PROJEKT SÍTĚ PRO RODINU V RÁMCI CELOROČNÍ KAMPANĚ RODINA NEMUSÍ JÍT DO PRČIC. Připojujeme se ke sbírce starých mobilů a tabletů k projektu „pomáháme gorilám“

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jak ovlivňuje můj život současná technika
Advertisements

Přehled právních předpisů
Nastartuj svou kariéru u nás, pozemšťane.
ČÍNSKÉ PŘÍSLOVÍ.
CINSKE PRISLOVI.
Tutoriál EBSCOhost Collection Manager ~ Účet Approver
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
P OHÁDKOVÁ CUKRÁRNA 1. P OPIS PRODUKTU 2 o Cukrárna s pohádkovými motivy – Perníková chaloupka o Sídlo: Spálená 45, Praha 1 o Nabídka produktů pod názvy.

MOJE FIRMA JENOM KVETE, PROTO MOHU DÁVAT DĚTEM. Cílem zařízení Klokánek je : Cílem je prosazovat formu institucionální péče, která je pro zařízení Klokánek.
PREZENTACE akcí MC KAŠPÁRKOV o.s., podpořených v roce 2012 městem Rosice Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.
 1. Třídní schůzka + plenární schůze SRPDŠ čtvrtek PS od 15.30hod., TS od hod.   2. Třídní schůzka úterý nižší.
Věříme, že aktivním přístupem každého jednotlivce lze vytvořit spravedlivější lidskou společnost. Uvědomujeme si, že skutečná a smysluplná síla není v.
Jak ovlivňuje můj život současná technika. Televize V dnešní době je zcela pravděpodobné, že 2 % ze 3 % lidí mají doma televizi. Já si myslím, že televize.
Neonové účty aneb co lze a nelze proplatit. Jakub Martinů, , finance Co lze účtovat.
Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace Oblast podpory 1.4 – Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základní škole OP VK.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Moderní škola
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_266.
Fast track - Základní informace. A New ABO/M+ Min. 100 BH KUPON Výhody pro Nového VPA/M+ Slevový kupón za 100 bodovou objednávku přes internet – mezi.
VÝSLEDKY SBĚRU PAPÍRU Který se uskutečnil –
Speciální nabídka pro Směnárny Naší průměrně dobře pracující Agentí dosahují z této činnosti zisku v rozmezí ,- až ,- Kč měsíčně Informační.
Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona III/2VY_32_inovace _609 Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám.
Číslo projektu CZ.1.07/1.500/ Číslo materiálu VY_62_INOVACE_01_FINANCE Název školy Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Tábor Autor Mgr. Zdeněk.
SBĚR PAPÍRU. Celý týden od se sbíral starý papír. Žáci nosili svázaný papír na školní dvůr u jídelny. Kde ho vybírala třída 8.B.
Základní škola a mateřská škola T. G. Masaryka Milovice, Školská 112, Milovice projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Internet široký a bystrozraký Petr Novák - Computer Help.
Škola pro děti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Příjemce: Doporučeno pro: žáky 3. ročníku ZŠ Předmět: německý jazyk Autor: Mgr. Richard.
Hodnota peněz Kde mohou děti přijít k penězům? - kapesné - odměna od rodičů nebo prarodičů.
Přírodní učebna Na přírodní zahradu budou použity peníze ze sběru papíru. Na zahradě se již pracuje! Pan učitel Pavlík momentálně vyrábí kruhové posezení.
Půjčka Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_.
Rodinná politika v Jihomoravském kraji Rodinná politika v centru pozornosti krajů a obcí ( Jihlava – konference)
Elektroodpad… Je vysloužilé elektrozařízení, kterého se chceme zbavit… Jedná se o všechna zařízení, která fungují na elektrický proud nebo na baterky…
REMOBIL NEZISKOVÝ PROJEKT SBĚRU POUŽITÝCH MOBILNÍCH TELEFONŮ.
GOLF KONOPIŠTĚ HOT NEWS 20/2013 Silvestr na Konopišti 2013 Přijeďte oslavit vstup do nového roku s rodinou či přáteli do Golf & Spa Resortu Konopiště.
IV. kongres Sítě mateřských center Máš se starat o dítě, aneb mají rodiče právo dělat v mateřském centru něco „jenom“ pro sebe?
Vyhlašuje veřejnou sbírku na pomoc obětem nepokojů Ukrajině Pomoc Charity bude zaměřena na podporu zdravotnických zařízení a následnou pomoc lidem, kteří.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Základní informace o tygrovi tygr žil původně na rozsáhlém území mezi Bajkalem a pobřežím Tichého oceánu, v současnosti žije takřka výhradně na omezeném.
Odpadový seminář Ústí nad Orlicí Svitavy Pardubice Chrudim Petr Kondýsek Poradce
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_ INOVACE _ 3 Jméno autora: Mgr. Marcela Chalúpková Datum: únor 2012 Ročník: 8. Vzdělávací oblast:
Informace pro rodiče budoucích studentů I.A
RODINA NEMUSÍ JÍT DO PRČIC Kampaň Sítě pro rodinu 2017
Posilujeme hodnotu rodiny
Inventarizace majetku a závazků
Vodafone Zaměstnanecký program
Třídní učitel Mgr. Zdeněk Bažant
Plzenecká 50 TJ Sokol Starý Plzenec a Asociace sportu pro všechny
Nabídka výrobků z ovčí vlny fa Hořínek Miroslav
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Reklama aneb letní výprodej
Základní škola a mateřská škola J.A.Komenského
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
PYŽAMOVÝ DEN v MŠ a ZŠ KLOBOUKOVÝ DEN v MŠ a ZŠ
Krajská koordinátorka Sítě pro rodinu, z.s. v Kraji Vysočina
Vytvořeno v rámci v projektu „EU peníze školám“
AUTOR: Mgr. Marie Benabdelmalek NÁZEV: VY_32_INOVACE_2C_12
1.5 Poměr.
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
VY_42_INOVACE_59_Základy finanční matematiky
Autor: PaedDr. Jana Čechová
hospodaření domácnosti.
O2 Duo Mobil Praha, 3. dubna 2007.
Projekt strážců pralesa
Předmět: Zeměpis Ročník: 6. Tématický celek: Glóbus a mapa
Slovní úlohy na soustavy rovnic
VŠE O PENĚZÍCH..
Název školy: Základní škola a Mateřská škola, Libhošť 90, příspěvková organizace Autor: Mgr. Šárka Vítová Reg.číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název.
Finanční podpora pro provozovatele LDS v rámci V. Výzvy Smart grids
SOUTĚŽNÍ PROJEKT Lepší místo ve škole
Transkript prezentace:

PROJEKT SÍTĚ PRO RODINU V RÁMCI CELOROČNÍ KAMPANĚ RODINA NEMUSÍ JÍT DO PRČIC. Připojujeme se ke sbírce starých mobilů a tabletů k projektu „pomáháme gorilám“ ZOO Praha. Za každý mobil dostane ZOO 10,-Kč – cílem je recyklace a snížení těžby koltanu v Africe.

Sbírka mobilů – pokyny Mateřské centrum/partner kampaně uskuteční sběr mobilů 2.   Založí objednávku zde: http://remais.remasystem.cz/Login.aspx a do poznámky uvede: „Mateřská centra – mobily pro ZOO Praha“ + počet mobilů. Poznámka je velice důležitá .-) Odvoz zdarma je od 20kg elektroodpadu. 3.  Následně dojde k vyúčtování a převedení peněz na účet ZOO Praha Potřebujete více informací? Kontaktujte koordinátorku kampaně: lenka.ackermannova@sitprorodinu.cz