Vyhrál jsem Rady, nápady, pravidla

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Rozhovor s Bohem.
Advertisements

Practice with the Conditional Change the following sentences to the conditional, according to the model. Vzor: Nemám peníze a nemohu si koupit auto. Kdybych.
Čínské pořekadlo.
ČÍNSKÉ PŘÍSLOVÍ.
CINSKE PRISLOVI.
JÁ A MOJE ŽENA.
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
Jak ovlivňuje můj život současná technika
Určeno pro ty z vás, kteří …….no, řekněme …….. mají něco okolo 30 let!!!!!
Skautské poohlédnutí k pousmání Skauti by pořád něco jedli… …prostě furt !!! To jídlo by bylo ještě lepší kdybyste mě nefotili! Mňam Už se to vaří…
Předtím než vám ukážu svou prezentaci o životu ve Vesmíru si uvědomte si, že nejsou vědecky potvrzené žádné informace ! ! ! ! !
Každé ráno začíná život....
Nedostatek času pro nás už neexistuje. Každý člověk má jenom tolik minut, hodin a dní kolik jich využije.
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace DOMOV PRO OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM ZAŠOVÁ.
Člověk se nědy zeptá proč...???
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a... míček letí až do statku ležícího hned u dráhy... kde rozbije jedno okno a prolítne dovnitř!
Určeno pro ty z vás, kteří …….no, řekněme …….. mají něco okolo 30 let!!!!!
Pohár mléka Endless love. way H.P..
Klíčová otázka č. 5 Jakou roli by měli hrát různí aktéři (zejm. veřejná správa na všech úrovních, poskytovatelé služeb, volení představitelé, sdělovací.
Pořád od ženských slyšíme jejich pravidla. Teď je čas na mužská pravidla.
Dětský den v Hájku 2008 Nebudete tomu věřit, ale 1. června se konal dětský den na hřišti v hájku a nejen dětský smích napovídá tomu, jak se povedl.
KUK PO ROCE…. Rok se zase s rokem sešel a opětovně bychom se mohli společně projet…. DRAŽETICE
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
VODA.
DARUJ SVOJE VAJIČKO… Co to je????
Prvních 17 let mého života jsem žila na vesnici. Začala jsem se nudit... Teď chci poznat život ve městě! Jmenuji se Zuzka (jméno je přeložené z německého.
„Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Investuje do venkovských oblastí"
Přečti pořádně hlavně konec !!! a nepodváděj !! A hlavně si přečti konec, to nemá chybu, jsi na správném místě! Učitel filozofie jednoho dne přisel, do.
Zkuste říct Hudba:Michal Tučný Chtěl bych být medvídkem.
Automaticky se zvukem Kdybych mohl(a) vzít Tvoje nesnáze do rukou, hodil(a) bych je do moře.
Klubový zpravodaj. Obsah Co se tento měsíc stalo Novinky v klubu Naši členové + body Vaše inzerce Soutěž Poplatky Chat Co nás čeká… Překvapení na závěr.
Jaký je naše tělo Kontrola
Vážený pane učiteli, dovolte mi, abych Vám popřál k Vašim narozeninám vše nejlepší, hodně zdraví, štěstí a spokojenosti v osobním životě. Také Vám přeju.
Světem letí skvělá zpráva- z naší tefnut bude máma!!!
STŘELNÁ zdroj: strelna.cz zdroj: strelna.cz
Základy pedagogické metodologie
SECOND CONDITIONAL. Kdybych byl bohatý, cestoval bych po celém světě. Kdyby Jane měla auto, navštěvovala by mě častěji. Kdybychom neměli klimatizaci,
Děvče se ptalo chlapce, jestli si myslí, že je pěkná
Zdravý Životní Styl Michal Burda.
"Pepíčku, jak zní rozkazovací způsob od slovesa mlčet
Zdravý životní styl Libor Štrohalm.
Co je to domov? DOMOV Domov je máma, táta a sourozenci … Domov je můj pokoj, hračky, knížky … Domov je náš dům, byt, obývák, kuchyň, ložnice,
Čím chci být ,až vyrostu.
BANKA V ROCE 2020 PODLE MÝCH PŘEDSTAV
Deficitní poruchy paměti vyvolané věkem!.
Půjčky.
Čím chci být až vyrostu ? Proč zrovna plavčice ? Pomáhá a zachraňuje lidské životy. Má to hodně těžké protože, když se člověk topí je velice těžké si ho.
Adéla Harenčáková 7. třída
SLOVENSKO 2016.
Les a voda Les i s vodou je důležitá pro nás, živočichy,
ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU? Václav Pfleger.
Domov Domov je tam, kde….
Čím bych chtěl být až, vyrostu?
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
Rozhovor s NÍM.
Čím chci být až vyrostu M. Krátká.
Practice with the Conditional
Rozhovor s Bohem.
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a
Rozhovor s NÍM.
Otázky pro průběžnou práci
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Rozhovor s NÍM.
Rozhovor s NÍM.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Pohár mléka Endless love. way H.P..
VŠE O PENĚZÍCH..
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
SOUTĚŽNÍ PROJEKT Lepší místo ve škole
Transkript prezentace:

Vyhrál jsem 1 000 000 Rady, nápady, pravidla

Pravidlo č. 1: Život nejsou jen peníze a neměli bychom po nich toužit tak, aby to nějak ovlivňovalo naše chování! Pravidlo č. 2: Ale zároveň jsou důležitější než třeba zdraví! Za zdraví si rohlíky v obchodě nekoupíte. Ale za peníze vám zdraví většinou doktoři zachrání!

Pravidlo č. 3: Šance mít tolik peněz téměř za nic se stávají jen 0.159% obyvatel této penězi zkažené planety. To stojí za úvahu! Pravidlo č. 4: Kdybychom vyhráli milion, rozhodně bychom se neměli ostýchat nechat si ho!

Co s těmito penězi udělat ?

Nebuďte sobci! Myslete na rodinu Myslete na chudé lidi v Indii, Africe atd… Já bych dal tak 100 000 na charitativní účely!!!

Nebojte, myslete i na sebe… Co by se hodilo mámě. Asi nějaké nádobí Nebojte, myslete i na sebe… Co by se hodilo mámě? Asi nějaké nádobí! Co tátovi? Ponožky! Sestře? Boxovací pytel! … ale až potom 

A co pro sebe? No asi tak 500 000 bych si dal na vkladní knížku (až budu dospělej budou se hodit na nějaký pěkný autíčko, nebo byt) Samozřejmě by mi ještě spousta peněz zbyla. Možná by se mi z nich něco hodilo rovnou tak bych je měl na věci jako oblečení a blbosti (neboli penězožrouty)

Po pár letech, takže, za 500 000… Řekněme že už jsem dospělej a mám ty peníze v ruce! No myslím že pak bych si mohl vybrat práci která mě bude opravdu bavit a naplňovat, ale která třeba nebude tak dobrá na plat (jako třeba doktoři nebo zdravotní sestry) protože by mi ty peníze posloužili kdybych si chtěl dopřát malý přepych tak bych měl zásobu!

A pak umřu (plánuji taky ještě tak 75 let zůstat) a budu mít pěknej pohřeb a moje žena zůstane jako vdova, která má peníze a spokojené dožití!