Praha, 23. března 2017 Alice Štollová Kovandová

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Doporučení pro přípravu žádosti;
Advertisements

PRVNÍ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 18. KVĚTNA 2004 PRVNÍ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 18. KVĚTNA.
Monitorovací výbor Rámce podpory Společenství RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce.
Pravidla publicity projektu
EHP a Norské Fondy Suzana Jovaševićová Ministerstvo financí ČR – Národní kontaktní místo.
Výběr projektů Leader ČR 2006 (Ing. Olga Ondráčková, manažerka MAS) Logo- návrh 13ti leté studentky Konečná podoba loga MAS Konečná podoba loga MAS.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR MONITOROVACÍ VÝBOR Praha 21. ledna 2015 Milada Hroňková.
Zpracování záměru projektu a jeho příloh Ing. Hana Kuželková, NVF, o.p.s.
Účetní poradce jednoduchá cesta ke spolehlivým informacím MBM Trans, s.r.o. Ing. Jolana Jakoubková.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Statut a Jednací řád Výboru České republiky pro programy nadnárodní a meziregionální spolupráce Praha 21. ledna.
Program švýcarsko – české spolupráce Fond na přípravu projektů Ministerstvo financí - Národní koordinační jednotka (NKJ)
Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 – 2013 Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 – 2013 Zpracovala: Bc. Jana Bartošková Datum: 25. října 2010.
KANCELÁŘ CZELO: PARTNER ČESKÉHO VaVaI V BRUSELU ANNA VOSEČKOVÁ.
PROCES PRÁVNÍHO NAVÁZÁNÍ SCHVÁLENÉHO PROJEKTU. ROZHODOVÁNÍ naplánování bez výhrad (mohou být ale doporučení, jejichž plnění kontroluje příslušná pobočka.
1 Komunitární program PROGRESS Jitka Zukalová, MPSV, oddělení Evropské unie.
Komunitární program PROGRESS Jitka Zukalová, MPSV, oddělení Evropské unie.
Praktické rady a zkušenosti jak vytvořit RP, jak připravit program RP Eva Bosáková Národní kancelář EQUAL.
Stav příprav na SROP v krajích Příprava financování projektů internetizace knihoven ze strukturálních fondů Ústí nad Orlicí, 20. – Zdeněk Semorád.
RPS/CSF Technická pomoc RPS Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
Seminář k ukončování projektů Fondu soudržnosti 19. března 2008 Dokladování udržitelnosti projektů v Závěrečných zprávách Fond soudržnosti sektor životního.
Komunikační plán RPS Realizované projekty leden-červen 2007 Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1
OPPS ČR-PR Operační program přeshraniční spolupráce Česká republika-Polská republika Seminář pro žadatele Zpracovala: Jana Bartošková.
Centrum pro regionální rozvoj ČR, Společný technický sekretariát Olomouc, Jeremenkova 40B, Olomouc,
Zapojení se do "evropských" procesů a diskusí o sociálním začleňování Sociální inkluze ve světle současného vývoje a nového programovacího období Seminář.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace (EaSI) Registrace 10:00 – 10:15 I. blok 10:15 – 11:00 Jitka Zukalová, MPSV, poradce EURES ČR Obsah: srovnání.
Představení Zprostředkovatele a partnera programu Martina Bečvářová Praha (květen 2015)
EHP a Norské fondy Fond pro bilaterální spolupráci na národní úrovni Vlastimil Vaněk Ministerstvo financí ČR.
Operační program ESPON 2013 Informační den Program ESPON 2013 Projektová partneři Mgr. Milada Hroňková Ministerstvo pro místní rozvoj ČR 21. února 2011.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR NÁRODNÍ ORGÁN PRO KOORDINACI KOORDINAČNÍ SETKÁNÍ S ŘO A SEA HODNOTITELI DOHODY O PARTNERSTVÍ A PROGRAMŮ.
Interreg CENTRAL EUROPE Výbor, Praha, 4. únor 2016 Stella Horváthová, Ministerstvo pro místní rozvoj, Odbor evropské územní spolupráce.
Informace o aktualizaci Politiky územního rozvoje ČR Ing. Filip Novosád, OÚP MMR 14. zasedání Pracovní skupiny pro udržitelný rozvoj regionů, obcí a území.
Lenka Kšanová (Praha, duben 2016) Výzva dodatkových aktivit- finanční část.
Výzvy v rámci IROP Centrum pro regionální rozvoj České republiky Ing. Markéta Kupcová,
OPPS ČR-PR Rozdíly v programech přeshraniční spolupráce v rámci Cíle 3 realizovaných v MSK a časté chyby Zpracovala: Ing. Markéta Hluchníková.
Role Olomouckého kraje při implementaci programu INTERREG V-A ČR-Polsko Seminář „Jak na přeshraniční projekty s Polskem v období “, Olomouc, 3.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Nové podmínky administrace projektů Ing. Zdeněk Bogoč.
Neziskový sektor jako partner. Národní úroveň Pracovní skupina „NNO a regionální rozvoj“ - otevřená platforma NNO na národní úrovni - téma: regionální.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Podpora žadatelů Praha, 31. března 2016 Alice Štollová Kovandová.
Centrum pro regionální rozvoj ČR Vinohradská 46, Praha 2 | tel.: | fax: | | Příprava.
Integrovaný regionální operační program – obecný úvod, hodnocení Pardubice Ing. Markéta Kupcová Centrum pro regionální rozvoj České republiky.
FSS MU 2. dubna 2012 Neziskový sektor v České republice a partnerství.
Podpora kvality ve výzvách Analýza výsledků proběhlých výzev
Interreg V – A Česká republika - Polsko
Burza partnerů v rámci OP EÚS Rakousko – Česká republika
Olomouc, 18. září 2017 Alice Štollová Kovandová
Strategické řízení a plánování ve školách a v územích –
4. zasedání Výboru České republiky pro programy nadnárodní a meziregionální spolupráce března 2017Praha.
Praha, 23. února 2017 Alice Štollová Kovandová
Interní postupy MAS Brdy
Interreg DANUBE Program nadnárodní spolupráce
Téma: Harmonogram a organizační záležitosti
Praha, 14. února 2017 Alice Štollová Kovandová
Praha, 31. března 2016 Alice Štollová Kovandová
OP Meziregionální spolupráce
Praha, 23. června 2016 Pavel Lukeš
Interreg DANUBE Program nadnárodní spolupráce
Dotace obcím na zpracování územních plánů pro rok 2017
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Bilaterální fond na programové úrovni opatření „B“
Informace IROP Rámec pro podporu infrastruktury.
Příprava operačních programů
PS ESPON zasedání Výboru ČR pro programy
Podpora žadatelů Alice Kovandová Ministerstvo pro místní rozvoj
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
Interreg DANUBE Program nadnárodní spolupráce
Pracovní setkání středních škol
Komunitární program PROGRESS
Výzva dodatkových aktivit- finanční část
4. výzva Pavel Lukeš Ministerstvo pro místní rozvoj
Transkript prezentace:

Praha, 23. března 2017 Alice Štollová Kovandová Podpora žadatelů Praha, 23. března 2017 Alice Štollová Kovandová

NCP (Národní kontaktní místo programu) Ministerstvo pro místní rozvoj Možnosti pro žadatele: - Telefonické a e-mailové dotazy - obecné - Osobní konzultace – prostudované materiály, lépe projektový záměr Překlady dokumentů (např. Programový manuál před 1. výzvou, nyní verze 4 – bez překladu) Kontrola – MMR – kontrola způsobilosti žadatelů – statutu - před konečným schválením JS Zprostředkování kontaktu na partnera z ciziny Informační dny, semináře Mailing-list – možnost zařazení/ vyřazení - předávání informací od JS Tiskové zprávy, nebo informační e-maily po MV, setkáních Výboru ČR 2014-2020, novinky, akce Webové stránky www.dotaceEU.cz – sekce Programy – INTERREG EUROPE

Webové stránky MMR – www.dotaceEU.cz Programový dokument Informace pro žadatele Kontakty na ŘO Cíle 1 – aktualizace únor 2017 3. výzva Pokyny pro příjemce Metodiky a legislativa Související dokumenty

Události 14. 2. 2017 - Finanční seminář pro žadatele 23. 2. 2017 - Informační den INTERREG EUROPE 22. – 23. 3. 2017 – sekání na Maltě “Europe, let‘s cooperate“ pro zájemce o 3. výzvu; registrace uzavřena, kapacity již naplněny, možnost nalézt zahraničního partnera pro svůj projektový záměr (součástí tohoto setkání bude i jednání Monitorovacího výboru) Webináře a otázky a odpovědi – organizuje JS 3. výzva otevřena 1. 3. – 30. 6. 2017 7. 3. 2017 – Výbor ČR Monitorovací výbor po ukončení výzvy a prvním kole hodnocení předložených projektů Pro české partnery bude další Finanční seminář… a dle zbylých financí možnost 4. výzvy

Děkuji za pozornost. Alice Štollová Kovandová Odbor evropské územní spolupráce Ministerstvo pro místní rozvoj Praha 1, Letenská 3 E-mail: alice.stollova@mmr.cz www.dotaceEU.cz www.interregeurope.eu