NÁZEV PŘÍSPĚVKU Jméno a příjmení autora včetně titulů

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Úvod do html kódu. Roman Hendrich
Advertisements

Příprava odborného textu pro výuku PAVEL KURFÜRST Ústav cizích jazyků LF UP Konference Cizí jazyky na Univerzitě Palackého Olomouc, 20. dubna 2006.
Základy informatiky Ing. Roman Danel, Ph.D.
Elektronické prezentace Jiří Fejfar Brno Prezentace obsahuje Úvodní snímek Obsah - může být na druhém snímku Snímky Shrnutí - na závěr (pokud je nutno.
IT Začátečníci Modul 5 MS POWERPOINT.
UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE FAKULTA TĚLESNÉ VÝCHOVY A SPORTU KATEDRA ATLETIKY Název kreditní práce Název práce v angličtině Kondiční atletika Kreditní práce.
UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE FAKULTA TĚLESNÉ VÝCHOVY A SPORTU KATEDRA ATLETIKY Název kreditní práce Název práce v angličtině Atletické kondiční programy.
KANCELÁŘSKÝ BALÍK. KANCELÁŘSKÝ BALÍK je program, s jehož pomocí lze vytvářet PREZENTACE.
Systémy pro zpřístupňování VŠKP: zkušenosti, možnosti, nabídky, potřeby … Seminář Brno,
PŘÍPRAVA METODICKÉHO POKYNU REKTORA VŠSS KE ZPRACOVÁNÍ DIPLOMOVÝCH PRACÍ Zpracování diplomové bakalářské práce.
Jak napsat odbornou práci?
Textový editor opakování Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Ing. Lenka Janíčková, Ph.D.
Požadavky na úpravu tabulek (podle požadavků ke státním zkouškám z kancelářského psaní na klávesnici dle ČSN z roku 2007) 2008 O. Kánský.
Referát č.13 Textový editor (struktura textu – přiřazení stylu, formátování (vzhled) textu, změna stylu, typografická a estetická pravidla)
Access Formuláře, cvičení
UČITEL 3. TISÍCILETÍ – ZVÝŠENÍ KOMPETENCÍ PEDAGOGICKÝCH PRACOVNÍKŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ NA JABLUNKOVSKU TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM.
Úvod do studia.
Prezentace.
Technická univerzita v Liberci Fakulta strojní Katedra výrobních systémů Jméno Příjmení: Název DP Název diplomové práce Diplomová práce Vedoucí.
INFORMATIKA 7 Fonty písma
Řešitel: Jméno Příjmení Spoluřešitel: Jméno Příjmení.
Textový editor.  Sada formátování, pomocí které lze rychle změnit vzhled textu, tabulek, …  Základ pro tvorbu rozsáhlých dokumentů  Důležité pro tvorbu.
Elektronická prezentace Alžběta Srnová Brno Prezentace obsahuje Úvodní snímek Obsah - může být na druhém snímku Snímky Shrnutí– na závěr (pokud je nutno.
ZÁSADY PRO TVORBU PŘÍRUČKY DOPORUČENÍ PRO AUTORY PILOTNÍ KURZ PRO PEDAGOGY MUDR. IVETA MATĚJOVSKÁ, CSC.
Odborné a vědecké práce Brno 12. března Odborné a vědecké práce Zpráva o semestrálním projektu Závěrečná práce Bakalářská a diplomová práce Disertační.
Katedra managementu ŘÍZENÍ INOVACÍ A ZMĚN Ing. Patricia Jakešová
TEXTOVÉ OBJEKTY Ing. Petr Hanáček MS OFFICE - WORD
Textový editor.
Cvičení 2 - Řešení příkladu
Jak učit tvorbu textových dokumentů
TEXTOVÝ EDITOR ( VKLÁDÁNÍ DALŠÍCH OBJEKTŮ DO TEXTU A JEJICH VLASTNOSTI, TEXTOVÉ TABULKY, ŠABLONY, JEJICH VYUŽITÍ A TVORBA ) Michalík Martin 4.A.
Postup při empirickém kvantitativním výzkumu
Vědecká komunikace - PSY475 ( ) Mgr. Michaela Širůčková
Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika 7 Autor: Bc. Pavel Šiktanc MS WORD 2010 – záhlaví a zápatí Co se všechno naučíme??? Jak vkládat.
Název maturitní práce Jméno autora práce, ročník Jméno vedoucího a oponenta Logo školy.
Vysoká škola ekonomická v Praze :: Jména a příjmení Datum vyhotovení: Bakalářská práce.
Katedra managementu ŘÍZENÍ OBCHODU – SEMINÁRNÍ PRÁCE Nesplněná docházka Ing. Patricia Jakešová
BAKALÁŘSKÁ PRÁCE A DŮLEŽITÉ INFORMACE. Bakalářská práce odborný text zpracovaný na téma dokladem toho, že student porozuměl teoretickým poznatkům Každá.
Název školy:Základní škola a mateřská škola Dolní Bojanovice, okres Hodonín příspěvková organizace Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Označení materiálu:VY_32_INOVACE_NAV2-17.
Název závěrečné práce Vedoucí DP : Jméno Příjmení Vypracoval: Jméno Příjmení Vedoucí práce: Jméno příjmení | Studentská 2 | Liberec 1 | tel.: +420.
Grafická úprava sestavy Access (15). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Dolní Bojanovice, okres Hodonín příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Označení materiálu:
Škola Katolické gymnázium Třebíč, Otmarova 22, Třebíč Název projektu
Pravidla pro tvorbu výukových PowerPointových prezentací
Pro rychlý způsob formátování textů a následné vytváření obsahu
Panel úloh.
2OP483 Manažerská informatika 3
Vzor individuální prezentace
Vzor posteru autorů z PK, nastaven rozměr 80x100 cm
Samostatné semestrální zadání v předmětu
NÁZEV PŘÍSPĚVKU Jméno a příjmení autora včetně titulů
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Jméno Příjmení, další jména Ústav konstruování
Zadání seminární práce Marketing velké sportovní akce
Zadání seminární práce Marketingový mix vybraného sportovního produktu
Katedra výrobních strojů a konstruování - 340
NÁZEV POSTERU Jméno a příjmení autora včetně titulů
Samostatné semestrální zadání v předmětu
Název posteru [velikost 48, písmo Arial Bold]
Vzor individuální prezentace
Bakalářská/Diplomová práce
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Vážené kolegyně, kolegové, příznivci…..
Příklady použití, doporučená nastavení
Obhajoba maturitní práce
ROČNÍKOVÁ PRÁCE pokyny ke zpracování
Příklady použití, doporučená nastavení
NÁZEV POSTERU Jméno a příjmení autora včetně titulů
Úprava rozsáhlého dokumentu
Transkript prezentace:

