Parlament České republiky " PREVENCE SEZÓNNÍ CHŘIPKY V ČR"

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Střední zdravotnická škola, Brno, Jaselská 7/9
Advertisements

Dětský pacient v ordinaci praktického lékaře.
Zhodnocení projektu plk. Mgr. Pavla KOPECKÁ Vedoucí Preventivně informační odbor Policejní prezidium ČR.
Evropský rok dobrovolnictví • Evropský rok dobrovolných činností na podporu aktivního občanství (ERD) je tematickým rokem vyhlášeným pro všechny členské.
Finanční možností svépomocných skupin
Důkazy & praxe Preuves & Pratiques multitématický kongres congrés multithématique Prague sobota 8. října 2005 samedi 8 octobre 2005.
Právní aspekty genderového rozpočtování v České republice JUDr. Kristýna Outlá Praha.
Činnost SK RVŠ za období prosinec 2010 – únor Sněm RVŠ, Praha Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání Miroslav Jašurek.
Zapojení pacientů a veřejnosti MUDr. Tomáš Kuhn Centrum pro klinické doporučené postupy Ústav sociálního lékařství a zdravotní politiky LF UP v Olomouci.
Naši sou č asní politici Ivana Pavlí č ková 7A/
Současní ministři ČR Od 13. července 2010.
Vzpomínka k mezinárodnímu dni BOZP a informace k aktivitám Evropské agentury pro BOZP v roce 2007 RNDr. Sedlák, ředitel odboru bezpečnosti práce a pracovního.
Zajištění bezpečnosti potravin v České republice
Očkovací centra společnosti Avenier, a.s. Mirka Kohoutková Sales and Marketing Manager.
RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
ICT ve zdravotnictví – Malostranský palác 9:00 Zahájení a přivítání Ing. Roman Srp 9:05 Úvodní slovo RNDr. Jiří Schlanger – náměstek ministra.
Kvalita a bezpečnost IT ve zdravotnictví
Očkovací centra Avenier (nejsou jen pro cestovatele) Mirka Kohoutková Obchodní a marketingová manažerka Praha Avenier, a.s., Bidláky 20, 639.
Výskyt HIV/AIDS v ČR MUDr. Michael Vít,PhD Hlavní hygienik ČR a náměstek ministra zdravotnictví ČR.
RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Praha, 10. prosince Sdružení automobilového průmyslu TP „Vozidla pro udržitelnou mobilitu“ (stručná informace) Ing. Vladimír Volák, člen Představenstva.
TYPY A FORMY ÚRAZŮ I NÁSILÍ NA DĚTECH A MLÁDEŽI
Závěrečná konference NSK JEDEME DÁL … Hotel Pyramida, 19. května 2015.
Seminář pořádaný Výborem pro zdravotnictví Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR pod záštitou poslance výboru Bc. Stanislava Mackovíka na téma PONEHODOVÁ PÉČE.
Postavení Nejvyššího kontrolního úřadu v rámci systému státní správy České republiky Jeho význam, fungování a systém kontrol.
Vláda ČR. Předem bychom rádi poděkovali těm, kteří na nás nebudou během prezentace házet nenávistné či nepřítomné pohledy. Děkujeme.
Euro versus koruna Kdy je optimální přijmout euro? 18. října 2007 Hlavní sál, Senát PČR Centrum pro studium demokracie a kultury Výbor pro záležitosti.
Intervenční programy, poradny podpory zdraví
PRACOVNÍ SKUPINA NOVÉ METODICKÉ TRENDY UDRŽITELNOSTI
KONTAKTNÍ SEMINÁŘ Programu CZ11 Public Health Inititatives Iniciativy v oblasti veřejného zdraví Zaměření Programu.
Světový den zdraví 2014 Nemoci přenášené vektory - prevence MUDr. Vladimír Valenta, Ph.D. náměstek pro ochranu a podporu veřejného zdraví a hlavní hygienik.
MINISTERSTVO OBRANY ČESKÉ REPUBLIKY. SYSTÉM VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI PRIMÁRNÍ PREVENCE RIZIKOVÉHO CHOVÁNÍ PERSONÁLU REZORTU MINISTERSTVA OBRANY Praha, červen.
Národní síť Zdravých měst ČR Zdravotní plán města.
Škola podporující zdraví Komunitní program WHO pro MŠ, ZŠ a SŠ v ČR od r Národní koordinační centrála v SZÚ Poslanecká sněmovna, Konírna
Aktivity Ministerstva zdravotnictví ČR - Strategie zvýšení proočkovanosti proti sezónní chřipce MUDr. Michael Vít, Ph.D. Poslanecká sněmovna 23. listopadu.
OČKOVÁNÍ – vzdělávání PLDD MUDr.Alena Šebková, PLDD, předsedkyně OSPDL ČLS JEP Parlamentní seminář, duben 2015.
Zdraví 2020 – Národní strategie ochrany a podpory zdraví a prevence nemocí MUDr. Vladimír Valenta, Ph.D. Hlavní hygienik ČR a náměstek ministra pro ochranu.
Akční plány pro implementaci Zdraví 2020 – Národní strategie ochrany a podpory zdraví a prevence nemocí MUDr. Vladimír Valenta, Ph.D. Náměstek ministra.
BEZPEČNÉ UŽÍVÁNÍ LÉKŮ PharmDr. Lubomír Chudoba Výbor pro zdravotnictví Poslanecké sněmovny PČR 9. června 2015.
Národní politika BOZP a příprava Národního akčního programu BOZP pro období konference Společně bezpečně v EU – Partnerství v prevenci rizik.
Globální akční plán WHO pro zdraví pracovníků na období Pavel Urban Státní zdravotní ústav WHO spolupracující centrum pro pracovní lékařství.
Zdravotnická Záchranná Služba Historie Poslanecká sněmovna Parlamentu ČR MUDr. Jiří Štětina – poslanec PSP ČR MUDr. Milan Ticháček.
© NSZM ČR Národní síť Zdravých měst ČR Setkání Zdravých měst a realizátorů MA21 v Kraji Vysočina Jihlava, 12. ledna 2015.
Akční plán podpory zdraví Nemocnice Pelhřimov, p.o. Pavlína Fridrichovská, DiS. Podzimní škola WHO – HPH, 12. – , MZČR Praha.
Možnost změny očkovacího kalendáře v závislosti na změně
Význam standardů doporučených postupů chirurgické péče Prof. MUDr. Miroslav Ryska, CSc. předseda České chirurgické společnosti Tisková konference Ministerstvo.
Mezioborovým vzděláváním ke zvýšení bezpečnosti seniorů 29. října 2015 Republikový výbor pro prevenci kriminality.
[ 1 ] MUDr. Tomáš Boráň Seminář oddělení klinického hodnocení, SÚKL, a © 2011 Státní ústav kontrolu léčiv Webové stránky SÚKL pro potřeby.
Příprava reformy - cíle a přínosy PhDr. Marek Ženíšek, Ph.D.
Práce a stáže v Evropském parlamentu
„Dočkáme se vládní strategie pro zdraví seniorů?“
Den mezinárodní kuchyně v českých školních jídelnách
Zdravotní péče, odborné činnosti, zdravotní služby
Je nutné za očkování platit ?
PROJEKT„ÚSPĚŠNÁ PRAXE PŘI ZVLÁDÁNÍ KOMUNITNÍCH KONFLIKTŮ V REGIONECH STŘEDNÍ A VÝCHODNÍ EVROPY” Projekt je finančně podpořen v rámci programu EK pro.
Přeshraniční poskytování zdravotní péče
Plán činnosti PS na rok 2009 Náměty na činnost PS
Úspěchy českého předsednictví v oblasti zdravotnictví
Zhodnocení projektu plk. Mgr. Pavla KOPECKÁ Vedoucí
PROJEKT„ÚSPĚŠNÁ PRAXE PŘI ZVLÁDÁNÍ KOMUNITNÍCH KONFLIKTŮ V REGIONECH STŘEDNÍ A VÝCHODNÍ EVROPY” Projekt je finančně podpořen v rámci programu EK pro.
PEDAGOGICKÉ VEDENÍ STUDENTŮ Garant: Mgr. Anna Krátká, Ph.D
Národní diabetologický program (NDP)
Politici ČR Kateřina Kurcová 7A/
Legislativní proces v Parlamentu ČR
SOCIÁLNÍ INOVACE V PRAXI po záštitou JUDr. Bohumila Šimka,
Transformace uhelných regiónů z evropské perspektivy
KLUB VEŘEJNÉ SPRÁVY ČMA
spolupracujeme s ekonomickou diplomacií
Workshop na téma „Realizace politiky přípravy na stárnutí”
Transkript prezentace:

Parlament České republiky " PREVENCE SEZÓNNÍ CHŘIPKY V ČR" Poslanecká sněmovna 2010 Odborný seminář organizovaný Asociací inovativního farmaceutického průmyslu ve spolupráci s Výborem pro zdravotnictví pod záštitou jeho předsedy MUDr. Borise Šťastného 23. listopad 2010   na téma " PREVENCE SEZÓNNÍ CHŘIPKY V ČR"

Moderátorka semináře: Mgr. Jana Horová – ředitelka Optima Health, a.s. Program semináře Seminář zahájí v zastoupení předsedy Výboru pro zdravotnictví PS Parlamentu ČR poslanec a člen výboru MUDr. Martin Gregora Moderátorka semináře: Mgr. Jana Horová – ředitelka Optima Health, a.s.

Vystupující Silvia Villanueva (Evropská komise, Generální ředitelství pro zdraví a spotřebitele, oddělení prevence zdravotních hrozeb ) Doporučení Rady EU k očkování proti sezónní chřipce, jeho význam, obsah a důsledky 2. MUDr. Jan Kynčl, Ph.D., epidemiolog, Státní zdravotní ústav Sezónní chřipka a její závažnost, očkování proti sezónní chřipce 3. MUDr. Cyril Mucha, praktický lékař, odborný asistent ÚVL 1. LF UK Pohled praktického lékaře, ochota nechat se očkovat, povědomí českých pacientů o přínosech očkování, distribuce vakcín apod.

Přestávka (15.15-15.30) 4. MUDr. Michael Vít, Ph.D., hlavní hygienik a náměstek ministra zdravotnictví Aktivity Ministerstva zdravotnictví ČR, příprava Národního akčního plánu 5. Patricia Blank, MSc., Institut sociální a preventivní medicíny, Univerzita Curych, Situace v EU, proočkovanost v EU, stav implementace Doporučení Rady EU Závěrečná diskuse Ukončení akce v 17.00