNICKÝCH A PŘÍRODOVĚDNÝCH OBORŮ

Science Gate / Brána k poznání přírodních věd
Inspirace pro přípravu projektů do Operačního programu
Setkání zaměstnanců FHS
RKC.
Program celoživotního učení Comenius
Informační a poradenské centrum ZČU Letní škola pro uchazeče a studenty se speciálními vzdělávacími potřebami Adresa: Univerzitní 20, Plzeň UI.
MODERNIZACE ODBORNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
PODPORA TALENTOVANÝCH ŽÁKŮ GYMNÁZIA OSTRAVA-ZÁBŘEH
VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO
Realizace akreditovaného Kurzu vysokoškolské pedagogiky
Co dělá Olomoucký kraj pro podporu polytechnického vzdělávání?
Kulatý stůl Rozvoj spolupráce SOŠ a členských firem HK
Systematická podpora technických talentů
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
A jako ASISTENT PhDr. Jitka Kendíková
Ekologie a životní prostředí
ASISTENT PEDAGOGA V MALOTŘÍDNÍ ŠKOLE
Další rozvoj a zvyšování kvality U3V na TUL
Aktuální informace o projektu IKAP
Dostupné vzdělání pro všechny kdo chtějí znát a umět víc…
KNIHOVNA UNIVERZITY PALACKÉHO V OLOMOUCI
Vyhodnocení dotazníku
Ekologie a životní prostředí
Akční plán - plánované společné aktivity
Prezentace NAEP INFORMAČNÍ SEMINÁŘ GRUNDTVIG
Právo, Účetnictví, Webový design a grafika, Ekonomika a mezinárodní obchod, Reklamní a marketingová komunikace, Právo Evropské unie, Veřejné finance, Firemní.
Inovace VOV informace o projektu
Aktuální informace o MAP vzdělávání na Broumovsku II
STŘEDOŠKOLSKÁ ODBORNÁ ČINNOST
Transkript prezentace:

Cíle projektu Zkvalitnění spolupráce Jihočeské univerzity se středními školami při výuce přírodovědných a technických oborů. Zkvalitnění komunikace a spolupráce mezi učiteli středních škol s odbornými pracovníky JU. Uspořádání letních akademických kurzů pro středoškolské studenty Uspořádat soustředění nejlepších studentů biologie před mezinárodní biologickou olympiádou. Rozvoj dalších mimoškolních aktivit, které povedou k rozvoji zájmu o studium technických a přírodovědných oborů.

Cíle projektu 1. Zkvalitnění spolupráce Jihočeské univerzity se středními školami při výuce přírodovědných a technických oborů. Tento cíl byl splněn realizací výstupu č. 3 – Aktivity Youth clubu, výstupu č. 7 – Vytvoření nabídky a realizace dvou typů exkurzí a výstupu č. 8 – Vytvoření vzdělávacích materiálů na zkvalitnění výuky a vzdělávání v krajinné ekologii.

Cíle projektu 2. Zkvalitnění komunikace a spolupráce mezi učiteli středních škol s odbornými pracovníky JU. – Tento cíl byl splněn realizací výstupu č. 4 – Uspořádání Botanického víkendu pro středoškolské učitele, výstupu č. 7 – Vytvoření nabídky a realizace dvou typů exkurzí a výstupu č. 8 - Vytvoření vzdělávacích materiálů na zkvalitnění výuky a vzdělávání v krajinné ekologii.

Cíle projektu 3. Uspořádání letních akademických kurzů pro středoškolské studenty – Tento cíl byl splněn realizací výstupu č. 1. – Uspořádání letních akademických kurzů a výstupu č. 2 – Uspořádání letních kurzů „Letní krajinná ekologie“.

Cíle projektu 4. Uspořádat soustředění nejlepších studentů biologie před mezinárodní biologickou olympiádou. Tento cíl byl splněn realizací výstupu č. 6 - Uspořádáním soustředění 5-8. 10. 2007 v Horské Kvildě.

Cíle projektu 4. Rozvoj dalších mimoškolních aktivit, které povedou k rozvoji zájmu o studium technických a přírodovědných oborů. Tento cíl byl naplněn v rámci výstupu č. 5 – Etologická škola, výstupu č. 8 – Vytvoření vzdělávacích materiálů na zkvalitnění výuky a vzdělávání v krajinné ekologii, výstupu č. 9 – Rozšíření nabídky SOČ, výstupu č. 10 – Prezentace výsledků na odborném fóru, zabývajícím se vzděláváním středoškoláků a publikační činnost projektu

Cíle projektu 4. Rozvoj dalších mimoškolních aktivit, které povedou k rozvoji zájmu o studium technických a přírodovědných oborů. Tento cíl byl naplněn v rámci výstupu č. 5 – Etologická škola, výstupu č. 8 – Vytvoření vzdělávacích materiálů na zkvalitnění výuky a vzdělávání v krajinné ekologii, výstupu č. 9 – Rozšíření nabídky SOČ, výstupu č. 10 – Prezentace výsledků na odborném fóru, zabývajícím se vzděláváním středoškoláků a publikační činnost projektu