NÁZEV PŘÍSPĚVKU Jméno a příjmení autora včetně titulů Fenomén migrace prizmatem společenských věd Mezinárodní vědecká konference studentů doktorských studijních programů v oblasti společenských věd Olomouc, 26. 4. 2017 NÁZEV PŘÍSPĚVKU Jméno a příjmení autora včetně titulů Pracoviště Fakulta a univerzita E-mail: … Social, Cultural, Ethical and Political Aspects of Migration in the Context of Civic Education (ID 21610139) Podoba záhlaví posteru je závazná. Její nerespektování může vést k odmítnutí přijetí posteru na konferenci. V případě delšího názvu příspěvku lze textová pole v záhlaví posunout dolů. Název příspěvku, jméno a příjmení autora včetně titulů, pracoviště a e-mailovou adresu vpisujte přímo do šablony. Vzor: Mgr. Josef Václav Katedra společenských věd Pedagogická fakulta Univerzity Palackého v Olomouci E-mail: josef.vaclav@upol.cz Do zbývající plochy vložte text příspěvku, který by měl odrážet doporučené členění: úvod do problematiky, výběr metodologie a její zdůvodnění, interpretaci výsledků, závěr a stručný výčet využité literatury. Podle vlastního uvážení může obsahovat i další vizuální doplnění (tabulky, grafy, obrázky a další objekty). Formální úprava Typ písma: Times New Roman nebo jiné patkové písmo, velikost písma: běžný text 22; nadpisy 26, tučné. Grafický design posteru (umístění textu, barvy, grafické prvky apod.) je na libovůli autora/autorky.