Informace z OR okresní sněm

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
JIHOMORAVSKÝ KRAJ TGM Junák - svaz skautů a skautek ČR
Advertisements

Junák – svaz skautů a skautek ČR,
Zpráva předsedy KRJ za období
…nasaj informace SKAUTSKÝ ROK u nás v Libereckém kraji a tak…
Členská schůze Klub nemocných cystickou fibrózou
Martina Rybová - Taťka Zpravodajka OR pro vzdělávání.
RVP a jejich transformace do školních vzdělávacích programů 1. díl Tvorba a ověřování pilotních školních vzdělávacích programů na vybraných SOŠ a SOU Projekt.
Informace z okresu 2011 Výjezdní zasedání okresu
Myšlenka? Aktivita? Životní styl.
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Informace z okresu 2012 Výjezdní zasedání okresu
Organizace Sněm okresu Hodonín 2013 Delf – Tomáš Svoboda.
Duben 2012 – říjen  KLŠVS, VMP  Klíče pro život  lodě a vybavení (slevy apod.)  krojové doplňky  žebříček výsledků závodů  Tři jezy.
1 Roverský začátek ProjektyRovernetOdborky Soutěže a závody Zahraniční aktivity Kurzy a celostátní akce Časopis KmenOddílVýzvy Programová nabídka pro rovery.
Okresní sdružení ČUS Tábor
Krajská rada Junáka Libereckého kraje Afrooting - krajské roverské setkání 2007 Mníšek u Liberce, 19. až 21. října 2007.
Výjezdní zasedání ORJ Hodonín
Výchovný odbor Želvičky. Výchovný odbor „Želvičky“ Členové: Kiwi, Villda - Ratíškovice, Milka, Andy - Čejka Sketmen, Šmudla, Junior, Ryša, Hárvy – Kyjov.
Informace o činnosti Společnosti revizního lékařství ČLS JEP
Klíčení Rosteme s dětmi Pionýrský program neformálního vzdělávání se zaměřením na děti se specifickými vzdělávacími potřebami.
Martina Rybová - Taťka Zpravodajka OR pro vzdělávání.
Co se honí želvími hlavami. Celoroční plán Proč jej dělat? – Práce s dětmi není náhodná, chceme někam směřovat – Všichni vedoucí chtějí dosáhnout s dětmi.
Junák – svaz skautů a skautek ČR, okres Hodonín Akreditovaný 39 hodinový zdravotnický kurz Zdravotník zotavovacích akcí 2011 Kateřina Smerfetka Šablaturová.
Odbor pro personalistiku Valný sněm Junáka Litomyšl 28.–
Krajský sněm ledna 2011 radnice, nám. Dr. E. Beneše, Liberec Volební program Jerry a Slůně |
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_295.
Okresní sněm Zpráva o činnosti zahraniční zpravodajky Připravila: Kateřina Motlová - Káťa.
Zpráva o činnosti SK RVŠ 9. sněm RVŠ, 20. listopadu 2014 Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání 2012 – 2014 Daniel Thibaud.
Výchovný odbor Želvičky
Okresní jamboree – 10. června 2012 RS Hutník, Lučina.
Grantové programy Odboru školství, mládeže a sportu KrÚ pro rok 2008: Sportoviště 2008 Jednorázové akce 2008.
Martina Rybová - Taťka Zpravodajka OR pro vzdělávání.
ČLENSKÁ SCHŮZE Návrhy usnesení Návrhy usnesení Usnesení č. 07/12/08-1: „Členská schůze volí pro zápis z členské schůze zapisovatelem.
RS v okrese Hodonín Proběhlé akce: Zima 2013: RKLM: ne-svoboda ( ) V Uherském Hradišti na základně střediska Psohlavci 19 lidí.
ORGANIZACE ČK Fortis, sobota , Lelekovice
Okresní výchovný odbor Želvičky Zrealizované akce v roce 2010/2011.
Sněm RVŠ - bod 4.1 RVŠ Sněm RVŠ - bod 4.2 Základní informace: Bilanční a hodnotící zpráva RVŠ za funkční období
Zpráva z ustavující schůze a činnosti od ledna 2009 Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání Ján Říha.
Návrhy usnesení Členská schůze sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty Restaurace u Boudů
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Co zajišťuje metodická komise Informace o činnosti metodické komise, jak je získat Instruktoři Kvalifikace instruktorů Co připravujeme na letošní rok.
Označení materiálu : VY_32_INOVACE_EKO_1151Ročník:4. Vzdělávací obor: Ekonomika Tematický okruh: Hospodářský výsledek, daň z příjmu a účetní závěrka Téma:
Ovčin. Odbor pro Vzdělávání ČINovnic a činovníků Skupina dobrovolníků pod zpravodajkou VRJ pro vzdělávání – Funguje jako podpůrný, pracovní a poradní.
Co je program Mládež v akci? Největší evropský grantový program na podporu NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ.
MORPHOLOGY 2015 Olomouc 6. – 8. září Schůze výboru a plenární schůze ČAS v Olomouci 1. Vzpomínka na zesnulé členy (doc. Linc) 2. Výroční zpráva.
I NFORMACE Z OKRESU 2014 V ÝJEZDNÍ ZASEDÁNÍ OKRESU Junák – svaz skautů a skautek ČR, okres Hodonín Mgr. Karel Ryba – Mýval místopředseda OR.
Ing. Jiří „Hrach“ Stokláska předseda OR. Seznam akcí pod hlavičkou ORJ ◦ Velkomoravský bál (2. ročník) ◦ Team-building VM ◦ RKLM ◦ RK Pyramida (5. ročník)
Datum: Zpracoval(a): Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Výbor pro národnostní menšiny zastupitelstva Moravskoslezského kraje
Výroční zprávy Rady vlády pro udržitelný rozvoj 7. zasedání Pracovní skupiny pro udržitelný rozvoj regionů, obcí a území RVUR 31. březen 2010.
Porada škol a školských zařízení Středočeského kraje
Informace za volební období sněm okresu
FC Slovan Rosice, z.s..
Informace z okresu 2014 Výjezdní zasedání okresu
PODPORA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V ÚSTECKÉM KRAJI 2 - POSOSUK 2
Činnost výchovného odboru
Místní akční plán vzdělávání MAP rozvoje vzdělávání na území Prahy 8
Program MŠMT VIII v roce 2017
Okresní sdružení ČUS Tábor
Zahraniční zpravodaj Kateřina Motlová - Káťa
Adrenalinové odpoledne pro děti
Vzdělávání Okresní sněm 2016
Z p r á v a j e d n a t e l e Aktuální stav členské základny
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z přezávazkování/nedočerpání Programu Olomouc Zlín
Vyhlášení 3. výzvy předkladatelům grantových projektů k předkládání projektových žádostí o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost,
Sociální práce TEĎ a TADY II
Vzdělávání v Junáku Jiří Fait - George.
AUTOEVALUACE CESTA KE KVALITĚ
4. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Český Těšín, reg. č. CZ /0.0./0.0/15_005/ prosinec.
Bod č. 7: Částečné zrušení usnesení přijatého na 19
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Transkript prezentace:

Informace z OR 2013-2016 okresní sněm Junák – český skaut, okres Hodonín, z. s. Mgr. Karel Ryba – Mýval místopředseda OR

Registrace 2014 – 2016 2014 – 798; 2015 – 836; 2016 – 882

Registrace 2016 Podíl středisek na Členské základně

Registrace Vývoj členské základny 2007 - 2016

Registrace Vývoj členské základny 2007 - 2016

CO SE PODAŘILO – Klíčová Oblast ŘÍDÍCÍ aktualizována vyhláška Organizační a jednací řád OR aktualizována vyhláška k dotacím vč. motivační části 2x jsme provedli hodnocení kvality, provádí se i na střediscích pravidelná zasedání OR, 2x výjezdní aktualizovány formuláře pro vedoucí akce a hospodáře akcí dokumenty okresu na google disku …

CO SE PODAŘILO – KO VÝCHOVNÁ Okresní jamboree 2014 – Vřesovice – 138 úč. Okresní jamboree 2016 – Littner – 254 úč. Tvůrčí dílna se uskutečnila 3x, z toho 2x na jamboree (2015 – 108 úč.) ZVaS Klobouky 2014, SZ Dubňany 2015, ZVaS Veselí n/M 2016 – vždy min. 1 hlídka ze střediska RT NAŠROT (28, 17, 18) Metodika + seminář k plánům činnosti oddílů RK Pyramida 3x vč. pro kurzu po OdR další akce např. RKLM, Kořeny … …

CO SE PODAŘILO – KO VZDĚLÁVACÍ ČLK Velká Morava (18, 21, 22) VLK Velká Morava (15, 10, 10) ČZ „stará“ pro dospělé (15) Doškolovací ZZA 2x a ZZA 1x dle potřeb středisek Nabídka vzdělávacích akcí na výjezdních zasedáních Nový systém nahlašování kvalifikací Nová zkušební komise pro ČZ a VZ, nárůst o 3 nové členy …

CO SE PODAŘILO – KO HOSPODÁŘSKÁ Hospodaření končí ziskem , nikoliv ztrátou Finanční rezerva okresu ve výši Zlepšena kontrola akcí okresu od rozpočtu po vyúčtování Zapisování poštovného a nového majetku do formulářů na google disku Formuláře pro hospodaření na webu okresu Prodána základna Vřesovice středisku Ratíškovice …

CO SE PODAŘILO – KO PROVOZNÍ Růst členské základny 2014 +5,5%; 2015 +4,8%; 2016 +5,5% Nárůst uživatelů skautISu Funkční STS a e-mailové konference Propojení jednotlivých webových prezentací okresu Pravidelné kontroly táborů Hlášenky a skutečnost táborů odevzdávána včas Registrace de facto bez výjimek …

CO SE PODAŘILO – KO REPREZENTAČNÍ A PERSONÁLNÍ Přednáška k jednotné prezentaci skautingu v okrese na veřejnosti na výjezdním zasedání Funkční a aktualizované weby a facebook Zvyšování kvalifikace, účast na seminářích 2 semináře v rámci okresu Hodonín 2015 Skautská personalistika 2016 Jak psát úspěšné žádosti o dotace …

Co se nepodařilo, nerealizovalo? Výchovný zpravodaj ve většině středisek Vzniknou 2 nové roverské kmeny Analýza potřeb oddílů – spolupráce a metodika Čekatelský kurz Akce pro pořadatele RK na výměnu zkušeností Koncept dálkového vůdcovského kurzu Metodická podpora pro hospodáře a revizory Výroční zpráva za rok 2015 Najít fundraisera, tajemníka a zapisovatele rad Nástupnictví …

Ať nekončíme negativně, co se letos povedlo střediskům a okresu  02 - vznik 3. oddílu (Fery, Šůtr); předání 1. oddílu (Ben, Eny), rozvoj skautingu ve Ždánicích a Vlkoši, nová klubovna Kostelec, rekonstrukce Kukačky, snížení dluhu … 03 – nárůst členské základny, rozdělení funkcí mezi činovníky, pronájem nového tábořiště … 04 – podpora oddílu v Čejkovicích – 35 členů … 05 – udržení počtu dětí, úspěšný countrybál, maximálně naplněný tábor, noví rádci … 06 – úspěšné nábory, rozšíření členské základny … 09 – dobrá spolupráce a nadšení oddílu i vedení střediska, účast na akcích, ekologické brigády v Gagrazech, charitativní sbírky, akce pro veřejnost, dobré jméno v kraji … Okres - tvorba finanční rezervy, akce – Pyrmida, Našrot, Velká Morava, Okresní jamboree a další …

Účastníci největší akce zdraví delegáty okresního sněmu

OR a její zpravodajové (do 2015 členka OR Černoška a zdravotní zpravodajka puňťa) předseda Ing. Jiří Stokláska (Hrach) místopředseda Mgr. Karel Ryba (Mýval) členové – volení   Ing. Stanislava Lingová Žýžala), Ing. Petr Štipčák (Čok), Jan Polášek (Villda) členové – vedoucí středisek Bc. Petr Mateleško (Lapka), Miroslav Jagoš (Kokr), Pavel Hnilica (Palis), Lucie Dordová (Šnek), Stanislav Ling (Stano), Blanka Holásková (Broňťa) hospodářská zpravodajka Ing. Stanislava Lingová (Žýžala) výchovná zpravodajka Jana Koudelová (Milka)  výchovný zpravodaj  Jan Polášek (Villda) organizační zpravodaj  Bc. Tomáš Svoboda (Delf) správce majetku Stanislav Ling (Stano) mediální zpravodajka  Jolana Čuprová (Jolča) zpravodaj pro vzdělávání Mgr. Karel Ryba (Mýval) zahraniční zpravodajka Bc. Kateřina Motlová (Káťa) zpravodaj pro R+R Pavel Martinek (Šmudla)

Děkujeme všem aktivním členům OR, RK a zpravodajům ve volebním období 2013-2016 zejména pak odcházejícím dlouholetým členům OR – Čokovi a Villdovi DĚKUJI ZA POZORNOST Mýval